Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 36 λεπτά , helena212 είπε:

Ναι μια χαρα και η καρδούλα, 161 παλμοί.. εσύ πως πάνε τα διδυμακια..?

Κάθεται το ένα απέναντι από το άλλο χαχαχα, μέχρι στιγμής ολα καλά, τη Τρίτη θα πάω στον γιατρό για υπέρηχο.

• Μου αρέσει 1

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

πρίν από 4 λεπτά , Angot είπε:

Δεν βρίσκω το νόημα να το πω, να εξηγώ τη διαδικασία και οοοολα τα σχετικά. Εφοσων δεν θα καταλάβουν! Επίσης νομίζω είναι ψυχοφθορο για μένα να σκέφτομαι πόσο προσπάθησα κάθε φορα που θα το λέω! Όσον αφορά τους γονείς μου, η μητέρα μ ειναι ένας τρομερα αγχώδης άνθρωπος που με το ενδιαφέρον της θα με πνίξει οπότε επέλεξα ακόμα και την εγκυμοσύνη να της την πω στους 2 μηνες! 

Μόνο αν έχεις κάνει ξέρεις πως είναι, αν δεν έχεις κάνει απλως ρωτάς λες και είσαι τουρίστας που ψάχνει την Ακρόπολη! 

Εγω  δεν μπορω αυτο που λενε μετα πισω απο την πλατη φιλοι κ γνωστοι αχχχ η καημένη δεν μπορει να κανει παιδι…

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 6 λεπτά , Μπισκοτακι27 είπε:

Εγω  δεν μπορω αυτο που λενε μετα πισω απο την πλατη φιλοι κ γνωστοι αχχχ η καημένη δεν μπορει να κανει παιδι…

Α οχι δεν είναι ντροπή η εξωσωματικη. Ισα ισα είναι η απόλυτη  συνειδητοποίηση ότι θέλω να κάνω παιδί. Και το θέλω πολύ!! Απλως δεν είναι όμορφες οι ερωτήσεις τύπου. Και πως ήταν; και πόσο καιρό προσπαθούσες; και πως εισια ψυχολογικά; και τέτοια χαζά! 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 3 λεπτά , Angot είπε:

Α οχι δεν είναι ντροπή η εξωσωματικη. Ισα ισα είναι η απόλυτη  συνειδητοποίηση ότι θέλω να κάνω παιδί. Και το θέλω πολύ!! Απλως δεν είναι όμορφες οι ερωτήσεις τύπου. Και πως ήταν; και πόσο καιρό προσπαθούσες; και πως εισια ψυχολογικά; και τέτοια χαζά! 

Ναι αλλα αν μενεις σε χωριο και το ανακοινώσεις σε φιλους που δεν το εχουν κανει ποτε θα γυρίσουν κ θα πουν αχ η καημένη δεν μπορει να κανει παιδια..Οπως κ εγινε με μια ακομα κοπελα στην περιοχή…την κοιτούσαν με λύπηση…

για αυτο κ σε καποιους δεν πεφτει λόγος..Τέτοιοι άνθρωποι δεν χρειάζεται να ξερουν κατι..αυτούς που εκτιμάς κ ξερεις τι άνθρωποι ειναι εννοειται πως θα τ πεις κ χωρις ντροπη ..τιμη μ κ  καμαρι μου που προσπαθω για ενα παιδακι…! Αλλα εχει κ τους κομπλεξικους δεν γλιτώνουμε απο αυτούς :-P

πρίν από 5 λεπτά , Μπισκοτακι27 είπε:

Ναι αλλα αν μενεις σε χωριο και το ανακοινώσεις σε φιλους που δεν το εχουν κανει ποτε θα γυρίσουν κ θα πουν αχ η καημένη δεν μπορει να κανει παιδια..Οπως κ εγινε με μια ακομα κοπελα στην περιοχή…την κοιτούσαν με λύπηση…

για αυτο κ σε καποιους δεν πεφτει λόγος..Τέτοιοι άνθρωποι δεν χρειάζεται να ξερουν κατι..αυτούς που εκτιμάς κ ξερεις τι άνθρωποι ειναι εννοειται πως θα τ πεις κ χωρις ντροπη ..τιμη μ κ  καμαρι μου που προσπαθω για ενα παιδακι…! Αλλα εχει κ τους κομπλεξικους δεν γλιτώνουμε απο αυτούς :-P

