Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 13 λεπτά , Antonia_ είπε:

Καλημέρα κορίτσια !! Έκανα την εμβρυομεταφορα μου σήμερα με δύο έμβρυα . Ένα ΑΑ κ ένα ΑΒ μου είπαν ένα καλό κ ένα λίγο πιο μέτριο. Και ξεκινάει η αναμονή μέχρι τη Δευτέρα 11/11. Ελπίζω αυτή τη φορά να γίνει κάτι κ να έχω καλά νέα μέχρι το τέλος 🙏🙏

Στο εύχομαι κορίτσι μου!!τώρα ηρεμία ξεκούραση και όμορφες σκέψεις!! 🥰

• Ευχή 1

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 40 λεπτά , kateriiina25 είπε:

Κορίτσια με έπιασε ξαφνικά πριν μια αδιαθεσία ενώ στέγνωνα τα μαλλιά μου και ειχα μια ελαφριά τάση για λιποθυμία και εμετό. Ειδα οτι οι παλμοί μου ηταν πάνω απο 110 και μέτρησα μετα την πίεση μου και ηταν 10.5 η μεγάλη και 8.7 η μικρή. Τι ηταν τωρα αυτο έτσι στα καλα καθούμενα;

Εγώ γίνομαι ράκος ώρες ώρες από την προγεστερόνη

6 minutes ago, Ero84 said:

Εγώ γίνομαι ράκος ώρες ώρες από την προγεστερόνη

Κι εγώ ειμαι σαν μαστουρωμένη αλλά αυτό ηταν άλλο πράγμα. Πως ειναι η ηλίαση που παθαίνεις και ξαφνικά θες να κάτσεις κάπου γιατί εχεις έντονη δυσφορία και θες να κανεις εμετό και πανιάζεις ολόκληρος; Ε αυτό αλλά σε ήπιο βαθμό

eardp2.png

πρίν από 5 λεπτά , kateriiina25 είπε:

Κι εγώ ειμαι σαν μαστουρωμένη αλλά αυτό ηταν άλλο πράγμα. Πως ειναι η ηλίαση που παθαίνεις και ξαφνικά θες να κάτσεις κάπου γιατί εχεις έντονη δυσφορία και θες να κανεις εμετό και πανιάζεις ολόκληρος; Ε αυτό αλλά σε ήπιο βαθμό

Μήπως ήταν κρίση αγχουσ; 

ugAHp3.png

jfV0p3.png

Διαφημίσεις

2 ώρες πρίν, Καντι είπε:

Ο σύζυγος με ραπιντ μου ειπαν. Εσενα πως δεν μπαίνει σε εσωτερικό χώρο, σπερμά που δίνει;

Εκανα τις μονάδες μου χτες και σημερα παραδίδω το φιαλίδιο στην σιλβι , ευχαριστω πολυ πολυ!:wub:

Ναι αυτο εννοω και τωρα θα ζητήσω να πληρώσω τα μισά. Πλήρωνω πριν την ωοληψια.

Ψάχνω ακόμη menopur έστω 300 μονάδες ή αν έχει κάποια gonal να ρωτήσω το γιατρό

ευχαριστώ πολύ κορίτσια μου ❤️❤️❤️

@kateriiina25 @Καντι @Ath1981

• Μου αρέσει 1

1 ώρα πρίν, kateriiina25 είπε:

Μήπως έκανε λάθος η Κωνσταντίνα; Εγώ την προηγούμενη εβδομάδα έκανα με μέθη και μου ζήτησαν μονο ράπιντ. Πήρες να ρωτήσεις και στο κέντρο;

Όχι δεν έκανε λάθος γιατι της ειπα, τι μοριακό; Πριν λίγες μερες εκανα ραπιντ και μου απαντησε, νέοι κανόνες.

