Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 36 λεπτά , helena212 είπε:

Ναι μια χαρα και η καρδούλα, 161 παλμοί.. εσύ πως πάνε τα διδυμακια..?

Κάθεται το ένα απέναντι από το άλλο χαχαχα, μέχρι στιγμής ολα καλά, τη Τρίτη θα πάω στον γιατρό για υπέρηχο.

• Μου αρέσει 1

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

πρίν από 6 λεπτά , kateriiina25 είπε:

Και τι έγινε που θα σκεφτούν κάτι άλλο; Τι έγινε αν δεν καταλάβουν; Δεν ψάχνεις για στήριξη σε αυτούς έτσι κι αλλιώς όμως το θέμα εξωσωματική εξακολουθεί να είναι ένα μία κρυφή πληγή, μία κατάσταση που κανείς δεν θέλει να μοιραστεί με κανέναν και βλέπω, στον κύκλο μου κιόλας, γυναίκες που δεν θέλουν να το συζητήσουν, που είναι ανενημέρωτες, που κάνουν λάθος κινήσεις λόγω άγνοιας και το περνάνε μόνες. Μόνες εντελώς, ούτε καν εδώ στο φόρουμ δεν ξέρουν να μπουν, ούτε ξέρουν πόση ψυχολογική στήριξη θα βρουν και καταλήγουν σε ψυχολόγους ή τα παρατάνε ή παλεύουν για χρόνια χωρίς αποτέλεσμα. Όμως εγώ κι εσείς είμαστε μία ιστορία που από στόμα σε στόμα μπορεί να είναι μία βοήθεια για κάποια κοπέλα στο μέλλον, έστω και ψυχολογική. Τελος πάντων, είναι δικαίωμα του καθενός να κάνει ότι θέλει προφανώς, απλώς λέω την γνώμη μου

Καλύτερα δε θα μπορούσες να τα πεις Κατερίνα μου! Μου λέγανε για διάσημες οι οποίες άνοιγαν τα κέντρα εξωσωματικής αξημερωτα για να μη μαθευτεί. Εγώ ακόμη και το πρώτο μου παιδί που το έπιασα φυσιολογικα, ξέρω ότι ο κόσμος θα λεει ότι το κάναμε με εξωσωματική επειδή ήμασταν αρκετά χρόνια παντρεμένοι. Ο κόσμος πάντα θα μιλάει και δυστυχώς θα λέει και τα χειρότερα και θα βάζει και λίγη σάλτσα. Μετά θα αφήνει το ένα ζευγάρι, θα πιάνει άλλο θέμα κουτσομπολιου. Όταν δεν έχεις ενδιαφέροντα και δε σε ευχαριστεί η δική σου ζωή ασχολείσαι με τις ζωές των άλλων. Αυτο πάντα συνέβαινε και πάντα θα συμβαίνει, το θέμα είναι πως εμείς θα το διαχειριζομαστε. 

Εγω δεν το έχω κρυφό απλά στη φάση της προσπάθειας δε θέλω πολλές ερωτήσεις. 

πρίν από 10 λεπτά , Ero84 είπε:

Είναι σημαντικό γενικότερα η πληροφορία να μεταδίδεται, βοηθά, μπορεί να αλλάξει ζωές. Πχ στην ωοληψία ήμουν με δύο κοπέλες που έκαναν κρυοσυντήρηση ωαρίων, η μία 42 ετών κ η άλλη 39, ειχαν από ένα ωοθυλακιο και μου έλεγαν ότι δεν ήξεραν τίποτα, ότι ένα ωοθυλάκιο μπορει να ειναι άδειο, ότι μια κοπέλα στα 38 μπορεί να πιάνει έυκολα κι άλλη στα 35 να της τελειώνουν ήδη τα ωάρια, δεν ήξεραν ότι τα ωάρια στην καταψυξη έχουν πολύ χαμηλότερα ποσοστά επιτυχίας από ότι τα έμβρυα κ χρειάζονται 15-20 ωάρια για να έχεις ελπίδες για παιδί κ τώρα είναι αγχωμένες, ε έχω ήδη ενημερώσει δύο κοπέλες να μην περιμένουν μέχρι να εξαντλήσουν τα περιθώρια, έστω να κάνουν ένα ορμονικό έλεγχο κι ας μην έχουν καν συντροφο τώρα, δεν με νοιάζει αν νομίζουν ότι κάνω κρυοσυντήρηση ωαρίων....

