Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 11 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

Καλημέρα κορίτσια! Έχω μια απορία, την προηγούμενη βδομάδα με είχαν πεθάνει οι ναυτιες κ η ανακατωσουρα όλη μέρα!! Έχει λίγες μέρες που σταμάτησε να είναι έντονο κ μπορώ να φάω σαν άνθρωπος κ να σταθώ. Τη Τρίτη βέβαια άκουσα κανονικά καρδούλα κ στα δύο κ δεν μου ειπανε κατι ανησυχητικό. Αλλά σκέφτομαι αν η αλλαγή αυτή που δεν έχω ιδιαίτερα ναυτιες μήπως είναι κακό;; ότι δεν πηγαίνει κάτι σωστα;;

Έτσι γίνεται συνήθως! Και εγώ μπορεί μια βδομάδα να ήμουν χάλια, δυο τρεις μέρες να συνερχόμουν και μετά πάλι! Το ίδιο άγχος Είχα και εγώ, αλλά όλα πάνε καλά  τώρα είμαι στον έκτο! Εύχομαι τελειομανή εγκυμοσύνη! 😊😊🥰

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

22 ώρες πρίν, Μπισκοτακι27 είπε:

Κοριτσια να σας ρωτησω για το επίδομα του εοππυ αυτα τα 300-350 ευρο μεχρι ποτε πρεπει να παμε τα χαρτιά στον εοπυ; Γιατι εγω εκανα 23 Μαΐου ετ με κατεψυγμενα αλλα επειδη ειμαι σπιτι κ προσέχω δεν ξερω τι περιθώριο δίνουν ειναι η 1η φορα με τον εοπυ 

Μην αγχώνεσαι, εγώ τα είχα καταθέσει στο 2μηνο τα δικαιολογητικά και μου είπαν ότι η προθεσμία είναι 6 μήνες (υποθέτω από την απόδειξη αλλά υπολόγιζε από την ωοληψια για να είσαι σίγουρη). Και τα χρήματα μπήκαν εντός ενός μηνός!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

10 ώρες πρίν, Ele@n είπε:

Πετάγομαι από το πουθενά, αν και δεν ειμαι τώρα έγκυος. Είχα αιμορραγία στην εγκυμοσύνη. Αλλά μιλάμε για πολύ....μια στιγμή απότομα γέμισε το εσώρουχο. Είναι το πιο σοκαριστικό σε καταλαβαίνω, αλλά επίσης πολύ συχνό. Το αίμα τους ανησυχεί όταν συνοδεύεται από πόνο. Σκέψου σαν έντονους πόνους περιόδου, πίσω χαμηλά στην πλάτη και παράλληλα όταν κάνεις συσπάσεις, σαν να σφίγγεται η κοιλιά. Από ότι κατάλαβα εσύ είδες μόνο μια σταγόνα. Μην ανησυχείς, απλά φρόντισε να πας για υπέρηχο για να σου φύγει η έγνοια. Όλα να πάνε καλά.

Απο χθες εχω λίγη λίγη αιμοραγια στην αρχη ηταν κόκκινη μετα εγινε καφε κ σημερα καφε ειναι .Δεν γεμίζει ολοκληρο σερβιετακι αλλα στο σκούπισμα φαινεται κ σταγονες μετα στο σερβιετακι..εγω δεν εχω πονο βεβαια…αυριο θα παω για υπέρηχο για να δουμε 

Καλημερα κοριτσια... σημερα πηγα για ε2 lh prg και αργοτερα εχω υπέρηχο... παμε να δωσουμε το φυσικό μας...αν υπαρχει... επισης ειχα κανει ΑΜΗ και βγηκε σημερα... απο 1.87 που ηταν πέρυσι επεσε στο 0.73...καλα πάμε.. πολυ καλα παμε...να φταιει αυτο που δεν μας εμεινε ουτε ενα αυγο στην προηγουμενη ωοληψια..??? 

