Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

@linaa @Blue Velvetσας ευχαριστώ για τις απαντήσεις!! μου ειπανε πως οι ναυτιες, οι αναγουλες κλπ δειχνουν οτι ολα πανε καλά κ ανησύχησα που σε εμένα υποχώρησαν.

Αυτό δεν μπορώ να το καταλάβω.. τι σημαίνει αν έχεις αναγουλες κλπ πάνε όλα καλά; Δλδ αν δεν έχεις δεν πάνε; Υπάρχουν και γυναίκες που έχουν εγκυμοσύνη ζάχαρη και όλα πήγαν καλά! Δεν το λέω για σένα κορίτσι μου αλλά για αυτούς που στο είπαν! Ο καθένας λέει τα δικά του και ταράζει μια έγκυο άδικα και τη βάζει σε σκέψεις!!!

3 ώρες πρίν, Antonia_ είπε:

Καλημέρα κορίτσια !! Έκανα την εμβρυομεταφορα μου σήμερα με δύο έμβρυα . Ένα ΑΑ κ ένα ΑΒ μου είπαν ένα καλό κ ένα λίγο πιο μέτριο. Και ξεκινάει η αναμονή μέχρι τη Δευτέρα 11/11. Ελπίζω αυτή τη φορά να γίνει κάτι κ να έχω καλά νέα μέχρι το τέλος 🙏🙏

Καλή επιτυχία κορίτσι μου! Να πάνε όλα καλά σε σε μια βδομάδα και κάτι να χεις ευχάριστα 🧡 ηρεμία χαλάρωση και καλό φαγητό 🙂

• Ευχή 1

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

1 hour ago, Christina92 said:

Καλημέρα κορίτσια θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση μιας και κάποιες έχετε ξανά εξωσωματική ....Είμαι σήμερα στην 10η μέρα μετά την έμβρυομεταφορά (έβαλα δύο των δύο ημερών από τα οποία το ένα είχε ήδη διαιρεθεί σε 4 μόρια και το άλλο σε δύο ) ...Δυστυχώς δεν κρατήθηκα και έκανα τεστ την 7η μέρα ναι καλά ακούσατε τόσο ανυπομονει είμαι και βγήκε πολύ μα πάρα πολύ αχνό θετικό ,χθες  (δηλ 9μερα) είχα κάποια έντονα τσιμπήματα λες και τώρα θα μου έρθει η περίοδος και δυστυχώς ξανά έκανα και ήταν αρνητικό και την Παρασκευή έχω την β-χοριακή και όπως καταλάβατε ψυχολογικά στα πατώματα ....είναι η πρώτη προσπάθεια εξωσωματικής 

Καλημέρα κορίτσι μου! Όπως σου είπε και η @Angot, λογικά θα σου έπιασε την οβιτρελ. Είναι λίγο νωρίς για να δείξει το τεστ. Καλύτερα κάνε λίγη υπομονή μέχρι την Παρασκευή χωρίς να κάνεις άλλο. Κι εγώ έχω χοριακή το Σάββατο και δεν πρόκειται να κάνω, δεν την ξανα πατάω. Αλήθεια, γιατί βάλατε 2ης μέρας; Υπήρχε κάποιος λόγος; Δεν συνηθίζεται γι αυτό σε ρωτάω

eardp2.png

πρίν από 10 λεπτά , kateriiina25 είπε:

Καλημέρα κορίτσι μου! Όπως σου είπε και η @Angot, λογικά θα σου έπιασε την οβιτρελ. Είναι λίγο νωρίς για να δείξει το τεστ. Καλύτερα κάνε λίγη υπομονή μέχρι την Παρασκευή χωρίς να κάνεις άλλο. Κι εγώ έχω χοριακή το Σάββατο και δεν πρόκειται να κάνω, δεν την ξανα πατάω. Αλήθεια, γιατί βάλατε 2ης μέρας; Υπήρχε κάποιος λόγος; Δεν συνηθίζεται γι αυτό σε ρωτάω

Αυτό θεώρησε σωστό ο γιατρός τι να σου πω και εγώ πρώτη προσπάθεια έκανα ότι μου είπε αυτό έκανε .....Δεν ρώτησα να σου πω και την αλήθεια μου είπε ότι καλής ποιότητας μέχρι εκεί ....

