Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 39 λεπτά , Alex@ είπε:

Με την καρδούλα όλα καλα;;;

Ίσως να ειπώθηκε σαν παρηγοριά για τα συμπτώματα, αν καταλαβαίνεις τι θελω να πω, βέβαια έχετε δίκιο ότι μπορεί να δημιουργήσει άγχος στην έγκυο.

Σας ευχαριστώ όλες για τις απαντήσεις σας! Ευτυχώς είστε κ εσείς κορίτσια ώστε να καταλαγιαζουν οι ανησυχίες μας κ να τις ελέγχουμε.

Δεν χρειάζεται να ευχαριστείς! Γι'αυτό είμαστε εδώ! Να βοηθάμε η μία την άλλη όσο μπορουμε.

Συμφωνώ με την @Nima21 

Γιατροί αυτά δεν τα λένε οπότε!!! Εγώ θα σου πρότεινα να χαλαρώσεις και να απολαύσεις τις ημέρες που δεν έχεις ναυτίες και αναγουλες! Να βγαίνεις καμμία βόλτα σε αυτές τις μέρες για να τις χαιρεσαι! 😉🩷

Εγώ πάντως 2 μέρες έχω ξεκινήσει τα φάρμακα της έμβρυομεταφοράς και σας λέω ήδη είμαι έγκυος με τέτοια κοιλιά τούμπανο που έχω γίνει!!! 😂

• Χαχα 1

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

Πω πω ρε κορίτσια σήμερα δεν με χωράει ο τόπος. Δεν μπορώ να απασχολήσω το μυαλό μου με τίποτα για να μην σκέφτομαι τα σπόρια. Ούτε να δουλέψω δεν μπορώ. Και είστε κι εσείς πολύ ήσυχες σήμερα :rolleyes:

eardp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

1 ώρα πρίν, Mar.Theo είπε:

Κοριτσια μην με κοροιδεψετε αλλά νομίζω έκανα βλακεια.  .  . Πήγα πριν λίγο τουαλέτα κ επειδή ζορίστηκα λιγάκι πιεστηκα κ είδα ροζ αίμα .  .  .  Περιμένω να πάει 6 να πάρω την γυναικολογο μου . . .  

Μηπως αυτο το αίμα που ειδες ηταν απο τον πρωκτό; Γιατι κ εγω εβλεπα κ τρόμαζα ξ ηταβ οι αμοραιδες …βαλε λιγο χαρτί κολπικα να σκουπιστείς μονο εκει να δεις αν εχεις αίμα..

2 ώρες πρίν, Καντι είπε:

Ειχα σαν πλάνο να κανω τις 4 ωοληψιες που εχει το πακέτο και να εχω 6 έμβρυα για τρεις ετ. Αλλα δεν μου κάθισε.... οποτε θα δω τωρα τι θα κανω.

Πόσες ωοληψιες έχεις κάνει έως τώρα και τι έχεις μαζέψει;

8 ώρες πρίν, thelw mpempe είπε:

Κορίτσια αααααα καλημερααααααααα τέλος το αγχοσ είχε 22 τελικά αλλά καλά είχε 14 αύριο θα μασ πουν πόσα από τα 14 προχώρησαν

Συγχαρητήρια! Καλές γονιμοποιήσεις! Πώς είναι η γυναίκα σου? Πονάει? Καλή υπομονή μέχρι τα αποτελέσματα τώρα!

1 hour ago, Μπισκοτακι27 είπε:

Μηπως αυτο το αίμα που ειδες ηταν απο τον πρωκτό; Γιατι κ εγω εβλεπα κ τρόμαζα ξ ηταβ οι αμοραιδες …βαλε λιγο χαρτί κολπικα να σκουπιστείς μονο εκει να δεις αν εχεις αίμα..

Όχι ρε αγάπη!!! Δεν ήταν από κει.  . . Τέσπα πήρα τηλ.  . .δεν μου είπαν κ κάτι ουσιαστικό η αλήθεια είναι.  . . 

