Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 39 λεπτά , Alex@ είπε:

Με την καρδούλα όλα καλα;;;

Ίσως να ειπώθηκε σαν παρηγοριά για τα συμπτώματα, αν καταλαβαίνεις τι θελω να πω, βέβαια έχετε δίκιο ότι μπορεί να δημιουργήσει άγχος στην έγκυο.

Σας ευχαριστώ όλες για τις απαντήσεις σας! Ευτυχώς είστε κ εσείς κορίτσια ώστε να καταλαγιαζουν οι ανησυχίες μας κ να τις ελέγχουμε.

Δεν χρειάζεται να ευχαριστείς! Γι'αυτό είμαστε εδώ! Να βοηθάμε η μία την άλλη όσο μπορουμε.

Συμφωνώ με την @Nima21 

Γιατροί αυτά δεν τα λένε οπότε!!! Εγώ θα σου πρότεινα να χαλαρώσεις και να απολαύσεις τις ημέρες που δεν έχεις ναυτίες και αναγουλες! Να βγαίνεις καμμία βόλτα σε αυτές τις μέρες για να τις χαιρεσαι! 😉🩷

Εγώ πάντως 2 μέρες έχω ξεκινήσει τα φάρμακα της έμβρυομεταφοράς και σας λέω ήδη είμαι έγκυος με τέτοια κοιλιά τούμπανο που έχω γίνει!!! 😂

• Χαχα 1

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

3 minutes ago, thelw mpempe said:

@kateriiina25 μασ είπε ότι θα δει αν είναι πάνω από δέκα μπορεί να τα πάει μισά 3 ημερών μισά 5 η αν είναι πάρα πολύ καλά θα τα πάει 5 αν δεν είναι θα τα πάει 3

Γενικά είναι σίγουρα καλύτερα με βλαστοκύστες αλλά θα σου πω αυτό που μου είπε ο δικός μου γιατρός. Σε κάποιες γυναίκες λειτουργεί καλύτερα το 3ων ημερών, μάλλον τα δέχεται ο οργανισμός καλύτερα οπότε γιατί να μην έχετε και από τις δύο επιλογές; Αφήστε όμως κάποια για βλαστοκύστες να δείτε και την δυναμική τους να ξέρετε. Συνήθως σε μεγαλύτερες ηλικίες προχωράνε απόκλειστικά με 5ης αλλά εσείς είστε πολύ νέοι.  Όπως είπε και ο doc, τα 3ης μέρας γίνονται βλαστοκύστες αν θελήσεις μετά, οι βλαστοκύστες δεν ξανά γίνονται 3ων ημερών. Για την ακρίβεια ο άντρας μου το είπε και ο γιατρός τον ευχαρίστησε για την πολύ καλή εξήγηση που μου έδωσε όταν του έλεγα για βλαστοκύστες χαχαχα

4 minutes ago, thelw mpempe said:

Αααα και είπε ότι αν είναι καλό το σπέρμα θα κάνει την απλή εξωσωματική αν δεν είναι θα κάνει μικρογονιμοποιηση..στα κέντρα ρε κορίτσια όταν λέμε εξωσωματική κάνουν την απλή η πάντα μικρογονιμοποιηση;;

Σε μας έγινε μικρογονιμοποίηση, δεν το ήξερα αλλά το είδα στα χαρτιά που μας έδωσαν και νομίζω στα περισσότερα κάνουν μόνο με αυτόν τον τρόπο. 

eardp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 15 λεπτά , Καντι είπε:

Ξερω κι εγω; Απλα ετσι το ειχα στο μυαλό μου, βεβαια ειχα και αλλη 5ΑΑ με σύνδρομο.

Πιστευω οτι μπορώ να γράψω ενα βιβλίο με τίτλο 100 μερες αναμονής για μια θετική χοριακη. Περιπου τόσες περασα αν υπολογίσω τις 8 εμβρυομεταφορες. Αυτο ειναι το χειρότερο σημείο της εξωσωματικής.

εισαι πολυ δυνατη γυναικα!
Δεν εχω κανει ακομη μεταφορα, οποτε δεν εχω ζησει την αναμονη της χοριακης. Αλλα η αναμονη για βλαστοκυστες με γονατισε...

• Χαχα 1

4 minutes ago, thelw mpempe said:

@kateriiina25 έχει λίγο αίμα είναι φυσιολογικό;;

Ναι είναι πολύ φυσιολογικό, μην ανησυχεί. Μπορεί να κρατήσει κάποιες μέρες, μπορεί και να σταματήσει άμεσα  

eardp2.png

Κορίτσι καλησπέρα!

Μου περισσεύει μία gonal κλειστή που λήγει τον Ιούλιο τώρα...

Αν την θέλει κάποια ας μου στείλει μήνυμα.

Ευχαριστώ φίλακια πολλά σε όλες μας!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Κορίτσια σήμερα που μου έκανε ο σύζυγος την gonal ενώ νόμιζε ότι το ειχε μηδενίσει έμειναν μέσα 12.5 μονάδες. Αμέσως βάλαμε άλλη βελόνα κ τις κάναμε. Λέτε να έχουμε πρόβλημα; δεν έγινε σωστά; 

1 hour ago, thelw mpempe είπε:

@kateriiina25 και εγώ δούλευα σήμερα και έλεγα από μέσα μου τώρα θα γίνουν παιδάκια και τ θα μου πουν αύριο και πόσα θα βάλουμε στην κατάψυξη και γενικά όλη μέσα σκέφτομαι... Αύριο λες να με πάρουν πρωί να μου πούνε η απόγευμα ;;; kate92 πονάει αλλά μπορώ να πω ότι την βλέπω καλά. Βέβαια είναι με χάπια όλη μέρα αλλά την βλέπω καλά.. έσκασε λίγο γιατί από τα 22 είναι καλά τα 14 γενικά πιστεύει ότι ούτε δύο δεν θα γίνουν. .