Καλα να σ πω την αλήθεια δεν πέφτει και σε κανέναν λόγος πως έκανα το παιδί μ! Αν τωρα δω μια κοπέλα και μου πει ότι κάνει εξωσωματικη ή ότι έχει ήδη κάνει. Θα συζητήσω μαζί της της εμπειρία μμμ. Αλλα οταν ακούω αυτά τα καλε έμεινα έγκυος και δεν κατάλαβα πως.... Ε δεν μπορώ να κάτσω να της πω για τη διαδικασία μου, θα με κοιτάζει σαν εξωγήινος! Και θα χει κ δίκιο, και γω αν με ρωτούσες πρίν 2 χρόνια θα σ ελεγα η εξωσωματικη είναι μακρινό όνειρο δεν ξέρω καν πως γίνεται ούτε θέλω να μάθω! 

πρίν από 3 λεπτά , Angot είπε:

Καλα να σ πω την αλήθεια δεν πέφτει και σε κανέναν λόγος πως έκανα το παιδί μ! Αν τωρα δω μια κοπέλα και μου πει ότι κάνει εξωσωματικη ή ότι έχει ήδη κάνει. Θα συζητήσω μαζί της της εμπειρία μμμ. Αλλα οταν ακούω αυτά τα καλε έμεινα έγκυος και δεν κατάλαβα πως.... Ε δεν μπορώ να κάτσω να της πω για τη διαδικασία μου, θα με κοιτάζει σαν εξωγήινος! Και θα χει κ δίκιο, και γω αν με ρωτούσες πρίν 2 χρόνια θα σ ελεγα η εξωσωματικη είναι μακρινό όνειρο δεν ξέρω καν πως γίνεται ούτε θέλω να μάθω! 

Ναι αυτο ακριβως…δεν θα καταλαβει τιποτα…γιατι πολυ απλα της ηρθε απο το πουθενα τ μωρο αχχαχααχα κ ουτε θα νιωσει τον πονο μας σε περιπτώσεις αποτυχίας ..

Διαφημίσεις

6 minutes ago, Angot said:

3 minutes ago, Μπισκοτακι27 said:

Τίποτα από όσα μου λέτε δεν είναι λόγος να μην το πω ή να μην απαντήσω σε ερωτήσεις. Νομίζω πως εμείς από μόνες μας τελικά δημιουργούμε ολα αυτά τα ταμπού γιατί όσο το αντιμετωπίζεις εσύ σαν πρόβλημα τόσο θα σε αντιμετωπίσουν και οι άλλοι σαν «προβληματική». Δεν με νοιάζει τι θα πουν πίσω από την πλάτη μου, ούτε αν θα με λυπηθούν. Ειμαι διατεθημένη να απαντήσω σε οτι απορία έχει ο οποιοσδήποτε, προκειμένου να βοηθήσω να πάμε ένα μικρό βήμα μπροστά σε αυτό το θέμα. 

• Μου αρέσει 11

eardp2.png

πρίν από 5 λεπτά , kateriiina25 είπε:

Τίποτα από όσα μου λέτε δεν είναι λόγος να μην το πω ή να μην απαντήσω σε ερωτήσεις. Νομίζω πως εμείς από μόνες μας τελικά δημιουργούμε ολα αυτά τα ταμπού γιατί όσο το αντιμετωπίζεις εσύ σαν πρόβλημα τόσο θα σε αντιμετωπίσουν και οι άλλοι σαν «προβληματική». Δεν με νοιάζει τι θα πουν πίσω από την πλάτη μου, ούτε αν θα με λυπηθούν. Ειμαι διατεθημένη να απαντήσω σε οτι απορία έχει ο οποιοσδήποτε, προκειμένου να βοηθήσω να πάμε ένα μικρό βήμα μπροστά σε αυτό το θέμα. 

Καλα αν μ ρωτήσουν κ εγω δεν εχω θεμα να απαντησω κ να βοηθησω..Εγω χαρηκα πολυ που μετα απο τοσα χρονια βγηκαν κάποιες διάσημες κ ειπαν πως κανουν εξωσωματική! Επιτελους να μπορουμε να εκφραστούμε ελεύθερα 

1 ώρα πρίν, Μπισκοτακι27 είπε:

Δεν ξερω φοβαμαι οτι θα παω κ δεν γ υπαρχει τπτ..εχω αυτη τη διαίσθηση…:(

Μια χαρά θα είναι όλα μπισκοτάκι. Οι ώρας πριν το γιατρό είναι μαρτύριο κ απ’ το μυαλό περνάνε όλα τα δυσάρεστα. 

