Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 13 λεπτά , Antonia_ είπε:

Καλημέρα κορίτσια !! Έκανα την εμβρυομεταφορα μου σήμερα με δύο έμβρυα . Ένα ΑΑ κ ένα ΑΒ μου είπαν ένα καλό κ ένα λίγο πιο μέτριο. Και ξεκινάει η αναμονή μέχρι τη Δευτέρα 11/11. Ελπίζω αυτή τη φορά να γίνει κάτι κ να έχω καλά νέα μέχρι το τέλος 🙏🙏

Στο εύχομαι κορίτσι μου!!τώρα ηρεμία ξεκούραση και όμορφες σκέψεις!! 🥰

• Ευχή 1

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

20 ώρες πρίν, Chris_V είπε:

Καλησπερα,

Στο Λαικο την κανουν δωρεαν, σε περιπτωση που σας ενδιαφερει.

Καλως μας ηρθες κοριτσι και σου ευχομαι ολοψυχα μια υπεροχη τελειομηνη εγκυμοσυνη. Εχεις απολυτο δικαιο σε οτι λες για το αισθημα εμπιστοσυνης που μας βγαζει ο γιατρος μας...νομιζω οτι μπορουμε να το νιωσουμε αν κατι δεν παει καλα.

Μαθαινω παθαινοντας και εγω, ομως καποιες φορες συντρεχουν και αλλοι λογοι για μια αποτυχια, και οχι μονο οτι αυτο συμβαινει στις εξωσωματικες οτι ή οτι δεν ειναι περιεργο να συμβαινει σε μια γυναικα ανω των 40...

Οποτε ψαξιμο καλο και απο εμας και αλλαγη πορειας αν καποιος/κατι δεν μας κανει να νιωθουμε ασφαλεια .

Και στα υπολοιπα δικα μου τωρα...ημουν στο Ελενα σημερα στο Τμ. Αποβολων  και εχω να πω μονο τα καλυτερα για την κα Οικονομοπουλου, τον χρονο που αφιερωσε και το ζηλο που εδειξε.

Θα κανουμε καποιες συμπληρωματικες εξετασεις κυριως για το αντρικο κομματι, ομως απο οτι φαινεται εγιναν καποιες σοβαρες απροσεξιες απο την διεγερση ακομη και σιγουρα και μετα την εμβρυμεταφορα ωστε να καταληξουμε εδω....και σιγουρα με καλυτερο χειρισμο ή μεταφορα τον επομενο μηνα τα αποτελεσματα θα μπορουσαν  να ειναι καλυτερα...

Εχω μεγαλη λυπη και απογοητευση...πως ειναι δυνατον να μην νιωθει και να μην σεβεται ο ιδιος μας ο γιατρος αυτην την μεγαλη μας λαχταρα και αναγκη να κανουμε ενα παιδι και να μην γινεται οτι το δυνατον καλυτερο ωστε να αποφυγουμε αυτες τις τοσο ψυχοφθορες καταστασεις...

@Chris_VΣε ευχάριστώ παρά πολύ για τις ευχές σου και λυπάμαι πραγματικά για την ταλαιπωρία σου.Έκανες πολύ καλά που έστω και τώρα τι έψαξες με το τμήμα αποβολών του Έλενα ,έχω κλείσει ρ/β τον Ιούλιο και σε μια ξαδέρφη μου που ταλαιπωρείται και αυτή και έχει μέχρι στιγμής 2 αποβολές ,η 1 από φυσική σύλληψη και η 2η από προσπάθεια εξωσωματικής και ο γιατρός της δεν της έδωσε κάποια εξήγηση που να τουλάχιστον να την καθησυχάζει ούτε κάποια άλλη κατεύθυνση τι μπορεί να μην πήγε καλά.Όποτε κ εγώ διαβάζοντας εδώ στο φορούμ και από αλλά παλιότερα κορίτσια που είχαν αναφέρει το συγκεκριμένο τμήμα στο Έλενα και την εξειδίκευση του της πρότεινα να κλείσουμε ρ/β.Νιώθω ότι όλη αυτή η διαδικασία με την εξωσωματική είναι μηα μεγάλη «επιχείρηση»& χρειζεται πολύ ψάξιμο και κριτική σκέψη και από πλευράς μας και γενικά να μην εφησυχάζομαστε αν κάτι δεν μας «κολλάει»είτε στην αντιμετώπιση των ειδικών ,είτε στις εξηγήσεις τους.