19 ώρες πρίν, kateriiina25 είπε:

Καλή επιτυχία! Πάτε για βλαστοκύστες, ε;

Πολύ καλά πήγε, τρομερή διαφορά. Εμείς δεν κάναμε ποτέ την επαναληπτική να δούμε πόσο έπεσε. Όσο και να ήταν έτσι κι αλλιώς θα προχωρούσαμε κανονικά οπότε λέμε τσάμπα τα λεφτά. Πήγαμε όμως καλά με τις γονιμοποιήσεις οπότε θέλω να πιστεύω οτι έγινε δουλίτσα 

Κι εγώ που μου πήραν 26 και είχα παρει μενοπουρ τα ίδια πλήρωσα. Δεν νομίζω οτι παίζει ρόλο. Εκτός κ αν σε ρώτησε επειδή έχεις ήδη κανει κάποιες ωοληψιες απο το πακέτο ενώ εγώ δεν θα κάνω άλλη. 

Καλημέρα ναι άσε σου λέω και εγώ δε το πίστευα χαχα . Καλά ναι και σε εμάς δεν αλλάζει κάτι με εξωσωματική θα προχωρήσουμε αλλά το κάναμε να δούμε στο περίπου που βρισκόμαστε . Αυτό έχει σημασία άρα και σε εσάς έγινε δουλίτσα όπως λες αφού πήγατε καλά αυτό έχει σημασία .

• Μου αρέσει 1

16 hours ago, winspert said:

Οταν λες τα ιδια, εννοείς 400€ για την ωοληψια με τοσα ωαρια;

Ναι, απλώς έκανα μία ωοληψία και όχι τις 3-4 του πακέτου

11 minutes ago, Ria_ said:

Καλημέρα ναι άσε σου λέω και εγώ δε το πίστευα χαχα . Καλά ναι και σε εμάς δεν αλλάζει κάτι με εξωσωματική θα προχωρήσουμε αλλά το κάναμε να δούμε στο περίπου που βρισκόμαστε . Αυτό έχει σημασία άρα και σε εσάς έγινε δουλίτσα όπως λες αφού πήγατε καλά αυτό έχει σημασία .

Και τώρα πως προχωράτε αλήθεια; Πότε ξεκινάτε;

eardp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 23 λεπτά , kateriiina25 είπε:

Ναι, απλώς έκανα μία ωοληψία και όχι τις 3-4 του πακέτου

Και τώρα πως προχωράτε αλήθεια; Πότε ξεκινάτε;

Έχουμε εγκριθεί για τα φάρμακα της επιτροπής , ο εξωσωματιστης του κέντρου μας είπε σε ένα δύο μήνες το πολύ θα ξεκινήσουμε να χάσω λίγα ακόμα κιλά εγώ γιατί μου είπε όσο χάνεις βοήθαει και αρχές Ιουλίου θα αγοράσω τα φάρμακα να είμαι έτοιμη και μόλις μου δώσει το οκ ξεκινάμε. Μας είχε πει ότι θα κάνουμε μικρογονιμοποιηση τώρα δεν ξέρω αν θα αλλάξει κάτι δεν έχουμε μιλήσει ακόμα .

8 ώρες πρίν, kateriiina25 είπε:

Η Ε2 είναι μια χαρά, μέσα στα όρια. Για την FSH δεν κατάλαβα γιατί το είπε, εγώ νόμιζα στις ωοληψίες μας ενδιαφέρει και όχι στην ετ και ότι έχει σημασία να την βλέπεις μαζί με την LH το 

10 ώρες πρίν, kateriiina25 είπε:

Η Ε2 είναι μια χαρά, μέσα στα όρια. Για την FSH δεν κατάλαβα γιατί το είπε, εγώ νόμιζα στις ωοληψίες μας ενδιαφέρει και όχι στην ετ και ότι έχει σημασία να την βλέπεις μαζί με την LH 

Αχ δεν ξέρω κ εγώ έχω καταμπερδευτει. Άλλοι γιατροί ζητάνε κ την θεωρουν πολύ σημαντική και στην ωοληψια και άλλοι όχι. 

