Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

@linaa @Blue Velvetσας ευχαριστώ για τις απαντήσεις!! μου ειπανε πως οι ναυτιες, οι αναγουλες κλπ δειχνουν οτι ολα πανε καλά κ ανησύχησα που σε εμένα υποχώρησαν.

Αυτό δεν μπορώ να το καταλάβω.. τι σημαίνει αν έχεις αναγουλες κλπ πάνε όλα καλά; Δλδ αν δεν έχεις δεν πάνε; Υπάρχουν και γυναίκες που έχουν εγκυμοσύνη ζάχαρη και όλα πήγαν καλά! Δεν το λέω για σένα κορίτσι μου αλλά για αυτούς που στο είπαν! Ο καθένας λέει τα δικά του και ταράζει μια έγκυο άδικα και τη βάζει σε σκέψεις!!!

3 ώρες πρίν, Antonia_ είπε:

Καλημέρα κορίτσια !! Έκανα την εμβρυομεταφορα μου σήμερα με δύο έμβρυα . Ένα ΑΑ κ ένα ΑΒ μου είπαν ένα καλό κ ένα λίγο πιο μέτριο. Και ξεκινάει η αναμονή μέχρι τη Δευτέρα 11/11. Ελπίζω αυτή τη φορά να γίνει κάτι κ να έχω καλά νέα μέχρι το τέλος 🙏🙏

Καλή επιτυχία κορίτσι μου! Να πάνε όλα καλά σε σε μια βδομάδα και κάτι να χεις ευχάριστα 🧡 ηρεμία χαλάρωση και καλό φαγητό 🙂

• Ευχή 1

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

Κορίτσια καλημέρα, βγήκαν σήμερα τα αποτελέσματα κατακερματισμου του άντρα μου και έχω πάθει ένα σοκ σε σημείο να λέω λες να είναι λάθος ? Είχαμε κάνει 5 Ιανουαρίου και είχε 66% ξεκινήσαμε θεραπεία το Μάρτιο και μόλις τη σταματήσαμε στο 3μηνο κάναμε επανάληψη και τώρα βγήκε 26%

• Μου αρέσει 7

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 5 λεπτά , Ria_ είπε:

Κορίτσια καλημέρα, βγήκαν σήμερα τα αποτελέσματα κατακερματισμου του άντρα μου και έχω πάθει ένα σοκ σε σημείο να λέω λες να είναι λάθος ? Είχαμε κάνει 5 Ιανουαρίου και είχε 66% ξεκινήσαμε θεραπεία το Μάρτιο και μόλις τη σταματήσαμε στο 3μηνο κάναμε επανάληψη και τώρα βγήκε 26%

Μπράβο πολύ καλά , ποιο είναι το επόμενο βήμα ; του έδωσε αντιοξειδωτικά ; Εμάς μας είπε μέχρι να πετύχουμε να μην τα σταματήσει 

Κοριτσια μολις ειδα στο σερβιετακι ανοιχτο κοκκινο αίμα..ηταν λιγο αλλα οταν σκουπίστηκα δεν ειχα τιποτα..πηρα τον γιατρο μ λεει σταματα το Σαλοσπίρ για 2 μερες .Δεν ειναι κατι …Εγω φοβαμαι ομως :(

• Λυπημένη/-ος 1

@winspertθυμάσαι που ρώταγες αν αλλάζει η τιμη αν παιρνεις φαρμακα; Με ρώτησε στο ταμείο αν εχω πάρει φαρμακα και απάντησα πήρα λιγο σερπαφαρ και δεν μου ειπε κατι διαφορετικό. Ενώ εκανα και γκοναλ.

• Μου αρέσει 3

wRSzp2.pngUIzHp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 3 λεπτά , Μπισκοτακι27 είπε:

Κοριτσια μολις ειδα στο σερβιετακι ανοιχτο κοκκινο αίμα..ηταν λιγο αλλα οταν σκουπίστηκα δεν ειχα τιποτα..πηρα τον γιατρο μ λεει σταματα το Σαλοσπίρ για 2 μερες .Δεν ειναι κατι …Εγω φοβαμαι ομως :(

Λογικό κοπέλα μμ να φοβάσαι. Ξαπλωσε λίγο στο κρεβάτι σήμερα... Ποσο εισαι; 

πρίν από 3 λεπτά , Angot είπε:

Λογικό κοπέλα μμ να φοβάσαι. Ξαπλωσε λίγο στο κρεβάτι σήμερα... Ποσο εισαι; 

Ο γιατρός ειπε δεν ειναι κατι ειναι αγγειακια που σπανε ..Ειμαι 5βδομαδων κ 5ημερων :(

πρίν από 5 λεπτά , silvy22 είπε:

Μπράβο πολύ καλά , ποιο είναι το επόμενο βήμα ; του έδωσε αντιοξειδωτικά ; Εμάς μας είπε μέχρι να πετύχουμε να μην τα σταματήσει 

Περναμε της spermotred ,έχουν τελειώσει τώρα εδώ και 10 μέρες και θα ξανά μιλούσαμε τη θα κάνουμε μόλις βγει το αποτέλεσμα αν θα συνεχίσουμε η όχι . Χάρηκα πολύ εννοείται απλα δε περίμενα τόσο μεγάλη διαφορά ! 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 4 λεπτά , Μπισκοτακι27 είπε:

Ο γιατρός ειπε δεν ειναι κατι ειναι αγγειακια που σπανε ..Ειμαι 5βδομαδων κ 5ημερων :(

Εσυ το έχεις ξαναπάθει! Πότε θα πας να σε δει; την αλλη βδομαδα λογικά πας για καρδουλα Ε; 

πρίν από 3 λεπτά , Angot είπε:

Εσυ το έχεις ξαναπάθει! Πότε θα πας να σε δει; την αλλη βδομαδα λογικά πας για καρδουλα Ε; 

Το ειχα πάθει 1 βδομάδα μετα την ετ που εκει έσταζαν σταγονες…τωρα 1η φορα ειδα ανοιχτο κοκκινο χωρις πονο βεβαια..κ μολις σκουπίστηκα δεν ειχα κατι… ναι την αλλη δευτερα ακριβως μ ειπε να παμε για να ακούσουμε καρδουλα..Αλλα αμα ξαναδω αίμα θα τ πω να παω απο εκει να δουμε αν ειναι ολα καλα γιατι αγχώνομαι 

Διαφημίσεις

On 11/6/2022 at 3:38 ΜΜ, kateriiina25 είπε:

Κι εγώ ειμαι σαν μαστουρωμένη αλλά αυτό ηταν άλλο πράγμα. Πως ειναι η ηλίαση που παθαίνεις και ξαφνικά θες να κάτσεις κάπου γιατί εχεις έντονη δυσφορία και θες να κανεις εμετό και πανιάζεις ολόκληρος; Ε αυτό αλλά σε ήπιο βαθμό

Τι να σου πω, νομίζω υπάρχουν πολλές πιθανές αιτίες για τέτοια γενικά συμπτώματα! Εγώ πχ ζαλίζομαι σχεδόν κάθε μέρα από κροταφογναθικο σύνδρομο που είναι πολύ συνηθισμένο αλλά οι περισσότεροι δεν ξέρουν ότι το έχουν! Επίσης να ξέρεις ότι η πίεση μπορεί να ανέβει σε 1 λεπτό αν αγχωθεις!

• Ευχαριστώ 1

πρίν από 14 λεπτά , Μπισκοτακι27 είπε:

Το ειχα πάθει 1 βδομάδα μετα την ετ που εκει έσταζαν σταγονες…τωρα 1η φορα ειδα ανοιχτο κοκκινο χωρις πονο βεβαια..κ μολις σκουπίστηκα δεν ειχα κατι… ναι την αλλη δευτερα ακριβως μ ειπε να παμε για να ακούσουμε καρδουλα..Αλλα αμα ξαναδω αίμα θα τ πω να παω απο εκει να δουμε αν ειναι ολα καλα γιατι αγχώνομαι 

Ναι καλε, να πας. Εγω αναρωτιέμαι ρε κορίτσια πως αντέχετε.. Εγω παντως θα είχα πάει ήδη! 

πρίν από 9 λεπτά , Angot είπε:

Ναι καλε, να πας. Εγω αναρωτιέμαι ρε κορίτσια πως αντέχετε.. Εγω παντως θα είχα πάει ήδη! 

πρίν από 10 λεπτά , Angot είπε:

Ευτυχως δεν ειναι συνεχόμενο…μπορει να ειναι εκτος τετοια μερα ο ανθρωπος ..δεν θελω ν τον τρέχω 

Οι κοπέλες που ειχαν αποκόλληση ή αποβολή μπορουν να μ πουν πως ηταν το αίμα τους;αν ειχαν πονο κ τι χρωμα ηταν το αίμα;:(

πρίν από 55 λεπτά , Μπισκοτακι27 είπε:

Οι κοπέλες που ειχαν αποκόλληση ή αποβολή μπορουν να μ πουν πως ηταν το αίμα τους;αν ειχαν πονο κ τι χρωμα ηταν το αίμα;:(

Κορίτσι μου όταν απεβαλλα στην έκτη εβδομάδα,τη μια μέρα είχα λιγο ροζ αίμα,την επόμενη τίποτα και την τρίτη μέρα είχα φριχτους πόνους στην κοιλιά και ροζ με κόκκινο αίμα. Επίσης έτρεμα από το σοκ και επειδή μου είχε πέσει η πίεση. Την ίδια μέρα πήγα στον γυναικολόγο και στον υπέρηχο είδαμε ότι το ένα έμβρυο δεν υπήρχε και το άλλο ήταν μια χαρά. Εγώ θα σου πρότεινα να πας από εκεί για να ηρεμήσεις. Εύχομαι να πάνε όλα καλά ❤️

• Μου αρέσει 1

πρίν από 12 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Κορίτσι μου όταν απεβαλλα στην έκτη εβδομάδα,τη μια μέρα είχα λιγο ροζ αίμα,την επόμενη τίποτα και την τρίτη μέρα είχα φριχτους πόνους στην κοιλιά και ροζ με κόκκινο αίμα. Επίσης έτρεμα από το σοκ και επειδή μου είχε πέσει η πίεση. Την ίδια μέρα πήγα στον γυναικολόγο και στον υπέρηχο είδαμε ότι το ένα έμβρυο δεν υπήρχε και το άλλο ήταν μια χαρά. Εγώ θα σου πρότεινα να πας από εκεί για να ηρεμήσεις

Εγω ειδα στο σερβιετακι οταν πηγα για τσισα λιγο ανοιχτο κοκκινο αλλα πηρα χαρτί να σκουπιστώ κ τιποτα δεν ειχε..πηρα τον γιατρο μ ειπε σταματα το Σαλοσπίρ για 2 μερες .Καμια φορα ειναι αγγειακια που σπανε.Αλλα δεν ξαναείδα απο τοτε..εσυ ειχες την 1η μερα συνεχόμενο ροζ; Ή ειχες μια μια φορα κ αυτο ; Εχω τρομοκρατηθεί :( σημερα ειναι εκτος θα παω αυτες τις μερες σιγουρα..

εγω ανα στιγμές εχω σαν πόνους περιόδου :(

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...