Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

@linaa @Blue Velvetσας ευχαριστώ για τις απαντήσεις!! μου ειπανε πως οι ναυτιες, οι αναγουλες κλπ δειχνουν οτι ολα πανε καλά κ ανησύχησα που σε εμένα υποχώρησαν.

Αυτό δεν μπορώ να το καταλάβω.. τι σημαίνει αν έχεις αναγουλες κλπ πάνε όλα καλά; Δλδ αν δεν έχεις δεν πάνε; Υπάρχουν και γυναίκες που έχουν εγκυμοσύνη ζάχαρη και όλα πήγαν καλά! Δεν το λέω για σένα κορίτσι μου αλλά για αυτούς που στο είπαν! Ο καθένας λέει τα δικά του και ταράζει μια έγκυο άδικα και τη βάζει σε σκέψεις!!!

3 ώρες πρίν, Antonia_ είπε:

Καλημέρα κορίτσια !! Έκανα την εμβρυομεταφορα μου σήμερα με δύο έμβρυα . Ένα ΑΑ κ ένα ΑΒ μου είπαν ένα καλό κ ένα λίγο πιο μέτριο. Και ξεκινάει η αναμονή μέχρι τη Δευτέρα 11/11. Ελπίζω αυτή τη φορά να γίνει κάτι κ να έχω καλά νέα μέχρι το τέλος 🙏🙏

Καλή επιτυχία κορίτσι μου! Να πάνε όλα καλά σε σε μια βδομάδα και κάτι να χεις ευχάριστα 🧡 ηρεμία χαλάρωση και καλό φαγητό 🙂

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

πρίν από 20 λεπτά , Μπισκοτακι27 είπε:

Αχ τ ελπιζω…να μην ξαναδω γιατι θα  με παρει πολυ απο κατω :(

Τωρα ξεκίνησα να εχω σκούρο κοκκινο αίμα :(

Κοπέλα μου γλυκιά,πάρε το γυναικολόγο σου και πηγαινε από εκεί να σε δει! Εφόσον έχεις αίμα,καλό είναι να πας να σε εξετάσει να δει τι γίνεται 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

On 9/6/2022 at 9:35 ΜΜ, Ath1981 είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ kateriiina25 ,καλώς σας βρήκα :)

Ευχαριστώ πολύ ,να σαι καλά και ότι επιθυμείς και εσυ ευχομαι :)

καλώς μας ήρθες !!!! κι εύχομαι μια καλή , ανέφελη και τεελιόμηνη εγκυμοσύνη !

θα με ενδιέφερε κι εμενα η εμπειρία σου με τους γιατρούς και ποιοι ήταν - αν θέλεις στείλε μου μήνυμα.

πρίν από 6 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Κοπέλα μου γλυκιά,πάρε το γυναικολόγο σου και πηγαινε από εκεί να σε δει! Εφόσον έχεις αίμα,καλό είναι να πας να σε εξετάσει να δει τι γίνεται 

Δεν ξερω εάν ειναι εντος Θεσσαλονίκης :(

Παράθεση

:(

• Λυπημένη/-ος 2

πρίν από 9 λεπτά , Μπισκοτακι27 είπε:

Δεν ξερω εάν ειναι εντος Θεσσαλονίκης :(

Να πας σε κάποιον άλλο τότε,τηλεφώνησε του και πες του τι γίνεται. Εμείς από εδώ μέσα δε μπορούμε να ξέρουμε τι συμβαίνει,όλα είναι εικασίες. Εφόσον έχεις αίμα,παρε το γιατρό να σε καθοδηγήσει αυτός για το τι πρέπει να κανεις

• Μου αρέσει 2
  • Ευχαριστώ 1

πρίν από 40 λεπτά , Μπισκοτακι27 είπε:

Να πάρεις τον γιατρό σου να τον ενημερώσεις για την εξέλιξη 

Διαφημίσεις

5 ώρες πρίν, Καντι είπε:

Κι εμεις απο Σεπτέμβρη παιδικό! Μεχρι στιγμή τον κρατούσε ο μπαμπάς τα πρωινά. Εχουμε φοβερή κούραση και οι δυο μας,

προεμφυτευτικο δεν θα ξανακάνω θα πάω με τις πιθανότητες της ηλικίας μου. Βασικα είπαμε οτι θα ηταν καλα να εχει αδερφάκι.

Τα 4 είχαν ωάριο απο τα 8 που βλέπαμε. Πήρα μέθη και ειμαι σούπερ ! Μου έβαλαν και ενδοφλέβια voltaren kai depon. Τελικα η χρέωση ηταν η ίδια με καθημερινή.