@kateriiina25πώς είσαι? Πότε πας για χοριακη? Εγώ πιστευα ότι αφού έβαλα βλαστοκυστες ότι μπορώ να πάω στις 9 ημέρες όμως μου έκανε χάρη και μου είπε στις 12 ημέρες. Θα πάω λογικά την Παρασκευή που είναι 11 ημέρες.

Έχω προετοιμαστει για την κουλούρα... στήθος τζίφος, χτες είχα και έναν πονοκέφαλο σαν αυτούς που έχω όταν περιμένω να αδιαθετησω. 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 39 λεπτά , kateriiina25 είπε:

Τίποτα από όσα μου λέτε δεν είναι λόγος να μην το πω ή να μην απαντήσω σε ερωτήσεις. Νομίζω πως εμείς από μόνες μας τελικά δημιουργούμε ολα αυτά τα ταμπού γιατί όσο το αντιμετωπίζεις εσύ σαν πρόβλημα τόσο θα σε αντιμετωπίσουν και οι άλλοι σαν «προβληματική». Δεν με νοιάζει τι θα πουν πίσω από την πλάτη μου, ούτε αν θα με λυπηθούν. Ειμαι διατεθημένη να απαντήσω σε οτι απορία έχει ο οποιοσδήποτε, προκειμένου να βοηθήσω να πάμε ένα μικρό βήμα μπροστά σε αυτό το θέμα. 

Εγω δεν είμαι διατεθειμένη να απαντήσω σε κάθε δήθεν ενδιαφέρον μόνο και μόνο για κουτσομπολιο! Ο καθένας επιλέγει πως το διαχειρίζεται.. Άρα να υποθέσω έπρεπε να βγαίνουμε και να λέμε και από πριν ότι δυσκολευομαστε να κάνουμε παιδιά, και πόσο καιρό  ακριβώς προσπαθούμε ώστε να βοηθήσουμε να μην είναι ταμπού η δυσκολία σύλληψης! Εγω προσωπικά αν με ρωτάς ότι προσπαθώ για παιδάκι αλλά δεν έχει τύχει ακόμα το ελεγα, αλλα ότι έκανα εξωσωματικη δεν το λέω διότι δεν αφορά κανέναν. Και όσοι χάρηκαν πραγματικα δεν μπήκαν καν στη διαδικασία να ρωτήσουν τι και πως! Όσοι ρωτήσουν θα ναι απλά οι κουτσομποληδες! 

Κάτι άλλο ρε κορίτσια που σκεφτόμουν αλλά δεν έχω απάντηση, θα θελα τη γνώμη σας. Κατερίνα μ εχει να κανει με το θέμα που συζητάμε,αλλα εδώ ειλικρινά δεν έχω απάντηση. Στο παιδί σας θα το πείτε ότι κάνατε εξωσωματικη;  μπορεί να είναι ηλιθια η ερώτηση μ αλλά δεν ξέρω την απάντηση ούτε για μένα! 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 5 λεπτά , Angot είπε:

Εγω δεν είμαι διατεθειμένη να απαντήσω σε κάθε δήθεν ενδιαφέρον μόνο και μόνο για κουτσομπολιο! Ο καθένας επιλέγει πως το διαχειρίζεται.. Άρα να υποθέσω έπρεπε να βγαίνουμε και να λέμε και από πριν ότι δυσκολευομαστε να κάνουμε παιδιά, και πόσο καιρό  ακριβώς προσπαθούμε ώστε να βοηθήσουμε να μην είναι ταμπού η δυσκολία σύλληψης! Εγω προσωπικά αν με ρωτάς ότι προσπαθώ για παιδάκι αλλά δεν έχει τύχει ακόμα το ελεγα, αλλα ότι έκανα εξωσωματικη δεν το λέω διότι δεν αφορά κανέναν. Και όσοι χάρηκαν πραγματικα δεν μπήκαν καν στη διαδικασία να ρωτήσουν τι και πως! Όσοι ρωτήσουν θα ναι απλά οι κουτσομποληδες! 

