Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 11 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

Καλημέρα κορίτσια! Έχω μια απορία, την προηγούμενη βδομάδα με είχαν πεθάνει οι ναυτιες κ η ανακατωσουρα όλη μέρα!! Έχει λίγες μέρες που σταμάτησε να είναι έντονο κ μπορώ να φάω σαν άνθρωπος κ να σταθώ. Τη Τρίτη βέβαια άκουσα κανονικά καρδούλα κ στα δύο κ δεν μου ειπανε κατι ανησυχητικό. Αλλά σκέφτομαι αν η αλλαγή αυτή που δεν έχω ιδιαίτερα ναυτιες μήπως είναι κακό;; ότι δεν πηγαίνει κάτι σωστα;;

Έτσι γίνεται συνήθως! Και εγώ μπορεί μια βδομάδα να ήμουν χάλια, δυο τρεις μέρες να συνερχόμουν και μετά πάλι! Το ίδιο άγχος Είχα και εγώ, αλλά όλα πάνε καλά  τώρα είμαι στον έκτο! Εύχομαι τελειομανή εγκυμοσύνη! 😊😊🥰

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

πρίν από 22 λεπτά , Kallo είπε:

Ωχ άρα πρέπει να το συνηθησω. Ελπίζω τουλάχιστον να πάνε όλα καλά. Εγώ παίρνω μόνο serpafar και bemfola

Δεν ξερω αν προκαλούν και αυτα πονους, δεν τα εχω παρει,αλλα πιστεύω οτι λιγο πολυ ολα ίδια ειναι. Κουράγιο, οτι κανουμε και οτι περνάμε αξίζει τον κοπο!! 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 32 λεπτά , anna.k είπε:

Ναι! εμενα με επηρέαζαν και τα Cyclacur. Δεν ξέρω αν παίζουν ρόλο οι μονάδες,τοτε εκανα 150. Τωρα θα κανω κ εγω 300. Προετοιμαζομαι για αρκετο πονο..

Εγώ πάντως την πρώτη φορά που έκανα 300 δεν κατάλαβα τίποτα, γενικά δεν καταλαβαίνω τίποτα. Μην είσαι σίγουρη ότι θα σε ενοχλήσει, μπορεί να είσαι τυχερή!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 5 λεπτά , Σποράκι είπε:

Εγώ πάντως την πρώτη φορά που έκανα 300 δεν κατάλαβα τίποτα, γενικά δεν καταλαβαίνω τίποτα. Μην είσαι σίγουρη ότι θα σε ενοχλήσει, μπορεί να είσαι τυχερή!

Μακαρι, γιατι υποφέρω απο πονοκεφάλους σχεδον καθε μερα ετσι κι αλλιως..όταν ειχα και αυτούς τους πονους μαζι ηταν βασανο...

πρίν από 31 λεπτά , anna.k είπε:

Δεν ξερω αν προκαλούν και αυτα πονους, δεν τα εχω παρει,αλλα πιστεύω οτι λιγο πολυ ολα ίδια ειναι. Κουράγιο, οτι κανουμε και οτι περνάμε αξίζει τον κοπο!! 

Ναι ας πάνε όλα καλά και όλα τα αλλα δεν πειράζει. Θα περάσουν 

4 ώρες πρίν, winspert είπε:

Λες να αλλαζε αν ελεγες και γκοναλ; Ευχομαι να πανε ολα καλα και να αποκτησεις 4 υγιείς βλαστοκυστες!!! Κ εγω αυτό σκέφτομαι με τα φαρμακα... Τοσα φαρμακα για να πάρουμε τοσα ωαρια και να καταληξω με δυο αντε τρεις βλαστοκυστες...

Δεν ξερω, μηπως αλλάζει η τιμη στην αναισθησία;

απο την μια ειναι ετσι απο την αλλη οικονομικά συμφέρει με μια ωοληψια να εχεις δυο βλαστοκυστες

4 ώρες πρίν, thelw mpempe είπε:

Κορίτσια καλησπερααααααα δεν ξέρω για τους δικούς σας άντρες αλλά εγώ αυτό το διάστημα έχω αγχοσ να πω δεν ξέρω.. εχτές το βράδυ κάναμε την ένεση για την ωορρηξία σήμερα δεν θα κάνει κάτι και το πρωιιιιιιιιιιιιι πάμε για τα αυγά μας έχουμε ωοληψια μακάρι ο Θεός να μας δώσει ένα παιδάκι καλά όχι ένα δύο αχααχαχαχα η γυναίκα μου λέει ότι δεν έχει καταλάβει τίποτα μετά την ένεση σα να μην έχει κάτι.. από περιέργεια έκανε τέστ ωορρηξίας η δύναμη της συνήθειας αχααχαχαχα αλλά είναι αρνητικό πίστευε ότι με την ένεση θα είναι θετικό αχααχαχαχα ρε κορίτσια αύριο ξέρει κάποια την διαδικασία μασ είπαν να πάμε 7:15 το πρωί θα δώσω λογικά πρώτα εγώ σπέρμα;;;; Θα μάθω το αποτέλεσμα για το σπέρμα μου πρίν την ωοληψια;;; Μην γελάσετε αλλά έχω υπερβολικό άγχος.. γιατί ακούω ότι όλοι οι άντρες έχουν κάνει καλλιέργεια η κατακερματισμό ενώ εγώ αυτά τα δύο απλά σπερμοδιαγραμματα για την επιτροπή που ήταν πολύ καλά... Και δεν θέλω να έχει πάρει τόσα φάρμακα η γυναίκα μου και να μου βρούν πρόβλημα.. η ερώτηση μου είναι θα με ενημερώσουν για το σπέρμα;;; Θα δουν αν είναι καλό;; Θα το δώσω μόλις πάω η μετά την ωοληψια;;; Αν δεν είναι καλό τι γίνεται;;; Από σήμερα έχω κάτι σαν τσούξιμο η γυναίκα μου λέει ότι είναι από το άγχος.... Αχααχαχαχα έφτασε η μέρα που περιμέναμε ένα βήμα πριν τα παιδάκια μασ.. το άγχος της πρώτης φοράς αχααχαχαχα

Η ωορρηξία γινεται απο 36 έως 40 ωρες μετα την ovitrelle

Για το σπερμα συνήθως ενημερώνουν αφου γίνει και η ωοληψια που σου λένε ποσα ωριμα ωάρια πήρανε , ποσα εκατ ειναι στο σπερμα και τι κινητηκοτητα εχει.

αν ειχες δυο φυσιολογικά σπερμοδιαγραμματα δεν γινεται να εχεις ακατάλληλο σπερμα. Συνήθως αυτο συμβαίνει οταν προϋπάρχει πρόβλημα και ειναι γνωστό.

Με το καλο αυριο!

1 hour ago, froufrou80 είπε:

Ευχαριστώ πολύ! Είχα περάσει επιτροπή το 2017....Υπάρχει πρόβλημα με αυτό; Μπορώ δηλαδή να καταθέσω χαρτιά για όλες τις ανεπιτυχείς ωοληψίες (δηλαδή χωρίς ωάριο); Απ' όσο έχω καταλάβει χρειάζεται την εξοφλητική απόδειξη από το κέντρο, την απόφαση επιτροπής και κάποιο χαρτί από τον γιατρό που να λέει τι ακριβώς;;

Δεν νομιζω να δίνουν επίδομα πέντε χρόνια μετα....

επισης ποιες ανεπιτυχείς ωοληψιες ;;;;;;;; Η επιτροπή σου ενέκρινε μονάδες για να κανεις μια διέγερση και μια ωοληψια. Ολα τα υπόλοιπα που κάνουμε δεν τα λαμβάνουν υπ όψιν.

πριν χρόνια τους είχα γράψει μια διαμαρτυρία οτι δίνουν επίδομα για να φτιαξεις γυαλιά 100 ευρώ και για να κανεις εξωσωματική 350 , πραγματικά  αστεία πράγματα για όποιον το σκεφτηκε.....

• Μου αρέσει 4

wRSzp2.pngUIzHp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 52 λεπτά , Kallo είπε:

Ναι και η μέση μου με πόναγε σήμερα. Άρα είναι φυσιολογικά όλα αυτά 

300 κάνω 

Εγώ έχω κάνει μόνο gonal,αλλά λίγες μονάδες. Είχα κι εγώ τσιμπήματα κ ένα μικρό βάρος στις ωοθήκες. Οπότε υποθέτω δικαιολογείται να έχεις διάφορα. Υπομονή κορίτσι μου. Λίγες μέρες είναι που θα σε φέρουν πιο κοντά στο όνειρο. Εγώ κάθε φορά που αποθαρρύνονται λεω στον εαυτό μου "eyes on the prize"!!

πρίν από 10 λεπτά , anna.k είπε:

Μακαρι, γιατι υποφέρω απο πονοκεφάλους σχεδον καθε μερα ετσι κι αλλιως..όταν ειχα και αυτούς τους πονους μαζι ηταν βασανο...

