Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 39 λεπτά , Alex@ είπε:

Με την καρδούλα όλα καλα;;;

Ίσως να ειπώθηκε σαν παρηγοριά για τα συμπτώματα, αν καταλαβαίνεις τι θελω να πω, βέβαια έχετε δίκιο ότι μπορεί να δημιουργήσει άγχος στην έγκυο.

Σας ευχαριστώ όλες για τις απαντήσεις σας! Ευτυχώς είστε κ εσείς κορίτσια ώστε να καταλαγιαζουν οι ανησυχίες μας κ να τις ελέγχουμε.

Δεν χρειάζεται να ευχαριστείς! Γι'αυτό είμαστε εδώ! Να βοηθάμε η μία την άλλη όσο μπορουμε.

Συμφωνώ με την @Nima21 

Γιατροί αυτά δεν τα λένε οπότε!!! Εγώ θα σου πρότεινα να χαλαρώσεις και να απολαύσεις τις ημέρες που δεν έχεις ναυτίες και αναγουλες! Να βγαίνεις καμμία βόλτα σε αυτές τις μέρες για να τις χαιρεσαι! 😉🩷

Εγώ πάντως 2 μέρες έχω ξεκινήσει τα φάρμακα της έμβρυομεταφοράς και σας λέω ήδη είμαι έγκυος με τέτοια κοιλιά τούμπανο που έχω γίνει!!! 😂

• Χαχα 1

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

11 ώρες πρίν, Μπισκοτακι27 είπε:

Ετσι ειμαι κ εγω…νιωθω λίγη υγρασία κατευθειαν φοβαμαι για αίμα…:(εσενα πως πηγε;;

Δεν επηρέασε την εγκυμοσύνη. Είχα καφέ εκκρίσεις για αρκετές εβδομάδες. Πήρα και ενέσιμη προγεστερόνη για μερικές εβδομάδες και μετά όλα καλά. Αλλά ήμουν με το άγχος μέχρι τέλους.

9 ώρες πρίν, Καντι είπε:

Εμεις μέτρια πήγαμε τα δυο γονιμοποιήθηκαν απο τα τέσσερα.

Προσδοκώ έστω μια βλαστοκύστη πλεον.

Μια τυχερή θέλουμε για το αδερφάκι...κρίμα για τις άλλες δύο :wacko:

• Μου αρέσει 1

tvXOp2.png

12 ώρες πρίν, Μπισκοτακι27 είπε:

Δεν Νονιζω να ειναι κατι… παρε κάποιες μερες dufalac φάε κ κ ενα ακτινίδιο εμενα μ βοήθησε πολυ..Σε ποια βδομάδα εισαι;

Μια χαρά κινείτε το έντερο τουλάχιστον μέχρι στιγμής απλά έτυχε χθες το μεσημέρι αυτό κ πιεστηκα. . . Είμαι 5 εβδομάδων.  .   . Την αλλά Τετάρτη έχω υπερηχο!!! Εσύ πως είσαι;;;;

πρίν από 4 λεπτά , Mar.Theo είπε:

Μια χαρά κινείτε το έντερο τουλάχιστον μέχρι στιγμής απλά έτυχε χθες το μεσημέρι αυτό κ πιεστηκα. . . Είμαι 5 εβδομάδων.  .   . Την αλλά Τετάρτη έχω υπερηχο!!! Εσύ πως είσαι;;;;

Καλημέρα! Εγω χθες σταμάτησε τ αίματακι…σημερα θα παμε για υπέρηχο να δουμε πως παει κ πως ειναι ολα..σημερα ειμαι 6βδομαδων..κανονικα ειχαμε ραντεβου την δευτερα 21/6 να ακούσουμε καρδουλα αλλα με αυτο που εγινε ειχα τοσο αγχος που θελω να παω να δω αν ειναι ολα Ενταξει 

Διαφημίσεις

πρίν από 13 λεπτά , Μπισκοτακι27 είπε:

Καλημέρα! Εγω χθες σταμάτησε τ αίματακι…σημερα θα παμε για υπέρηχο να δουμε πως παει κ πως ειναι ολα..σημερα ειμαι 6βδομαδων..κανονικα ειχαμε ραντεβου την δευτερα 21/6 να ακούσουμε καρδουλα αλλα με αυτο που εγινε ειχα τοσο αγχος που θελω να παω να δω αν ειναι ολα Ενταξει 

Καλή επιτυχία κοπέλα μ. Ελπίζω να ακούσετε και  καρδούλα. 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 3 λεπτά , Angot είπε:

Είναι λίγο νωρίς. Γι αυτό είπα ελπίζω.. Να κάνεις τη διαφορά! Και να ηρεμήσεις! 