Διαφημίσεις

πρίν από 3 λεπτά , Mar.Theo είπε:

Όχι ρε αγάπη!!! Δεν ήταν από κει.  . . Τέσπα πήρα τηλ.  . .δεν μου είπαν κ κάτι ουσιαστικό η αλήθεια είναι.  . . 

Δεν Νονιζω να ειναι κατι… παρε κάποιες μερες dufalac φάε κ κ ενα ακτινίδιο εμενα μ βοήθησε πολυ..Σε ποια βδομάδα εισαι;

@kateriiina25 και εγώ δούλευα σήμερα και έλεγα από μέσα μου τώρα θα γίνουν παιδάκια και τ θα μου πουν αύριο και πόσα θα βάλουμε στην κατάψυξη και γενικά όλη μέσα σκέφτομαι... Αύριο λες να με πάρουν πρωί να μου πούνε η απόγευμα ;;; kate92 πονάει αλλά μπορώ να πω ότι την βλέπω καλά. Βέβαια είναι με χάπια όλη μέρα αλλά την βλέπω καλά.. έσκασε λίγο γιατί από τα 22 είναι καλά τα 14 γενικά πιστεύει ότι ούτε δύο δεν θα γίνουν. .

2 ώρες πρίν, BlackCat είπε:

Πόσες ωοληψιες έχεις κάνει έως τώρα και τι έχεις μαζέψει;

Δυο ωοληψιες και εχω μια βλαστοκύστη 4ΑΒ και τωρα ηταν η τριτη ωοληψια. Εχω κολλήσει λιγο γιατι στην μεταφορά με τον μικρο ειχα βάλει 5ΑΑ και 5ΑΒ οποτε ηθελα σίγουρα να εχω ενα 5ΑΑ

• Μου αρέσει 1

wRSzp2.pngUIzHp2.png

8 ώρες πρίν, Ero84 είπε:

Καλησπέρα, πριν 3,5 χρόνια την έκανα, Φλεβάρη του 2019, μάλλον δεν έχει επιστρέψει

κι εγω περιπου τοτε.. πολυ ελπιδοφορο αυτο!
γιατι λενε πως στον χρονο αρχιζει παλι...
μακαρι κοριτσι μου

3 ώρες πρίν, kateriiina25 είπε:

Πω πω ρε κορίτσια σήμερα δεν με χωράει ο τόπος. Δεν μπορώ να απασχολήσω το μυαλό μου με τίποτα για να μην σκέφτομαι τα σπόρια. Ούτε να δουλέψω δεν μπορώ. Και είστε κι εσείς πολύ ήσυχες σήμερα :rolleyes:

Λογικό! Ειναι πολυ δύσκολες οι μερες της αναμονής....

• Μου αρέσει 1

wRSzp2.pngUIzHp2.png

Διαφημίσεις

26 minutes ago, thelw mpempe said:

@kateriiina25 και εγώ δούλευα σήμερα και έλεγα από μέσα μου τώρα θα γίνουν παιδάκια και τ θα μου πουν αύριο και πόσα θα βάλουμε στην κατάψυξη και γενικά όλη μέσα σκέφτομαι... Αύριο λες να με πάρουν πρωί να μου πούνε η απόγευμα ;;; kate92 πονάει αλλά μπορώ να πω ότι την βλέπω καλά. Βέβαια είναι με χάπια όλη μέρα αλλά την βλέπω καλά.. έσκασε λίγο γιατί από τα 22 είναι καλά τα 14 γενικά πιστεύει ότι ούτε δύο δεν θα γίνουν. .

