Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

@linaa @Blue Velvetσας ευχαριστώ για τις απαντήσεις!! μου ειπανε πως οι ναυτιες, οι αναγουλες κλπ δειχνουν οτι ολα πανε καλά κ ανησύχησα που σε εμένα υποχώρησαν.

Αυτό δεν μπορώ να το καταλάβω.. τι σημαίνει αν έχεις αναγουλες κλπ πάνε όλα καλά; Δλδ αν δεν έχεις δεν πάνε; Υπάρχουν και γυναίκες που έχουν εγκυμοσύνη ζάχαρη και όλα πήγαν καλά! Δεν το λέω για σένα κορίτσι μου αλλά για αυτούς που στο είπαν! Ο καθένας λέει τα δικά του και ταράζει μια έγκυο άδικα και τη βάζει σε σκέψεις!!!

3 ώρες πρίν, Antonia_ είπε:

Καλημέρα κορίτσια !! Έκανα την εμβρυομεταφορα μου σήμερα με δύο έμβρυα . Ένα ΑΑ κ ένα ΑΒ μου είπαν ένα καλό κ ένα λίγο πιο μέτριο. Και ξεκινάει η αναμονή μέχρι τη Δευτέρα 11/11. Ελπίζω αυτή τη φορά να γίνει κάτι κ να έχω καλά νέα μέχρι το τέλος 🙏🙏

Καλή επιτυχία κορίτσι μου! Να πάνε όλα καλά σε σε μια βδομάδα και κάτι να χεις ευχάριστα 🧡 ηρεμία χαλάρωση και καλό φαγητό 🙂

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

47 minutes ago, thelw mpempe said:

Κορίτσια εμείς που θα κάνουμε αύριο το βράδυ την αβερκαπ ξέρει κάποια κοπέλα πονάει έχει συμπτώματα;;; Πάντως η γυναίκα μου μέχρι εχτές δεν καταλάβαινε πόνο αλλά από σήμερα το πρωί περπατάει σιγά σιγά έχει πόνους υγρά μια κοιλιά τούμπανο και πολλά αέρια (συγνώμη) 

Μέχρι την Τρίτη που είναι η ωοληψια θα γεννήσω εγώ αχααχαχαχα ζαλίζομαι τάση για εμετό αχααχαχαχα

Δεν πονάει καθολου η ένεση αυτή. Είναι λογικό να εχει πρήξιμο και πόνο χαμηλά αλλά να κοιτάει τα κιλά της μην πάρει απότομα πάνω απο 1 κιλο. Το αλάτι και την ζάχαρη τα έκοψε μαχαίρι;

eardp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

9 ώρες πρίν, Zenia82 είπε:

Ναι κ εμένα καλές ήταν οι αιματολογικες.  Αυτό μου έκανε εντύπωση πως δεν με ενημέρωσαν όπως λες κ εσυ λίγο αργότερα. Με πήραν την επόμενη λες κ περίμεναν να γονιμοποιήθει ενώ δεν ξεπαγωσαν το σπέρμα.  Τέλος πάντων το αποτέλεσμα μετράει.  Στο γενεσις είσαι κ εσυ?

Θεωρω οτι περίμεναν να εξελιχθούν τα ωάρια.

• Μου αρέσει 1

wRSzp2.pngUIzHp2.png

Καλημέρα κορίτσια, σήμερα νιώθω ένα τράβηγμα στη δεξιά πλευρά στιγμιαίο, περίπου ανά  8 λεπτό με πιάνει,αν και τώρα έχει μειωθεί αρκετά η συχνότητα .. Ακόμα δεν έχω σηκωθεί από το κρεβάτι αλλά το νιώθω απο τις  5 περίπου..  Το χει καμία; 

Διαφημίσεις

10 ώρες πρίν, Nephele78 είπε:

Οταν το πηγανε εργαστηριο σε μενα τα καταλάβανε οτι ειναι ακαταλληλα ,ο γιατρος τα ειχε τσιμπήσει μια χαρα κ τα 3 και οι εξετασεις αιματος μου ηταν μια χαρα..δηλαδη εμενα μου τηλεφωνησανε 30 λεπτα μετα την ωοληψια κ μου το ειπανε απο το εργαστηριο

Απλη γνωμη μου Τίποτα να μη  κανεις 

@Zenia82 και εμένα την επόμενη με είχαν πάρει να μου πουν ότι ήταν χάλια ...

πρίν από 13 λεπτά , Καντι είπε:

Ξέρετε τι επιπλεον χρεώνουν στο γενεσις για ωοληψια Κυριακή- αργία;

Θα κάνεις σήμερα ωοληψια; Καλή επιτυχία!!

