Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 13 λεπτά , Antonia_ είπε:

Καλημέρα κορίτσια !! Έκανα την εμβρυομεταφορα μου σήμερα με δύο έμβρυα . Ένα ΑΑ κ ένα ΑΒ μου είπαν ένα καλό κ ένα λίγο πιο μέτριο. Και ξεκινάει η αναμονή μέχρι τη Δευτέρα 11/11. Ελπίζω αυτή τη φορά να γίνει κάτι κ να έχω καλά νέα μέχρι το τέλος 🙏🙏

Στο εύχομαι κορίτσι μου!!τώρα ηρεμία ξεκούραση και όμορφες σκέψεις!! 🥰

• Ευχή 1

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

1 ώρα πρίν, thelw mpempe είπε:

Κορίτσια κάναμε ξανά υπερηχογράφημα από την Πέμπτη τα 16 χιλιοστά έγιναν 18 αλλά τα 14 έγιναν μόνο 15 αυτά είναι περίπου 5 ωάρια τα 15 χιλιοστά απλά μας είπε ότι δεν μπορεί να γίνει αργότερα η ωοληψια γιατί θα χαλάσουν τα μεγάλα και έτσι σήμερα θα κάνει ξανά gonal ανταγωνιστές Κυριακή ένα φάρμακο που είναι υγρό και σκόνη την Δευτέρα τίποτε και τρίτη πρωί ωοληψια απλά μας είπε τα 15 δεν ξέρει αν θα είναι καλά

Καλά σας τα λένε, θα κοιτάξουν να πάρουν τα πολλά και μεγάλα. Αλλά και τα άλλα μέχρι Τρίτη θα έχουν μεγαλώσει. Καλή επιτυχία! 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

2 hours ago, Καντι said:

Λοιπόν σε ευχαριστω για την ιδέα του δημοσίου! Πηγα στο ΙΚΑ αλεξανδρας τους ειπα οτι το θελω για ωοληψια και μου ειπαν αν όχι σημερα αργά το βράδυ, αυριο το πρωί θα το εχω.

Η κωνσταντίνα που με πηρε για οδηγίες ovitrelle κλπ. Μηπως εχει να κανει οτι θα κανω μέθη; Οι τρεις προηγουμενες ηταν χωρις.

Αν δεν ηταν τοσο καλη δεν θα σε έβαζε ο Σφακ, ξέρει αυτός. Την σκατα ψυχολογία την δέχομαι την ειχα κι εγω , αλλα δεν ξέρεις τι κανουν αυτα τα σπορακια.....

Κι εγω πλήρωσα κανονικά την προηγούμενη που δεν βρέθηκε ωάριο αλλα την Δευτέρα εχω σκοπό να τους πω να χρεώσουν τα μισά.

Τελεια να το ξέρουμε κι αυτο!

Μήπως έκανε λάθος η Κωνσταντίνα; Εγώ την προηγούμενη εβδομάδα έκανα με μέθη και μου ζήτησαν μονο ράπιντ. Πήρες να ρωτήσεις και στο κέντρο;

56 minutes ago, Texas said:

Κορίτσια ο γιατρός μου με παρέπεμψε στην Λευκού , εγώ νόμιζα πως είναι μόνο Αθήνα αλλά βλέπω πως είναι και Θεσσαλονίκη κάποιες μέρες αναγκαστικά θα πάρω τηλ την Τρίτη 

ξερετε μήπως αν υπάρχει αναμονή ή θα βρω αμέσως ραντεβού ; Επίσης εσάς σας βοήθησε ;

Είναι στην Θεσσαλονίκη και κανει τηλεφωνικά ραντεβού για την Αθήνα. Ραντεβού θα βρεις σε περίπου 2 εβδομάδες λογικά 

45 minutes ago, Maria.28 said:

Θα ηθελα κ εγω να μαθω για την προγεστερονη τι σας εχουν πει οι γιατροι σας κοριτσια. Δηλαδη στην ωοληψια ειναι τοσο χαμηλη γυρω στο 1. Ενω για την εμβρυομεταφορα ποσο πρεπει να εχει φτασει μεσα σε 3 ή 5 μερες δηλαδη??? Υπάρχουν καποιες καλες τιμες εννοω ενδεικτικά προγεστερονης που να δειχνουν την ωριμανση του ενδομητριου την ημερα εμβρυομεταφορας? Δεν εχω φτασει σε τετοιο σταδιο απλα θα ήθελα να ξερω κατι παραπανω κ εγω 

