Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 11 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

Καλημέρα κορίτσια! Έχω μια απορία, την προηγούμενη βδομάδα με είχαν πεθάνει οι ναυτιες κ η ανακατωσουρα όλη μέρα!! Έχει λίγες μέρες που σταμάτησε να είναι έντονο κ μπορώ να φάω σαν άνθρωπος κ να σταθώ. Τη Τρίτη βέβαια άκουσα κανονικά καρδούλα κ στα δύο κ δεν μου ειπανε κατι ανησυχητικό. Αλλά σκέφτομαι αν η αλλαγή αυτή που δεν έχω ιδιαίτερα ναυτιες μήπως είναι κακό;; ότι δεν πηγαίνει κάτι σωστα;;

Έτσι γίνεται συνήθως! Και εγώ μπορεί μια βδομάδα να ήμουν χάλια, δυο τρεις μέρες να συνερχόμουν και μετά πάλι! Το ίδιο άγχος Είχα και εγώ, αλλά όλα πάνε καλά  τώρα είμαι στον έκτο! Εύχομαι τελειομανή εγκυμοσύνη! 😊😊🥰

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

πρίν από 53 λεπτά , Ellidr είπε:

Κορίτσια μου όμορφα μόλις γύρισα από την αυχενική διαφάνεια 

Όλες οι μετρήσεις είναι τέλειες 

Και περιμένουμε την πολύτιμη μας πριγκίπισσα 

Κρατάτε δυνατά και προχωράτε 

Όλες θα δικαιωθούμε και θα πάρουμε στην αγκαλιά μας τα παιδάκια μας γερά και δυνατά 

Τι ευχάριστα νέα είναι αυτά κορίτσι μου!!! Συγχαρητήρια!!! Με το καλό η πριγκίπισσα σας!!! ❤

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 53 λεπτά , Ellidr είπε:

Κορίτσια μου όμορφα μόλις γύρισα από την αυχενική διαφάνεια 

Όλες οι μετρήσεις είναι τέλειες 

Και περιμένουμε την πολύτιμη μας πριγκίπισσα 

Κρατάτε δυνατά και προχωράτε 

Όλες θα δικαιωθούμε και θα πάρουμε στην αγκαλιά μας τα παιδάκια μας γερά και δυνατά 

Μπράβο! Τι ωραίο νέο! Με το καλό! 

Να ρωτήσω, στις πόσες βδομάδες γίνεται η αυχενική διαφάνεια;

• Μου αρέσει 1

πρίν από 42 λεπτά , κοτοπουλάκι είπε:

Μπράβο! Τι ωραίο νέο! Με το καλό! 

Να ρωτήσω, στις πόσες βδομάδες γίνεται η αυχενική διαφάνεια;

Κοντά στην 12 εβδομάδα συνήθως γίνεται 

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

πρίν από 3 λεπτά , Μπισκοτακι27 είπε:

Υπαρχει καποια κοπελα στη παρεα μας που να εχει αιμοραγια στην κύηση;

Μπισκοτάκι είναι λογικό να έχεις αγχωθεί αλλά σκέψου ότι σου είπε ο γιατρός σου. Εγώ δεν ειμαι έγκυος αλλά πολλές κοπέλες έχουν αναφέρει κατά καιρούς λίγο αίμα στην εγκυμοσύνη. Η αδερφή μου στις δυο από τις τρεις εγκυμοσύνες είχε αίμα, όλες πήγαν πολύ καλά και έχει τρία παιδάκια. Προσπάθησε να ηρεμήσεις μέχρι μεθαύριο που θα στο επιβεβαιώσει και ο γιατρός σου.

• Μου αρέσει 1

πρίν από 3 λεπτά , Σποράκι είπε:

Μπισκοτάκι είναι λογικό να έχεις αγχωθεί αλλά σκέψου ότι σου είπε ο γιατρός σου. Εγώ δεν ειμαι έγκυος αλλά πολλές κοπέλες έχουν αναφέρει κατά καιρούς λίγο αίμα στην εγκυμοσύνη. Η αδερφή μου στις δυο από τις τρεις εγκυμοσύνες είχε αίμα, όλες πήγαν πολύ καλά και έχει τρία παιδάκια. Προσπάθησε να ηρεμήσεις μέχρι μεθαύριο που θα στο επιβεβαιώσει και ο γιατρός σου.

