Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

@linaa @Blue Velvetσας ευχαριστώ για τις απαντήσεις!! μου ειπανε πως οι ναυτιες, οι αναγουλες κλπ δειχνουν οτι ολα πανε καλά κ ανησύχησα που σε εμένα υποχώρησαν.

Αυτό δεν μπορώ να το καταλάβω.. τι σημαίνει αν έχεις αναγουλες κλπ πάνε όλα καλά; Δλδ αν δεν έχεις δεν πάνε; Υπάρχουν και γυναίκες που έχουν εγκυμοσύνη ζάχαρη και όλα πήγαν καλά! Δεν το λέω για σένα κορίτσι μου αλλά για αυτούς που στο είπαν! Ο καθένας λέει τα δικά του και ταράζει μια έγκυο άδικα και τη βάζει σε σκέψεις!!!

3 ώρες πρίν, Antonia_ είπε:

Καλημέρα κορίτσια !! Έκανα την εμβρυομεταφορα μου σήμερα με δύο έμβρυα . Ένα ΑΑ κ ένα ΑΒ μου είπαν ένα καλό κ ένα λίγο πιο μέτριο. Και ξεκινάει η αναμονή μέχρι τη Δευτέρα 11/11. Ελπίζω αυτή τη φορά να γίνει κάτι κ να έχω καλά νέα μέχρι το τέλος 🙏🙏

Καλή επιτυχία κορίτσι μου! Να πάνε όλα καλά σε σε μια βδομάδα και κάτι να χεις ευχάριστα 🧡 ηρεμία χαλάρωση και καλό φαγητό 🙂

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

8 ώρες πρίν, Καντι είπε:

Ξέρετε να κανουν καπου pcr με λιγότερο απο 47 ευρώ; 

Στο Γεννεσις κανουν ωοληψιες μονο με pcr, νέοι κανόνες.....

Και πόσο το χρεώνουν? Στο Ιάσω το χρεώνουν 30€ μόνο γι' αυτούς που έχουν παραπεμτικό από το τμήμα εξωσωματικής του Ιασώ.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

2 ώρες πρίν, kateriiina25 είπε:

Κορίτσια με έπιασε ξαφνικά πριν μια αδιαθεσία ενώ στέγνωνα τα μαλλιά μου και ειχα μια ελαφριά τάση για λιποθυμία και εμετό. Ειδα οτι οι παλμοί μου ηταν πάνω απο 110 και μέτρησα μετα την πίεση μου και ηταν 10.5 η μεγάλη και 8.7 η μικρή. Τι ηταν τωρα αυτο έτσι στα καλα καθούμενα;

Κορίτσι μου μήπως το σάκχαρο? Μήπως είχες ώρα να φας κάτι και έπεσε? Εγώ το καταλαβαινω αν πέσει καμιά φορα γιατί αισθάνομαι δυσφορία, ζαλάδα, με λούζει κρύος ιδρώτας.

9 ώρες πρίν, Καντι είπε:

Μια χαρα σας βάζει για ωοληψια. Εμενα χτες ηταν 18 το μεγαλύτερο και με βάζει την Δευτέρα.

Καλή επιτυχία Κάντι!!!

7 ώρες πρίν, kateriiina25 είπε:

Κι εγώ έχω απογοητευτεί πληρως. Είμαι πεπεισμένη ότι έχει αποτύχει. Και όχι μόνο λόγω συμπτωμάτων. Απο χτες μου εχει κολλήσει οτι κακώς βιαστήκαμε να κάνουμε την ετ σε αυτό τον κύκλο που ήταν υψηλή η προγεστερόνη αλλά με έφαγε και μένα η ανυπομονησία και δεν μίλησα. Διάβασα οτι αν είναι υψηλή μειώνει τις πιθανότητες εμφύτευσης.

Κατερίνα μου, προσπάθησε να μη διαβάζεις πολλά τέτοια τώρα, βασίζονται σε στατιστικά που δε σε βοηθάνε αυτή τη στιγμή καθόλου και επίσης δεν ξέρεις τι ισχύει στη δική σου ξεχωριστή περίπτωση. Είναι η χειρότερη περίοδος αυτή που διανύσεις τώρα, θέλει προστασία, γιατί η ψυχολογία σου είναι πολύ εύθραυστη. Προσπάθησε να μη ρίχνεις λάδι στη φωτιά... Με υπομονή θα περάσουν οι μέρες, κάνοντας όσο πιο ευχάριστα πράγματα μπορείς.