Η ηλικία σας ειναι πολύ καλή και ευνοεί σίγουρα. Πολύ καλά θα πάτε! Μην αγχώνεσαι! Εύχομαι να έχετε πολύ καλά νέα το πρωί!

πρίν από 30 λεπτά , Vxatz είπε:

Κορίτσια σήμερα που μου έκανε ο σύζυγος την gonal ενώ νόμιζε ότι το ειχε μηδενίσει έμειναν μέσα 12.5 μονάδες. Αμέσως βάλαμε άλλη βελόνα κ τις κάναμε. Λέτε να έχουμε πρόβλημα; δεν έγινε σωστά; 

Δεν νομιζω να εχεις προβλημα…αφου πηρες κ τις υπόλοιπες μονάδες :)

• Ευχαριστώ 1

7 ώρες πρίν, MaryH είπε:

Καντι, μου ευχομαι και τα δυο να γινουν αριστες βλαστοκυστες. Ενα καλο θελεις να γινει αδερφακι του μικρου σου αλλωστε.

Τονια τι κανεις, κοριτσι? Ολα καλα? Εχεις καποιο νεο? Δεν προλαβαινω να μπω, μπαινω στο διπλανο καφε στα γρηγορα κ δεν ξερω τα νεα σας

Τίποτα κούκλα μου. Προσπαθώ αλλα χωρισ αποτέλεσμα . Εχω 2 κατεψυγμένα εμβρυα 2 ημερών και μάλλον θα τα μεταφέρω από φθινόπωρο δεν ξέρω κιόλας. Ο σύζυγος κάνει νούμερα κ δεν ξέρω πως θα εξελιχθεί η κατάσταση 

ugAHp3.png

jfV0p3.png

Διαφημίσεις

Έλεγα να μην σας ρωτήσω αλλά θα σκάσω μου λέει ότι νιώθει παράξενα στο σύστημα κάτω (έντερο κύστη ) δηλαδή ότι δεν μπορεί να πάει εύκολα τουαλέτα ούτε για ούρα ούτε για το άλλο.. σας ρωτάω γιατί έχουμε συνέχεια στο μυαλό μας την υπερδιέγερση.. σας κουρασαμε αχααχαχαχα 

Είναι η πρώτη φορά και υπάρχει άγχος

πρίν από 40 λεπτά , Vxatz είπε:

Μην ανησυχείς, αν είχε τελειώσει πάλι την ίδια διαδικασία θα κάνατε. Αν πάλι δεν μετρήσατε κάτι καλά είναι πολύ λίγες μονάδες και δεν σε επηρεάζουν. Όλα μια χαρά!

• Ευχαριστώ 1

@Μπισκοτακι27 @ΣποράκιΕυχαριστώ πολύ με καθησυχατε. Το είχα ένα άγχος. Στις 300 τις Gonal έχει περίσσευμα 75 μονάδες. Δλδ στο σύνολο έχει 375. Κατά τύχη το ανακάλυψα σήμερα. Εγώ έκανα 300 κ την πετούσα 

39 minutes ago, Kallo said:

Κορίτσια αύριο θα πάω για τον πρώτο υπέρηχο να δούμε πόσα ωοθηλάκια θα έχω. Δεν ξέρω γιατί αλλά έχω αγχωθεί πολύ 

Καλή επιτυχία εύχομαι! Περιμένουμε τα νέα σου :)

9 minutes ago, thelw mpempe said:

Έλεγα να μην σας ρωτήσω αλλά θα σκάσω μου λέει ότι νιώθει παράξενα στο σύστημα κάτω (έντερο κύστη ) δηλαδή ότι δεν μπορεί να πάει εύκολα τουαλέτα ούτε για ούρα ούτε για το άλλο.. σας ρωτάω γιατί έχουμε συνέχεια στο μυαλό μας την υπερδιέγερση.. σας κουρασαμε αχααχαχαχα 

Είναι η πρώτη φορά και υπάρχει άγχος

Είναι λογικό, έτσι ακριβώς ήμουν κι εγώ. Νιώθεις σαν να έχεις αέρα που πιέζει τα πάντα εκεί κάτω. Ακόμα και όταν κάθεσαι μπορεί να πονάς και ειδικά όταν πας τουαλέτα. Αλλά είναι σε ανεκτό επίπεδο, χωρίς παυσίπονα κτλ. Εγώ την πρώτη φορά έτρεχα σε γαστρεντερολόγο γιατί μία εβδομάδα μετά που είχαμε επαφές πονούσα πάρα πολύ και νομιζα ότι είχα πρόβλημα στο έντερο. Τελικά ήταν από την ωοληψία. Αν πονάει υπερβολικά ή αν νιώσει αδιάθετη ή αν πρηστεί πάρα πολύ, μιλήστε με την γιατρό σας. 

eardp2.png

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...