Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

@linaa @Blue Velvetσας ευχαριστώ για τις απαντήσεις!! μου ειπανε πως οι ναυτιες, οι αναγουλες κλπ δειχνουν οτι ολα πανε καλά κ ανησύχησα που σε εμένα υποχώρησαν.

Αυτό δεν μπορώ να το καταλάβω.. τι σημαίνει αν έχεις αναγουλες κλπ πάνε όλα καλά; Δλδ αν δεν έχεις δεν πάνε; Υπάρχουν και γυναίκες που έχουν εγκυμοσύνη ζάχαρη και όλα πήγαν καλά! Δεν το λέω για σένα κορίτσι μου αλλά για αυτούς που στο είπαν! Ο καθένας λέει τα δικά του και ταράζει μια έγκυο άδικα και τη βάζει σε σκέψεις!!!

3 ώρες πρίν, Antonia_ είπε:

Καλημέρα κορίτσια !! Έκανα την εμβρυομεταφορα μου σήμερα με δύο έμβρυα . Ένα ΑΑ κ ένα ΑΒ μου είπαν ένα καλό κ ένα λίγο πιο μέτριο. Και ξεκινάει η αναμονή μέχρι τη Δευτέρα 11/11. Ελπίζω αυτή τη φορά να γίνει κάτι κ να έχω καλά νέα μέχρι το τέλος 🙏🙏

Καλή επιτυχία κορίτσι μου! Να πάνε όλα καλά σε σε μια βδομάδα και κάτι να χεις ευχάριστα 🧡 ηρεμία χαλάρωση και καλό φαγητό 🙂

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

πρίν από 27 λεπτά , winspert είπε:

Κορίτσια...να ξανανοιξω το θεμα nk ,κορτιζονη και ιντραλιπιντς. Εχω προβληματιστεί πολυ με αυτό το θεμα. Ισχυει αραγε πως τα φονικα αυτά κύτταρα ειναι φονικα; Εχετε πάρει κορτιζόνη γι αυτό το θεμα; Κανετε ιντραλιπιντς ακομα και τωρα; Τελικα εχει καταργηθει ο ορος αυτος; Ειναι αναποτελεσματικός ή επικίνδυνος; Τι λενε οι γιατροί σας; Δεν ξερω τι να κανω στην επερχόμενη εμβρυομεταφορα μου...

Για τα NK υπάρχει μεγάλη αμφισβήτηση. Οι περισσότεροι γιατροί πλέον δεν τα πολυπιστευουν. Επίσης, η Λευκού μου είχε πει ότι τα ΝΚ στο αίμα μπορεί να είναι ανεβασμένα για 1000 λόγους που δεν σχετίζονται με το ενδομήτριο. Ακόμα κ λόγω ενός δοντιού για παράδειγμα. Γι'αυτό πολλές φορές στην υστεροσκοπηση ελέγχουν και τα ΝΚ. Εγώ πάντα τα είχα χαμηλά κ στο αίμα κ στο ενδομήτριο, οπότε δεν το έψαξα περαιτέρω. 

Άλλο μεγάλο θέμα η κορτιζόνη. Σύμφωνα με τον αιματολογο που πάω τώρα και ο οποίος είναι γενικά πολύ καλός, θεωρεί ότι η κορτιζόνη βοηθάει σε συγκεκριμένες περιπτώσεις. Σε κάποιες μπορεί μέχρι κ να βλάψει. Σ' εμένα είπε στην επόμενη ετ να πάρω μικρή δόση κορτιζόνης από τη μέρα της ετ και μετά, όχι πιο πριν. Κι αυτό μετά από συζήτηση με τον γυναικολόγο γιατί μπορεί να φουντώσει φλεγμονές. Φυσικά αυτό μου το είπε με το δεδομένο ότι εγώ θα πάρω προληπτικά (έχω έναν ανεβασμένο δείκτη κ γι'αυτό θα πάρω προληπτικά, ο οποίος όμως δεν σχετίζεται με τις περιπτώσεις που πρέπει οπωσδήποτε να πάρεις κορτιζόνη). 

Τέλος, τα ιντραλιπιντς... Εγώ έκανα στην τελευταία ετ και μάντεψε... Τζιφος. Ο τωρινός μου γιατρός είπε ότι κακό δεν κάνει αλλά δεν το πιστεύει. Θεωρεί ότι είναι τζάμπα χρήματα. Α! Ρώτησα και για την κόλλα εμβρύων και ρώτησα κ τη εμβρυολογο κ μου είπε ότι το έχουν σαν σκεύασμα αν θελήσω αλλά η ίδια δεν θεωρεί ότι βοηθάει κάπου. 