Δεν μου έχει πει κάποιος κάτι απλώς διάβασα οτι πριν την ωοληψία πρέπει να είναι κάτω απο 1. Και μένα πάντα τόσο ήταν αλλα τώρα με την διέγερση, πρώτη φορα ηταν 1.8. Την μέρα της ετ ήταν 260. Στην προηγούμενη ετ ηταν κάπου στο 60. Δεν ξερω τι ειναι καλύτερο 

1 hour ago, Eternity said:

Είχατε δηλαδή ποτέ την πεποίθηση ότι οι εμβολιασμενοι δεν κολλάνε? Ο αντιγριπικός πχ εμβολιασμός είναι ο καλύτερος τρόπος να μειώσεις τις πιθανότητές σου για βαριά γρίπη και για μετάδοση της νόσου στους άλλους. Ο εμβολιασμενος προστατεύει τον εαυτό του και τους άλλους. Ο ανεμβολιαστος κανέναν. Ο φίλος σας δεν ξέρεις τι εξέλιξη θα είχε αν ήταν ανεμβολιαστος. 

Εν τω μεταξύ μη ξεχνάμε ότι οι έγκυες είναι ομάδα υψηλού κινδύνου. Εμπιστευτείτε τους γιατρούς σας όπως ακριβώς κάνετε και στην εξωσωματική. Αυτά από εμένα και δεν το συνεχίζω. 

Σου εύχομαι από καρδιάς να πάνε όλα καλά!!! 

Κορίτσι μου κανείς δεν προσπαθεί να πείσει κανέναν, όλοι παίρνουμε το ρίσκο μας με τον εναν ή τον άλλον δρόμο. Προσωπικά εχω στον περίγυρο μου περισσότερες απώλειες απο το εμβόλιο παρά απο τον ιο, βέβαια αυτό είναι κατι τυχαίο, δεν λεω οτι ειναι κανόνας. Όπως δεν είναι και κανόνας όμως ότι μία έγκυος θα πεθάνει αν κολλήσει κοβιντ. Το θέμα ειναι να κάνει ο καθένας αυτό που αισθάνεται καλύτερα για τον εαυτό του

• Μου αρέσει 4

eardp2.png

47 minutes ago, Ath1981 said:

Καλησπέρα κοριτσάκι μου,& εμένα ο γυναικολόγος μου από την αρχή μου είπε ότι θέλει να κλείσω ρ/β με την Λευκού και επειδή είναι μόνιμα θες/νίκη από ότι κατάλαβα,τα ρ/β που είχα μαζί της έγιναν τηλεφωνικά.Προσωπικά νομίζω ότι με βοήθησε αφού πήρε ένα πλήρες ιστορικό κΑο μου έγραψε να κάνω αρκετές εξετάσεις ,στο τέλος εκανε μια έκθεση που έστειλε στον γιατρό μου με τις συστάσεις της και συμβουλές για κάποια πράγματα που χρειάζονται να ακολουθηθούν για την διαδικασία της εξωσωματικής.Δεν δυσκολεύτηκα να βρω ρ/β αλλά κάλεσε εκείνη τη στιγμή ο γυναικολόγος μου και μου έκλεισε το πρώτο τηλεφωνικό ρ/β μαζί της.

Εγώ Θεσσαλονίκη είμαι άρα με βολεύει αυτό , διαβάζω πολλά καλά μακάρι να μας βοηθήσει θυμάσαι οι εξετάσεις που έκανες για θρομβοφιλια και γονιδιακά  συνολικά ποσο σου κόστη σαν στο περίπου ; Σε ευχαριστω πολύ για την απάντηση !