Το θεμα ειναι τοσες ωρες που ημουν ξαπλωμενη δεν ειχα αίμα μολις σηκώθηκα να ουρήσω ξανα παλι στην λεκάνη σαν καφε αίμα αλλα ειχε ροη..:(

πρίν από 17 λεπτά , Μπισκοτακι27 είπε:

Το θεμα ειναι τοσες ωρες που ημουν ξαπλωμενη δεν ειχα αίμα μολις σηκώθηκα να ουρήσω ξανα παλι στην λεκάνη σαν καφε αίμα αλλα ειχε ροη..:(

Καταλαβαίνω το άγχος σου αλλά δεν μπορείς να κανείς κάτι. Ξάπλωσε και προσπάθησε όσο μπορείς να ηρεμήσεις. Το αίμα δεν σταματάει αμέσως, σιγά σιγά θα γίνει 

• Ευχαριστώ 1

On 12/6/2022 at 8:07 ΜΜ, Καντι είπε:

Λογικά όχι γιατι πρεπει να εχεις έγκριση απο την επιτροπή. Μπορείς ομως να περάσεις επιτροπή κι ας κανεις τροποποιημένους κύκλους αυτοί δεν θα το ξέρουν 

Στον εοππυ της περιοχής σου. Για αθηνα ειναι στην Αχαρνων, τωρα για βπ δεν ξερω. Πριν καποια χρόνια τα έβαζαν σε λιγότερο απο μήνα.

Ευχαριστώ πολύ! Είχα περάσει επιτροπή το 2017....Υπάρχει πρόβλημα με αυτό; Μπορώ δηλαδή να καταθέσω χαρτιά για όλες τις ανεπιτυχείς ωοληψίες (δηλαδή χωρίς ωάριο); Απ' όσο έχω καταλάβει χρειάζεται την εξοφλητική απόδειξη από το κέντρο, την απόφαση επιτροπής και κάποιο χαρτί από τον γιατρό που να λέει τι ακριβώς;;

Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω κατά την περίοδο της διέγερσης πως ήσασταν? Σήμερα πονάω σαν να περιμένω περίοδο. Βέβαια κουράστηκα γιατί έκανα δουλειές στο σπίτι και μετά είχα και τον ανηψιο μου και ηταν λίγο ατίθασος σήμερα και τον σήκωσα και 2-3 φορές αγκαλιά. Δεν ξέρω μήπως είναι και το έντερο μου. Ανησύχησα 

Διαφημίσεις

πρίν από 25 λεπτά , Kallo είπε:

Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω κατά την περίοδο της διέγερσης πως ήσασταν? Σήμερα πονάω σαν να περιμένω περίοδο. Βέβαια κουράστηκα γιατί έκανα δουλειές στο σπίτι και μετά είχα και τον ανηψιο μου και ηταν λίγο ατίθασος σήμερα και τον σήκωσα και 2-3 φορές αγκαλιά. Δεν ξέρω μήπως είναι και το έντερο μου. Ανησύχησα 

Εγω ειχα μόνιμα τσιμπήματα χαμηλά και γενικα πανάκια. Δεν το συζητώ για τη μεση.

πρίν από 30 λεπτά , Kallo είπε:

Πόσες μονάδες κάνεις κορίτσι μου?

πρίν από 6 λεπτά , anna.k είπε:

Εγω ειχα μόνιμα τσιμπήματα χαμηλά και γενικα πανάκια. Δεν το συζητώ για τη μεση.

Ναι και η μέση μου με πόναγε σήμερα. Άρα είναι φυσιολογικά όλα αυτά 

πρίν από 3 λεπτά , Kate92 είπε:

Πόσες μονάδες κάνεις κορίτσι μου?

300 κάνω 

πρίν από 8 λεπτά , Kallo είπε:

Ναι και η μέση μου με πόναγε σήμερα. Άρα είναι φυσιολογικά όλα αυτά 

Ναι! εμενα με επηρέαζαν και τα Cyclacur. Δεν ξέρω αν παίζουν ρόλο οι μονάδες,τοτε εκανα 150. Τωρα θα κανω κ εγω 300. Προετοιμαζομαι για αρκετο πονο..

πρίν από 11 λεπτά , anna.k είπε:

Ναι! εμενα με επηρέαζαν και τα Cyclacur. Δεν ξέρω αν παίζουν ρόλο οι μονάδες,τοτε εκανα 150. Τωρα θα κανω κ εγω 300. Προετοιμαζομαι για αρκετο πονο..

Ωχ άρα πρέπει να το συνηθησω. Ελπίζω τουλάχιστον να πάνε όλα καλά. Εγώ παίρνω μόνο serpafar και bemfola

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...