Αυτό που με προβλημάτισε εμένα είναι ότι ο αιματολογος και η ενδοκρινολόγος που πήγα (οι οποίοι δεν γνωρίζονται μεταξύ τους) μου είπαν το ίδιο πράγμα, ότι θα πρέπει να κόψω τα σαλοσπιρ τρεις μέρες πριν τη ετ και να τα συνεχίσω μετά την ετ. Όταν τους ρώτησα γιατί, μου είπαν ότι θα παίρνω πιο νωρίς για τόνωση του αίματος αλλά δεν το θέλουμε πολύ ρευστό όταν θα είναι να μπουν τα έμβρυα, γι'αυτό τρεις μέρες πριν θα το κόψω. Να σημειώσω βέβαια ότι δεν έχω κανένα θέμα με το αίμα και τα σαλοσπιρ τα παίρνω και πάλι προληπτικά. Πιθανότατα σε μια κοπέλα που έχει θέμα, δεν θα έλεγαν το ίδιο. Απλά μου έκανε εντύπωση γιατί δεν μου το είχαν ξαναπεί ποτέ...

• Μου αρέσει 3

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 49 λεπτά , happiness79 είπε:

Ο γιατρός σου τι σου προτείνει? Ας σου δώσει μία κατεύθυνηση εκείνος, δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να αποφασίσεις εσύ, δική του δουλειά είναι! Η Οικονομοπούλου πάντως δε συμφωνεί με την συχνή χρήση ιντραλίπιντς, λέει ότι πειράζουν το συκώτι. Εμένα μου είχε δώσει ο γιατρός μου ιντραλίπιντς ενισχυτικά πριν από δύο εμβρυομεταφορές και μου είχε πει οκ η Οικονομοπούλου, ότι οι δυο φορές δε βλάπτουν, αλλά δε φαίνεται να με οφέλησαν κι όλας. Κορτιζόνη πάλι μου έδινε αλλά για πολύ λίγες μέρες, τις πρώτες της ετ και χαμηλή δόση. 

Μωρε ο γιατρός μου εχει πει πως δεν τα πολυπιστευει αλλα γενικα αν θελω να κανω κατι που θα θωρω πως θα βοηθήσει να το κανω... επειδή ειχα παρει και στην επιτυχημένη προσπάθεια που εμεινα έγκυος. Ειχα βαλει τον ορο αυτο σε εκεινη την προσπάθεια δυο ή τρεις φορές. Την ημέρα της εμβρυομεταφορας και μια ή δυο φορές μετα... Απλα δεν ξερω αν κανει κακο μετα απο 4 σχεδόν χρόνια να ξανακάνω. Κορτιζονη ειχα παρει εφάπαξ στην εγκυμοσύνη μου μια δοση την προηγούμενη της εμβρυομεταφορας. 

πρίν από 22 λεπτά , marina_86 είπε:

Για τα NK υπάρχει μεγάλη αμφισβήτηση. Οι περισσότεροι γιατροί πλέον δεν τα πολυπιστευουν. Επίσης, η Λευκού μου είχε πει ότι τα ΝΚ στο αίμα μπορεί να είναι ανεβασμένα για 1000 λόγους που δεν σχετίζονται με το ενδομήτριο. Ακόμα κ λόγω ενός δοντιού για παράδειγμα. Γι'αυτό πολλές φορές στην υστεροσκοπηση ελέγχουν και τα ΝΚ. Εγώ πάντα τα είχα χαμηλά κ στο αίμα κ στο ενδομήτριο, οπότε δεν το έψαξα περαιτέρω. 

Άλλο μεγάλο θέμα η κορτιζόνη. Σύμφωνα με τον αιματολογο που πάω τώρα και ο οποίος είναι γενικά πολύ καλός, θεωρεί ότι η κορτιζόνη βοηθάει σε συγκεκριμένες περιπτώσεις. Σε κάποιες μπορεί μέχρι κ να βλάψει. Σ' εμένα είπε στην επόμενη ετ να πάρω μικρή δόση κορτιζόνης από τη μέρα της ετ και μετά, όχι πιο πριν. Κι αυτό μετά από συζήτηση με τον γυναικολόγο γιατί μπορεί να φουντώσει φλεγμονές. Φυσικά αυτό μου το είπε με το δεδομένο ότι εγώ θα πάρω προληπτικά (έχω έναν ανεβασμένο δείκτη κ γι'αυτό θα πάρω προληπτικά, ο οποίος όμως δεν σχετίζεται με τις περιπτώσεις που πρέπει οπωσδήποτε να πάρεις κορτιζόνη). 