Αχ εμένα μου προκαλούσε πονοκέφαλο το gonal καθημερινά την πρώτη εβδομάδα.

• Λυπημένη/-ος 1

1 hour ago, froufrou80 said:

Ευχαριστώ πολύ! Είχα περάσει επιτροπή το 2017....Υπάρχει πρόβλημα με αυτό; Μπορώ δηλαδή να καταθέσω χαρτιά για όλες τις ανεπιτυχείς ωοληψίες (δηλαδή χωρίς ωάριο); Απ' όσο έχω καταλάβει χρειάζεται την εξοφλητική απόδειξη από το κέντρο, την απόφαση επιτροπής και κάποιο χαρτί από τον γιατρό που να λέει τι ακριβώς;;

Η απόφαση της επιτροπής ισχύει για ένα χρόνο και σου δίνουν το επίδομα μόνο αν η ωοληψια ή /και η έμβρυο μεταφορά έχει γίνει εντός αυτού του χρόνου. Με την κάθε απόφαση μπορείς να πάρεις 2 φορές το επίδομα εφόσον δεν έχει γίνει σε δημόσιο νοσοκομείο κια εφόσον είναι ολοκληρωμένη προσπάθεια (ωοληψια και εμβρυομεταφορά) Αν κάνεις μόνο ωοληψια είναι περίπου τα μισά. 

• Μου αρέσει 2

Κορίτσια μου τι κάνετε; Είμαι σε φάση διέγερσης το Σάββατο το μεσημέρι αδιαθετησα κ σήμερα έκανα ορμονικο έλεγχο για να δούμε πως θα ξεκινήσουμε. Η Lh: 7.79 και Ε2: 46.19. Ο γιατρός μου είπε να ξεκινήσω από σήμερα gonal 300 μοναδες και Παρασκευή να πάω για τον πρώτο υπέρηχο. Όταν τον ρώτησα πως του φάνηκαν οι τιμές μου είπε "όμορφα". Εσείς και κάποιες πιο έμπειρες κοπελες πως τις ερμηνεύετε τις τιμές; Τον ρώτησα και για fsh και λέει ότι αυτή μας ενδιαφέρει μόνο στην εμβρυομεταφορά. Πφφφφφ

On 10/6/2022 at 8:06 ΜΜ, Ero84 είπε:

Καλησπέρα, με Ca125 στο 12,5 είχα ενδομητριωση, δεν είχε φανεί τίποτα σε υπέρηχο κ Παπ, ούτε με πρόβλημα στην σαλπιγγογραφια το υποψιάστηκαν δύο γιατροί. Ο δείκτης κ παλιότερος πόνος ήταν οι ενδείξεις ( α κ πόνοι στην κοιλιά κατά την επαφή στους οποίους δεν είχα δώσει σημασία), την έψαξαν πολύ για να την βρουν κ στην λαπαροσκόπηση παρόλο που ήταν αρκετή, ειδικά στα αριστερά που είχα κ τον έντονο πόνο καιρό πριν το χειρουργείο, μετά είχε σταματήσει! Εγώ επέλεξα να κάνω την λαπαροσκόπηση και ευτυχώς τελικά! Από τότε δεν πονάω σχεδόν καθόλου στην περίοδο! Και έφτιαξαν κ οι σάλπιγγες!

Καλησπερα! Πριν ποσο καιρο εκανες την λαπαροσκοπηση; 

On 10/6/2022 at 10:36 ΜΜ, Margeau είπε:

Κορίτσια μήπως έχετε μπερδέψει κάτι? Την arvecap την ξεκινάμε 2η μέρα της περιόδου για καταστολή των ορμονών στην υπόφυση. Η ένεση που γίνεται 36 ώρες πριν την ωοληψία για να ωριμάσουν τα ωάρια είναι η ovitrelle. Kallo  καταρχάς καλή αρχή και πολύ καλή επιτυχία! Τι πρωτόκολλο κάνεις? Συνήθως τις  arvecap τις κάνουν ταυτόχρονα με τις gonal. Τουλάχιστον έτσι γίνεται στο βραχύ πρωτόκολλο. Κορίτσια τα λέω λάθος? Διορθωστε με σας παρακαλώ!