Εγώ αύριο έχω ραντεβού με το γιατρό κ από χτες τρώω τα σίδερα..

• Μου αρέσει 1

πρίν από 3 λεπτά , κοτοπουλάκι είπε:

Μια χαρά θα είναι όλα μπισκοτάκι. Οι ώρας πριν το γιατρό είναι μαρτύριο κ απ’ το μυαλό περνάνε όλα τα δυσάρεστα. 

Εγώ αύριο έχω ραντεβού με το γιατρό κ από χτες τρώω τα σίδερα..

Ετσι ειμαι κ εγω…πολυ αγχος 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 4 λεπτά , Μπισκοτακι27 είπε:

Κάτι τέτοιο μου έλεγε κι ο άντρας μου και του είπα ότι είμαστε χρόνια παντρεμένοι και μεγαλούτσικοι και να μην έχει αμφιβολία ότι όσοι ειναι να σκεφτούν έτσι...το κανουν ήδη! Μπορεί εσείς βέβαια να ειστε μικροί κ όχι πολλά χρόνια παντρεμένοι! Επίσης το ότι κάνουμε εξωσωματική δεν σημαίνει ότι δεν μπορούμε να κάνουμε παιδί αλλά ότι χρειαζομαστε την ιατρικη (συνήθως για πιο γρήγορα) Επίσης έχω φίλους που παίρνουν φάρμακα για άλλους λόγους πχ για διαβήτη, δεν σκέφτομαι τον κακομοίρη δεν μπορει να ζήσει..ζει αλλά χρειαζεται την ιατρικη.

• Μου αρέσει 4

Διαφημίσεις

πρίν από 4 λεπτά , Ero84 είπε:

Κάτι τέτοιο μου έλεγε κι ο άντρας μου και του είπα ότι είμαστε χρόνια παντρεμένοι και μεγαλούτσικοι και να μην έχει αμφιβολία ότι όσοι ειναι να σκεφτούν έτσι...το κανουν ήδη! Μπορεί εσείς βέβαια να ειστε μικροί κ όχι πολλά χρόνια παντρεμένοι! Επίσης το ότι κάνουμε εξωσωματική δεν σημαίνει ότι δεν μπορούμε να κάνουμε παιδί αλλά ότι χρειαζομαστε την ιατρικη (συνήθως για πιο γρήγορα) Επίσης έχω φίλους που παίρνουν φάρμακα για άλλους λόγους πχ για διαβήτη, δεν σκέφτομαι τον κακομοίρη δεν μπορει να ζήσει..ζει αλλά χρειαζεται την ιατρικη.

Ναι εννοειται αλλα αυτο το καταλαβαίνουμε εμεις που ειμαστε σε αυτη τη διαδικασια..Ενα ζευγάρι που τους ηρθε ενα μωρο τοσο ευκολα κ ειναι οπισθοδρομικοί θα σκεφτούν το αλλο..Καλα γενικα ο κοσμος παντα θα λεει κ θα εχει αποψη για τ παντα ..Απλα κλείνεις τ αυτιά σου κ δεν σ απασχολει τι θα πει ο καθενας 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 3 λεπτά , Μπισκοτακι27 είπε:

Ναι εννοειται αλλα αυτο το καταλαβαίνουμε εμεις που ειμαστε σε αυτη τη διαδικασια..Ενα ζευγάρι που τους ηρθε ενα μωρο τοσο ευκολα κ ειναι οπισθοδρομικοί θα σκεφτούν το αλλο..Καλα γενικα ο κοσμος παντα θα λεει κ θα εχει αποψη για τ παντα ..Απλα κλείνεις τ αυτιά σου κ δεν σ απασχολει τι θα πει ο καθενας 

Ας το καταλάβουν και αυτοί που ειναι σε άγνοια για να μην μένουν με την άγνοια, να μην κρατάμε την κοινωνία στην άγνοια εμεις που ξέρουμε, κι αφού ο κόσμος θα λέει κ θα έχει άποψη ούτως ή αλλως όπως είπες, ας την λέει έχοντας πιο ολοκληρωμένη εικόνα! Αλλά γενικά πρέπει να μας επηρρεάζει κυρίως η άποψη όσων έχουμε σε εκτίμηση!