Τέλος, τα ιντραλιπιντς... Εγώ έκανα στην τελευταία ετ και μάντεψε... Τζιφος. Ο τωρινός μου γιατρός είπε ότι κακό δεν κάνει αλλά δεν το πιστεύει. Θεωρεί ότι είναι τζάμπα χρήματα. Α! Ρώτησα και για την κόλλα εμβρύων και ρώτησα κ τη εμβρυολογο κ μου είπε ότι το έχουν σαν σκεύασμα αν θελήσω αλλά η ίδια δεν θεωρεί ότι βοηθάει κάπου. 

Αυτό που με προβλημάτισε εμένα είναι ότι ο αιματολογος και η ενδοκρινολόγος που πήγα (οι οποίοι δεν γνωρίζονται μεταξύ τους) μου είπαν το ίδιο πράγμα, ότι θα πρέπει να κόψω τα σαλοσπιρ τρεις μέρες πριν τη ετ και να τα συνεχίσω μετά την ετ. Όταν τους ρώτησα γιατί, μου είπαν ότι θα παίρνω πιο νωρίς για τόνωση του αίματος αλλά δεν το θέλουμε πολύ ρευστό όταν θα είναι να μπουν τα έμβρυα, γι'αυτό τρεις μέρες πριν θα το κόψω. Να σημειώσω βέβαια ότι δεν έχω κανένα θέμα με το αίμα και τα σαλοσπιρ τα παίρνω και πάλι προληπτικά. Πιθανότατα σε μια κοπέλα που έχει θέμα, δεν θα έλεγαν το ίδιο. Απλά μου έκανε εντύπωση γιατί δεν μου το είχαν ξαναπεί ποτέ...

Αχ αυτα τα νκ...μεγαλο μπερδεμα. Εγω θα ηθελα να ξανακανω για ψυχολογικούς λόγους...επειδη ειχα κανει συγκεκριμένα πράγματα παλι οταν ειχα μεινει έγκυος. Απλα φοβηθηκα λιγο γιατί ειχα παει να ζητησω τον ορο σε φαρμακείο στην πολη μου και τους είχαν πει απο τη φαρμακαποθηκη πως ειχε καταργηθεί... Αλλα τελικα υπάρχει;;; Και κανει κακο ή απλα δεν κανει τίποτα; Για τα σαλοσπιρ δυστυχώς δεν ξερω καθόλου. Κ εγω κανω αντιπηκτικες προληπτικά αν και δεν εχω θεμα. Στην εγκυμοσύνη μου ευτυχώς τις ειχα κοψει τον 3ο μηνα...

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

9 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Μα δεν εμβολιαζεσαι για να μην κολλήσεις αλλά για να μην πεθάνεις και μη σου αφήσει κανένα κουσούρι. Επειδή κι εγώ το σκεφτόμουν λόγω του ότι ήθελα να μείνω έγκυος, όσους γιατρούς ρώτησα μου είπαν ότι είναι απίστευτα επικίνδυνο αν το κολλήσεις έγκυος και για το πως θα το περάσεις αλλά κυρίως για το τι θα αφήσει μακροπρόθεσμα. 

Ας μην ανοίξουμε βέβαια τέτοια κουβέντα γιατί απλά θα συμφωνήσουμε ότι διαφωνούμε! 

Εγω πάλι περισσότερα φοβάμαι τα τόσα φάρμακα που παίρνουμε σε κάθε εξωσωματική... 

Ποσο υψηλή ήταν δηλαδή? Τη μετράς τη μέρα της εμβρυομεταφορας? Εγώ έκανα τελευταία μέτρηση πριν την ωοληψια, μετά την ωοληψια μου είπε να ξεκινήσω vasclor και prolutex και 5 μέρες μετά την ωοληψια κάναμε την εμβρυομεταφορα. Ούτε που ξέρω τι προγεστερονη είχα τότε! Καλά, στην τύχη το κάνει εμάς??? 

