Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 36 λεπτά , helena212 είπε:

Ναι μια χαρα και η καρδούλα, 161 παλμοί.. εσύ πως πάνε τα διδυμακια..?

Κάθεται το ένα απέναντι από το άλλο χαχαχα, μέχρι στιγμής ολα καλά, τη Τρίτη θα πάω στον γιατρό για υπέρηχο.

• Μου αρέσει 1

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

πρίν από 6 λεπτά , Μπισκοτακι27 είπε:

Ναι εννοειται απο την μερα της ετ και κανω κ ενέσιμη προγεστερονη prolutex 

Και εγώ και άλλη μια κοπελα  που είμαστε στον ίδιο γιατρό και  βάζουμε vasclor έχουμε δει μαύρα κομματάκια!  Εγω εχω δει μαύρες ίνες στο σκούπισμα!  @Equalityσωστά θυμάμαι κορίτσι; 

πρίν από 6 λεπτά , Μπισκοτακι27 είπε:

Ναι εννοειται απο την μερα της ετ και κανω κ ενέσιμη προγεστερονη prolutex 

Και εγώ και άλλη μια κοπελα  που είμαστε στον ίδιο γιατρό και  βάζουμε vasclor έχουμε δει μαύρα κομματάκια!  Εγω εχω δει μαύρες ίνες στο σκούπισμα!  @Equalityσωστά θυμάμαι κορίτσι; 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 5 λεπτά , Angot είπε:

Ετσι μετα απο λίγη αιμοραγια;; Αχ μακαρι να μην ειναι τιποτα… 

μ λετε αυτο το αιματακι που ειχα να ειναι απο τ αιμάτωμα που ειχε δει ο γιατρός κατω απο τ σακο; (Δεν ηταν στην περιοχή τ σάκου)

πρίν από 7 λεπτά , Μπισκοτακι27 είπε:

Ετσι μετα απο λίγη αιμοραγια;; Αχ μακαρι να μην ειναι τιποτα… 

μ λετε αυτο το αιματακι που ειχα να ειναι απο τ αιμάτωμα που ειχε δει ο γιατρός κατω απο τ σακο; (Δεν ηταν στην περιοχή τ σάκου)

Δεν είχα αιμα οχι. Το είδα στο σκούπισμα. Αλλα πολύ πιθανό να είναι αυτό κάτω από το σακο και να καθάρισε. Δεν επηρεάζει εφοσων είναι απο κατω απ οτι καταλαβαίνω. Όπως και να χει κάνε λίγη υπομονή και θα μάθεις σήμερα. Πιστεύω πάντως ότι ίσως είναι; υτο το αιματωματακι που είχες! 

Δεν είχα αιμα οχι. Το είδα στο σκούπισμα. Αλλα πολύ πιθανό να είναι αυτό κάτω από το σακο και να καθάρισε. Δεν επηρεάζει εφοσων είναι απο κατω απ οτι καταλαβαίνω. Όπως και να χει κάνε λίγη υπομονή και θα μάθεις σήμερα. Πιστεύω πάντως ότι ίσως είναι; υτο το αιματωματακι που είχες! 

Μακαρι να ειναι αυτο …αχ μεχρι να περάσουν οι μηνες θα πεθάνουμε απο τ αγχος μας ..βλεπω αλλες γνωστές κ φιλες τους ηρθε το μωρο τοσο ευκολα ουτε αίμα ειχαν ουτε τιποτα και σ εμας ολα τ κοριτσια που προσπαθούμε γίνονται στραβά ολα :(

• Λυπημένη/-ος 2

πρίν από 7 λεπτά , Μπισκοτακι27 είπε:

Μακαρι να ειναι αυτο …αχ μεχρι να περάσουν οι μηνες θα πεθάνουμε απο τ αγχος μας ..βλεπω αλλες γνωστές κ φιλες τους ηρθε το μωρο τοσο ευκολα ουτε αίμα ειχαν ουτε τιποτα και σ εμας ολα τ κοριτσια που προσπαθούμε γίνονται στραβά ολα :(

Και γω αυτό δεν το έχω καταλάβει ακόμα... Ίσως φταίει ότι έχουμε περισσότερο άγχος... Η μαμα μ με κοροϊδεύει ότι καθομαι σαν κλωσσοπουλο... Προσπαθεί να με πείσει ότι δεν παθαίνει τπτ το μωρο μου... Αλλα πως να της εξηγήσω ότι έμεινα έγκυος 2 χρόνια μετά με ivf; σκεψου δεν το ξέρει καν ότι εκανα εξωσωματικη!  Και να της το πω δεν μπορεί να καταλάβει. Έμεινε έγκυος τον 2ο μήνα προσπάθειας! Βέβαια πέρασε άλλες δυσκολίες λόγω του ότι είχαν στίγμα και οι 2 γονεις, αλλα το γεγονός ότι έκανε αμέσως μωρο δεν αναιρείται! 

