Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 30 λεπτά , ZetaK είπε:

Καλησπέρα!

εχω να γράψω εδώ και δυο εβδομάδες που ανέμενα και τα αποτελέσματα από το μικροβιωμα !

πξρα αποτέλεσμα 99,39% έπειτα και από την αγωγή με προβιοτικά και είχα ξεκινήσει cyclacur!
      Την Τετάρτη έκανα την 4η έμβρυο μεταφορά μου!

Θαλω να πιστεύω πως αυτή την φορά θα έρθει και η θετική χοριακη στις 10/11! 🙏

Με το καλό κορίτσι μου η χοριακη σου!!! Καλή επιτυχία σου εύχομαι!

πρίν από 1 λεπτό , helena212 είπε:

Αυτά πραγματικά δεν ξέρω ποιοι τα λένε;; καμία επιστημονική βάση. Και εγώ στην 8η εβδομάδα είμαι και δεν έχω τίποτα απολύτως πέρα από τρομερή δίψα, πείνα και πονο στο στηθος, καμία αδιαθεσια από την αρχή. Όλα είναι μια χαρά είδαμε και το εμβρυακι μας χθες που μεγαααααλωσε και εγινε 1,5 εκατοστό 😂😂😂.

Ενάμιση εκατοστό; Ουαουυυυ ένα μωρακιιι🙂🩷 με το καλό όλα!!! Πραγματικά κι εγώ αυτό απορώ ποιοι τα λένε αυτά!!!

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

πρίν από 33 λεπτά , thelw mpempe είπε:

Κορίτσια καλησπερααααααα δεν ξέρω για τους δικούς σας άντρες αλλά εγώ αυτό το διάστημα έχω αγχοσ να πω δεν ξέρω.. εχτές το βράδυ κάναμε την ένεση για την ωορρηξία σήμερα δεν θα κάνει κάτι και το πρωιιιιιιιιιιιιι πάμε για τα αυγά μας έχουμε ωοληψια μακάρι ο Θεός να μας δώσει ένα παιδάκι καλά όχι ένα δύο αχααχαχαχα η γυναίκα μου λέει ότι δεν έχει καταλάβει τίποτα μετά την ένεση σα να μην έχει κάτι.. από περιέργεια έκανε τέστ ωορρηξίας η δύναμη της συνήθειας αχααχαχαχα αλλά είναι αρνητικό πίστευε ότι με την ένεση θα είναι θετικό αχααχαχαχα ρε κορίτσια αύριο ξέρει κάποια την διαδικασία μασ είπαν να πάμε 7:15 το πρωί θα δώσω λογικά πρώτα εγώ σπέρμα;;;; Θα μάθω το αποτέλεσμα για το σπέρμα μου πρίν την ωοληψια;;; Μην γελάσετε αλλά έχω υπερβολικό άγχος.. γιατί ακούω ότι όλοι οι άντρες έχουν κάνει καλλιέργεια η κατακερματισμό ενώ εγώ αυτά τα δύο απλά σπερμοδιαγραμματα για την επιτροπή που ήταν πολύ καλά... Και δεν θέλω να έχει πάρει τόσα φάρμακα η γυναίκα μου και να μου βρούν πρόβλημα.. η ερώτηση μου είναι θα με ενημερώσουν για το σπέρμα;;; Θα δουν αν είναι καλό;; Θα το δώσω μόλις πάω η μετά την ωοληψια;;; Αν δεν είναι καλό τι γίνεται;;; Από σήμερα έχω κάτι σαν τσούξιμο η γυναίκα μου λέει ότι είναι από το άγχος.... Αχααχαχαχα έφτασε η μέρα που περιμέναμε ένα βήμα πριν τα παιδάκια μασ.. το άγχος της πρώτης φοράς αχααχαχαχα

Δεν είναι από τις πρώτες εξετάσεις που στέλνουν ο κατακερματισμός σπέρματος μην αγχώνεσαι αφού έχεις καλό σπερμοδιαγραμμα! Πιο πολύ σχολιάζω γιατί ήθελα να πω πόσο φαίνεται ότι αγαπάς την γυναίκα σου και πόσο δίπλα της φαίνεται ότι είσαι. Είναι πάρα πολύ σημαντικό αυτο και όχι πάντα αυτονοητο! Εύχομαι παιδιά να σας πάνε όλα υπέροχα και σύντομα να έχετε το/τα μωράκια σας!!