πρίν από 5 λεπτά , silvy22 είπε:

Ευχαριστώ και γώ τα κορίτσια !!  Ψάχνω ακόμη menopur έστω 300 μονάδες ή αν έχει κάποια gonal να ρωτήσω το γιατρό @kateriiina25 @καντι

Εμενα μου ειπε οτι βρω δεν μας πειραζει και μου προτεινε και bemfola που βγαίνουν σε 75 αν μου λείπουν μονο λίγες μονάδες. Βασικα χτες εκανα τις 50 που περίσσευαν στην γκοναλ και 100 απο μενοπουρ. Οποτε να ξέρεις θα εχει σίγουρα 400 μονάδες μεσα.

• Ευχαριστώ 1

wRSzp2.pngUIzHp2.png

πρίν από 45 λεπτά , kateriiina25 είπε:

5η μέρα. Νομίζω ειναι νωρίς, δεν ξερω κιόλας. Αν ειναι για καλο παντως, ας σωριαστώ :lol:

το εύχομαι Κατερίνα! :) (να είναι για καλό, όχι να σωριαστείς :mrgreen:)

• Χαχα 1

28 minutes ago, νικηαντωνια81 said:

Μήπως ήταν κρίση αγχουσ; 

Απο τι καλε; Μην δεν στεγνώσει καλά το μαλλί μου; Χαχα Σίγουρα όχι, ήμουν αρκετά ήρεμη εκείνη την ώρα. Εγώ σκέφτηκα μήπως ο οργανισμός μου παλεύει τα έμβρυα :/  αλλά μάλλον λεω βλακείες 

24 minutes ago, thelw mpempe said:

@kateriiina25 Κατερίνα μου λέει η γυναίκα μου Ρώτα και την Κατερίνα στο forum τι πιστεύει για τον σημερινό υπέρηχο αχααχαχαχα

Χαχαχα νομίζω πως είστε μια χαρά. Αντίστοιχα την ιδια μερα με σας ειχα νομίζω και 12άρια τα οποία την επόμενη μερα ηταν το μικρότερο 15. Δηλαδή έχουν ακόμα για να πάρουν και αυτά. Πάνω απο 17χιλ συνήθως ειναι ώριμα τα ωάρια οπότε πες της να μην ανησυχεί. 

23 minutes ago, silvy22 said:

Με το καλό κορίτσι μου ❤️ Να είναι η τελευταία και τυχερή 

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 1

eardp2.png

2 ώρες πρίν, Margeau είπε:

Ουυυυ θα συναντηθούμε!!!:D

Τελεια! Περιμένω να δω αν αδιαθετήσω για να οριστικοποίηση, κανονικά είμαι για Τρίτη. Αν όμως πάω Τετάρτη σου στέλνω να βρεθούμε! 

Διαφημίσεις

πρίν από 6 λεπτά , kateriiina25 είπε:

Απο τι καλε; Μην δεν στεγνώσει καλά το μαλλί μου; Χαχα Σίγουρα όχι, ήμουν αρκετά ήρεμη εκείνη την ώρα. Εγώ σκέφτηκα μήπως ο οργανισμός μου παλεύει τα έμβρυα :/  αλλά μάλλον λεω βλακείες 

Χαχαχα νομίζω πως είστε μια χαρά. Αντίστοιχα την ιδια μερα με σας ειχα νομίζω και 12άρια τα οποία την επόμενη μερα ηταν το μικρότερο 15. Δηλαδή έχουν ακόμα για να πάρουν και αυτά. Πάνω απο 17χιλ συνήθως ειναι ώριμα τα ωάρια οπότε πες της να μην ανησυχεί. 

Με το καλό κορίτσι μου ❤️ Να είναι η τελευταία και τυχερή 

Η κρίση άγχους δεν έχει να κάνει με τα μαλλιά σου καλε. Αντιθέτως οφείλεται σε  άγχος και αναφέρομαι στην διαδικασία που υποβαλλομαστε. Για σύμπτωμα εγκυμοσύνης μη  ψάχνεις είναι πολύ νωρίς.