Κάτι άλλο ρε κορίτσια που σκεφτόμουν αλλά δεν έχω απάντηση, θα θελα τη γνώμη σας. Κατερίνα μ εχει να κανει με το θέμα που συζητάμε,αλλα εδώ ειλικρινά δεν έχω απάντηση. Στο παιδί σας θα το πείτε ότι κάνατε εξωσωματικη;  μπορεί να είναι ηλιθια η ερώτηση μ αλλά δεν ξέρω την απάντηση ούτε για μένα! 

Θα του το πω, το ιατρικο ιστορικό των γονιών του εξάλλου είναι σημαντικό για το ίδιο. Προφανώς σε ηλικία που να καταλαβαίνει, μπορείς να ρωτήσεις παιδοψυχολόγο πότε είναι η κατάλληλη ηλικία.

• Μου αρέσει 1

πρίν από 3 λεπτά , Ero84 είπε:

Θα του το πω, το ιατρικο ιστορικό των γονιών του εξάλλου είναι σημαντικό για το ίδιο. Προφανώς σε ηλικία που να καταλαβαίνει, μπορείς να ρωτήσεις παιδοψυχολόγο πότε είναι η κατάλληλη ηλικία.

Ναι αυτό σκεφτόμουν ότι μηπως μπερδευτεί το μυαλουδακι του, γτ καλώς ή κακώς δεν είναι και εύκολα κατανοητή η διαδικασία για ένα παιδί!  Θέλει ειδική μεταχείριση και συμβουλή από ειδικό. Έχεις δίκιο! 

• Μου αρέσει 1

10 minutes ago, Eternity said:

Καλύτερα δε θα μπορούσες να τα πεις Κατερίνα μου! Μου λέγανε για διάσημες οι οποίες άνοιγαν τα κέντρα εξωσωματικής αξημερωτα για να μη μαθευτεί. Εγώ ακόμη και το πρώτο μου παιδί που το έπιασα φυσιολογικα, ξέρω ότι ο κόσμος θα λεει ότι το κάναμε με εξωσωματική επειδή ήμασταν αρκετά χρόνια παντρεμένοι. Ο κόσμος πάντα θα μιλάει και δυστυχώς θα λέει και τα χειρότερα και θα βάζει και λίγη σάλτσα. Μετά θα αφήνει το ένα ζευγάρι, θα πιάνει άλλο θέμα κουτσομπολιου. Όταν δεν έχεις ενδιαφέροντα και δε σε ευχαριστεί η δική σου ζωή ασχολείσαι με τις ζωές των άλλων. Αυτο πάντα συνέβαινε και πάντα θα συμβαίνει, το θέμα είναι πως εμείς θα το διαχειριζομαστε. 

Εγω δεν το έχω κρυφό απλά στη φάση της προσπάθειας δε θέλω πολλές ερωτήσεις. 

Τώρα, στην 2η προσπάθεια κι εγώ δεν το έχω πει πουθενά αλλά μόνο και μόνο γιατί όταν πάρω το αρνητικό δεν θέλω μέσα στον καημό μου να έχω και να ενημερώσω τόσο κόσμο. Την πάτησα την πρώτη φορά και δεν θέλω πάλι. Όμως εννοείται θα το μάθουν αμέσως μετά, είτε είναι θετικό είτε αρνητικό. 