• Μου αρέσει 4

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Οκτώβριο γιατί της λέει εγώ με πολύποδα μεταφορά δεν κάνω και καλά είπε πιστεύω απλά πρέπει να κάνει ξανά υστεροσκοπηση τον Σεπτέμβριο ... Όταν λες μικρόβια;;

Έχω βρει έναν ΆΝΘΡΩΠΟ με Α κεφαλαίο κοιτάει το εμάς και όχι τον εαυτό της . Δύσκολο στς μέρες μας μαζί από τα 18 και είμαι 27 δυσκολίες πολλές και όλα μόνοι μας .. αυτό πιστεύω είναι και το μυστικό τς Ευτυχίας μας 

• Μου αρέσει 13

πρίν από 4 λεπτά , Ellidr είπε:

Κορίτσια μου όμορφα μόλις γύρισα από την αυχενική διαφάνεια 

Όλες οι μετρήσεις είναι τέλειες 

Και περιμένουμε την πολύτιμη μας πριγκίπισσα 

Κρατάτε δυνατά και προχωράτε 

Όλες θα δικαιωθούμε και θα πάρουμε στην αγκαλιά μας τα παιδάκια μας γερά και δυνατά 

Μπράβο σας, με το καλό να έρθει η μικρή σας!!!

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

πρίν από 7 λεπτά , thelw mpempe είπε:

Οκτώβριο γιατί της λέει εγώ με πολύποδα μεταφορά δεν κάνω και καλά είπε πιστεύω απλά πρέπει να κάνει ξανά υστεροσκοπηση τον Σεπτέμβριο ... Όταν λες μικρόβια;;

Καλα ειναι να κανει μια καλλιέργεια. Εγω για παράδειγμα ειχα Ureoplasma και πηρα αντιβίωση. Σε χαιρομαι κι εγω που εισαι διπλα της με αυτον τον τροπο. 

πρίν από 6 λεπτά , Ellidr είπε:

Όλες θα δικαιωθούμε και θα πάρουμε στην αγκαλιά μας τα παιδάκια μας γερά και δυνατά 

Με το καλο!! Να πανε ολα τελαια!

• Ευχαριστώ 1

πρίν από 30 λεπτά , Σποράκι είπε:

Η ένεση που έκανε ωριμάζει τα ωαρια, η ωορρηξία έρχεται μετά τις 36 ώρες, για αυτό έχει και σημασία η ώρα που την κάνατε. Άρα σωστά είναι αρνητικό το τεστ, ο γιατρός τα παίρνει λίγο πριν ωορρηξία. Τώρα για το σπερμα δεν ξέρω πότε ακριβώς θα δώσεις και αν θα σου απαντήσουν αμέσως αλλά περίεργο που δεν σου έχουν κάνει πλήρη έλεγχο μέχρι τώρα!

Η ενεση ωριμάζει τα ωαρια αλλα το τεστ ανιχνεύει το πικ της lh που προηγείται της ωορρηξίας. Οποτε λογικα πρέπει να βρουν θετικο τεστ πριν την ημέρα της ωοληψιας.

πρίν από 5 λεπτά , Ellidr είπε:

Μπράβο κοριτσακι μου...Με το καλο να πάρετε στην αγκαλιά σας το κοριτσάκι σας!!!!

• Ευχαριστώ 1

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

Εγώ είχα σήμερα τσούξιμο όχι η γυναίκα μου αχααχαχαχα η γυναίκα μου αυτές τς μέρες είναι σα να μην κάνει τίποτε ... Αύριο νιώθει λέει σα να πάει για καφέ αχααχαχαχα εγώ έχω πεθάνει αχααχαχαχα καμία σχέση με όταν είχα πάρει κλομιφαινη εκεί ναι είχε άγχος τώρα όχι γιατί λέει ότι νιώθει ότι κάνει ένα καλύτερο βήμα μια καλύτερη προσπάθεια

Άρα έπρεπε να βγεί θετικό το τέστ καλά κατάλαβα;;;

48 minutes ago, thelw mpempe said:

Κορίτσια καλησπερααααααα δεν ξέρω για τους δικούς σας άντρες αλλά εγώ αυτό το διάστημα έχω αγχοσ να πω δεν ξέρω.. εχτές το βράδυ κάναμε την ένεση για την ωορρηξία σήμερα δεν θα κάνει κάτι και το πρωιιιιιιιιιιιιι πάμε για τα αυγά μας έχουμε ωοληψια μακάρι ο Θεός να μας δώσει ένα παιδάκι καλά όχι ένα δύο αχααχαχαχα η γυναίκα μου λέει ότι δεν έχει καταλάβει τίποτα μετά την ένεση σα να μην έχει κάτι.. από περιέργεια έκανε τέστ ωορρηξίας η δύναμη της συνήθειας αχααχαχαχα αλλά είναι αρνητικό πίστευε ότι με την ένεση θα είναι θετικό αχααχαχαχα ρε κορίτσια αύριο ξέρει κάποια την διαδικασία μασ είπαν να πάμε 7:15 το πρωί θα δώσω λογικά πρώτα εγώ σπέρμα;;;; Θα μάθω το αποτέλεσμα για το σπέρμα μου πρίν την ωοληψια;;; Μην γελάσετε αλλά έχω υπερβολικό άγχος.. γιατί ακούω ότι όλοι οι άντρες έχουν κάνει καλλιέργεια η κατακερματισμό ενώ εγώ αυτά τα δύο απλά σπερμοδιαγραμματα για την επιτροπή που ήταν πολύ καλά... Και δεν θέλω να έχει πάρει τόσα φάρμακα η γυναίκα μου και να μου βρούν πρόβλημα.. η ερώτηση μου είναι θα με ενημερώσουν για το σπέρμα;;; Θα δουν αν είναι καλό;; Θα το δώσω μόλις πάω η μετά την ωοληψια;;; Αν δεν είναι καλό τι γίνεται;;; Από σήμερα έχω κάτι σαν τσούξιμο η γυναίκα μου λέει ότι είναι από το άγχος.... Αχααχαχαχα έφτασε η μέρα που περιμέναμε ένα βήμα πριν τα παιδάκια μασ.. το άγχος της πρώτης φοράς αχααχαχαχα

Το τεστ ειναι λογικό που βγήκε αρνητικό, δεν υπήρχε λόγος βρε να το κάνει, αφού είναι όλα τώρα στον αυτόματο :) 

Εγώ θα σου πρότεινα να δωσεις σπερμα εκεί οταν σου πουν εκείνοι. Τον άντρα μου τον φώναξαν όσο ήμουν εγω στην επέμβαση. Όλες τις άλλες φορές είχαμε φέρει απο το σπίτι αλλα ο ανδρολόγος μας ειπε οτι δεν υπάρχει λόγος να το κάνουμε έτσι και να τρώει ταλαιπωρία και κατάψυξη το σπέρμα, είναι καλύτερα φρέσκο την ώρα που χρειάζεται, έτσι εχεις λιγότερες απώλειες. Τον κατακερματισμό σπάνια θα στον ζητήσουν ενώ βγαίνει σούπερ το σπερμοδιάγραμμα και πριν καν την 1η ωοληψία που θα δείτε πρώτη φορά γονιμοποιήσεις οποτε μην ανησυχείς. Προσπάθησε να είσαι ψύχραιμος για να μην αγχώνεις και την γυναίκα σου. Η ωοληψία είναι απο τις πιο απλές διαδικασίες, μονο το αποτέλεσμα ειναι αγχωτικό αλλά δεν εξαρτάται απο σας πια. 
Κι εμείς από παιδιά είμαστε μαζί, όπως εσείς, μπράβο που στηρίζεις την γυναίκα σου, ειναι προς τιμήν σου, αλλά εγώ να ξέρεις θα σε είχα σφάξει έτσι αγχωτικός που είσαι χαχαχα :lol:

Πολύ καλή σας επιτυχία! Περιμένουμε τα νέα σας αύριο 

• Χαχα 5

eardp2.png

πρίν από 11 λεπτά , thelw mpempe είπε:

Εγώ είχα σήμερα τσούξιμο όχι η γυναίκα μου αχααχαχαχα η γυναίκα μου αυτές τς μέρες είναι σα να μην κάνει τίποτε ... Αύριο νιώθει λέει σα να πάει για καφέ αχααχαχαχα εγώ έχω πεθάνει αχααχαχαχα καμία σχέση με όταν είχα πάρει κλομιφαινη εκεί ναι είχε άγχος τώρα όχι γιατί λέει ότι νιώθει ότι κάνει ένα καλύτερο βήμα μια καλύτερη προσπάθεια

Άρα έπρεπε να βγεί θετικό το τέστ καλά κατάλαβα;;;

Το ποτε πρέπει να βγει θετικό ακριβώς δεν το γνωρίζω οταν κανει καποια γυναίκα την οβιτρελ. Δεν γνωρίζω ακριβώς πότε γίνεται το πικ της lh με την ενεση. Και είναι κατι που με ενδιαφέρει κ εμενα να το μαθω. Το σίγουρο είναι πως προηγείται της ωορρηξίας σε εναν κύκλο χωρίς ενεση. Ας μας πει κάποια κοπέλα που ξέρει καλύτερα. Εύχομαι καλη επιτυχία στην ωοληψια σας!!!