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

πρίν από 29 λεπτά , Kate92 είπε:

Κορίτσι μου μήπως το σάκχαρο? Μήπως είχες ώρα να φας κάτι και έπεσε? Εγώ το καταλαβαινω αν πέσει καμιά φορα γιατί αισθάνομαι δυσφορία, ζαλάδα, με λούζει κρύος ιδρώτας.

Σαν Υπογλυκαιμία μου ακούγεται, εάν σε ξαναπιασει δοκίμασε να φας ένα μικρό κομματάκι μαύρη σοκολάτα

Διαφημίσεις

πρίν από 12 λεπτά , Eternity είπε:

Δεν καταλαβαίνω που τη βλέπεις την έμμεση προτροπή. Είπαμε και οι δύο μας πράγματα που έχουν συμβεί. Εξαλλου τα γεγονότα μιλάνε από μόνα τους. Δεν πήγε ποτέ να καταρρεύσει το σύστημα υγείας από τη γρίπη ή από τις ιώσεις. Το ότι εσύ πέρασες τον ιό και είσαι καλά είναι αντιπροσωπευτικο δείγμα? Οι άλλοι που πέθαναν δεν υπάρχουν? Είναι στη φαντασία μας? 

Αυτή τη στιγμή εσύ λες λάθος πράγματα που μπορεί να επηρεάσουν κάποιον που τα διαβάζει. Ότι είναι μισοί μισοί στις μεθ. Μισοί εννοείς εμβολιασμένοι και μισοί ανεμβολιαστοι. Επειδή είμαι μαθηματικός, να σου εξηγήσω ότι το μισοί είναι ένα ποσοστό ενός συνολου. Άλλο το μισο του 50 και άλλο το μισό του 1.000.000!Αρα από τη στιγμή που οι ανεμβολιαστοι είναι πολλοί λιγοτεροι από τους εμβολιασμενους είναι άκυρη η σύγκριση στα νούμερα που κάνεις.Κάνουν και κάτι φοβεροί γιατροί τετοιες αναλύσεις! Επίσης τα εμβόλια γενικά δεν έχουν μακροπρόθεσμες συνέπειες, με τον covid θα το μάθουμε σε λίγα χρόνια. 

Δε γίνεται να μη λέμε την άποψη μας για ένα τόσο σοβαρό θέμα. Δε γίνεται να έχουν επανέλθει αρρώστιες στα σχολεία επειδή οι γονείς αρνούνται να εμβολιασουν τα παιδιά τους. Εμβολιαζομαι και για το διπλανό παιδί που έχει θέμα καρδιάς, κανει χημειοθεταπειες, έχει χαμηλό ανοσοποιητικό για οποιοδήποτε λόγο. Είναι κοινωνική ευθύνη, μην κοιτάμε μόνο την πάρτι μας. 

Εγω είπα τη γνώμη μου όπως λέω και τόσα άλλα περί εξωσωματικής αλλά εκεί δεν είδα να ενίσταται κάποια ότι την επηρεαζω. Ενήλικες είμαστε να διαλέγουμε αυτά που θέλουμε από αυτά που ακούμε. Και σιγά μην επειθα εγώ κάποια που έχει μείνει 2 χρόνια ανεμβολιαστη να πάει τώρα να εμβολιαστεί! Είπαμε! 

Δεν καταλαβαίνω γιατί φουντωνεις. Εξάλλου εσυ το ξεκίνησες...εγω δεν ανεφερα κατι. Το μονο που ειπα ηταν πως στα νοσοκομείο δωρεάν μοριακο κανουν μονο στους εμβολιασμενους. Εγω δεν ειμαι μαθηματικος ομως τα στοιχεια που σου λεω ειναι βγαλμενα απο τις αρμοδιες αρχές του κράτους που πλεον δεν μπορούν να τα κρυψουν και επισης οι γιατροί που σου λεω ειναι ειδικοι στο να βγαζουν στατιστικά οχι επι του συνολου αλλα ποσοστα συγκρινοντας ομοια πράγματα. Δεν είχα σκοπό εγω να αποτρεψω κατι αλλα εχω βαρεθεί να ακουω συνεχεια το "εισαι ανεμβολιαστη και θες να μεινεις εγκυος;" Εμενα προσωπικά προφανώς και δεν θα με επειθες...Ας το σταματήσουμε εδω γιατί έχουμε αλλαξει το θεμα του φόρουμ. Σεβαστη η αποψη σου.