1 ώρα πρίν, Christina92 είπε:

Καλημέρα κορίτσια θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση μιας και κάποιες έχετε ξανά εξωσωματική ....Είμαι σήμερα στην 10η μέρα μετά την έμβρυομεταφορά (έβαλα δύο των δύο ημερών από τα οποία το ένα είχε ήδη διαιρεθεί σε 4 μόρια και το άλλο σε δύο ) ...Δυστυχώς δεν κρατήθηκα και έκανα τεστ την 7η μέρα ναι καλά ακούσατε τόσο ανυπομονει είμαι και βγήκε πολύ μα πάρα πολύ αχνό θετικό ,χθες  (δηλ 9μερα) είχα κάποια έντονα τσιμπήματα λες και τώρα θα μου έρθει η περίοδος και δυστυχώς ξανά έκανα και ήταν αρνητικό και την Παρασκευή έχω την β-χοριακή και όπως καταλάβατε ψυχολογικά στα πατώματα ....είναι η πρώτη προσπάθεια εξωσωματικής 

Στο embio  την εκανες;

wRSzp2.pngUIzHp2.png

Διαφημίσεις

1 hour ago, MaryH είπε:

Καλα ειναι η μικρη μου. Ζωηρη, ατιθαση κ πολυ γλυκια, οπως ολα στην ηλικια της. Θα παμε κ παιδικο απο Σεπτεμβρη. Πως θα πας για δευτερο, με τον ιδιο πετυχημενο τροπο? Προεμφυτευτικο?  Χαρα στο κουραγιο σου παντως, εμεις με ενα κ ειμαστε το βραδυ γκολ, χαχα!

Στις διακοπες μαλλον θα την κυνηγαμε στην παραλια, παρα θα κανουμε μπανιο

Κι εμεις απο Σεπτέμβρη παιδικό! Μεχρι στιγμή τον κρατούσε ο μπαμπάς τα πρωινά. Εχουμε φοβερή κούραση και οι δυο μας,

προεμφυτευτικο δεν θα ξανακάνω θα πάω με τις πιθανότητες της ηλικίας μου. Βασικα είπαμε οτι θα ηταν καλα να εχει αδερφάκι.

πρίν από 3 λεπτά , silvy22 είπε:

Καλές γονιμοποιησεις ! Πήγαν όλα καλά ; Πως είσαι ;

Τα 4 είχαν ωάριο απο τα 8 που βλέπαμε. Πήρα μέθη και ειμαι σούπερ ! Μου έβαλαν και ενδοφλέβια voltaren kai depon. Τελικα η χρέωση ηταν η ίδια με καθημερινή.

• Μου αρέσει 9

wRSzp2.pngUIzHp2.png

πρίν από 20 λεπτά , Christina92 είπε:

Αυτό θεώρησε σωστό ο γιατρός τι να σου πω και εγώ πρώτη προσπάθεια έκανα ότι μου είπε αυτό έκανε .....Δεν ρώτησα να σου πω και την αλήθεια μου είπε ότι καλής ποιότητας μέχρι εκεί ....

Καλά αποτελέσματα εύχομαι!

ugAHp3.png

jfV0p3.png

1 hour ago, Christina92 είπε:

Καλά αποτελέσματα Χριστίνα!!! ❤Κ εγώ είχα κάνει 2η μέρας με τις ίδιες διαιρέσεις που έχεις κ εσυ. Εμένα δεν πέτυχε δυστυχώς ήταν η πρώτη μου προσπαθεια. Σε ποια κλινική είσαι αν επιτρέπεται εγώ την έκανα στο embryolab. 

