Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 39 λεπτά , Alex@ είπε:

Με την καρδούλα όλα καλα;;;

Ίσως να ειπώθηκε σαν παρηγοριά για τα συμπτώματα, αν καταλαβαίνεις τι θελω να πω, βέβαια έχετε δίκιο ότι μπορεί να δημιουργήσει άγχος στην έγκυο.

Σας ευχαριστώ όλες για τις απαντήσεις σας! Ευτυχώς είστε κ εσείς κορίτσια ώστε να καταλαγιαζουν οι ανησυχίες μας κ να τις ελέγχουμε.

Δεν χρειάζεται να ευχαριστείς! Γι'αυτό είμαστε εδώ! Να βοηθάμε η μία την άλλη όσο μπορουμε.

Συμφωνώ με την @Nima21 

Γιατροί αυτά δεν τα λένε οπότε!!! Εγώ θα σου πρότεινα να χαλαρώσεις και να απολαύσεις τις ημέρες που δεν έχεις ναυτίες και αναγουλες! Να βγαίνεις καμμία βόλτα σε αυτές τις μέρες για να τις χαιρεσαι! 😉🩷

Εγώ πάντως 2 μέρες έχω ξεκινήσει τα φάρμακα της έμβρυομεταφοράς και σας λέω ήδη είμαι έγκυος με τέτοια κοιλιά τούμπανο που έχω γίνει!!! 😂

• Χαχα 1

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

πρίν από 8 λεπτά , thelw mpempe είπε:

Κορίτσια με ενημέρωσαν ότι το σπέρμα είναι μια χαρά αυτό πιστευετ θα βοηθήσει την κατάσταση

Σιγουρα βοηθάει τ σπερμα…για ποιο λογο κανατε εξωσωματική εάν επιτρέπεται; Εμεις λογο ενδομητριωσης 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

9 minutes ago, thelw mpempe said:

Κορίτσια με ενημέρωσαν ότι το σπέρμα είναι μια χαρά αυτό πιστευετ θα βοηθήσει την κατάσταση

Όχι, δεν βοηθάει. Θέλουμε μόνο κακό σπέρμα!! Καλέ σύνελθε με το άγχος σου :lol:

• Χαχα 6

eardp2.png

πρίν από 8 λεπτά , Καντι είπε:

Εμεις μέτρια πήγαμε τα δυο γονιμοποιήθηκαν απο τα τέσσερα.

Προσδοκώ έστω μια βλαστοκύστη πλεον.

Καλή επιτυχία κορίτσι μου, δυο βλαστοκυστες σου ευχομαι!

• Ευχαριστώ 1

7 minutes ago, Καντι said:

Κρίμα ρε γαμώτο. Εύχομαι να μην έχετε άλλη απώλεια και να φτάσουν και τα δύο 

• Ευχαριστώ 1

eardp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 14 λεπτά , Καντι είπε:

Μακάρι να φτάσουν τι να πω. Κρίμα ρε γαμωτο

• Ευχαριστώ 1

ugAHp3.png

jfV0p3.png

πρίν από 35 λεπτά , Καντι είπε:

Πάμε δυνατά για αυτά τα δυο εμείς τα πιστεύουμε..

Συμφωνώ πάντως με προηγούμενη τοποθέτηση αν αντέχεις προχώρα με φυσικούς ή τροποποιημένους φυσικούς.

Αν και εύχομαι να μην χρειαστεί ,να φτάσουν και τα δυο σε βλαστοκύστες, να τα μεταφέρετε και να αποκτήσει αδερφάκι ο σπιρτούλης σου.:wub:

• Ευχαριστώ 1

πρίν από 24 λεπτά , Angot είπε:

Κορίτσια να ρωτησω. Την αυχενική την κάνει ο γυναικολόγος σας ή εμβρυολογος; 

Μπορει να την κανει ο γυναικολογοσ μασ αλλα συνισταται να γίνεται απογυναικολογο εξειδικευμένο στην εμβρυομητρικη ιατρική 

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

ugAHp3.png

jfV0p3.png

1 hour ago, Καντι είπε:

Καντι, μου ευχομαι και τα δυο να γινουν αριστες βλαστοκυστες. Ενα καλο θελεις να γινει αδερφακι του μικρου σου αλλωστε.

πρίν από 17 λεπτά , νικηαντωνια81 είπε:

Μπορει να την κανει ο γυναικολογοσ μασ αλλα συνισταται να γίνεται απογυναικολογο εξειδικευμένο στην εμβρυομητρικη ιατρική 

Τονια τι κανεις, κοριτσι? Ολα καλα? Εχεις καποιο νεο? Δεν προλαβαινω να μπω, μπαινω στο διπλανο καφε στα γρηγορα κ δεν ξερω τα νεα σας

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

3 ώρες πρίν, kateriiina25 είπε:

Είναι λογικό να μην στην ζητάει στον κύκλο που δεν θα κάνεις ετ. Έχεις καιρό να την ελέγξεις;

Πριν 3 βδομάδες έκανα προληπτικά κ ήταν 1.67 πολύ καλή η τιμή της. Κ εγω στην fivi είμαι. 

1 hour ago, Angot είπε:

Κορίτσια να ρωτησω. Την αυχενική την κάνει ο γυναικολόγος σας ή εμβρυολογος; 

Ο εμβρυολογος, ας κανει τους απλούς ο υπερήχους ο γυναικολόγος.

1 hour ago, BlackCat είπε:

Πάμε δυνατά για αυτά τα δυο εμείς τα πιστεύουμε..

Συμφωνώ πάντως με προηγούμενη τοποθέτηση αν αντέχεις προχώρα με φυσικούς ή τροποποιημένους φυσικούς.

Αν και εύχομαι να μην χρειαστεί ,να φτάσουν και τα δυο σε βλαστοκύστες, να τα μεταφέρετε και να αποκτήσει αδερφάκι ο σπιρτούλης σου.:wub:

Ειχα σαν πλάνο να κανω τις 4 ωοληψιες που εχει το πακέτο και να εχω 6 έμβρυα για τρεις ετ. Αλλα δεν μου κάθισε.... οποτε θα δω τωρα τι θα κανω.

wRSzp2.pngUIzHp2.png

Κοριτσια μην με κοροιδεψετε αλλά νομίζω έκανα βλακεια.  .  . Πήγα πριν λίγο τουαλέτα κ επειδή ζορίστηκα λιγάκι πιεστηκα κ είδα ροζ αίμα .  .  .  Περιμένω να πάει 6 να πάρω την γυναικολογο μου . . .  

46 minutes ago, Vxatz said:

Πριν 3 βδομάδες έκανα προληπτικά κ ήταν 1.67 πολύ καλή η τιμή της. Κ εγω στην fivi είμαι. 

Μια χαρά ηταν η τιμή της, δεν χρειάζεται τοσο σύντομα επανεξέταση. Πριν την ετ τωρα ξανα 

• Ευχαριστώ 1

eardp2.png

2 ώρες πρίν, Καντι είπε:

Ευχομαι και τα δυο να γινουν καλες βλαστοκυστουλες!!! Μεσα απο την καρδιά μου!!!

• Ευχαριστώ 1

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...