• Μου αρέσει 1

πρίν από 56 λεπτά , κοτοπουλάκι είπε:

Δεν προέτρεψα κανέναν, την εμπειρία μου είπα. Φυσικά καθένας κρίνει κ επιλέγει τι θα κάνει για τον εαυτό του κ μόνο. Αν κάποια κοπέλα διάβασε αυτό που έγραψα κ κατάλαβε ότι της λέω να μην εμβολιαστεί ζητώ συγνώμη. Δεν είχα αυτή την πρόθεση. Ήθελα μόνο να πω ότι για μένα ο κορωνοϊός δεν ήταν κάτι που με τρόμαξε. Τουναντίον. Μετά από 3 μήνες έπαθα γρίπη. Αυτή πραγματικά (σε μένα τουλάχιστον) ήταν πολύ χειρότερη απ’ τον covid. Φανταστείτε ότι φέραμε συνεργείο να γίνει απολύμανση στο σχολείο γιατί κολλήσαμε σχεδόν όλοι. 

Είναι πως θα πετύχει τον καθένα το καθετί. Τουλάχιστον θα μπορείς να πάρεις άδεια λόγω δημοσίου. 

πρίν από 38 λεπτά , Καντι είπε:

Ο σύζυγος με ραπιντ μου ειπαν. Εσενα πως δεν μπαίνει σε εσωτερικό χώρο, σπερμά που δίνει;

Εκανα τις μονάδες μου χτες και σημερα παραδίδω το φιαλίδιο στην σιλβι , ευχαριστω πολυ πολυ!:wub:

Ναι αυτο εννοω και τωρα θα ζητήσω να πληρώσω τα μισά. Πλήρωνω πριν την ωοληψια.

Προ κορωνοιου είχαν ένα δωμάτιο μέσα στην κλινική. Τώρα δε θες να ξέρεις πού πάει.... σε όποια τουαλέτα βρει ελεύθερη στο νοσοκομείο! Τώρα το έχει πάρει το κολάι! Την 1η φορά έπαθε σοκ! 

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 2

4 minutes ago, Texas said:

Εγώ Θεσσαλονίκη είμαι άρα με βολεύει αυτό , διαβάζω πολλά καλά μακάρι να μας βοηθήσει θυμάσαι οι εξετάσεις που έκανες για θρομβοφιλια και γονιδιακά  συνολικά ποσο σου κόστη σαν στο περίπου ; Σε ευχαριστω πολύ για την απάντηση !

Περίπου 150€ όλες οι εξετάσεις και 120€ η γιατρός (70€ για να μου πάρουν ιστορικό και συνταγογράφηση και 50€ για να τις διαβάσει και να μου στείλει την έκθεση)

• Μου αρέσει 2

eardp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 44 λεπτά , Καντι είπε:

Ο σύζυγος με ραπιντ μου ειπαν. Εσενα πως δεν μπαίνει σε εσωτερικό χώρο, σπερμά που δίνει;

Εκανα τις μονάδες μου χτες και σημερα παραδίδω το φιαλίδιο στην σιλβι , ευχαριστω πολυ πολυ!:wub:

Ναι αυτο εννοω και τωρα θα ζητήσω να πληρώσω τα μισά. Πλήρωνω πριν την ωοληψια.

Δεν ξέρω ποια είναι η πολιτική του Γένεσις αν πρέπει να πληρώνεις πριν την ωοληψία.  Εγώ επηρεασμένη από τη προηγούμενη κλινική πρώτα έκανα την ωοληψία κ μετά πλήρωνα έτσι έκανα  κ στο Γένεσις και μου φαίνεται  κ λογικο να ξέρω τι πήραμε κ να πληρώνω αναλόγως. 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 19 λεπτά , kateriiina25 είπε:

Μήπως έκανε λάθος η Κωνσταντίνα; Εγώ την προηγούμενη εβδομάδα έκανα με μέθη και μου ζήτησαν μονο ράπιντ. Πήρες να ρωτήσεις και στο κέντρο;

Είναι στην Θεσσαλονίκη και κανει τηλεφωνικά ραντεβού για την Αθήνα. Ραντεβού θα βρεις σε περίπου 2 εβδομάδες λογικά 

Δεν μου έχει πει κάποιος κάτι απλώς διάβασα οτι πριν την ωοληψία πρέπει να είναι κάτω απο 1. Και μένα πάντα τόσο ήταν αλλα τώρα με την διέγερση, πρώτη φορα ηταν 1.8. Την μέρα της ετ ήταν 260. Στην προηγούμενη ετ ηταν κάπου στο 60. Δεν ξερω τι ειναι καλύτερο 