18 minutes ago, thelw mpempe said:

Κορίτσια αααααα καλημερααααααααα τέλος το αγχοσ είχε 22 τελικά αλλά καλά είχε 14 αύριο θα μασ πουν πόσα από τα 14 προχώρησαν

Μπράβο παιδάκια μου! Καλές γονιμοποιησεις ευχομαι! Πως ειναι η γυναίκα σου; Ποναει; 

1 hour ago, Vxatz said:

Η αλήθεια ειναι οτι πριν απο την ετ δεν μου έχουν ζητήσει ποτέ FSH. Δεν ξέρω, τελικά κάθε γιατρός κάνει τα δικά του

eardp2.png

12 ώρες πρίν, Vxatz είπε:

Κορίτσια μου τι κάνετε; Είμαι σε φάση διέγερσης το Σάββατο το μεσημέρι αδιαθετησα κ σήμερα έκανα ορμονικο έλεγχο για να δούμε πως θα ξεκινήσουμε. Η Lh: 7.79 και Ε2: 46.19. Ο γιατρός μου είπε να ξεκινήσω από σήμερα gonal 300 μοναδες και Παρασκευή να πάω για τον πρώτο υπέρηχο. Όταν τον ρώτησα πως του φάνηκαν οι τιμές μου είπε "όμορφα". Εσείς και κάποιες πιο έμπειρες κοπελες πως τις ερμηνεύετε τις τιμές; Τον ρώτησα και για fsh και λέει ότι αυτή μας ενδιαφέρει μόνο στην εμβρυομεταφορά. Πφφφφφ

Καλημέρα κορίτσι μου. Σε δύο κέντρα που έχω πάει fsh ζητήσανε μόνο δεύτερη μέρα του κύκλου.Δεν ζητάνε στον υπέρηχο ούτε στην ετ. Σε ποιον είσαι? Καλή επιτυχία !!!

Διαφημίσεις

πρίν από 36 λεπτά , kateriiina25 είπε:

Μπράβο παιδάκια μου! Καλές γονιμοποιησεις ευχομαι! Πως ειναι η γυναίκα σου; Ποναει; 

Η αλήθεια ειναι οτι πριν απο την ετ δεν μου έχουν ζητήσει ποτέ FSH. Δεν ξέρω, τελικά κάθε γιατρός κάνει τα δικά του

Εγώ είμαι σε φάση διέγερσης. Στην ετ μου ζητάει πάντα 

πρίν από 30 λεπτά , Zenia82 είπε:

Καλημέρα κορίτσι μου. Σε δύο κέντρα που έχω πάει fsh ζητήσανε μόνο δεύτερη μέρα του κύκλου.Δεν ζητάνε στον υπέρηχο ούτε στην ετ. Σε ποιον είσαι? Καλή επιτυχία !!!

Καλημέραααα είμαι θεσ/νίκη. Εχω άγχος λόγω θυρεοειδεκτομης και παίρνω καθημερινά Τ4. Το τόνισα κ εχτές στον doctor και μου είπε μόνο στην ετ. Το δέχομαι και συνεχίζω με τις οδηγίες. Απλως μου έκανε εντύπωση γιατί καποια κορίτσια εδώ στο φόρουμ μίλησαν για απορρύθμιση 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 16 λεπτά , Vxatz είπε:

Καλημέραααα είμαι θεσ/νίκη. Εχω άγχος λόγω θυρεοειδεκτομης και παίρνω καθημερινά Τ4. Το τόνισα κ εχτές στον doctor και μου είπε μόνο στην ετ. Το δέχομαι και συνεχίζω με τις οδηγίες. Απλως μου έκανε εντύπωση γιατί καποια κορίτσια εδώ στο φόρουμ μίλησαν για απορρύθμιση 

Μήπως εννοείς TSH?

17 minutes ago, Vxatz said:

Μήπως εννοεις TSH και όχι FSH? TSH ειναι του θυρεοειδή 

eardp2.png

Καλημερα κοριτσια,

Βλεπω εχουμε καποιες θεσσαλονικες στην παρεα μας!!!

Και επειδη σκεφτομαι πολυ σοβαρα την θεσσαλονικη σαν επιλογη για την επομενη προσπαθεια (για προσωπικους λογους) και μαλιστα το embryol@b αν καποια απο εσας εχει εμπειρια  εκει μπορει να μου στειλει ενα μνμ ?

Ευχαριστω πολυ!!!!

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...