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

1 hour ago, Καντι είπε:

Λοιπόν σε ευχαριστω για την ιδέα του δημοσίου! Πηγα στο ΙΚΑ αλεξανδρας τους ειπα οτι το θελω για ωοληψια και μου ειπαν αν όχι σημερα αργά το βράδυ, αυριο το πρωί θα το εχω.

Η κωνσταντίνα που με πηρε για οδηγίες ovitrelle κλπ. Μηπως εχει να κανει οτι θα κανω μέθη; Οι τρεις προηγουμενες ηταν χωρις.

Αν δεν ηταν τοσο καλη δεν θα σε έβαζε ο Σφακ, ξέρει αυτός. Την σκατα ψυχολογία την δέχομαι την ειχα κι εγω , αλλα δεν ξέρεις τι κανουν αυτα τα σπορακια.....

Κι εγω πλήρωσα κανονικά την προηγούμενη που δεν βρέθηκε ωάριο αλλα την Δευτέρα εχω σκοπό να τους πω να χρεώσουν τα μισά.

Τελεια να το ξέρουμε κι αυτο!

Ίσως παίζει ρόλο που θα κάνεις μέθη επειδή κατεβάζουν λίγο τη μασκα στη διαδικασία..τι να πω. Η αλήθεια είναι όταν μου έδωσαν τις οδηγίες για ovitrelle με ρώτησε αν θα κάνω μέθη κ είπα όχι. Ίσως γι αυτό να είπε κάνε rapid.

Όταν λες πλήρωσες κανονικά χωρίς ωάριο. Εννοείς 400?

• Μου αρέσει 1

πρίν από 56 λεπτά , κοτοπουλάκι είπε:

Ακριβώς, μια χαρά κολλάς κ εμβολιασμένος. Την πρωτοχρονιά που κόλλησα εγώ κόλλησαν κ κάποιοι εμβολιασμένοι φίλοι μας. Ήμασταν όλοι μαζί. Το περάσαμε όλοι μια χαρά εύκολα. Μόνο ένας φίλος (εμβολιασμένος) το πέρασε κάπως πιο βαριά κ του έδωσαν αντιβίωση. 

Είχατε δηλαδή ποτέ την πεποίθηση ότι οι εμβολιασμενοι δεν κολλάνε? Ο αντιγριπικός πχ εμβολιασμός είναι ο καλύτερος τρόπος να μειώσεις τις πιθανότητές σου για βαριά γρίπη και για μετάδοση της νόσου στους άλλους. Ο εμβολιασμενος προστατεύει τον εαυτό του και τους άλλους. Ο ανεμβολιαστος κανέναν. Ο φίλος σας δεν ξέρεις τι εξέλιξη θα είχε αν ήταν ανεμβολιαστος. 

Εν τω μεταξύ μη ξεχνάμε ότι οι έγκυες είναι ομάδα υψηλού κινδύνου. Εμπιστευτείτε τους γιατρούς σας όπως ακριβώς κάνετε και στην εξωσωματική. Αυτά από εμένα και δεν το συνεχίζω. 

πρίν από 16 λεπτά , Ero84 είπε:

Μην κοιτάτε συμπτώματα, πραγματικά δεν έχει κανένα νόημα, και να έχετε, συνήθως είναι από τα φάρμακα. Επίσης με απουσία συμπτωμάτων ήμουν έγκυος με δίδυμα κ πήγαινε καλά μέχρι 6-7 βδομάδα. Τώρα έχω συμπτώματα που δεν ξέρω τι σημαίνουν κ δεν πάει καλά από τώρα ( 2 βδομάδες απόγευμα έμβρυομεταφορά), η χοριακη είναι θετική αλλά πολύ χαμηλή! Άλλες κοπέλες είχαν πόνους περιόδου κι άλλες δεν ένιωθαν τίποτα κ έχουν μωράκια! Κι άλλες είχαν πονακια κ δεν ήταν για καλό, όπως μάλλον εγώ τώρα! Και ακόμα και στην ίδια γυναίκα, κάθε εγκυμοσύνη μπορεί να είναι διαφορετική!