Αχχχχ σε ευχαριστώ πολύ!!! Θερμοκρασία φοβάμαι να μετρήσω αν και αυτή μπορεί να είναι τώρα ανεβασμένη και μια μέρα πριν την αδιαθεσία να πέσει. Τι εννοείς δεκαρικακι? 10.000 ευρώ μια εξωσωματική???? 

Αχαχαχ! Όχι, όχι! Εγώ έμεινα φυσιολογικά έγκυος και εννοώ το δεκάευρο που κοστίζει το τεστ εγκυμοσύνης :P

Παντως μιας και το έθεσες, πήγα ρε κοριτσια και έκανα τις πρώτες εξετάσεις τριμήνου, μαζί με κυστική ίνωση και με χρέωσαν 1.006$ και είμαι και ασφαλισμένη! Ζω Αμερική βέβαια αλλά και παλι, κόντεψα να λιποθυμήσω.. Ελλάδα πόσο κοστίζουν, έτσι από απορία;

• Μπερδεμένη/-ος 4
  • Λυπημένη/-ος 1

2 hours ago, Kate92 said:

Κορίτσι μου μήπως το σάκχαρο? Μήπως είχες ώρα να φας κάτι και έπεσε? Εγώ το καταλαβαινω αν πέσει καμιά φορα γιατί αισθάνομαι δυσφορία, ζαλάδα, με λούζει κρύος ιδρώτας.

1 hour ago, Αγάπ said:

Σαν Υπογλυκαιμία μου ακούγεται, εάν σε ξαναπιασει δοκίμασε να φας ένα μικρό κομματάκι μαύρη σοκολάτα

1 hour ago, happiness79 said:

Γλυκούλα, μήπως είσαι έγκυος??? Αυτά που περιγράφεις τα είχα κι εγώ στην πολύ αρχή της εγκυμοσύνης μου, ξεκίνησαν πριν την καθυστέρηση περιόδου! Για να δούμε!!! ❤❤❤

Λέτε να ειναι το ζάχαρο; Ειχα φάει πρωινό πριν απο 2 ωρες περίπου και κανω γενικα μικρά και συχνά γεύματα αλλα η αλήθεια ειναι οτι με τις καούρες δεν εχω πολλή όρεξη και υποσιτίζομαι (υπερβάλω λίγο απλώς δεν τρωω όπως έτρωγα) αλλα εχω κόψει και την ζάχαρη και το αλάτι, ειναι και τόσα χάπια, Ισως έπαιξε ρόλο. 

@happiness79 μου αν ειναι σύμπτωμα μακάρι. Θα δούμε σε μια εβδομάδα. Οτιδήποτε διαφορετικό απο την προηγούμενη φορα το βλέπω σαν καλο σημάδι 

ηθελα να σας ρωτήσω. Σημερα που ειχα εναν γάμο να πάω και η ετοιμασία της νύφης ηταν σπίτι μου εμεινα αρκετή ωρα όρθια για μαλλιά, βαψίματα και να βάψω και την πεθερά μου και την κουνιάδα μου. Εχω λίγες τύψεις τωρα. Δεν ζοριστικα ομως ούτε έσκυβα κτλ. Λέτε εχω κανει βλακεία;

• Μου αρέσει 1

eardp2.png

1 ώρα πρίν, winspert είπε:

Μωρε ο γιατρός μου εχει πει πως δεν τα πολυπιστευει αλλα γενικα αν θελω να κανω κατι που θα θωρω πως θα βοηθήσει να το κανω... επειδή ειχα παρει και στην επιτυχημένη προσπάθεια που εμεινα έγκυος. Ειχα βαλει τον ορο αυτο σε εκεινη την προσπάθεια δυο ή τρεις φορές. Την ημέρα της εμβρυομεταφορας και μια ή δυο φορές μετα... Απλα δεν ξερω αν κανει κακο μετα απο 4 σχεδόν χρόνια να ξανακάνω. Κορτιζονη ειχα παρει εφάπαξ στην εγκυμοσύνη μου μια δοση την προηγούμενη της εμβρυομεταφορας. 