Κορίτσι μου κανείς δεν προσπαθεί να πείσει κανέναν, όλοι παίρνουμε το ρίσκο μας με τον εναν ή τον άλλον δρόμο. Προσωπικά εχω στον περίγυρο μου περισσότερες απώλειες απο το εμβόλιο παρά απο τον ιο, βέβαια αυτό είναι κατι τυχαίο, δεν λεω οτι ειναι κανόνας. Όπως δεν είναι και κανόνας όμως ότι μία έγκυος θα πεθάνει αν κολλήσει κοβιντ. Το θέμα ειναι να κάνει ο καθένας αυτό που αισθάνεται καλύτερα για τον εαυτό του

Σας είπαν οι γιατροί ότι οι άνθρωποι πέθαναν λόγω εμβολιασμού? Θυμάμαι μια περίπτωση νεαρής μητέρας, ήταν δεν ήταν 32 η οποία έπαθε ανακοπή την ώρα που οδηγούσε και είχε μέσα στο αυτοκίνητο τα παιδάκια της. Πέθανε. Πολλοι βιάστηκαν να μιλήσουν για το εμβόλιο. Ήταν ανεμβολιαστη. Δεν ξέρω τι πόρισμα σας έδωσαν για τους δικούς σου ανθρώπους. 

Στην 1η μου παλλινδρομη πέρασα H1N1. Χάλια για 2 μήνες. Όταν κόλλησα δεν ήξερα ότι ήμουν έγκυος. Η εγκυμοσύνη προχωρούσε κανονικά αλλά η κύηση ήταν ανεμβρυικη. Ο γιατρός μου είπε ότι το πιο πιθανό ήταν το έμβρυο να μην προχώρησε για το λόγο αυτό και να μη στεναχωριέμαι γιατί ίσως γεννιόταν με προβληματα. Μπορεί να ήταν και τυχαίο. Πότε δε θα μάθω. Όπως και πότε δε θα μάθω τι θα είχε συμβεί εάν είχα εμβολιαστεί. Όλα πιθανότητες είναι στη ζωή. Ακόμη ομως και τα πιο απλά φάρμακα έχουν παρενέργειες. 

• Μου αρέσει 1

9 minutes ago, Eternity said:

Σας είπαν οι γιατροί ότι οι άνθρωποι πέθαναν λόγω εμβολιασμού? Θυμάμαι μια περίπτωση νεαρής μητέρας, ήταν δεν ήταν 32 η οποία έπαθε ανακοπή την ώρα που οδηγούσε και είχε μέσα στο αυτοκίνητο τα παιδάκια της. Πέθανε. Πολλοι βιάστηκαν να μιλήσουν για το εμβόλιο. Ήταν ανεμβολιαστη. Δεν ξέρω τι πόρισμα σας έδωσαν για τους δικούς σου ανθρώπους. 

Στην 1η μου παλλινδρομη πέρασα H1N1. Χάλια για 2 μήνες. Όταν κόλλησα δεν ήξερα ότι ήμουν έγκυος. Η εγκυμοσύνη προχωρούσε κανονικά αλλά η κύηση ήταν ανεμβρυικη. Ο γιατρός μου είπε ότι το πιο πιθανό ήταν το έμβρυο να μην προχώρησε για το λόγο αυτό και να μη στεναχωριέμαι γιατί ίσως γεννιόταν με προβληματα. Μπορεί να ήταν και τυχαίο. Πότε δε θα μάθω. Όπως και πότε δε θα μάθω τι θα είχε συμβεί εάν είχα εμβολιαστεί. Όλα πιθανότητες είναι στη ζωή. Ακόμη ομως και τα πιο απλά φάρμακα έχουν παρενέργειες. 

Η μία γυναίκα 43 ετών από έμφραγμα 2 μέρες μετά την 2η δόση, και ο άλλος άντρας 50, έμφραγμα 5 μέρες μετά την 1η δόση. 

• Λυπημένη/-ος 2

eardp2.png

πρίν από 8 λεπτά , kateriiina25 είπε:

Η μία γυναίκα 43 ετών από έμφραγμα 2 μέρες μετά την 2η δόση, και ο άλλος άντρας 50, έμφραγμα 5 μέρες μετά την 1η δόση. 

Πολύ κρίμα σίγουρα. Δεν ξέρω τι εξήγηση υπάρχει. 