6 minutes ago, Angot said:

Ναι, εμένα αν με ρωτάς έπρεπε να βγαίνουμε απο πριν να πούμε οτι δυσκολευόμαστε να κάνουμε παιδιά. Δεν ντρέπομαι. Το λέω σε όποιον βρω, δεν με απασχολεί καθόλου. Για όλους τους λόγους που προανέφερα. Παρόλα αυτά η κάθε κοπέλα μπορεί να το διαχειριστεί όπως θέλει. Και εννοείται οτι θα το πω στο παιδί μου αν έρθει ποτέ εκείνη η ώρα. Με κάθε λεπτομέρεια. Κοπέλα μου τι να του κρύψω; Ότι πάλεψα 5,5 χρόνια για να το αποκτήσω; Οτι εκτιμώ το κάθε δευτερόλεπτο που το έχω δίπλα μου; Γιατί; Είναι κάτι για το οποίο θα επρεπε να ντρέπομαι ή να ντρέπεται εκείνο;

• Μου αρέσει 5

eardp2.png

Διαφημίσεις

2 ώρες πρίν, Angot είπε:

Και εγώ και άλλη μια κοπελα  που είμαστε στον ίδιο γιατρό και  βάζουμε vasclor έχουμε δει μαύρα κομματάκια!  Εγω εχω δει μαύρες ίνες στο σκούπισμα!  @Equalityσωστά θυμάμαι κορίτσι; 

Και εγώ και άλλη μια κοπελα  που είμαστε στον ίδιο γιατρό και  βάζουμε vasclor έχουμε δει μαύρα κομματάκια!  Εγω εχω δει μαύρες ίνες στο σκούπισμα!  @Equalityσωστά θυμάμαι κορίτσι; 

Πολυ καλα θυμασαι.Εβγαζα καφε βλεννα στην πιπετα κ μετα μαυρα κομματια μαζεμενα σαν κομμενο τυρι στη διουρηση(συγνωμη για την περιγραφη) @Μπισκοτακι27

• Μου αρέσει 1

πρίν από 5 λεπτά , Equality είπε:

Πολυ καλα θυμασαι.Εβγαζα καφε βλεννα στην πιπετα κ μετα μαυρα κομματια μαζεμενα σαν κομμενο τυρι στη διουρηση(συγνωμη για την περιγραφη) @Μπισκοτακι27

Κ τι σου ειχε πει ο γιατρός που οφειλόταν;; Κ πηγαν ολα καλα;;αυτο σαν κομμένο τυρι μηπως ηταν απο την προγεστερονη;

πρίν από 52 λεπτά , Μπισκοτακι27 είπε:

Καλα αν μ ρωτήσουν κ εγω δεν εχω θεμα να απαντησω κ να βοηθησω..Εγω χαρηκα πολυ που μετα απο τοσα χρονια βγηκαν κάποιες διάσημες κ ειπαν πως κανουν εξωσωματική! Επιτελους να μπορουμε να εκφραστούμε ελεύθερα 

Καλημερα!

Συμφωνω μαζι σου, εξωσωματικη καναμε και μπραβο μας, παλευουμε σκληρα για να κανουμε την οικογενεια μας, δεν εχουμε να ντραπουμε για τπτ ουτε να νιωθουμε μειονεκτικα. Αν σε καποιους ηρθε ευκολα και δεν μπορουν να το καταλαβουν ή με λυπουνται πισω απο την πλατη μου δεν με ενοχλει καθολου...

Σε οσους ανθρωπους εμπιστευομαι το ειπα απο την αρχη, και στις μαμαδες ωστε να μας συμπαρασταθουνε οσο μας χρειαζεται, δεν ειναι ευκολο για εμας. Και ψυχολογικα αλλα και πρακτικα. 

Ο αντρας μου ηταν αυτος που ειχε αναγκη απο στηριξη απο την μητερα του. Ειχε τοσες αποριες και αγωνιες που εμενα δεν ηθελε να μου τις περασει και τα συζητησε με την μητερα του.

Σε φιλους επιλεκτικα, με οσους ηθελα να το συζητησω.

Στη δουλεια μου απο την αρχη και ξεκαθαρα για να με αφησουν να ειμαι ηρεμη και το σεβαστηκαν απολυτα. Και οταν ξαναπροσπαθησω παλι θα το πω για να αποσυρθω. Να εχω εχω την ηρεμια μου και γαληνη στο μυαλο μου και ας λενε οτι θελουν πισω απο την πλατη μου. 