Αχ αυτα τα νκ...μεγαλο μπερδεμα. Εγω θα ηθελα να ξανακανω για ψυχολογικούς λόγους...επειδη ειχα κανει συγκεκριμένα πράγματα παλι οταν ειχα μεινει έγκυος. Απλα φοβηθηκα λιγο γιατί ειχα παει να ζητησω τον ορο σε φαρμακείο στην πολη μου και τους είχαν πει απο τη φαρμακαποθηκη πως ειχε καταργηθεί... Αλλα τελικα υπάρχει;;; Και κανει κακο ή απλα δεν κανει τίποτα; Για τα σαλοσπιρ δυστυχώς δεν ξερω καθόλου. Κ εγω κανω αντιπηκτικες προληπτικά αν και δεν εχω θεμα. Στην εγκυμοσύνη μου ευτυχώς τις ειχα κοψει τον 3ο μηνα...

Αυτό που καταλαβαίνω είναι ότι ο γυναικολόγος σου είναι της άποψης ότι δεν είναι απαραίτητα όλα αυτά, αλλά κακό δεν κάνουν κι όλας. Που και ο δικός μου κάπως έτσι το έβλεπε δηλαδή. Οπότε προτείνω να κάνεις αυτό που σε βοηθάει ψυχολογικά ώστε να μην έχεις δεύτερες σκέψεις. Η Οικονομοπούλου ήταν κάθετη ότι η συχνή χρήση ιντραλίπιντς επιβαρύνει το συκώτι και μπορεί να επηρεάσει το ανοσοποιητικό, αλλά το να βάλεις 2-3 φορές ύστερα από τόσα χρόνια δεν είναι συχνή χρήση και κακό δε θα σου κάνει. Οπότε μην ανησυχείς. Αν παρ' όλα αυτά έχεις δεύτερες σκέψεις μπορείς να τη συμβουλευτείς!

1 ώρα πρίν, Tselek είπε:

Αχαχαχ! Όχι, όχι! Εγώ έμεινα φυσιολογικά έγκυος και εννοώ το δεκάευρο που κοστίζει το τεστ εγκυμοσύνης :P

Παντως μιας και το έθεσες, πήγα ρε κοριτσια και έκανα τις πρώτες εξετάσεις τριμήνου, μαζί με κυστική ίνωση και με χρέωσαν 1.006$ και είμαι και ασφαλισμένη! Ζω Αμερική βέβαια αλλά και παλι, κόντεψα να λιποθυμήσω.. Ελλάδα πόσο κοστίζουν, έτσι από απορία;

Η κυστική ίνωση είναι που εκτοξεύει το κόστος... Αλλά λογικά για όλες υπάρχει διαφορετική τιμολόγηση εκεί! Μιλάμε για Αμερικάνικο όνειρο, όχι αστεία!! :lol: Αλήθεια, πού ζεις? Αν δεν έχεις πρόβλημα να πεις δηλαδή! Κυστική ίνωση εγώ είχα κάνει από πριν, οι υπόλοιπες δεν ήταν τόσο ακριβές, γύρω στα 40€ πήγαν, η συμμετοχή συν κάποιες που δε χωρούσαν στη συνταγή και αναγκαστικά δε συνταγογραφήθηκαν! Καλά αποτελέσματα να έχεις!

1 ώρα πρίν, kateriiina25 είπε:

Λέτε να ειναι το ζάχαρο; Ειχα φάει πρωινό πριν απο 2 ωρες περίπου και κανω γενικα μικρά και συχνά γεύματα αλλα η αλήθεια ειναι οτι με τις καούρες δεν εχω πολλή όρεξη και υποσιτίζομαι (υπερβάλω λίγο απλώς δεν τρωω όπως έτρωγα) αλλα εχω κόψει και την ζάχαρη και το αλάτι, ειναι και τόσα χάπια, Ισως έπαιξε ρόλο. 

@happiness79 μου αν ειναι σύμπτωμα μακάρι. Θα δούμε σε μια εβδομάδα. Οτιδήποτε διαφορετικό απο την προηγούμενη φορα το βλέπω σαν καλο σημάδι 

ηθελα να σας ρωτήσω. Σημερα που ειχα εναν γάμο να πάω και η ετοιμασία της νύφης ηταν σπίτι μου εμεινα αρκετή ωρα όρθια για μαλλιά, βαψίματα και να βάψω και την πεθερά μου και την κουνιάδα μου. Εχω λίγες τύψεις τωρα. Δεν ζοριστικα ομως ούτε έσκυβα κτλ. Λέτε εχω κανει βλακεία;

Μην ανησυχείς. Θα σου πω ότι εγώ χοροπηδούσα σα το κατσίκι στο γυμναστήριο και ο γάτος μου πήδηξε με ένα σάλτο στην κοιλιά μου εκείνη την περίοδο που ήμουν ολίγον έγκυος και δεν το ήξερα, συν ότι φορτωνόμουν ένα κάρο ψώνια του σούπερ μάρκετ και πετ σοπ για να έχουμε προμήθειες για όταν θα έκανα υποτείθεται την εμβρυομεταφορά και όλα πήγαν καλά! Δεν κινδυνεύουν τα μικρούλια σου από λίγη παραπάνω ορθοστασία, είναι καλά προστατευμένα στη μήτρα σου!