Κορίτσια με έπιασε ξαφνικά πριν μια αδιαθεσία ενώ στέγνωνα τα μαλλιά μου και ειχα μια ελαφριά τάση για λιποθυμία και εμετό. Ειδα οτι οι παλμοί μου ηταν πάνω απο 110 και μέτρησα μετα την πίεση μου και ηταν 10.5 η μεγάλη και 8.7 η μικρή. Τι ηταν τωρα αυτο έτσι στα καλα καθούμενα;

eardp2.png

Διαφημίσεις

1 hour ago, Σποράκι είπε:

Καλή ερώτηση, ούτε εγώ το έχω καταλάβει αυτό. Γενικά εγώ έχω πολύ χαμηλή τιμή, πριν την ωοληψια 0,4 ή κάτω από 0,3. Όταν έπρεπε να κάνω την εξέταση για το ενδομήτριο και μέτρησα την προγεστερονη 7η μέρα ήταν κάτω από 0,3 και όταν ρώτησα πειράζει που είναι πολύ χαμηλή μου είπαν ότι έτσι τη θελουμε όταν ξεκινάμε τα ultrogestan. Τώρα ποσό πρέπει να φτάσει στην εμβρυομεταφορα και ποσό πρέπει να έχουμε στην πορεία πραγματικά δεν έχω ιδέα. Πάντως όταν είχα κάνει εμβρυομεταφορα και μέτρησα 5η μέρα είχα prg 29,2 και μου είπαν ότι είμαι καλά αλλά θέλω λίγο ακόμα και αύξησα τη δόση.

Μαλιστα...καταλαβα.Καλα γιατροι δεν ειμαστε αλλα να εχουμε κ μια ιδεα γιατι εχω καποιες φορες τον φοβο μην μας κοροϊδεύουν καποιοι γιατροι... Ευχαριστώ για την απαντηση κορίτσι μου. 

πρίν από 12 λεπτά , kateriiina25 είπε:

Κορίτσια με έπιασε ξαφνικά πριν μια αδιαθεσία ενώ στέγνωνα τα μαλλιά μου και ειχα μια ελαφριά τάση για λιποθυμία και εμετό. Ειδα οτι οι παλμοί μου ηταν πάνω απο 110 και μέτρησα μετα την πίεση μου και ηταν 10.5 η μεγάλη και 8.7 η μικρή. Τι ηταν τωρα αυτο έτσι στα καλα καθούμενα;

Μήπως είναι ένδειξη; κι εμένα με πιάνουν κάτι τέτοια ενίοτε (χωρίς τους παλμούς) μια ζάλη, μια τάση να πέσω κάτω κ τέτοια. Σε ποια μέρα είσαι μετά την ετ;

10 minutes ago, κοτοπουλάκι said:

Μήπως είναι ένδειξη; κι εμένα με πιάνουν κάτι τέτοια ενίοτε (χωρίς τους παλμούς) μια ζάλη, μια τάση να πέσω κάτω κ τέτοια. Σε ποια μέρα είσαι μετά την ετ;

5η μέρα. Νομίζω ειναι νωρίς, δεν ξερω κιόλας. Αν ειναι για καλο παντως, ας σωριαστώ :lol:

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 3

eardp2.png

2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Είχατε δηλαδή ποτέ την πεποίθηση ότι οι εμβολιασμενοι δεν κολλάνε? Ο αντιγριπικός πχ εμβολιασμός είναι ο καλύτερος τρόπος να μειώσεις τις πιθανότητές σου για βαριά γρίπη και για μετάδοση της νόσου στους άλλους. Ο εμβολιασμενος προστατεύει τον εαυτό του και τους άλλους. Ο ανεμβολιαστος κανέναν. Ο φίλος σας δεν ξέρεις τι εξέλιξη θα είχε αν ήταν ανεμβολιαστος. 

Εν τω μεταξύ μη ξεχνάμε ότι οι έγκυες είναι ομάδα υψηλού κινδύνου. Εμπιστευτείτε τους γιατρούς σας όπως ακριβώς κάνετε και στην εξωσωματική. Αυτά από εμένα και δεν το συνεχίζω. 

Σου εύχομαι από καρδιάς να πάνε όλα καλά!!! 

Ευχαριστώ! Κάποτε θα πάνε!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...