Σου εύχομαι από καρδιάς να πάνε όλα καλά!!! 

• Μου αρέσει 7

πρίν από 8 λεπτά , Eternity είπε:

Είχατε δηλαδή ποτέ την πεποίθηση ότι οι εμβολιασμενοι δεν κολλάνε? Ο αντιγριπικός πχ εμβολιασμός είναι ο καλύτερος τρόπος να μειώσεις τις πιθανότητές σου για βαριά γρίπη και για μετάδοση της νόσου στους άλλους. Ο εμβολιασμενος προστατεύει τον εαυτό του και τους άλλους. Ο ανεμβολιαστος κανέναν. Ο φίλος σας δεν ξέρεις τι εξέλιξη θα είχε αν ήταν ανεμβολιαστος. 

Εν τω μεταξύ μη ξεχνάμε ότι οι έγκυες είναι ομάδα υψηλού κινδύνου. Εμπιστευτείτε τους γιατρούς σας όπως ακριβώς κάνετε και στην εξωσωματική. Αυτά από εμένα και δεν το συνεχίζω. 

Απλά λέω ότι ο καθένας πρέπει να κάνει αυτό που θεωρεί σωστό για τον εαυτό του κ να μην προτρέπει τους άλλους να κάνουν το ίδιο. Υπάρχουν πάμπολλες περιπτώσεις, έχω κ φίλη που κόλλησε ενώ ήταν έγκυος, ανεμβολίαστη κ είναι μια χαρά. 

Αν είχαμε την πεποίθηση ότι θα κάναμε εμβόλιο κ όλα θα ήταν οκ θα το είχαμε κάνει. Επειδή όμως (εγώ τουλάχιστον) δεν έχω αυτή την πεποίθηση κάνω το καλύτερο που πιστεύω για τον εαυτό μου. Και ούτε εγώ το συνεχίζω.

• Μου αρέσει 2

πρίν από 7 λεπτά , κοτοπουλάκι είπε:

Απλά λέω ότι ο καθένας πρέπει να κάνει αυτό που θεωρεί σωστό για τον εαυτό του κ να μην προτρέπει τους άλλους να κάνουν το ίδιο. Υπάρχουν πάμπολλες περιπτώσεις, έχω κ φίλη που κόλλησε ενώ ήταν έγκυος, ανεμβολίαστη κ είναι μια χαρά. 

Αν είχαμε την πεποίθηση ότι θα κάναμε εμβόλιο κ όλα θα ήταν οκ θα το είχαμε κάνει. Επειδή όμως (εγώ τουλάχιστον) δεν έχω αυτή την πεποίθηση κάνω το καλύτερο που πιστεύω για τον εαυτό μου. Και ούτε εγώ το συνεχίζω.

Καταρχήν δεν προσπάθησα να πείσω κανέναν να κάνει το εμβόλιο ή να μην το κάνει. Κι αυτά που γράφεις εσύ θα μπορούσαν να φανούν ως προτροπή να μην κάνει μια έγκυος το εμβόλιο. Εδώ μέσα τη γνώμη μας λέμε και ο καθένας έχει κριτική σκέψη και κάνει αυτό που θέλει και πιστεύει. 

Το παράδειγμα σου ατυχεστατο. Πολλοί τρέχουν στις εθνικές οδούς, δε σκοτώνονται όλοι. Μάλλον δεν άκουσες πόσες έγκυες νοσησαν και πέθαναν. 

• Μου αρέσει 7

Διαφημίσεις

3 ώρες πρίν, Chris_V είπε:

Καλημέρα! 
Κάπως έτσι και λίγο χειρότερα και εγώ…

Κεμια εξεταση στην αρχή της διέγερσης, ούτε TSH που ήταν Κατίδης τσιμπημένη -μαθαίνω τώρα- στις παλιές μου.

Μονο Ε2 την 4η και 6η μέρα διέγερσης και καθόλου LH η προγεστερονη.

Ενδομητριο δεν μετρήθηκε ποτε.