• Μου αρέσει 3
  • Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

2 ώρες πρίν, Tselek είπε:

Χαχαχαααα!!! Είπα κι εγώ! Τρόμαξα! Πολλά μου φαίνονται τα χρήματα. Η εξέταση για κυστική ινωση είναι ακριβή βέβαια αλλά της τάξης των 200 ευρώ, ακριβώς δε θυμάμαι γιατί την έκανα πριν πολλά χρόνια. 

• Ευχαριστώ 1

2 ώρες πρίν, winspert είπε:

Εγώ το είχα χρησιμοποιήσει τον Δεκέμβριο, οπότε δεν ξέρω αν καταργήθηκε εν τω μεταξύ. Αλλά τις προάλλες που το συζητούσα αυτό με τον γιατρό μου, δεν μου είπε κάτι. 

Πάντως δεν πιστεύω ότι μια δεύτερη φορά ιντραλιπιντς μετά από τόσο καιρό θα σου έκανε κακό. Το μόνο που έχω ακούσει είναι ότι δεν επιτρέπεται αν έχεις αλλεργίες σε αυγό, σόγια και τέτοια. Αλλά εσύ δεν έχεις τέτοιο πρόβλημα. Οπότε κατά τη γνώμη μου, αφού κακό δεν κάνει, κάντο (αν το βρεις φυσικά) για να μην το έχεις σαν ερωτηματικό.

36 minutes ago, happiness79 said:

Αυτό που καταλαβαίνω είναι ότι ο γυναικολόγος σου είναι της άποψης ότι δεν είναι απαραίτητα όλα αυτά, αλλά κακό δεν κάνουν κι όλας. Που και ο δικός μου κάπως έτσι το έβλεπε δηλαδή. Οπότε προτείνω να κάνεις αυτό που σε βοηθάει ψυχολογικά ώστε να μην έχεις δεύτερες σκέψεις. Η Οικονομοπούλου ήταν κάθετη ότι η συχνή χρήση ιντραλίπιντς επιβαρύνει το συκώτι και μπορεί να επηρεάσει το ανοσοποιητικό, αλλά το να βάλεις 2-3 φορές ύστερα από τόσα χρόνια δεν είναι συχνή χρήση και κακό δε θα σου κάνει. Οπότε μην ανησυχείς. Αν παρ' όλα αυτά έχεις δεύτερες σκέψεις μπορείς να τη συμβουλευτείς!

Η κυστική ίνωση είναι που εκτοξεύει το κόστος... Αλλά λογικά για όλες υπάρχει διαφορετική τιμολόγηση εκεί! Μιλάμε για Αμερικάνικο όνειρο, όχι αστεία!! :lol: Αλήθεια, πού ζεις? Αν δεν έχεις πρόβλημα να πεις δηλαδή! Κυστική ίνωση εγώ είχα κάνει από πριν, οι υπόλοιπες δεν ήταν τόσο ακριβές, γύρω στα 40€ πήγαν, η συμμετοχή συν κάποιες που δε χωρούσαν στη συνταγή και αναγκαστικά δε συνταγογραφήθηκαν! Καλά αποτελέσματα να έχεις!

Μην ανησυχείς. Θα σου πω ότι εγώ χοροπηδούσα σα το κατσίκι στο γυμναστήριο και ο γάτος μου πήδηξε με ένα σάλτο στην κοιλιά μου εκείνη την περίοδο που ήμουν ολίγον έγκυος και δεν το ήξερα, συν ότι φορτωνόμουν ένα κάρο ψώνια του σούπερ μάρκετ και πετ σοπ για να έχουμε προμήθειες για όταν θα έκανα υποτείθεται την εμβρυομεταφορά και όλα πήγαν καλά! Δεν κινδυνεύουν τα μικρούλια σου από λίγη παραπάνω ορθοστασία, είναι καλά προστατευμένα στη μήτρα σου!