Πρωί θα σε πάρουν. Εμένα μέχρι τις 10 το πολύ με παίρνουν κάθε φορά. Αύριο θα ακούσετε καλό αριθμό, είναι σχεδόν σίγουρο στην ηλικία σας οπότε πες της να μην αγχώνεται. Θα τα αφήσετε για βλαστοκύστες ή θα τα καταψύξετε 3η μέρα;

20 minutes ago, Καντι said:

Δυο ωοληψιες και εχω μια βλαστοκύστη 4ΑΒ και τωρα ηταν η τριτη ωοληψια. Εχω κολλήσει λιγο γιατι στην μεταφορά με τον μικρο ειχα βάλει 5ΑΑ και 5ΑΒ οποτε ηθελα σίγουρα να εχω ενα 5ΑΑ

Θεωρείς ότι παίζει τόσο ρόλο να έχει την ίδια ακριβώς ανάπτυξη; Πάντως να σου πω ότι οι πρώτες βλαστοκύστες που έβαλα, το πρωί που με ενημέρωσαν ήταν 3ΑΑ και όταν τις έβαλα ήταν 4ΑΑ, η μία μπορεί και 5ΑΑ οπότε μπορεί να προλάβει να εξελιχτεί όπως θες 

15 minutes ago, Καντι said:

Λογικό! Ειναι πολυ δύσκολες οι μερες της αναμονής....

Ναι ρε γαμώτο, και ενώ ξεκίνησα πολύ πιο χαλαρά, τελικά είμαι χειρότερα από την 1η φορά 

eardp2.png

πρίν από 4 λεπτά , kateriiina25 είπε:

Θεωρείς ότι παίζει τόσο ρόλο να έχει την ίδια ακριβώς ανάπτυξη; Πάντως να σου πω ότι οι πρώτες βλαστοκύστες που έβαλα, το πρωί που με ενημέρωσαν ήταν 3ΑΑ και όταν τις έβαλα ήταν 4ΑΑ, η μία μπορεί και 5ΑΑ οπότε μπορεί να προλάβει να εξελιχτεί όπως θες 

Ξερω κι εγω; Απλα ετσι το ειχα στο μυαλό μου, βεβαια ειχα και αλλη 5ΑΑ με σύνδρομο.

πρίν από 7 λεπτά , kateriiina25 είπε:

Ναι ρε γαμώτο, και ενώ ξεκίνησα πολύ πιο χαλαρά, τελικά είμαι χειρότερα από την 1η φορά 

Πιστευω οτι μπορώ να γράψω ενα βιβλίο με τίτλο 100 μερες αναμονής για μια θετική χοριακη. Περιπου τόσες περασα αν υπολογίσω τις 8 εμβρυομεταφορες. Αυτο ειναι το χειρότερο σημείο της εξωσωματικής.

• Μου αρέσει 3

wRSzp2.pngUIzHp2.png

@kateriiina25 μασ είπε ότι θα δει αν είναι πάνω από δέκα μπορεί να τα πάει μισά 3 ημερών μισά 5 η αν είναι πάρα πολύ καλά θα τα πάει 5 αν δεν είναι θα τα πάει 3

6 minutes ago, Καντι said:

Ξερω κι εγω; Απλα ετσι το ειχα στο μυαλό μου, βεβαια ειχα και αλλη 5ΑΑ με σύνδρομο.

Μωρέ για τις χρωμοσωμικές ανωμαλίες δεν νομίζω να παίζει ρόλο ο ρυθμός εξέλιξης ούτε και η ποιότητα οπότε μην το σκέφτεσαι έτσι. Για το παράθυρο εμφύτευσης μόνο σκέφτομαι ότι ίσως και να παίζει κάποιο ρόλο. Μπορεί να λέω και βλακείες αλλά αν παίζει τόσο ρόλο η μέρα που γίνεται η εμφύτευση, ίσως να παίζει και σε τι φάση βρίσκεται το έμβρυο εκείνη την ώρα. 

eardp2.png

Αααα και είπε ότι αν είναι καλό το σπέρμα θα κάνει την απλή εξωσωματική αν δεν είναι θα κάνει μικρογονιμοποιηση..στα κέντρα ρε κορίτσια όταν λέμε εξωσωματική κάνουν την απλή η πάντα μικρογονιμοποιηση;;

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...