Διαφημίσεις

11 ώρες πρίν, eleonora85 είπε:

κι εγω περιπου τοτε.. πολυ ελπιδοφορο αυτο!
γιατι λενε πως στον χρονο αρχιζει παλι...
μακαρι κοριτσι μου

Νομίζω ότι εξαρτάται από το πόσο έντονο είναι σε κάθε γυναίκα, και να έχει ξαναρχίσει, μάλλον είναι λίγη ακόμη κ δεν επηρρέαζει, με απασχολεί βέβαια τωρα τελευταία να σου πω την αλήθεια διότι πέρυσι παλινδρόμησαν δίδυμα κ φέτος είχα πάλι εγκυμοσύνη αλλά ήταν ή παλίνδρομη πολύ νωρίς ή χημική. Αλλά νομίζω ότι δεν θα είχα 3 εμφυτεύσεις με ενδομητρίωση στην μήτρα. Στην σαλπιγγογραφία πριν 1,5 χρόνο μου ειπαν ότι δεν εχει επιστρέψει διότι δεν είδαν εστίες! Αλλά μια υστεσκόπηση καλού κακού στην επόμενη εξωσωματική θα την ζητήσω(αρχισα ειδική διατροφή με ελάχιστους υδατανθρακες για το ΣΠΩ κι ελπίζω να μείνω μόνη έγκυος μέχρι τότε)! Εσένα σου έχουν πει κάτι? Εχεις ενδείξεις για το αν έχει επανέλθει?

Και γω αυτό δεν το έχω καταλάβει ακόμα... Ίσως φταίει ότι έχουμε περισσότερο άγχος... Η μαμα μ με κοροϊδεύει ότι καθομαι σαν κλωσσοπουλο... Προσπαθεί να με πείσει ότι δεν παθαίνει τπτ το μωρο μου... Αλλα πως να της εξηγήσω ότι έμεινα έγκυος 2 χρόνια μετά με ivf; σκεψου δεν το ξέρει καν ότι εκανα εξωσωματικη!  Και να της το πω δεν μπορεί να καταλάβει. Έμεινε έγκυος τον 2ο μήνα προσπάθειας! Βέβαια πέρασε άλλες δυσκολίες λόγω του ότι είχαν στίγμα και οι 2 γονεις, αλλα το γεγονός ότι έκανε αμέσως μωρο δεν αναιρείται! 

Καλε εμενα οι φιλες μ κατευθειαν στον πρώτο μηνα έμειναν κ μαλιστα δεν το περίμεναν κιολας..στην 2η ελευθερη επαφη αφου μ τ λέγανε κ γελούσαμε..Εννοειται πως δεν ξερουν τιποτα για μενα για αυτα που κνω ,ουτε τωρα πως ειμαι εγκυος 

πρίν από 4 λεπτά , Μπισκοτακι27 είπε:

Καλε εμενα οι φιλες μ κατευθειαν στον πρώτο μηνα έμειναν κ μαλιστα δεν το περίμεναν κιολας..στην 2η ελευθερη επαφη αφου μ τ λέγανε κ γελούσαμε..Εννοειται πως δεν ξερουν τιποτα για μενα για αυτα που κνω ,ουτε τωρα πως ειμαι εγκυος 

Καλα για την ivf ούτε εμένα ξέρουν... Αλλα ότι είμαι έγκυος κάποιοι το έχουν καταλάβει γτ έχω κοιλιτσα αν και νωρις. Και στις 4 φίλες μου το είπα πριν καμιά βδομάδα! Ειδικά στη Μια που είναι φρέσκο γεννημένη γτ θα βαφτίσω το μωρο της, και επίσης με συμβουλεύει κ ολας όταν με προβληματίζει κάτι... Η οποία και στις 2 εγκυμοσύνες είχε αιμα, και ουρουσε πέτρες! Αλλα όλα καλά! 

Καλα για την ivf ούτε εμένα ξέρουν... Αλλα ότι είμαι έγκυος κάποιοι το έχουν καταλάβει γτ έχω κοιλιτσα αν και νωρις. Και στις 4 φίλες μου το είπα πριν καμιά βδομάδα! Ειδικά στη Μια που είναι φρέσκο γεννημένη γτ θα βαφτίσω το μωρο της, και επίσης με συμβουλεύει κ ολας όταν με προβληματίζει κάτι... Η οποία και στις 2 εγκυμοσύνες είχε αιμα, και ουρουσε πέτρες! Αλλα όλα καλά! 

Οχι εμενα δεν μ αφήνει κ ο αντρας μ να το πω…γιατι θα μας ματιαξουν..κ μαλιστα με πιέζουν να βγουμε για καφε εξω κ εγω ετσι οπως ειμαι μ τ αιματακι δεν ξερω τι δικαιολογιες να βρω

Κορίτσια καλημεραααααααααααααααααα έμαθα τ φτιάξαμε εεεεε.. από τα 14 πόσα είναι καλά να φτιαχτούν θέλω γνώμες;;;

@kateriiina25 γρήγορα πες αχααχαχαχα

Διαφημίσεις

πρίν από 6 λεπτά , thelw mpempe είπε:

Κορίτσια καλημεραααααααααααααααααα έμαθα τ φτιάξαμε εεεεε.. από τα 14 πόσα είναι καλά να φτιαχτούν θέλω γνώμες;;;

@kateriiina25 γρήγορα πες αχααχαχαχα

Εγω θα πω σιγουρα τα 7 βλαστοκυστες τωρα για 3ης μέρας Νομιζω  σιγουρα αλλα 3

πρίν από 8 λεπτά , thelw mpempe είπε:

Εγω θα πω ότι δεν μπορείς να κάνεις προβλέψεις μπορεί να γίνουν τα 10 μπορεί να γίνουν τα 2! και μην μπαινεις σε αυτή τη διαδικασία γτ αγχώνεις τη γυναίκα σου... Αν και εσένα βλέπω να είσαι περισσότερο αγχωμενος! :-P γλυκο παντως που το ψάχνεις! Μπράβο! Πόσο είναι η γυναίκα σ; 

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...