❤️

eardp2.png

1 hour ago, happiness79 είπε:

Ακριβώς οπως τα λες. Αυτο μου ειπε...Πως δεν πιστεύει πως κανει κατι αλλα αμα το θέλω εγω ας το βάλουμε. Απλα δεν τον ρωτησα αν πιστεύει πως ισως κανουν κάπου αλλού κακο...

πρίν από 48 λεπτά , marina_86 είπε:

Εγώ το είχα χρησιμοποιήσει τον Δεκέμβριο, οπότε δεν ξέρω αν καταργήθηκε εν τω μεταξύ. Αλλά τις προάλλες που το συζητούσα αυτό με τον γιατρό μου, δεν μου είπε κάτι. 

Πάντως δεν πιστεύω ότι μια δεύτερη φορά ιντραλιπιντς μετά από τόσο καιρό θα σου έκανε κακό. Το μόνο που έχω ακούσει είναι ότι δεν επιτρέπεται αν έχεις αλλεργίες σε αυγό, σόγια και τέτοια. Αλλά εσύ δεν έχεις τέτοιο πρόβλημα. Οπότε κατά τη γνώμη μου, αφού κακό δεν κάνει, κάντο (αν το βρεις φυσικά) για να μην το έχεις σαν ερωτηματικό.

Ειχα ρωτησει τον Οκτώβρη που μας περασε και μου ειχαν πει πως καταργηθηκε οποτε μαλλον κατι λαθος ηξεραν εδω στην πολη μου. Αλλεργιες σε αυτα δεν εχω και αφου το εχω ξαναχρησιμοποιησει και πηγε καλα,ας το κανω παλι... Αυτο δεν ειναι σκευασμα που δινουν μετεγχειρητικά; Ξερω λαθος;

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

5 ώρες πρίν, happiness79 είπε:

Και πόσο το χρεώνουν? Στο Ιάσω το χρεώνουν 30€ μόνο γι' αυτούς που έχουν παραπεμτικό από το τμήμα εξωσωματικής του Ιασώ.

Δεν εχω ιδέα γιατι τηλεφωνηςα το πρωί να ρωτήσω και μου ειπαν το τα Σ/κ δεν κανουν covid test.

Παντως κοριτσια το εκανα στο ΙΚΑ αλεξανδρας το πρωί  εντελώς δωρεάν και το αποτέλεσμα το είχαν βγαλει πριν τις 9 το βράδυ. Νιώθω τοσο χαρούμενη που δεν πέταξα ενα 50 ευρώ.

• Μου αρέσει 7
  • Ευχαριστώ 1

wRSzp2.pngUIzHp2.png

Διαφημίσεις

On 10/6/2022 at 8:45 ΜΜ, Angot είπε:

Ααα εγώ έχω e coli... Ceclor και γω  για 1 εβδομάδα.. Από συμπτώματα τίποτα! 

το ιδιο μου βγαλε κι εμενα ο γιατρος.Ειναι συνηθες.Αντιβιωση μια εβδομαδα,Εχω τελειωσει τωρα.Μην ανησυχείς

13 ώρες πρίν, Zenia82 είπε:

Χθες πήγα κ έκανα ωοληψία σε φυσικό κύκλο. Το πήραμε το ωάριο κ σήμερα μου είπαν ότι δεν ήταν κατάλληλο κ δεν ξεπαγωσαν καν το σπέρμα.  Μήπως ξέρετε αν αυτό το καταλαβαίνουν την ώρα που το παίρνουν αμέσως? Εγώ πλήρωσα κανονικά τα 400. Έπεσα αρκετά πρωι πρωί. 

Οταν το πηγανε εργαστηριο σε μενα τα καταλάβανε οτι ειναι ακαταλληλα ,ο γιατρος τα ειχε τσιμπήσει μια χαρα κ τα 3 και οι εξετασεις αιματος μου ηταν μια χαρα..δηλαδη εμενα μου τηλεφωνησανε 30 λεπτα μετα την ωοληψια κ μου το ειπανε απο το εργαστηριο

5 ώρες πρίν, winspert είπε:

Κορίτσια...να ξανανοιξω το θεμα nk ,κορτιζονη και ιντραλιπιντς. Εχω προβληματιστεί πολυ με αυτό το θεμα. Ισχυει αραγε πως τα φονικα αυτά κύτταρα ειναι φονικα; Εχετε πάρει κορτιζόνη γι αυτό το θεμα; Κανετε ιντραλιπιντς ακομα και τωρα; Τελικα εχει καταργηθει ο ορος αυτος; Ειναι αναποτελεσματικός ή επικίνδυνος; Τι λενε οι γιατροί σας; Δεν ξερω τι να κανω στην επερχόμενη εμβρυομεταφορα μου...

