Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 11 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

Καλημέρα κορίτσια! Έχω μια απορία, την προηγούμενη βδομάδα με είχαν πεθάνει οι ναυτιες κ η ανακατωσουρα όλη μέρα!! Έχει λίγες μέρες που σταμάτησε να είναι έντονο κ μπορώ να φάω σαν άνθρωπος κ να σταθώ. Τη Τρίτη βέβαια άκουσα κανονικά καρδούλα κ στα δύο κ δεν μου ειπανε κατι ανησυχητικό. Αλλά σκέφτομαι αν η αλλαγή αυτή που δεν έχω ιδιαίτερα ναυτιες μήπως είναι κακό;; ότι δεν πηγαίνει κάτι σωστα;;

Έτσι γίνεται συνήθως! Και εγώ μπορεί μια βδομάδα να ήμουν χάλια, δυο τρεις μέρες να συνερχόμουν και μετά πάλι! Το ίδιο άγχος Είχα και εγώ, αλλά όλα πάνε καλά  τώρα είμαι στον έκτο! Εύχομαι τελειομανή εγκυμοσύνη! 😊😊🥰

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

πρίν από 44 λεπτά , Ele@n είπε:

Με το καλό σε τέσσερις βλαστοκυστες κορίτσι!!!:wub: Πονάς καθόλου σήμερα; 

Πόσες μονάδες πήρες συνολικά;

Καθόλου γιατι μου έβαλαν ενδοφλέβια depon k buskopan. 1.350

πρίν από 30 λεπτά , νικηαντωνια81 είπε:

@Καντι εύχομαι να πάρεις όσες περισσότερες βλαστοκυστεσ γίνεται κ να έχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα χωρίς καμια ταλαιπωρία. 

Εσυ τι εχεις μαζέψει μεχρι στιγμής;

wRSzp2.pngUIzHp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 3 λεπτά , Μπισκοτακι27 είπε:

Κανονικα ηταν την αλλη δευτερα για ν ακούσουμε καρδουλα…τωρα ισως παω πιο μπροστα ν δουμε αν ειναι ολα καλα

Καλυτερα να πας νωρίτερα κ αίματα να μην έχεις. Να πας να δεις πως όλα είναι καλά, να ηρεμήσεις κ να απολαύσεις το υπόλοιπο της εγκυμοσύνης σου!!! 

5 ώρες πρίν, Καντι είπε:

@winspertθυμάσαι που ρώταγες αν αλλάζει η τιμη αν παιρνεις φαρμακα; Με ρώτησε στο ταμείο αν εχω πάρει φαρμακα και απάντησα πήρα λιγο σερπαφαρ και δεν μου ειπε κατι διαφορετικό. Ενώ εκανα και γκοναλ.

Λες να αλλαζε αν ελεγες και γκοναλ; 

3 ώρες πρίν, kateriiina25 είπε:

Κι εγώ που μου πήραν 26 και είχα παρει μενοπουρ τα ίδια πλήρωσα. Δεν νομίζω οτι παίζει ρόλο. Εκτός κ αν σε ρώτησε επειδή έχεις ήδη κανει κάποιες ωοληψιες απο το πακέτο ενώ εγώ δεν θα κάνω άλλη. 

Οταν λες τα ιδια, εννοείς 400€ για την ωοληψια με τοσα ωαρια;

1 hour ago, Καντι είπε:

Ναι για βλαστοκυστες μακάρι να γίνουν δυο! Και να σου πω δεν βλέπω πλεον την ουσία να παίρνω τόσα φαρμακα, με αγώνα να τα βρω για μια ή δυο βλαστοκυστες. Εχει αλλάξει πολυ το προφίλ μου σε σχέση με πριν 3 χρόνια.

Δεν ξερω γιατι με ρώτησε και τι ρόλο παίζει γι α αυτούς.