Και καλα θα κανετε. Να εχει αδερφακι για παρεα. Ευχομαι καλες γονιμοποιησεις κ καλες βλαστοκυστες! Να πανε ολα καλα

• Ευχαριστώ 1

1 ώρα πρίν, kateriiina25 είπε:

@Eternity κορίτσι μου πως εισαι; Πως πας απο συμπτώματα; Εμένα ούτε το στήθος μου δεν έχει πρηστεί. Απογοήτευση πλήρης 

Κατερίνα μου έχω μπερδευτεί τελείως... Μια νιώθω ότι είναι πρησμένο και όταν βγάζω το σουτιέν με πονάει, μια ότι έχει ξεπρηστεί εντελώς. Πονακια χαμηλά στην κοιλιά έχω εδώ και 2-3 μέρες. Στην εγκυμοσύνη που είχα και πήγε καλά, είχα συμπτώματα αργότερα. Μόνο θερμοκρασία είχα διαπιστώσει αυξημένη αλλά αυτό δε λέει και κάτι γιατί μπορεί τώρα να έχω αυξημένη θερμοκρασία, αύριο να πέσει και μεθαύριο να αδιαθετησω. Οπότε εγώ αποφάσισα να χαλαρώσω! Μέχρι και θάλασσα πήγα σήμερα! Δε μπήκα μέσα εννοείται αλλά το ευχαριστήθηκα! 

1 hour ago, eva13232 είπε:

καλησπέρα προσπαθώ να καταλάβω για ποιο φαρμακο μιλάτε και δεν το εχω καταλάβει .... μου λετε ποιο είναι ? αν βοηθαει την ποιότητα των ωραρίων θα με ενδιέφερε πάρα πολύ μιας και λόγω ηλικίας έχω και τετοιο θέμα.....

ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων......

τι βοήθησε την ποιότητα των ωαρίων ? ποιος γιατρός το δίνει ???? βοηθεια καλεεεεεε!

Το Glucophage! Όμως πρέπει να στο δώσει γιατρός. Βοηθάει τις κοπέλες με αντίσταση στην ινσουλίνη

• Μου αρέσει 1

1 ώρα πρίν, kateriiina25 είπε:

Καλή επιτυχία! Πάτε για βλαστοκύστες, ε;

Πολύ καλά πήγε, τρομερή διαφορά. Εμείς δεν κάναμε ποτέ την επαναληπτική να δούμε πόσο έπεσε. Όσο και να ήταν έτσι κι αλλιώς θα προχωρούσαμε κανονικά οπότε λέμε τσάμπα τα λεφτά. Πήγαμε όμως καλά με τις γονιμοποιήσεις οπότε θέλω να πιστεύω οτι έγινε δουλίτσα 

Κι εγώ που μου πήραν 26 και είχα παρει μενοπουρ τα ίδια πλήρωσα. Δεν νομίζω οτι παίζει ρόλο. Εκτός κ αν σε ρώτησε επειδή έχεις ήδη κανει κάποιες ωοληψιες απο το πακέτο ενώ εγώ δεν θα κάνω άλλη. 

Ναι για βλαστοκυστες μακάρι να γίνουν δυο! Και να σου πω δεν βλέπω πλεον την ουσία να παίρνω τόσα φαρμακα, με αγώνα να τα βρω για μια ή δυο βλαστοκυστες. Εχει αλλάξει πολυ το προφίλ μου σε σχέση με πριν 3 χρόνια.

Δεν ξερω γιατι με ρώτησε και τι ρόλο παίζει γι α αυτούς.

πρίν από 50 λεπτά , Μπισκοτακι27 είπε:

Κοριτσακι μου ελπιζω ολα να ειναι καλα με το σποράκι σου. Δεν γράφω τιποτα γιατι δεν ειχα σχετική εμπειρια. Σου στέλνω όλη την θετική μου ενέργεια!

• Ευχαριστώ 1

wRSzp2.pngUIzHp2.png

πρίν από 26 λεπτά , Καντι είπε:

Ναι για βλαστοκυστες μακάρι να γίνουν δυο! Και να σου πω δεν βλέπω πλεον την ουσία να παίρνω τόσα φαρμακα, με αγώνα να τα βρω για μια ή δυο βλαστοκυστες. Εχει αλλάξει πολυ το προφίλ μου σε σχέση με πριν 3 χρόνια. 

Δεν ξερω γιατι με ρώτησε και τι ρόλο παίζει γι α αυτούς. 

Κοριτσακι μου ελπιζω ολα να ειναι καλα με το σποράκι σου. Δεν γράφω τιποτα γιατι δεν ειχα σχετική εμπειρια. Σου στέλνω όλη την θετική μου ενέργεια! 

Εγώ λέω ότι και τα 4 θα γίνουν βλαστοκύστες..finger crossed!!

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 1

6 ώρες πρίν, Καντι είπε:

Κι εμεις απο Σεπτέμβρη παιδικό! Μεχρι στιγμή τον κρατούσε ο μπαμπάς τα πρωινά. Εχουμε φοβερή κούραση και οι δυο μας,

προεμφυτευτικο δεν θα ξανακάνω θα πάω με τις πιθανότητες της ηλικίας μου. Βασικα είπαμε οτι θα ηταν καλα να εχει αδερφάκι.

Τα 4 είχαν ωάριο απο τα 8 που βλέπαμε. Πήρα μέθη και ειμαι σούπερ ! Μου έβαλαν και ενδοφλέβια voltaren kai depon. Τελικα η χρέωση ηταν η ίδια με καθημερινή.