• Μου αρέσει 6

πρίν από 4 λεπτά , kateriiina25 είπε:

Τώρα, στην 2η προσπάθεια κι εγώ δεν το έχω πει πουθενά αλλά μόνο και μόνο γιατί όταν πάρω το αρνητικό δεν θέλω μέσα στον καημό μου να έχω και να ενημερώσω τόσο κόσμο. Την πάτησα την πρώτη φορά και δεν θέλω πάλι. Όμως εννοείται θα το μάθουν αμέσως μετά, είτε είναι θετικό είτε αρνητικό. 

Ναι, εμένα αν με ρωτάς έπρεπε να βγαίνουμε απο πριν να πούμε οτι δυσκολευόμαστε να κάνουμε παιδιά. Δεν ντρέπομαι. Το λέω σε όποιον βρω, δεν με απασχολεί καθόλου. Για όλους τους λόγους που προανέφερα. Παρόλα αυτά η κάθε κοπέλα μπορεί να το διαχειριστεί όπως θέλει. Και εννοείται οτι θα το πω στο παιδί μου αν έρθει ποτέ εκείνη η ώρα. Με κάθε λεπτομέρεια. Κοπέλα μου τι να του κρύψω; Ότι πάλεψα 5,5 χρόνια για να το αποκτήσω; Οτι εκτιμώ το κάθε δευτερόλεπτο που το έχω δίπλα μου; Γιατί; Είναι κάτι για το οποίο θα επρεπε να ντρέπομαι ή να ντρέπεται εκείνο;

Δεν το λέω από θέμα ντροπής. Το λέω καθαρά για να μην μπερδευτεί το παιδί ή μην κάνει 2ες σκέψεις... Θέλει βοήθεια από ειδικό ο τρόπος που θα το διαχειριστείς και πότε θα το πεις κυρίως! 

Το πεις δεν το πεις στον καθένα  που τον ενδιαφέρει η όχι το ίδιο εκτιμάς το παιδί σου και την προσπάθεια σου! 

Anyway  εγω σ εύχομαι καλή επιτυχία να έχεις στην προσπάθεια σ! 

• Μου αρέσει 2

πρίν από 8 λεπτά , kateriiina25 είπε:

Να ελαφρυνω το κλιμα!!!

Εννοειται θα το πω στο παιδι μου οταν με το καλο ερθει οτι το καναμε με εξωσωματικη! Ειναι το αστειο που κανω στον αντρα μου γιατι και αυτος προβληματιζεται, και του λεω " Βρε θα ειναι και υπερηφανο...θα εχω μια ωραια ιστορια να του πω και δεν θα ντρεπεται για εμας, οπως εμεις για τους γονεις μας οταν μαθαμε τι εκαναν για να γεννηθουμε"

• Μου αρέσει 4
  • Χαχα 3

Διαφημίσεις

41 minutes ago, Eternity said:

@kateriiina25πώς είσαι? Πότε πας για χοριακη? Εγώ πιστευα ότι αφού έβαλα βλαστοκυστες ότι μπορώ να πάω στις 9 ημέρες όμως μου έκανε χάρη και μου είπε στις 12 ημέρες. Θα πάω λογικά την Παρασκευή που είναι 11 ημέρες.

Έχω προετοιμαστει για την κουλούρα... στήθος τζίφος, χτες είχα και έναν πονοκέφαλο σαν αυτούς που έχω όταν περιμένω να αδιαθετησω. 

Ψυχολογικά χάλια, προσπαθώ να προετοιμάσω τον εαυτό μου κι εγώ για την κουλούρα. Ούτε εμένα έχει πρηστεί το στήθος, μόνο λίγο οι θηλές με πονάνε αλλά με πονούσαν και λίγο πριν την ετ. Κρατάω λίγες ελπίδες στο ότι εμένα γενικά δεν πρηζόταν ποτέ το στήθος μου, μόνο πονούσε κάποιες φορές. Γενικά είμαι ένα ράκος πάντως αλλά καλύτερα έτσι σε σχέση με την 1η που μόνο για ζιπουνάκια δεν είχα πάει και έπαθα σοκ μετά.