Χαχαχα εγω ας δω οτι ακομα υπαρχει μεσα κ μετα θα ηρεμισω :P

πρίν από 4 λεπτά , Μπισκοτακι27 είπε:

Χαχαχα εγω ας δω οτι ακομα υπαρχει μεσα κ μετα θα ηρεμισω :P

Μην ακούω τέτοια, μια χαρά θα ναι απλως καθε φορά θες το κάτι παραπάνω.. Αχχαχα εγώ θέλω τώρα να δω πως είναι το προσωπάκι του, φαντάζομαι διαφορά :wub: καρδούλα άκουσα νομίζω στις 8 εβδομάδες καθυστέρησα το ραντεβού γτ έλειπε ο αντρας μ. Κανονικα ήταν στις 7 εβδομάδες!

Διαφημίσεις

πρίν από 7 λεπτά , Angot είπε:

Μην ακούω τέτοια, μια χαρά θα ναι απλως καθε φορά θες το κάτι παραπάνω.. Αχχαχα εγώ θέλω τώρα να δω πως είναι το προσωπάκι του, φαντάζομαι διαφορά :wub: καρδούλα άκουσα νομίζω στις 8 εβδομάδες καθυστέρησα το ραντεβού γτ έλειπε ο αντρας μ. Κανονικα ήταν στις 7 εβδομάδες!

Δεν ξερω φοβαμαι οτι θα παω κ δεν γ υπαρχει τπτ..εχω αυτη τη διαίσθηση…:(

πρίν από 5 λεπτά , Μπισκοτακι27 είπε:

Δεν ξερω φοβαμαι οτι θα παω κ δεν γ υπαρχει τπτ..εχω αυτη τη διαίσθηση…:(

Καλα αυτή θα την έχεις συνέχεια.. Μια από τα ίδια είμαι και γω... Αλλα κάθε φορά πέφτω εξω..! Θα ειναι ολα καλα, εγω προσπαθώ να σκέφτομαι όταν φτάνω σε παράνοια. Χτύπησες πουθενά; οχι...! Έχει τρομερούς πονους? Οχι! Εχεις αιμοραγια που δεν σταματάει; Οχι (για να σε προλάβω εννοώ αιμοραγια, οχι λίγο αιματακι στο σκούπισμα) ... Άρα γτ να μην είναι όλα καλά;;;;; ακριβώς και συ, δενε χεις τπτ από αυτά!

Τι ωρα θα πας σήμερα; 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 3 λεπτά , Angot είπε:

Καλα αυτή θα την έχεις συνέχεια.. Μια από τα ίδια είμαι και γω... Αλλα κάθε φορά πέφτω εξω..! Θα ειναι ολα καλα, εγω προσπαθώ να σκέφτομαι όταν φτάνω σε παράνοια. Χτύπησες πουθενά; οχι...! Έχει τρομερούς πονους? Οχι! Εχεις αιμοραγια που δεν σταματάει; Οχι (για να σε προλάβω εννοώ αιμοραγια, οχι λίγο αιματακι στο σκούπισμα) ... Άρα γτ να μην είναι όλα καλά;;;;; ακριβώς και συ, δενε χεις τπτ από αυτά!

Τι ωρα θα πας σήμερα; 

Απλα χθες που σταμάτησε τ αιματακι εβγαζα κ κατι πολυ μικρά κομματια μαύρα..κ αυτο με τρόμαξε αλλα ακατάσχετη αιμοραγια οχι δεν ειχα ουτε πόνους..αυτο που μ  ειπε ο γιατρός μ που τον ρωτησα για τυχον αποβολή μ λεει θ ειχες περισσότερο αίμα κ θα εβγαζες κ κομματια.. μαλλον με τρόμαξαν αυτα τ κομματια χθες τ πολυ μικρά μαύρα..αλλα ειχε σταματήσει τ αίμα ολοκληρη τ μερα κ τ βραδυ τ εβγαζα χωρις αίμα ..κατα τις 21:00 θα παω 

πρίν από 4 λεπτά , Μπισκοτακι27 είπε:

Απλα χθες που σταμάτησε τ αιματακι εβγαζα κ κατι πολυ μικρά κομματια μαύρα..κ αυτο με τρόμαξε αλλα ακατάσχετη αιμοραγια οχι δεν ειχα ουτε πόνους..αυτο που μ  ειπε ο γιατρός μ που τον ρωτησα για τυχον αποβολή μ λεει θ ειχες περισσότερο αίμα κ θα εβγαζες κ κομματια.. μαλλον με τρόμαξαν αυτα τ κομματια χθες τ πολυ μικρά μαύρα..αλλα ειχε σταματήσει τ αίμα ολοκληρη τ μερα κ τ βραδυ τ εβγαζα χωρις αίμα ..κατα τις 21:00 θα παω 

Βάζεις vasclor; 

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...