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 17 λεπτά , winspert είπε:

Η ενεση ωριμάζει τα ωαρια αλλα το τεστ ανιχνεύει το πικ της lh που προηγείται της ωορρηξίας. Οποτε λογικα πρέπει να βρουν θετικο τεστ πριν την ημέρα της ωοληψιας.

Μπράβο κοριτσακι μου...Με το καλο να πάρετε στην αγκαλιά σας το κοριτσάκι σας!!!!

Τόσο νωρίς;;; Χθες την έκανε. Δεν το ήξερα αυτό, νόμιζα ότι το τεστ δείχνει μόνο όταν έχεις ωορρηξία

Νομιζω οτι το πικ της lh είναι 24-36 ωρες πριν την ωορρηξία...Δλδ σε κυκλο χωρίς οβιτρελ είναι την ωρα που θα γινόταν η ενεση. Και μετα γίνεται η ωορρηξία.. αλλά δεν γνωριζω τι παίζει οταν κάνουμε ενεση...ποτε φτάνει στο πικ...

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

@kateriiina25 Κατερίνα εγώ να μεταφέρω αγχοσ στην γυναίκα μου αχααχαχαχα αυτό το λες επειδή δεν μας ξέρεις αχααχαχαχα αχααχαχαχα να δω την γυναίκα μου με άγχος και δεν θέλω κάτι άλλο ... Μου λέει πες μου πότε να πάω στον γιατρό ποτέ να πάρω τα χάπια μου πότε θα έχω περίοδο άσε σου λέει παράξενο ζευγάρι αχααχαχαχα

• Χαχα 4

22 ώρες πρίν, Μπισκοτακι27 είπε:

Κοριτσια να σας ρωτησω για το επίδομα του εοππυ αυτα τα 300-350 ευρο μεχρι ποτε πρεπει να παμε τα χαρτιά στον εοπυ; Γιατι εγω εκανα 23 Μαΐου ετ με κατεψυγμενα αλλα επειδη ειμαι σπιτι κ προσέχω δεν ξερω τι περιθώριο δίνουν ειναι η 1η φορα με τον εοπυ 

Δεν ξέρω μέχρι πότε μπορείς να τα καταθέσεις, πάντως σίγουρα έχεις μεγάλο περιθώριο. Εγώ σκέψου ότι για την αποτυχημένη ετ που έγινε 3 Φλεβάρη κατέθεσα τα δικαιολογητικά στον ΕΟΠΥΥ την περασμένη βδομάδα!!! Τόσο καλά!! :lol: Και μια χαρά τα δέχτηκαν!

8 ώρες πρίν, Καντι είπε:

Τα 4 είχαν ωάριο απο τα 8 που βλέπαμε. Πήρα μέθη και ειμαι σούπερ ! Μου έβαλαν και ενδοφλέβια voltaren kai depon. Τελικα η χρέωση ηταν η ίδια με καθημερινή.

Καλές γονιμοποιήσεις! Βουρ για το αδερφάκι!!! ❤

6 ώρες πρίν, Μπισκοτακι27 είπε:

Κοριτσια μολις ειδα στο σερβιετακι ανοιχτο κοκκινο αίμα..ηταν λιγο αλλα οταν σκουπίστηκα δεν ειχα τιποτα..πηρα τον γιατρο μ λεει σταματα το Σαλοσπίρ για 2 μερες .Δεν ειναι κατι …Εγω φοβαμαι ομως :(

Είναι πολύ σύνηθες γλυκιά μου, μπορεί να είναι αγγειάκια που σπάνε καθώς τεντώνεται η μήτρα, μην ανησυχείς και ακολούθησε τις οδηγίες με ηρεμία!

• Ευχαριστώ 1

πρίν από 51 λεπτά , Ellidr είπε:

Με το καλό να την υποδεχτειτε γερή! Μπράβο κορίτσι μου! Δίνεις σε όλες μας πολύ κουράγιο!

πρίν από 50 λεπτά , thelw mpempe είπε:

Έχω βρει έναν ΆΝΘΡΩΠΟ με Α κεφαλαίο κοιτάει το εμάς και όχι τον εαυτό της . Δύσκολο στς μέρες μας μαζί από τα 18 και είμαι 27 δυσκολίες πολλές και όλα μόνοι μας .. αυτό πιστεύω είναι και το μυστικό τς Ευτυχίας μας 

Μπράβο σου που αγαπάς και σέβεσαι τον άνθρωπο σου και τη στηρίζεις τόσο έμπρακτα! Όλα καλά εύχομαι να σας πάνε! Με το καλό να πάρετε τα ωαριακια σας και καλές γονιμοποιήσεις να έχουν!

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...