Κοριτσακι μου ελπιζω ολα να ειναι καλα με το σποράκι σου. Δεν γράφω τιποτα γιατι δεν ειχα σχετική εμπειρια. Σου στέλνω όλη την θετική μου ενέργεια!

Ευχομαι να πανε ολα καλα και να αποκτησεις 4 υγιείς βλαστοκυστες!!! Κ εγω αυτό σκέφτομαι με τα φαρμακα... Τοσα φαρμακα για να πάρουμε τοσα ωαρια και να καταληξω με δυο αντε τρεις βλαστοκυστες...

πρίν από 4 λεπτά , Μπισκοτακι27 είπε:

Κανονικα ηταν την αλλη δευτερα για ν ακούσουμε καρδουλα…τωρα ισως παω πιο μπροστα ν δουμε αν ειναι ολα καλα

Κοριτσάκι μου,ευχομαι ολα να πανε καλα. Συμφωνώ πως πρέπει να ενημερωσεις ξανα το γιατρό σου οτι εχεις αιμα πλεον. Αν και όπως λενε και τα κορίτσια,ειναι πολύ σύνηθες!!!

• Ευχαριστώ 2

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

πρίν από 4 λεπτά , Penaki είπε:

Καλυτερα να πας νωρίτερα κ αίματα να μην έχεις. Να πας να δεις πως όλα είναι καλά, να ηρεμήσεις κ να απολαύσεις το υπόλοιπο της εγκυμοσύνης σου!!! 

Μ ειπε πως δεν ειναι κατι κ να ξεκουραστω.Του ειπα να παμε αυτες τις μερες να δουμε αν ειναι οκα Ενταξει κ μ ειπε ξεκουρασου αυριο κ μεθαυριο ελατε απο τ ιατρείο 

πρίν από 3 λεπτά , Μπισκοτακι27 είπε:

Μ ειπε πως δεν ειναι κατι κ να ξεκουραστω.Του ειπα να παμε αυτες τις μερες να δουμε αν ειναι οκα Ενταξει κ μ ειπε ξεκουρασου αυριο κ μεθαυριο ελατε απο τ ιατρείο 

Για να λέει έτσι δεν είναι ανησυχητικό οπότε ξεκουρασου κ όταν μπορέσεις (αυριο με την αυγουλα) πας να το επιβεβαιώσει. Σου σταματησε το αίμα κ τα πονακια καθόλου? 

Διαφημίσεις

πρίν από 3 λεπτά , Penaki είπε:

Για να λέει έτσι δεν είναι ανησυχητικό οπότε ξεκουρασου κ όταν μπορέσεις (αυριο με την αυγουλα) πας να το επιβεβαιώσει. Σου σταματησε το αίμα κ τα πονακια καθόλου? 

Την τεταρτη ειπε να παμε..τα πονάκια ναι ηρέμησαν λιγο…και τ αίμα φαινεται να σχεδον έκοψε ..τωρα θα δείξει γιατι κ την προηγ φορα τ μεσημερι δεν ειχα τιποτα κ μετα ξανα :neutral:

Κορίτσια καλησπερααααααα δεν ξέρω για τους δικούς σας άντρες αλλά εγώ αυτό το διάστημα έχω αγχοσ να πω δεν ξέρω.. εχτές το βράδυ κάναμε την ένεση για την ωορρηξία σήμερα δεν θα κάνει κάτι και το πρωιιιιιιιιιιιιι πάμε για τα αυγά μας έχουμε ωοληψια μακάρι ο Θεός να μας δώσει ένα παιδάκι καλά όχι ένα δύο αχααχαχαχα η γυναίκα μου λέει ότι δεν έχει καταλάβει τίποτα μετά την ένεση σα να μην έχει κάτι.. από περιέργεια έκανε τέστ ωορρηξίας η δύναμη της συνήθειας αχααχαχαχα αλλά είναι αρνητικό πίστευε ότι με την ένεση θα είναι θετικό αχααχαχαχα ρε κορίτσια αύριο ξέρει κάποια την διαδικασία μασ είπαν να πάμε 7:15 το πρωί θα δώσω λογικά πρώτα εγώ σπέρμα;;;; Θα μάθω το αποτέλεσμα για το σπέρμα μου πρίν την ωοληψια;;; Μην γελάσετε αλλά έχω υπερβολικό άγχος.. γιατί ακούω ότι όλοι οι άντρες έχουν κάνει καλλιέργεια η κατακερματισμό ενώ εγώ αυτά τα δύο απλά σπερμοδιαγραμματα για την επιτροπή που ήταν πολύ καλά... Και δεν θέλω να έχει πάρει τόσα φάρμακα η γυναίκα μου και να μου βρούν πρόβλημα.. η ερώτηση μου είναι θα με ενημερώσουν για το σπέρμα;;; Θα δουν αν είναι καλό;; Θα το δώσω μόλις πάω η μετά την ωοληψια;;; Αν δεν είναι καλό τι γίνεται;;; Από σήμερα έχω κάτι σαν τσούξιμο η γυναίκα μου λέει ότι είναι από το άγχος.... Αχααχαχαχα έφτασε η μέρα που περιμέναμε ένα βήμα πριν τα παιδάκια μασ.. το άγχος της πρώτης φοράς αχααχαχαχα

πρίν από 8 λεπτά , Μπισκοτακι27 είπε:

Την τεταρτη ειπε να παμε..τα πονάκια ναι ηρέμησαν λιγο…και τ αίμα φαινεται να σχεδον έκοψε ..τωρα θα δείξει γιατι κ την προηγ φορα τ μεσημερι δεν ειχα τιποτα κ μετα ξανα :neutral:

Α ωραία παλι καλά που ηρέμησαν έτσι να χαλαρώσεις λιγο κ από αυτά! Υπομονή μέχρι την Τετάρτη λοιπον κ θετικές σκεψεις για το μικρό μπισκοτάκι!!! 

• Ευχαριστώ 1

πρίν από 7 λεπτά , thelw mpempe είπε:

Κορίτσια καλησπερααααααα δεν ξέρω για τους δικούς σας άντρες αλλά εγώ αυτό το διάστημα έχω αγχοσ να πω δεν ξέρω.. εχτές το βράδυ κάναμε την ένεση για την ωορρηξία σήμερα δεν θα κάνει κάτι και το πρωιιιιιιιιιιιιι πάμε για τα αυγά μας έχουμε ωοληψια μακάρι ο Θεός να μας δώσει ένα παιδάκι καλά όχι ένα δύο αχααχαχαχα η γυναίκα μου λέει ότι δεν έχει καταλάβει τίποτα μετά την ένεση σα να μην έχει κάτι.. από περιέργεια έκανε τέστ ωορρηξίας η δύναμη της συνήθειας αχααχαχαχα αλλά είναι αρνητικό πίστευε ότι με την ένεση θα είναι θετικό αχααχαχαχα ρε κορίτσια αύριο ξέρει κάποια την διαδικασία μασ είπαν να πάμε 7:15 το πρωί θα δώσω λογικά πρώτα εγώ σπέρμα;;;; Θα μάθω το αποτέλεσμα για το σπέρμα μου πρίν την ωοληψια;;; Μην γελάσετε αλλά έχω υπερβολικό άγχος.. γιατί ακούω ότι όλοι οι άντρες έχουν κάνει καλλιέργεια η κατακερματισμό ενώ εγώ αυτά τα δύο απλά σπερμοδιαγραμματα για την επιτροπή που ήταν πολύ καλά... Και δεν θέλω να έχει πάρει τόσα φάρμακα η γυναίκα μου και να μου βρούν πρόβλημα.. η ερώτηση μου είναι θα με ενημερώσουν για το σπέρμα;;; Θα δουν αν είναι καλό;; Θα το δώσω μόλις πάω η μετά την ωοληψια;;; Αν δεν είναι καλό τι γίνεται;;; Από σήμερα έχω κάτι σαν τσούξιμο η γυναίκα μου λέει ότι είναι από το άγχος.... Αχααχαχαχα έφτασε η μέρα που περιμέναμε ένα βήμα πριν τα παιδάκια μασ.. το άγχος της πρώτης φοράς αχααχαχαχα