20 minutes ago, Angot said:

Δεν το λέω από θέμα ντροπής. Το λέω καθαρά για να μην μπερδευτεί το παιδί ή μην κάνει 2ες σκέψεις... Θέλει βοήθεια από ειδικό ο τρόπος που θα το διαχειριστείς και πότε θα το πεις κυρίως! 

Το πεις δεν το πεις στον καθένα  που τον ενδιαφέρει η όχι το ίδιο εκτιμάς το παιδί σου και την προσπάθεια σου! 

Anyway  εγω σ εύχομαι καλή επιτυχία να έχεις στην προσπάθεια σ! 

Το πότε και το πως θα το πω είναι ένα άλλο ζήτημα που σίγουρα θέλει κάποιον ιδιαίτερο χειρισμό. Σίγουρα θα το πω σε ηλικία που μπορεί να καταλάβει πάντως. 

Εννοείται ότι το ίδιο το εκτιμάς, το πεις δεν το πεις, δεν ήθελα να μειώσω κοπέλα μου την δική σου προσπάθεια επειδή επιλέγεις να μην το λες. Ξαναλέω, ο λόγος που θεωρώ ότι πρέπει να είμαστε ανοιχτές σε αυτή την συζήτηση είναι η γενικότερη ενημέρωση και η πιθανή βοήθεια σε μία άλλη κοπέλα. Είναι κοπέλες που όλο τους το "ταξίδι" της εξωσωματικής το προβάλουν βήμα βήμα στα σόσιαλ, πολλοί μπορούν να πουν "βγάζει τα άπλητα της στην φόρα για μερικά like" όμως αν δεις από κάτω πόσες γυναίκες παίρνουν δύναμη και τι λένε, πραγματικά θες να κλάψεις. Τέλος πάντων, μην μακρηγορούμε άλλο με αυτό, σεβαστές όλες οι επιλογές.

Και για να ελαφρύνω κι εγώ την κουβέντα, εμείς με τον άντρα μου λέμε, έτσι και μας πει ποτέ το παιδί μας στην εφηβεία "τι έχεις κάνει εσύ για μένα;" θα το κρεμάσουμε ανάποδα :lol:

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 4

eardp2.png

πρίν από 4 λεπτά , kateriiina25 είπε:

Ψυχολογικά χάλια, προσπαθώ να προετοιμάσω τον εαυτό μου κι εγώ για την κουλούρα. Ούτε εμένα έχει πρηστεί το στήθος, μόνο λίγο οι θηλές με πονάνε αλλά με πονούσαν και λίγο πριν την ετ. Κρατάω λίγες ελπίδες στο ότι εμένα γενικά δεν πρηζόταν ποτέ το στήθος μου, μόνο πονούσε κάποιες φορές. Γενικά είμαι ένα ράκος πάντως αλλά καλύτερα από την 1η που μόνο για ζιπουνάκια δεν είχα πάει και έπαθα σοκ μετά.

Το πότε και το πως θα το πω είναι ένα άλλο ζήτημα που σίγουρα θέλει κάποιον ιδιαίτερο χειρισμό. Σίγουρα θα το πω σε ηλικία που μπορεί να καταλάβει πάντως. 

Εννοείται ότι το ίδιο το εκτιμάς, το πεις δεν το πεις, δεν ήθελα να μειώσω κοπέλα μου την δική σου προσπάθεια επειδή επιλέγεις να μην το λες. Ξαναλέω, ο λόγος που θεωρώ ότι πρέπει να είμαστε ανοιχτές σε αυτή την συζήτηση είναι η γενικότερη ενημέρωση και η πιθανή βοήθεια σε μία άλλη κοπέλα. Είναι κοπέλες που όλο τους το "ταξίδι" της εξωσωματικής το προβάλουν βήμα βήμα στα σόσιαλ, πολλοί μπορούν να πουν "βγάζει τα άπλητα της στην φόρα για μερικά like" όμως αν δεις από κάτω πόσες γυναίκες παίρνουν δύναμη και τι λένε, πραγματικά θες να κλάψεις. Τέλος πάντων, μην μακρυγορούμε άλλο με αυτό, σεβαστές όλες οι επιλογές.