1 hour ago, Καντι είπε:

Κι εμεις απο Σεπτέμβρη παιδικό! Μεχρι στιγμή τον κρατούσε ο μπαμπάς τα πρωινά. Εχουμε φοβερή κούραση και οι δυο μας,

προεμφυτευτικο δεν θα ξανακάνω θα πάω με τις πιθανότητες της ηλικίας μου. Βασικα είπαμε οτι θα ηταν καλα να εχει αδερφάκι.

Τα 4 είχαν ωάριο απο τα 8 που βλέπαμε. Πήρα μέθη και ειμαι σούπερ ! Μου έβαλαν και ενδοφλέβια voltaren kai depon. Τελικα η χρέωση ηταν η ίδια με καθημερινή.

Καλες γονιμοποιήσεις Καντι!!! ❤

• Ευχαριστώ 1

1 hour ago, Καντι είπε:

Καλά αποτελέσματα !

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

1 ώρα πρίν, Καντι είπε:

Στο embio  την εκανες;

είμαι στο εξωτερικό τα τελευταία 6 χρόνια οπότε η εξωσωματική έγινε στην Γερμανία 

1 ώρα πρίν, νικηαντωνια81 είπε:

Καλά αποτελέσματα εύχομαι!

Μακάρι αν δεν ελπίζω πλέον να πω την αλήθεια .... ευχαριστώ πολύ πάντως 

πρίν από 32 λεπτά , Zenia82 είπε:

Καλά αποτελέσματα Χριστίνα!!! ❤Κ εγώ είχα κάνει 2η μέρας με τις ίδιες διαιρέσεις που έχεις κ εσυ. Εμένα δεν πέτυχε δυστυχώς ήταν η πρώτη μου προσπαθεια. Σε ποια κλινική είσαι αν επιτρέπεται εγώ την έκανα στο embryolab. 

Καλες γονιμοποιήσεις Καντι!!! ❤

Στην Γερμανία την έκανα 

πρίν από 5 λεπτά , Christina92 είπε:

είμαι στο εξωτερικό τα τελευταία 6 χρόνια οπότε η εξωσωματική έγινε στην Γερμανία 

Μακάρι αν δεν ελπίζω πλέον να πω την αλήθεια .... ευχαριστώ πολύ πάντως 

Στην Γερμανία την έκανα 

Δεν συνηθίζουν να τα βάζουν δεύτερη μερα, τα αφηνουν για τριτη ή βλαστοκυστες.για να φανεί η δυναμική τους. Καλα αποτελέσματα να εχεις!

απο περιέργεια ποσο κοστίζει μια εξωσωματική στην Γερμανία;

wRSzp2.pngUIzHp2.png

πρίν από 15 λεπτά , Καντι είπε:

Δεν συνηθίζουν να τα βάζουν δεύτερη μερα, τα αφηνουν για τριτη ή βλαστοκυστες.για να φανεί η δυναμική τους. Καλα αποτελέσματα να εχεις!

απο περιέργεια ποσο κοστίζει μια εξωσωματική στην Γερμανία;

3780€ μας βγήκαν και από αυτά θα πληρώσουμε το 75 τοις εκατό 

• Μου αρέσει 1

Κοριτσια μολις ειδα στο σερβιετακι ανοιχτο κοκκινο αίμα..ηταν λιγο αλλα οταν σκουπίστηκα δεν ειχα τιποτα..πηρα τον γιατρο μ λεει σταματα το Σαλοσπίρ για 2 μερες .Δεν ειναι κατι …Εγω φοβαμαι ομως :(

πρίν από 50 λεπτά , Zenia82 είπε:

Ξανά προσπάθησες μετά ;;;;Εννοώ για δεύτερη προσπάθεια ....

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...