• Μου αρέσει 4

6 minutes ago, Μπισκοτακι27 said:

Και τι έγινε που θα σκεφτούν κάτι άλλο; Τι έγινε αν δεν καταλάβουν; Δεν ψάχνεις για στήριξη σε αυτούς έτσι κι αλλιώς όμως το θέμα εξωσωματική εξακολουθεί να είναι ένα μία κρυφή πληγή, μία κατάσταση που κανείς δεν θέλει να μοιραστεί με κανέναν και βλέπω, στον κύκλο μου κιόλας, γυναίκες που δεν θέλουν να το συζητήσουν, που είναι ανενημέρωτες, που κάνουν λάθος κινήσεις λόγω άγνοιας και το περνάνε μόνες. Μόνες εντελώς, ούτε καν εδώ στο φόρουμ δεν ξέρουν να μπουν, ούτε ξέρουν πόση ψυχολογική στήριξη θα βρουν και καταλήγουν σε ψυχολόγους ή τα παρατάνε ή παλεύουν για χρόνια χωρίς αποτέλεσμα. Όμως εγώ κι εσείς είμαστε μία ιστορία που από στόμα σε στόμα μπορεί να είναι μία βοήθεια για κάποια κοπέλα στο μέλλον, έστω και ψυχολογική. Τελος πάντων, είναι δικαίωμα του καθενός να κάνει ότι θέλει προφανώς, απλώς λέω την γνώμη μου

• Μου αρέσει 6

eardp2.png

πρίν από 4 λεπτά , kateriiina25 είπε:

Και τι έγινε που θα σκεφτούν κάτι άλλο; Τι έγινε αν δεν καταλάβουν; Δεν ψάχνεις για στήριξη σε αυτούς έτσι κι αλλιώς όμως το θέμα εξωσωματική εξακολουθεί να είναι ένα μία κρυφή πληγή, μία κατάσταση που κανείς δεν θέλει να μοιραστεί με κανέναν και βλέπω, στον κύκλο μου κιόλας, γυναίκες που δεν θέλουν να το συζητήσουν, που είναι ανενημέρωτες, που κάνουν λάθος κινήσεις λόγω άγνοιας και το περνάνε μόνες. Μόνες εντελώς, ούτε καν εδώ στο φόρουμ δεν ξέρουν να μπουν, ούτε ξέρουν πόση ψυχολογική στήριξη θα βρουν και καταλήγουν σε ψυχολόγους ή τα παρατάνε ή παλεύουν για χρόνια χωρίς αποτέλεσμα. Όμως εγώ κι εσείς είμαστε μία ιστορία που από στόμα σε στόμα μπορεί να είναι μία βοήθεια για κάποια κοπέλα στο μέλλον, έστω και ψυχολογική. Τελος πάντων, είναι δικαίωμα του καθενός να κάνει ότι θέλει προφανώς, απλώς λέω την γνώμη μου

Εννοειται κ καθε γνωμη ειναι σεβαστή!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 11 λεπτά , kateriiina25 είπε:

Είναι σημαντικό γενικότερα η πληροφορία να μεταδίδεται, βοηθά, μπορεί να αλλάξει ζωές. Πχ στην ωοληψία ήμουν με δύο κοπέλες που έκαναν κρυοσυντήρηση ωαρίων, η μία 42 ετών κ η άλλη 39, ειχαν από ένα ωοθυλακιο και μου έλεγαν ότι δεν ήξεραν τίποτα, ότι ένα ωοθυλάκιο μπορει να ειναι άδειο, ότι μια κοπέλα στα 38 μπορεί να πιάνει έυκολα κι άλλη στα 35 να της τελειώνουν ήδη τα ωάρια, δεν ήξεραν ότι τα ωάρια στην καταψυξη έχουν πολύ χαμηλότερα ποσοστά επιτυχίας από ότι τα έμβρυα κ χρειάζονται 15-20 ωάρια για να έχεις ελπίδες για παιδί κ τώρα είναι αγχωμένες, ε έχω ήδη ενημερώσει δύο κοπέλες να μην περιμένουν μέχρι να εξαντλήσουν τα περιθώρια, έστω να κάνουν ένα ορμονικό έλεγχο κι ας μην έχουν καν συντροφο τώρα, δεν με νοιάζει αν νομίζουν ότι κάνω κρυοσυντήρηση ωαρίων....

• Μου αρέσει 4

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...