Απλη γνωμη μου Τίποτα να μη  κανεις 

• Ευχαριστώ 1

πρίν από 21 λεπτά , Nephele78 είπε:

Οταν το πηγανε εργαστηριο σε μενα τα καταλάβανε οτι ειναι ακαταλληλα ,ο γιατρος τα ειχε τσιμπήσει μια χαρα κ τα 3 και οι εξετασεις αιματος μου ηταν μια χαρα..δηλαδη εμενα μου τηλεφωνησανε 30 λεπτα μετα την ωοληψια κ μου το ειπανε απο το εργαστηριο

Απλη γνωμη μου Τίποτα να μη  κανεις 

Ναι κ εμένα καλές ήταν οι αιματολογικες.  Αυτό μου έκανε εντύπωση πως δεν με ενημέρωσαν όπως λες κ εσυ λίγο αργότερα. Με πήραν την επόμενη λες κ περίμεναν να γονιμοποιήθει ενώ δεν ξεπαγωσαν το σπέρμα.  Τέλος πάντων το αποτέλεσμα μετράει.  Στο γενεσις είσαι κ εσυ?

10 ώρες πρίν, Maria.28 είπε:

Θα ηθελα κ εγω να μαθω για την προγεστερονη τι σας εχουν πει οι γιατροι σας κοριτσια. Δηλαδη στην ωοληψια ειναι τοσο χαμηλη γυρω στο 1. Ενω για την εμβρυομεταφορα ποσο πρεπει να εχει φτασει μεσα σε 3 ή 5 μερες δηλαδη??? Υπάρχουν καποιες καλες τιμες εννοω ενδεικτικά προγεστερονης που να δειχνουν την ωριμανση του ενδομητριου την ημερα εμβρυομεταφορας? Δεν εχω φτασει σε τετοιο σταδιο απλα θα ήθελα να ξερω κατι παραπανω κ εγω 

Μαρία εγω παντα πριν τις ωοληψιες ειχα 0,4 (είτε τροποποιημενο φυσικο ειτε φυσικο σκετο) κ μου λεγε μια χαρα!τη μερα των εμβρυομεταφορων ειχα μια φορα 47 και μια αλλη 31,7 τοτε μου ειχε πει οτι τη θελουν πανω απο 20 και 5η ή 8η μερα ετ είχα γυρω στο 50 κ παλι μια χαρα ελεγε..αν τοτε ηταν 10 για παραδειγμα θα μου αύξανε τα ουτρο ή θα πρόσθετε προλουτεξ.

πρίν από 3 λεπτά , Zenia82 είπε:

Ναι κ εμένα καλές ήταν οι αιματολογικες.  Αυτό μου έκανε εντύπωση πως δεν με ενημέρωσαν όπως λες κ εσυ λίγο αργότερα. Με πήραν την επόμενη λες κ περίμεναν να γονιμοποιήθει ενώ δεν ξεπαγωσαν το σπέρμα.  Τέλος πάντων το αποτέλεσμα μετράει.  Στο γενεσις είσαι κ εσυ?

Ναι, άριστες οι εξετασεις αίματος κ στον υπερηχο τελεια και τα 3 και τοτε ηταν η πρωτη μου διεγερση και ειχα τρελαθει.. συμπερασμα: αν δε γινει η ωοληψια τιποτα δε ξερει κανεις!τωρα γιατι εσενα γιατι σε πηραν την επομενη δε ξερω..ναι εκει πετυχα.

• Μου αρέσει 2
  • Ευχαριστώ 1

Κορίτσια εμείς που θα κάνουμε αύριο το βράδυ την αβερκαπ ξέρει κάποια κοπέλα πονάει έχει συμπτώματα;;; Πάντως η γυναίκα μου μέχρι εχτές δεν καταλάβαινε πόνο αλλά από σήμερα το πρωί περπατάει σιγά σιγά έχει πόνους υγρά μια κοιλιά τούμπανο και πολλά αέρια (συγνώμη) 

Μέχρι την Τρίτη που είναι η ωοληψια θα γεννήσω εγώ αχααχαχαχα ζαλίζομαι τάση για εμετό αχααχαχαχα

• Χαχα 4

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...