Εγω avercap εκανα 1 μερα πριν την ωοληψια

πρίν από 19 λεπτά , Minnie7 είπε:

Η απόφαση της επιτροπής ισχύει για ένα χρόνο και σου δίνουν το επίδομα μόνο αν η ωοληψια ή /και η έμβρυο μεταφορά έχει γίνει εντός αυτού του χρόνου. Με την κάθε απόφαση μπορείς να πάρεις 2 φορές το επίδομα εφόσον δεν έχει γίνει σε δημόσιο νοσοκομείο κια εφόσον είναι ολοκληρωμένη προσπάθεια (ωοληψια και εμβρυομεταφορά) Αν κάνεις μόνο ωοληψια είναι περίπου τα μισά. 

Σε ευχαριστώ!! 

Διαφημίσεις

On 10/6/2022 at 11:25 ΜΜ, Nephele78 είπε:

Πως το κολλας αυτό; 

Νομιζω ειναι βακτηριο του πρωκτου που καποιες φορες μεταφερεται στον κολπο. Σε μενα εκανε επαναλαμβανομενες ουρολοιμωξεις

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

5 ώρες πρίν, Καντι είπε:

Καθόλου γιατι μου έβαλαν ενδοφλέβια depon k buskopan. 1.350

Εσυ τι εχεις μαζέψει μεχρι στιγμής;

Εγώ λίγα πράγματα 2 εμβρυα 2 ημερών.  Τελευταία διεγερση και πηρα μόνο ένα εμβρυο. Άσε εχω αρχίσει να βαριέμαι πολύ κ θα είναι κ η τελευταία ετ όταν  γίνει. 

Κ μετά τέλος 

ugAHp3.png

jfV0p3.png

5 ώρες πρίν, Ellidr είπε:

Κορίτσια μου όμορφα μόλις γύρισα από την αυχενική διαφάνεια 

Όλες οι μετρήσεις είναι τέλειες 

Και περιμένουμε την πολύτιμη μας πριγκίπισσα 

Κρατάτε δυνατά και προχωράτε 

Όλες θα δικαιωθούμε και θα πάρουμε στην αγκαλιά μας τα παιδάκια μας γερά και δυνατά 

Τι ομορφα νεα! Νομιζω τωρα μπορεις να χαλαρωσεις πληρως κ να ζησεις την υπολοιπη εγκυμοσυνη σου χωρις πολυ αγχος!!!

50 minutes ago, Vxatz said:

Κορίτσια μου τι κάνετε; Είμαι σε φάση διέγερσης το Σάββατο το μεσημέρι αδιαθετησα κ σήμερα έκανα ορμονικο έλεγχο για να δούμε πως θα ξεκινήσουμε. Η Lh: 7.79 και Ε2: 46.19. Ο γιατρός μου είπε να ξεκινήσω από σήμερα gonal 300 μοναδες και Παρασκευή να πάω για τον πρώτο υπέρηχο. Όταν τον ρώτησα πως του φάνηκαν οι τιμές μου είπε "όμορφα". Εσείς και κάποιες πιο έμπειρες κοπελες πως τις ερμηνεύετε τις τιμές; Τον ρώτησα και για fsh και λέει ότι αυτή μας ενδιαφέρει μόνο στην εμβρυομεταφορά. Πφφφφφ

Η Ε2 είναι μια χαρά, μέσα στα όρια. Για την FSH δεν κατάλαβα γιατί το είπε, εγώ νόμιζα στις ωοληψίες μας ενδιαφέρει και όχι στην ετ και ότι έχει σημασία να την βλέπεις μαζί με την LH 

eardp2.png

3 ώρες πρίν, Μπισκοτακι27 είπε:

Υπαρχει καποια κοπελα στη παρεα μας που να εχει αιμοραγια στην κύηση;

Πετάγομαι από το πουθενά, αν και δεν ειμαι τώρα έγκυος. Είχα αιμορραγία στην εγκυμοσύνη. Αλλά μιλάμε για πολύ....μια στιγμή απότομα γέμισε το εσώρουχο. Είναι το πιο σοκαριστικό σε καταλαβαίνω, αλλά επίσης πολύ συχνό. Το αίμα τους ανησυχεί όταν συνοδεύεται από πόνο. Σκέψου σαν έντονους πόνους περιόδου, πίσω χαμηλά στην πλάτη και παράλληλα όταν κάνεις συσπάσεις, σαν να σφίγγεται η κοιλιά. Από ότι κατάλαβα εσύ είδες μόνο μια σταγόνα. Μην ανησυχείς, απλά φρόντισε να πας για υπέρηχο για να σου φύγει η έγνοια. Όλα να πάνε καλά.

tvXOp2.png

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...