18 ώρες πρίν, silvy22 είπε:

Ψάχνω ακόμη menopur έστω 300 μονάδες ή αν έχει κάποια gonal να ρωτήσω το γιατρό

ευχαριστώ πολύ κορίτσια μου ❤️❤️❤️

@kateriiina25 @Καντι @Ath1981

@silvy22 μου περίσσεψαν 600 μονάδες μενοπουρ,το άνοιξα τη Πέμπτη..τις χρειάζεσαι;εάν ναι πες μου 

• Ευχαριστώ 2

1 hour ago, Angot είπε:

Καλημέρα κορίτσια, σήμερα νιώθω ένα τράβηγμα στη δεξιά πλευρά στιγμιαίο, περίπου ανά  8 λεπτό με πιάνει,αν και τώρα έχει μειωθεί αρκετά η συχνότητα .. Ακόμα δεν έχω σηκωθεί από το κρεβάτι αλλά το νιώθω απο τις  5 περίπου..  Το χει καμία; 

Καλημέρα! Εσύ δε μας έλεγες ότι σου είχε πει ο γιατρός ότι ο πόνος δεξιά είναι από το έντερο? Φαντάζομαι με αυτό έχει να κάνει, οπότε πίνε πολύ νερό και τροφές που βοηθάνε! Περαστικούλια!

πρίν από 40 λεπτά , Maroxmarox είπε:

@Zenia82 και εμένα την επόμενη με είχαν πάρει να μου πουν ότι ήταν χάλια ...

Θα κάνεις σήμερα ωοληψια; Καλή επιτυχία!!

@silvy22 μου περίσσεψαν 600 μονάδες μενοπουρ,το άνοιξα τη Πέμπτη..τις χρειάζεσαι;εάν ναι πες μου 

Καλημέρα ναι σου στέλνω πμ

• Μου αρέσει 1

πρίν από 14 λεπτά , happiness79 είπε:

Καλημέρα! Εσύ δε μας έλεγες ότι σου είχε πει ο γιατρός ότι ο πόνος δεξιά είναι από το έντερο? Φαντάζομαι με αυτό έχει να κάνει, οπότε πίνε πολύ νερό και τροφές που βοηθάνε! Περαστικούλια!

Τράβηγμα είναι, οχι πονος! Αλλα μαλλον είχα  πιαστει γτ από την ώρα  που σηκώθηκα μου πέρασε. 

Διαφημίσεις

πρίν από 7 λεπτά , Angot είπε:

Τράβηγμα είναι, οχι πονος! Αλλα μαλλον είχα  πιαστει γτ από την ώρα  που σηκώθηκα μου πέρασε. 

Ολα καλά! Μέσα στο πρόγραμμα είναι τα τραβήγματα! :)

πρίν από 10 λεπτά , Καντι είπε:

Αυριο

Με το καλό Κάντι! :wub:

• Ευχαριστώ 1

3 hours ago, thelw mpempe said:

Καλημέρα η αλήθεια είναι ότι μόλις αρχίσαμε την εξωσωματική άρχισε να μην προσέχει.. έβαλε ένα κιλό πιστεύω είναι φυσιολογικό..

Καλημέρα! Αν θες την γνώμη μου, δεν είναι φυσιολογικό πριν καν την ωοληψια να έχει πάρει ήδη 1 κιλό. Οχι ότι είναι ανησυχητικό, αφού λες οτι δεν πρόσεχε κιόλας, αλλά εχει ήδη κατακράτηση προφανώς και δεν θα την βοηθήσει καθόλου. Μετά την ωοληψία ειδικά, αν δεν προσέξει με το αλάτι και γενικά τις ποσότητες θα πονάει πολύ και υπάρχει και ο φόβος πάντα για υπερδιέγερση. Εχει πάρει πολλές μονάδες και έχει και πολλά ωάρια και είναι αρκετά επίφοβο. Θα σας τα πει και η γιατρός αλλά πρόσεχε την γενικά. Εμένα η διατροφή πιστεύω με έσωσε 

@Καντι καλή επιτυχία κορίτσι μου για αύριο!! Sorry, δεν ξερω καθόλου για αργίες και Κυριακές που λες αλλά γιατί να αλλάζει;

• Μου αρέσει 1

eardp2.png

πρίν από 9 λεπτά , kateriiina25 είπε:

Καλημέρα! Αν θες την γνώμη μου, δεν είναι φυσιολογικό πριν καν την ωοληψια να έχει πάρει ήδη 1 κιλό. Οχι ότι είναι ανησυχητικό, αφού λες οτι δεν πρόσεχε κιόλας, αλλά εχει ήδη κατακράτηση προφανώς και δεν θα την βοηθήσει καθόλου. Μετά την ωοληψία ειδικά, αν δεν προσέξει με το αλάτι και γενικά τις ποσότητες θα πονάει πολύ και υπάρχει και ο φόβος πάντα για υπερδιέγερση. Εχει πάρει πολλές μονάδες και έχει και πολλά ωάρια και είναι αρκετά επίφοβο. Θα σας τα πει και η γιατρός αλλά πρόσεχε την γενικά. Εμένα η διατροφή πιστεύω με έσωσε 

@Καντι καλή επιτυχία κορίτσι μου για αύριο!! Sorry, δεν ξερω καθόλου για αργίες και Κυριακές που λες αλλά γιατί να αλλάζει;

Εδώ το εχω διαβάσει οτι τις Κυριακές χρεώνουν παραπανω

wRSzp2.pngUIzHp2.png

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...