Καλησπέρα κ καλή επιτυχία για αυριο να έχετε. Αν μένετε σχετικά κοντά ρωτήστε μήπως το δείγμα το πατε από το σπίτι. Εμείς έτσι είχαμε κάνει. Κ το δώσαμε πριν την ωοληψια. 

Διαφημίσεις

πρίν από 13 λεπτά , thelw mpempe είπε:

Η ένεση που έκανε ωριμάζει τα ωαρια, η ωορρηξία έρχεται μετά τις 36 ώρες, για αυτό έχει και σημασία η ώρα που την κάνατε. Άρα σωστά είναι αρνητικό το τεστ, ο γιατρός τα παίρνει λίγο πριν ωορρηξία. Τώρα για το σπερμα δεν ξέρω πότε ακριβώς θα δώσεις και αν θα σου απαντήσουν αμέσως αλλά περίεργο που δεν σου έχουν κάνει πλήρη έλεγχο μέχρι τώρα!

πρίν από 25 λεπτά , thelw mpempe είπε:

Καλησπερα!

Να μην εισαι καθολου αγχωμενος ολα θα πανε πολυ καλα! Σε περιπτωσεις που ειναι λιγα τα ωοθηλακια δινεις σπερμα εφοσον επιβεβαιωσουν οτι βρεθηκαν ωαρια στηνν ωοληψια. Στη δικια σας περιπτωση κατι τετοιο δε νομιζω να ισχυει, οποτε θα σε ενημερωσουν στο κεντρο.

Επισης, αν εχω καταλαβει και εγω καλα σε περιπτωση που το απλο σπερμοδιαγραμμα ηταν καλο δεν ζητανε απαραιτητα κατακερματισμο. Σε εμας την καλλιεργεια και τα υπολοιπα τα ζητησαν οταν εντοπισαν καποια θεματακια με το σπερμα.

Εμβρυομεταφορα ποτε θα κανετε? Αυτον τον μηνα ή θα περιμενε για τον επομενο? Μπορει να κανει η γυναικα σου μια καλλιεργεια πριν την μεταφορα να ειναι σιγουρη οτι δεν εχει καποιο μικροβιο που μπορει να την ταλαιπωρησει μετα. Να τα συζητησετε αυτα με το γιατρο σας μολις ηρεμησετε με την ωοληψια.

Όχι δυστυχώς ενώ θέλαμε τώρα δεν γίνεται μασ πάει για Οκτώβριο και σκάσαμε γιατί μέσα σε ένα μήνα από την υστεροσκοπηση έβγαλε ξανά πολύποδα

πρίν από 9 λεπτά , thelw mpempe είπε:

Όχι δυστυχώς ενώ θέλαμε τώρα δεν γίνεται μασ πάει για Οκτώβριο και σκάσαμε γιατί μέσα σε ένα μήνα από την υστεροσκοπηση έβγαλε ξανά πολύποδα

Δεν πειραζει, να ξεκουραστειτε απο τη διεγερση να απολαυσετε το καλοκαιρακι σας πριν το bebe, και ολα θα γινουν!!!

πρίν από 10 λεπτά , thelw mpempe είπε:

Ισως ειναι καλύτερα που δεν θα κανετε αμέσως να ηρεμήσει και να ξεκουραστει λιγο η γυναικα σου.Αλλα γιατι Οκτώβριο; Θα ξανακανει υστεροσκοπιση; Συμφωνώ κι εγω οτι πρεπει να παρακολουθήσει τα μικρόβια 

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...