• Μου αρέσει 1

ugAHp3.png

jfV0p3.png

32 minutes ago, Καντι said:

Όχι δεν έκανε λάθος γιατι της ειπα, τι μοριακό; Πριν λίγες μερες εκανα ραπιντ και μου απαντησε, νέοι κανόνες.

Πάντως και εγω εκανα ωοληψια πριν 2 μερες (Πέμπτη) στο Γενεσις με μεθη με rapid....ίσως άλλαξαν οι κανονες δυστυχως.

πρίν από 45 λεπτά , silvy22 είπε:

Με το καλό ευχομαι να πάνε όλα καλά!!!!

• Ευχαριστώ 1

7 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Μα δεν εμβολιαζεσαι για να μην κολλήσεις αλλά για να μην πεθάνεις και μη σου αφήσει κανένα κουσούρι. Επειδή κι εγώ το σκεφτόμουν λόγω του ότι ήθελα να μείνω έγκυος, όσους γιατρούς ρώτησα μου είπαν ότι είναι απίστευτα επικίνδυνο αν το κολλήσεις έγκυος και για το πως θα το περάσεις αλλά κυρίως για το τι θα αφήσει μακροπρόθεσμα. 

Ας μην ανοίξουμε βέβαια τέτοια κουβέντα γιατί απλά θα συμφωνήσουμε ότι διαφωνούμε! 

Εγω πάλι περισσότερα φοβάμαι τα τόσα φάρμακα που παίρνουμε σε κάθε εξωσωματική... 

Ξερεις κατι... συμφωνώ να μην ανοίξουμε τετοια συζήτηση αλλα να σου πω δυο πράγματα μονο. Μπορεί να μην προτρεπεις καποια κοπελα αμεσα αλλα σίγουρα εμεσα. Γιατί λες πως αν εμβολιαστεις θα το περάσεις ελαφρια ενω αν οχι θα σου αφησει κουσουρια και ισως πεθανεις. Αυτο καταλαβαινει κανεις διαβαζοντας το . Δυστυχώς υπάρχει μια τρομοκρατία οσον αφορα το θεμα. Περασαμε τον ιο και δεν πεθαναμε ούτε κουσουρια αποκτησαμε. Δυστυχώς υπάρχουν στοιχεια πλεον απο τις αρμόδιες αρχες που δεν μπορω να ανεβασω που πλεον δειχνουν πως αν οχι περισσότεροι,σιγουρα μισοι μισοι ειναι στις ΜΕΘ. Σίγουρα ειναι ενας επικίνδυνος ιος ομως και το εμβόλιο ειναι  αναποτελεσματικο και χωρίς να γνωρίζουμε τις μακροχρονιες συνεπειες του...Οπουε ο καθενας επιλεγει οτι θεωρει καλύτερο και χωρίς να θεωρείται ομως ο ενας ή ο αλλος ανευθυνος.

3 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Καταρχήν δεν προσπάθησα να πείσω κανέναν να κάνει το εμβόλιο ή να μην το κάνει. Κι αυτά που γράφεις εσύ θα μπορούσαν να φανούν ως προτροπή να μην κάνει μια έγκυος το εμβόλιο. Εδώ μέσα τη γνώμη μας λέμε και ο καθένας έχει κριτική σκέψη και κάνει αυτό που θέλει και πιστεύει. 

Το παράδειγμα σου ατυχεστατο. Πολλοί τρέχουν στις εθνικές οδούς, δε σκοτώνονται όλοι. Μάλλον δεν άκουσες πόσες έγκυες νοσησαν και πέθαναν. 

Καλο ειναι βασικα να μη λεει κανεις την αποψη του πανω σε αυτό το θεμα γιατί το καθε τι που λεμε μπορεί να θεωρηθεί προτροπή ή αποτροπή.

