Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 36 λεπτά , helena212 είπε:

Ναι μια χαρα και η καρδούλα, 161 παλμοί.. εσύ πως πάνε τα διδυμακια..?

Κάθεται το ένα απέναντι από το άλλο χαχαχα, μέχρι στιγμής ολα καλά, τη Τρίτη θα πάω στον γιατρό για υπέρηχο.

• Μου αρέσει 1

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

πρίν από 11 λεπτά , Μπισκοτακι27 είπε:

Οχι εμενα δεν μ αφήνει κ ο αντρας μ να το πω…γιατι θα μας ματιαξουν..κ μαλιστα με πιέζουν να βγουμε για καφε εξω κ εγω ετσι οπως ειμαι μ τ αιματακι δεν ξερω τι δικαιολογιες να βρω

Ότι έχεις τη μέση. Και γω αυτό έλεγα στην αρχή σε γονείς κλπ.η σε φίλες.. Χαχαχαχα ακριβώς γι αυτό δε θελει ο άντρας μ και μενα να το πω.! 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

8 minutes ago, thelw mpempe said:

Κορίτσια καλημεραααααααααααααααααα έμαθα τ φτιάξαμε εεεεε.. από τα 14 πόσα είναι καλά να φτιαχτούν θέλω γνώμες;;;

@kateriiina25 γρήγορα πες αχααχαχαχα

Εγώ πιστευω γονιμοποιήθηκαν και τα 14 :rolleyes: 

eardp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 4 λεπτά , Angot είπε:

Ότι έχεις τη μέση. Και γω αυτό έλεγα στην αρχή σε γονείς κλπ.η σε φίλες.. Χαχαχαχα ακριβώς γι αυτό δε θελει ο άντρας μ και μενα να το πω.! 

Αμα πω οτι εχω τ μέση θα θελουν να έρθουν απο τ σπιτι μαζι μ τα μωρα αχαχααχαχ

Αα 27 χρονων. Λεω κ γω χαχχαχαχα

3 minutes ago, thelw mpempe said:

Τα 12 έγιναν παιδιά είναι καλά;;;; Είμαι στην δουλειά και έχω χαρεί πολύ υυυυυ

Ειναι πολύ καλα!! Μπράβο!! Γαμωτο και ήθελα να πω 12 πριν. Έχασα 

• Χαχα 2

eardp2.png

@Angot και @Μπισκοτακι27 sorry που επεμβαίνω αλλά γιατί δεν έχετε πει σε κανέναν ότι έχετε κάνει ivf; Εννοώ σε όσους ήδη ξέρουν οτι είστε έγκυος και ειδικά στην μητέρα σου @Angot; Δεν είναι ντροπή να κάνεις εξωσωματική. Όσο περισσότερο το λέμε τόσο θα βοηθάμε άλλες κοπέλες να μην αισθάνονται άσχημα για την υπογονιμότητα τους. Η εξωσωματική πρέπει να είναι καμάρι για σας και όχι ταμπού

• Μου αρέσει 10

eardp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 6 λεπτά , kateriiina25 είπε:

@Angot και @Μπισκοτακι27 sorry που επεμβαίνω αλλά γιατί δεν έχετε πει σε κανέναν ότι έχετε κάνει ivf; Εννοώ σε όσους ήδη ξέρουν οτι είστε έγκυος και ειδικά στην μητέρα σου @Angot; Δεν είναι ντροπή να κάνεις εξωσωματική. Όσο περισσότερο το λέμε τόσο θα βοηθάμε άλλες κοπέλες να μην αισθάνονται άσχημα για την υπογονιμότητα τους. Η εξωσωματική πρέπει να είναι καμάρι για σας και όχι ταμπού

Αααα οχι εμενα οι γονείς μας ξερουν οτι καναμε εξωσωματική ..για φιλες που δεν ξερουν καν οτι ειμαι εγκυος δεν ξερουν τπτ γενικα ακομα…τα ατομα που ξερουν οτι ειμαι εγκυος εννοειται ξερουν κ για την ivf γιατι να το κρυψω; Παρα πολλες γυναικες κανουν ivf δεν ειναι κατι κακο 

4 minutes ago, Μπισκοτακι27 said:

Αααα οχι εμενα οι γονείς μας ξερουν οτι καναμε εξωσωματική ..για φιλες που δεν ξερουν καν οτι ειμαι εγκυος δεν ξερουν τπτ γενικα ακομα

Α εντάξει. Γενικά να μην ντρέπεστε κορίτσια. Είστε πιο δυνατές απο όλες σας τις φίλες που το κατάφεραν φυσιολογικά και ο αγώνας σας δεν χρειάζεται να κρύβεται 

• Μου αρέσει 4

eardp2.png

πρίν από 3 λεπτά , kateriiina25 είπε:

Α εντάξει. Γενικά να μην ντρέπεστε κορίτσια. Είστε πιο δυνατές απο όλες σας τις φίλες που το κατάφεραν φυσιολογικά και ο αγώνας σας δεν χρειάζεται να κρύβεται 

Μονο εμεις οι γυναικες που ειμαστε στην ivf ξερουμε τι τραβάμε…αν δεν το ζήσεις δεν μπορεις να ξερεις 

• Μου αρέσει 4

πρίν από 8 λεπτά , kateriiina25 είπε:

Ακριβώς, μια θεραπεία για ένα πρόβλημα υγείας είναι, όπως το να παίρνεις χάπι για θυρεοειδή!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 12 λεπτά , kateriiina25 είπε:

Δεν βρίσκω το νόημα να το πω, να εξηγώ τη διαδικασία και οοοολα τα σχετικά. Εφοσων δεν θα καταλάβουν! Επίσης νομίζω είναι ψυχοφθορο για μένα να σκέφτομαι πόσο προσπάθησα κάθε φορα που θα το λέω! Όσον αφορά τους γονείς μου, η μητέρα μ ειναι ένας τρομερα αγχώδης άνθρωπος που με το ενδιαφέρον της θα με πνίξει οπότε επέλεξα ακόμα και την εγκυμοσύνη να της την πω στους 2 μηνες! 

Μόνο αν έχεις κάνει ξέρεις πως είναι, αν δεν έχεις κάνει απλως ρωτάς λες και είσαι τουρίστας που ψάχνει την Ακρόπολη! 

• Μου αρέσει 5

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...