• Μου αρέσει 1
  • Μπερδεμένη/-ος 1

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

Κοριτσια ολο αποριες έχω κ εγω σημερα... Υπάρχει περιπτωση η λαπαροσκοπηση (χωρις να πειραξω τις ωοθηκες βέβαια, τις σαλπιγγες αφαιρεσα) να επηρεασει τον κυκλο κ τα ωαρια? 16 μερες εχουν περασει απ το χειρουργειο πρωτη περιοδος. Ειμαι 29 χρονων εχω σταθερο κυκλο κ αιμα 8 μέρες περιπου περιοδο. Τωρα ειμαι στην 4η μερα κ εχει ηδη λιγοστέψει αρκετα το αιμα. Οι εξετασεις μ χθες 3η μερα περιοδου εδειξαν Fsh 11.80... Κ τον Ιανουαριο που ειχα ξανακανει 9,κατι.

Επηρεαζει η επεμβαση το παρατηρησε καμια??? Αχ δεν ξερω παλι γραφω πολλα, ξαφνικα κιαλο προβλημα με τις κ@λοορμονες κ τα ωαρια.... 

Κορίτσια...να ξανανοιξω το θεμα nk ,κορτιζονη και ιντραλιπιντς. Εχω προβληματιστεί πολυ με αυτό το θεμα. Ισχυει αραγε πως τα φονικα αυτά κύτταρα ειναι φονικα; Εχετε πάρει κορτιζόνη γι αυτό το θεμα; Κανετε ιντραλιπιντς ακομα και τωρα; Τελικα εχει καταργηθει ο ορος αυτος; Ειναι αναποτελεσματικός ή επικίνδυνος; Τι λενε οι γιατροί σας; Δεν ξερω τι να κανω στην επερχόμενη εμβρυομεταφορα μου...

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

3 ώρες πρίν, kateriiina25 είπε:

Κορίτσια με έπιασε ξαφνικά πριν μια αδιαθεσία ενώ στέγνωνα τα μαλλιά μου και ειχα μια ελαφριά τάση για λιποθυμία και εμετό. Ειδα οτι οι παλμοί μου ηταν πάνω απο 110 και μέτρησα μετα την πίεση μου και ηταν 10.5 η μεγάλη και 8.7 η μικρή. Τι ηταν τωρα αυτο έτσι στα καλα καθούμενα;

Γλυκούλα, μήπως είσαι έγκυος??? Αυτά που περιγράφεις τα είχα κι εγώ στην πολύ αρχή της εγκυμοσύνης μου, ξεκίνησαν πριν την καθυστέρηση περιόδου! Για να δούμε!!! ❤❤❤

• Μου αρέσει 3

πρίν από 25 λεπτά , winspert είπε:

Δεν καταλαβαίνω γιατί φουντωνεις. Εξάλλου εσυ το ξεκίνησες...εγω δεν ανεφερα κατι. Το μονο που ειπα ηταν πως στα νοσοκομείο δωρεάν μοριακο κανουν μονο στους εμβολιασμενους. Εγω δεν ειμαι μαθηματικος ομως τα στοιχεια που σου λεω ειναι βγαλμενα απο τις αρμοδιες αρχές του κράτους που πλεον δεν μπορούν να τα κρυψουν και επισης οι γιατροί που σου λεω ειναι ειδικοι στο να βγαζουν στατιστικά οχι επι του συνολου αλλα ποσοστα συγκρινοντας ομοια πράγματα. Δεν είχα σκοπό εγω να αποτρεψω κατι αλλα εχω βαρεθεί να ακουω συνεχεια το "εισαι ανεμβολιαστη και θες να μεινεις εγκυος;" Εμενα προσωπικά προφανώς και δεν θα με επειθες...Ας το σταματήσουμε εδω γιατί έχουμε αλλαξει το θεμα του φόρουμ. Σεβαστη η αποψη σου.

Προσπαθούσα κι εγώ να θυμηθώ πως ξεκίνησε η κουβέντα... ειπώθηκε αυτό για το pcr και είπε κάποια ότι είναι ανεμβολιαστη και αυθόρμητα απόρησα... όπως θα απορούσα αν έβλεπα κάποιον να μη φοράει ζώνη στο αυτοκίνητο ακόμη κι αν είναι ο πιο συνετός οδηγός, ακόμη κι αν πήγαινε εδώ πιο δίπλα.Που το πιο πιθανό είναι να μην πάθαινε τίποτα! Αυθόρμητα μου βγήκε και είναι άσχημο να επιμένεις ότι θέλω να επηρεάσω είτε άμεσα είτε εμμεσα. Μην κάνουμε όμως το λάθος να κρίνουμε από το τι έχει συμβεί σε εμάς μόνο. Αυτό δε λέμε και στις εξωσωματικες? Αυτός που μπορεί να πέτυχα εγώ δε σημαίνει ότι είναι και ο καλύτερος ή μπορεί να μην έχει κάνει λάθη σε κάποια άλλη. 