1 hour ago, Linoula είπε:

Κορίτσια εγώ που ζω σε ιατρικό οικογενειακό περιβάλλον δεν το ρισκάρα να μην κάνω εμβόλιο και θα ξανακάνω και έγκυος αν είμαι αν χρειαστεί. Έχω καταλάβει λοιπόν και υποστηρίζω τα εξής: Δεν υπάρχει καμία συνωμοσία πισω από το εμβόλιο. Είναι ένα προληπτικο μέτρο όπως είναι και άλλα. Δεν έχει αποτελεσματικότητα 100% οπως και καθε άλλο προληπτικο μέτρο ωστόσο αποδεδειγμένα μειώνει την πιθανότητα θανάτου και σοβαρής νόσησης σημαντικότατα. Δεν μειώνει την πιθανότητα να κολλήσεις όπως και κανένα άλλο εμβόλιο. Οι έγκυες ανήκουν σε ομάδα υψηλού κινδύνου αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι όσες νοσήσουν θα το περάσουν βαριά η θα πεθάνουν. Τι ισχύει για τις εγκύους: Ακόμη και εμβολιασμενη να είναι μια έγκυος το πρώτο τρίμηνο καλό είναι να μην έρθει σε επαφή με τον ιό γιατί δεν ξέρουμε τι μπορεί να προκαλέσει στην οργανογενεση του μωρού πόσο μάλλον αν είναι ανεμβολιαστη που σημαίνει ότι ο ιός θα παραμείνει για μεγαλυτερο διάστημα στον οργανισμό ακόμη κι αν το περάσει σαν απλό κρυολόγημα. Στο δεύτερο και τρίτο τρίμηνο οι εμβολιασμενες έγκυες προστατεύονται πολύ σημαντικά από το εμβόλιο. Αν δε, εμβολιαστούν κατά το τρίτο τρίμηνο περνούν αντισώματα και στο έμβρυο. Επιπλέον μεταφέρονται αντισώματα κατά τον θηλασμό στο νεογέννητο που κατά τ αλλά είναι εντελώς απροστάτευτο. Για την γρίπη επίσης ισχύουν περίπου τα ίδια. Δεν ξέρω αν η αμφισβήτηση αφορά και στο εμβόλιο της γριπης αλλά είναι πραγματικά κρίμα να έχουμε τα όπλα κ να μην τα χρησιμοποιούμε. Πόσο μάλλον εμείς που υποβαλλομαστε σε ένα σωρό θεραπείες με φάρμακα που έχουν ενοχοποιηθεί για χίλια δυο και φοβόμαστε ένα εμβόλιο που έχει γίνει πια σε τόσο μεγάλο πληθυσμο. Καθένας επιλέγει βάσει των δικών του κριτηρίων βεβαίως. Αλλά η επιστημονική θέση που καλό είναι να ακούγεται είναι αυτή

Και αυτη η τοποθέτηση κ αν ειναι προτρεπτικη. Εχω διαβασει πολλα στοιχεια κ εγω κ εχω ακουσει πολλους γιατρούς ανα τον κοσμο που εχουν αντιθετες αποψεις. Ας επικεντρωθούμε στις εξωσωματικες μας και ας αφήσουμε τα ιατρικα για αλλους. Ειπαμε .... κάνουμε τους γιατρούς αλλα μονο για τα της εξωσωματικής...εμπειρικα παντα....χαχαχαχα(κανω πλακα,ετσι;....δεν το λεω επικριτικα)

• Μου αρέσει 1

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

44 minutes ago, νικηαντωνια81 said:

Η κρίση άγχους δεν έχει να κάνει με τα μαλλιά σου καλε. Αντιθέτως οφείλεται σε  άγχος και αναφέρομαι στην διαδικασία που υποβαλλομαστε. Για σύμπτωμα εγκυμοσύνης μη  ψάχνεις είναι πολύ νωρίς.

Ναι κάλε απλώς στο λεω γιατί εκείνη την ωρα ήμουν πολυ ήρεμη. Εχω κακή ψυχολογία αλλα οχι ιδιαίτερο άγχος. Τι να πω; Οτι ηταν περασε 

eardp2.png

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...