Με το καλό σε τέσσερις βλαστοκυστες κορίτσι!!!:wub: Πονάς καθόλου σήμερα; 

Πόσες μονάδες πήρες συνολικά;

• Μου αρέσει 1

tvXOp2.png

Διαφημίσεις

1 ώρα πρίν, Μπισκοτακι27 είπε:

Μην απελπίζεσαι πολλές φορές έχουμε ακουσει έγκυες να έχουν αιματακι. Ξαπλωσε να ξεκουραστείς κ καλυτερα να μιλήσεις με τον γιατρό σου να σε κατευθύνει. Εγώ είχα 3 αποβολές την 5η βδομάδα κ καμία από αυτές δεν ειχα αίμα. Απλά λίγο καφέ σαν ίνες κ μικρά κομματάκια. Ελάχιστο πονο. Κ την  3η φορά εντελώς τίποτα κ το καταλάβαμε από τη χοριακη. Οπότε σκέψου θετικά μάλλον σπασμενα αγγειακα μπορεί να είναι όπως είπε ο γιατρός σου. Θετικές σκέψεις κ από εμένα!!!!! 

• Ευχαριστώ 1

πρίν από 4 λεπτά , Penaki είπε:

Μην απελπίζεσαι πολλές φορές έχουμε ακουσει έγκυες να έχουν αιματακι. Ξαπλωσε να ξεκουραστείς κ καλυτερα να μιλήσεις με τον γιατρό σου να σε κατευθύνει. Εγώ είχα 3 αποβολές την 5η βδομάδα κ καμία από αυτές δεν ειχα αίμα. Απλά λίγο καφέ σαν ίνες κ μικρά κομματάκια. Ελάχιστο πονο. Κ την  3η φορά εντελώς τίποτα κ το καταλάβαμε από τη χοριακη. Οπότε σκέψου θετικά μάλλον σπασμενα αγγειακα μπορεί να είναι όπως είπε ο γιατρός σου. Θετικές σκέψεις κ από εμένα!!!!! 

Σε ευχαριστω πολυ..λυπαμαι για τις αποβολές σου…ειναι πολυ δυσκολο κ εγω αυτο φοβαμαι..ειχαμε δει κ στον υπέρηχο ενα μικρο αιμάτωμα βεβαια κατω απο τ σακο ..αλλα μολις ειδα το σκούρο κοκκινο τρομαξα κ φοβαμαι πολυ..γιατι μερικες στιγμές εχω σαν πόνους περιόδου που δεν το ειχα ξανα :(

πρίν από 4 λεπτά , Μπισκοτακι27 είπε:

Σε ευχαριστω πολυ..λυπαμαι για τις αποβολές σου…ειναι πολυ δυσκολο κ εγω αυτο φοβαμαι..ειχαμε δει κ στον υπέρηχο ενα μικρο αιμάτωμα βεβαια κατω απο τ σακο ..αλλα μολις ειδα το σκούρο κοκκινο τρομαξα κ φοβαμαι πολυ..γιατι μερικες στιγμές εχω σαν πόνους περιόδου που δεν το ειχα ξανα :(

Σε ευχαριστώ πολυ μπισκοτάκι, αλλά εγώ έχω θέμα στον καρυοτυπο μου γι αυτό οι αποβολές. Η κάθε περιπτωση είναι διαφορετική γι αυτό προσπαθησε να σκέφτεσαι θετικά κ να ξεκουραστείς. Το θυμάμαι για το αιματωμα αλλά αν ήταν κάτι ανησυχητικό θα στο είχε πει ο γιατρός σου. Εμένα όταν είδα καφέ μου αυξησε τα  utrogestan. Πονακια ειχα σχεδόν όλη την ημέρα από την ημέρα που καταλαβαινα ότι είμαι έγκυος. Την 3η φορά όμως δεν είχα καθόλου κ ηλπιζα ότι πήγαινε καλά, οπότε κ τα πονακια δεν νομίζω ότι προμηνύουν κάτι. Πότε θα σε δει ο γιατρός σου παλι? 

πρίν από 3 λεπτά , Penaki είπε:

Σε ευχαριστώ πολυ μπισκοτάκι, αλλά εγώ έχω θέμα στον καρυοτυπο μου γι αυτό οι αποβολές. Η κάθε περιπτωση είναι διαφορετική γι αυτό προσπαθησε να σκέφτεσαι θετικά κ να ξεκουραστείς. Το θυμάμαι για το αιματωμα αλλά αν ήταν κάτι ανησυχητικό θα στο είχε πει ο γιατρός σου. Εμένα όταν είδα καφέ μου αυξησε τα  utrogestan. Πονακια ειχα σχεδόν όλη την ημέρα από την ημέρα που καταλαβαινα ότι είμαι έγκυος. Την 3η φορά όμως δεν είχα καθόλου κ ηλπιζα ότι πήγαινε καλά, οπότε κ τα πονακια δεν νομίζω ότι προμηνύουν κάτι. Πότε θα σε δει ο γιατρός σου παλι? 

Κανονικα ηταν την αλλη δευτερα για ν ακούσουμε καρδουλα…τωρα ισως παω πιο μπροστα ν δουμε αν ειναι ολα καλα

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...