Και για να ελαφρύνω κι εγώ την κουβέντα, εμείς με τον άντρα μου λέμε, έτσι και μας πει ποτέ το παιδί μας στην εφηβεία "τι έχεις κάνει εσύ για μένα;" θα το κρεμάσουμε ανάποδα :lol:

Μωρε κουβέντα κάνουμε. Η κάθε μία μας σηκώνει το σταυρό της! 

Εγω είπα θα το κρεμασω ανάποδα αν μου το πει όχι όμως για την ivf, αλλα για τις ενέσεις που κάνω κάθε μέρα και εχει γινει η κοιλια μ μπλαβι. Σαν πουά ζέβρα είμαι! 

• Χαχα 1

4 minutes ago, Angot said:

Μωρε κουβέντα κάνουμε. Η κάθε μία μας σηκώνει το σταυρό της! 

Εγω είπα θα το κρεμασω ανάποδα αν μου το πει όχι όμως για την ivf, αλλα για τις ενέσεις που κάνω κάθε μέρα και εχει γινει η κοιλια μ μπλαβι. Σαν πουά ζέβρα είμαι! 

Άλλος καημός και αυτή η κοιλιά. Τουλάχιστον εσένα είναι μπλε και έχει μωράκι μέσα, αυτό να σκέφτεσαι. Εγώ φοβάμαι μην μείνω πάλι μόνο με τις μελανιές να τις κοιτάω :unsure:

eardp2.png

1 hour ago, kateriiina25 είπε:

Τίποτα από όσα μου λέτε δεν είναι λόγος να μην το πω ή να μην απαντήσω σε ερωτήσεις. Νομίζω πως εμείς από μόνες μας τελικά δημιουργούμε ολα αυτά τα ταμπού γιατί όσο το αντιμετωπίζεις εσύ σαν πρόβλημα τόσο θα σε αντιμετωπίσουν και οι άλλοι σαν «προβληματική». Δεν με νοιάζει τι θα πουν πίσω από την πλάτη μου, ούτε αν θα με λυπηθούν. Ειμαι διατεθημένη να απαντήσω σε οτι απορία έχει ο οποιοσδήποτε, προκειμένου να βοηθήσω να πάμε ένα μικρό βήμα μπροστά σε αυτό το θέμα. 

Εγω συμφωνω απόλυτα μαζι σου, αλλα διαφωνει παρά πολυ ο ανδρας μου με την κοινοποίηση της εξωσωματικής το θεωρεί εντελώς προσωπικό ζητημα , σαν να λέει κάποιος εμεις  χτες καναμε σεξ για να μείνει εγκυος η γυναίκα μου. Γενικως ομως ειναι κλειστός και σαν ανθρωπος.

πρίν από 5 λεπτά , kateriiina25 είπε:

Άλλος καημός και αυτή η κοιλιά. Τουλάχιστον εσένα είναι μπλε και έχει μωράκι μέσα, αυτό να σκέφτεσαι. Εγώ φοβάμαι μην μείνω πάλι μόνο με τις μελανιές να τις κοιτάω :unsure:

Ολα καλα κατερινακι, παιδί θα κανεις αυτο ειναι το μονο σίγουρο, με ποια προσπαθεια θα ρθει ειναι το άγνωστο.

• Μου αρέσει 1

wRSzp2.pngUIzHp2.png

πρίν από 6 λεπτά , kateriiina25 είπε:

Πάντως μην ψάχνεις συμπτώματα, δεν ειναι απαραίτητο το θα έχεις. Εγω μόνο υγρά είχα αρκετά και πονακια περιοδου. Το στήθος ήταν ελάχιστα πιο πρησμενο, αλλα τπτ το ιδιατερο. 

Εγω τωρα σκέφτομαι πόσο συχνό είναι να δεις αιμα την 12η εβδομάδα. Σημερα έχω πονακια και μ χει καρφωθεί ότι θα δω αίμα, όλο τουαλετα παω και κοιτάζω! 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...