Είπα εξ αρχής ότι κακώς συνεχίζω την κουβέντα περί εμβολιασμου ή όχι. Γι αυτό ας επανέλθουμε στα δικά μας. 

• Μου αρέσει 7

Διαφημίσεις

πρίν από 34 λεπτά , Αγάπ είπε:

Σαν Υπογλυκαιμία μου ακούγεται, εάν σε ξαναπιασει δοκίμασε να φας ένα μικρό κομματάκι μαύρη σοκολάτα

Ναι κορίτσι μου, το ξέρω. Σ ευχαριστω. Το παρατηρώ μόνο σε μέρες που δουλευω πολλες ώρες σερί και δεν προλαβαίνω να φάω κάτι. Πλέον προσπαθώ κάθε 3 ώρες να τρώω κάτι. Το έγραψα σαν απαντηση στην @kateriiina25 που έπαθε κάτι που μου ακούστηκε παρόμοιο.

1 hour ago, winspert είπε:

Ξερεις κατι... συμφωνώ να μην ανοίξουμε τετοια συζήτηση αλλα να σου πω δυο πράγματα μονο. Μπορεί να μην προτρεπεις καποια κοπελα αμεσα αλλα σίγουρα εμεσα. Γιατί λες πως αν εμβολιαστεις θα το περάσεις ελαφρια ενω αν οχι θα σου αφησει κουσουρια και ισως πεθανεις. Αυτο καταλαβαινει κανεις διαβαζοντας το . Δυστυχώς υπάρχει μια τρομοκρατία οσον αφορα το θεμα. Περασαμε τον ιο και δεν πεθαναμε ούτε κουσουρια αποκτησαμε. Δυστυχώς υπάρχουν στοιχεια πλεον απο τις αρμόδιες αρχες που δεν μπορω να ανεβασω που πλεον δειχνουν πως αν οχι περισσότεροι,σιγουρα μισοι μισοι ειναι στις ΜΕΘ. Σίγουρα ειναι ενας επικίνδυνος ιος ομως και το εμβόλιο ειναι  αναποτελεσματικο και χωρίς να γνωρίζουμε τις μακροχρονιες συνεπειες του...Οπουε ο καθενας επιλεγει οτι θεωρει καλύτερο και χωρίς να θεωρείται ομως ο ενας ή ο αλλος ανευθυνος.

Καλο ειναι βασικα να μη λεει κανεις την αποψη του πανω σε αυτό το θεμα γιατί το καθε τι που λεμε μπορεί να θεωρηθεί προτροπή ή αποτροπή.

Και αυτη η τοποθέτηση κ αν ειναι προτρεπτικη. Εχω διαβασει πολλα στοιχεια κ εγω κ εχω ακουσει πολλους γιατρούς ανα τον κοσμο που εχουν αντιθετες αποψεις. Ας επικεντρωθούμε στις εξωσωματικες μας και ας αφήσουμε τα ιατρικα για αλλους. Ειπαμε .... κάνουμε τους γιατρούς αλλα μονο για τα της εξωσωματικής...εμπειρικα παντα....χαχαχαχα(κανω πλακα,ετσι;....δεν το λεω επικριτικα)

Εγώ ως γιατρός δεν θα μπορούσα παρά να παραθέσω ιατρικά δεδομένα! Που προφανώς και είναι προτρεπτικα. Δεν ήθελα να πω το επάγγελμα μου γιατί δεν είμαι γυναικολόγος και στο θέμα της εξωσωματικής και των δυσκολιών αυτών που περνάμε το ίδιο τα βιώνουμε όλες. Καμία διάθεση αντιπαράθεσης δεν έχω! Ίσα ίσα εδώ εγώ προσωπικά βρίσκω τον χώρο να εκφράσω αυτά που δε μπορώ στην υπόλοιπη καθημερινότητα μου 

• Μου αρέσει 10

1 ώρα πρίν, kateriiina25 είπε:

Απο τι καλε; Μην δεν στεγνώσει καλά το μαλλί μου; Χαχα Σίγουρα όχι, ήμουν αρκετά ήρεμη εκείνη την ώρα. Εγώ σκέφτηκα μήπως ο οργανισμός μου παλεύει τα έμβρυα :/  αλλά μάλλον λεω βλακείες 

Με τόση υγρασία είναι να μην έχεις άγχος αν θα στεγνώσει καλά το μαλλί? :P

• Χαχα 3

πρίν από 7 λεπτά , Eternity είπε:

Προσπαθούσα κι εγώ να θυμηθώ πως ξεκίνησε η κουβέντα... ειπώθηκε αυτό για το pcr και είπε κάποια ότι είναι ανεμβολιαστη και αυθόρμητα απόρησα... όπως θα απορούσα αν έβλεπα κάποιον να μη φοράει ζώνη στο αυτοκίνητο ακόμη κι αν είναι ο πιο συνετός οδηγός, ακόμη κι αν πήγαινε εδώ πιο δίπλα.Που το πιο πιθανό είναι να μην πάθαινε τίποτα! Αυθόρμητα μου βγήκε και είναι άσχημο να επιμένεις ότι θέλω να επηρεάσω είτε άμεσα είτε εμμεσα. Μην κάνουμε όμως το λάθος να κρίνουμε από το τι έχει συμβεί σε εμάς μόνο. Αυτό δε λέμε και στις εξωσωματικες? Αυτός που μπορεί να πέτυχα εγώ δε σημαίνει ότι είναι και ο καλύτερος ή μπορεί να μην έχει κάνει λάθη σε κάποια άλλη. 

Είπα εξ αρχής ότι κακώς συνεχίζω την κουβέντα περί εμβολιασμου ή όχι. Γι αυτό ας επανέλθουμε στα δικά μας. 

Συμφωνω απολυτα...Ας επανέλθουμε στα δικα μας.

πρίν από 4 λεπτά , Linoula είπε:

Εγώ ως γιατρός δεν θα μπορούσα παρά να παραθέσω ιατρικά δεδομένα! Που προφανώς και είναι προτρεπτικα. Δεν ήθελα να πω το επάγγελμα μου γιατί δεν είμαι γυναικολόγος και στο θέμα της εξωσωματικής και των δυσκολιών αυτών που περνάμε το ίδιο τα βιώνουμε όλες. Καμία διάθεση αντιπαράθεσης δεν έχω! Ίσα ίσα εδώ εγώ προσωπικά βρίσκω τον χώρο να εκφράσω αυτά που δε μπορώ στην υπόλοιπη καθημερινότητα μου 

Ουτε εγω εχω διάθεση αντιπαράθεσης κοριτσάκι μου. Ολες εδω μεσα έχουμε κοινο σκοπο και κοινες ανησυχιες!!!

• Μου αρέσει 2

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

1 ώρα πρίν, νικηαντωνια81 είπε:

Η κρίση άγχους δεν έχει να κάνει με τα μαλλιά σου καλε. Αντιθέτως οφείλεται σε  άγχος και αναφέρομαι στην διαδικασία που υποβαλλομαστε. Για σύμπτωμα εγκυμοσύνης μη  ψάχνεις είναι πολύ νωρίς.

Μην ορκίζεσαι ότι είναι τόσο νωρίς για συμπτώματα πάντως. Εμένα ξεκίνησαν έτσι ακριβώς και πολύ νωρίς μάλιστα. Όλα είναι σχετικά!

πρίν από 18 λεπτά , winspert είπε:

Κορίτσια...να ξανανοιξω το θεμα nk ,κορτιζονη και ιντραλιπιντς. Εχω προβληματιστεί πολυ με αυτό το θεμα. Ισχυει αραγε πως τα φονικα αυτά κύτταρα ειναι φονικα; Εχετε πάρει κορτιζόνη γι αυτό το θεμα; Κανετε ιντραλιπιντς ακομα και τωρα; Τελικα εχει καταργηθει ο ορος αυτος; Ειναι αναποτελεσματικός ή επικίνδυνος; Τι λενε οι γιατροί σας; Δεν ξερω τι να κανω στην επερχόμενη εμβρυομεταφορα μου...

Ο γιατρός σου τι σου προτείνει? Ας σου δώσει μία κατεύθυνηση εκείνος, δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να αποφασίσεις εσύ, δική του δουλειά είναι! Η Οικονομοπούλου πάντως δε συμφωνεί με την συχνή χρήση ιντραλίπιντς, λέει ότι πειράζουν το συκώτι. Εμένα μου είχε δώσει ο γιατρός μου ιντραλίπιντς ενισχυτικά πριν από δύο εμβρυομεταφορές και μου είχε πει οκ η Οικονομοπούλου, ότι οι δυο φορές δε βλάπτουν, αλλά δε φαίνεται να με οφέλησαν κι όλας. Κορτιζόνη πάλι μου έδινε αλλά για πολύ λίγες μέρες, τις πρώτες της ετ και χαμηλή δόση. 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...