Σιγουρα όχι στην μεταφορά, αν και το επισήμανα στην μαία. Αν το μέτρησε στην ωοληψια δεν ξέρω γιατί ήμουν ναρκωμένη, στην μεταφορά όμως ήμουν ξυπνητή, το ρώτησα μόλις έφτασα «πως θα κάνουμε μεταφορά; Ενδομήτριο δεν έχουμε μετρήσει!» Και η απάντηση που είχα ήταν «δεν μετράμε ποτε»

Προγεστερονη ξεκίνησα την ημέρα της ωοληψιας, είχα πάρει δλδ μόλις 2 μέρες και 1 χάπι μέχρι την μεταφορά….

Με επηρέασε πολύ το μνμ σου να ξέρεις. Και εγώ εχω χαμηλή προγεστερονη σε κάθε κύκλο και βρήκα πολλά κοινά με όσα είχες γράψει…

Εμένα η Οικονομοπούλου πάντως με ρώτησε τι νομίζω πως δεν πήγε καλά αλλά όταν της ανέλυσα όλα αυτά δεν μου απάντησε τίποτα. Πήγα στους ενδοκρινολόγους στο Έλενας αυτή τη βδομάδα και τίποτα βρε κορίτσια. Μου είπαν ότι οι εξετάσεις μου με βάση το ιστορικό που μου έχουν κρατήσει είναι άψογες και δεν μπορώ να κάνω τίποτα για τους πολύποδες. Τα ίδια και ο γυναικολόγος μου ο οποίος με είδε πριν αδιαθετησω αυτή τη βδομάδα και μου είπε ότι το ενδομήτριο πάλι έχει ανομοιογένεια. Είδαμε και ένα ινομύωμα ενδοτοιχοματικό. Πραγματικά δεν ξέρω τι να πω. Θα πάω δημόσια την επόμενη φορά. Δεν με παίρνει άλλο οικονομικά. Απλώς απελπιζομαι λίγο γιατί φαίνεται σα να μην υπάρχει λύση πέρα από τις υστεροσκοπήσεις. Και δυσκολεύομαι να το δεχτώ αυτό το πράγμα. Έκανα σήμερα ορμονικές 3η μέρα περιόδου και έχω προγεστερόνη την 21η. Επίσης την Τετάρτη θα κάνω και καμπύλες στο Έλενας. Και ο Θεός βοηθός!

Κορίτσια ο γιατρός μου με παρέπεμψε στην Λευκού , εγώ νόμιζα πως είναι μόνο Αθήνα αλλά βλέπω πως είναι και Θεσσαλονίκη κάποιες μέρες αναγκαστικά θα πάρω τηλ την Τρίτη 

ξερετε μήπως αν υπάρχει αναμονή ή θα βρω αμέσως ραντεβού ; Επίσης εσάς σας βοήθησε ;

πρίν από 13 λεπτά , Margeau είπε:

Εμένα η Οικονομοπούλου πάντως με ρώτησε τι νομίζω πως δεν πήγε καλά αλλά όταν της ανέλυσα όλα αυτά δεν μου απάντησε τίποτα. Πήγα στους ενδοκρινολόγους στο Έλενας αυτή τη βδομάδα και τίποτα βρε κορίτσια. Μου είπαν ότι οι εξετάσεις μου με βάση το ιστορικό που μου έχουν κρατήσει είναι άψογες και δεν μπορώ να κάνω τίποτα για τους πολύποδες. Τα ίδια και ο γυναικολόγος μου ο οποίος με είδε πριν αδιαθετησω αυτή τη βδομάδα και μου είπε ότι το ενδομήτριο πάλι έχει ανομοιογένεια. Είδαμε και ένα ινομύωμα ενδοτοιχοματικό. Πραγματικά δεν ξέρω τι να πω. Θα πάω δημόσια την επόμενη φορά. Δεν με παίρνει άλλο οικονομικά. Απλώς απελπιζομαι λίγο γιατί φαίνεται σα να μην υπάρχει λύση πέρα από τις υστεροσκοπήσεις. Και δυσκολεύομαι να το δεχτώ αυτό το πράγμα. Έκανα σήμερα ορμονικές 3η μέρα περιόδου και έχω προγεστερόνη την 21η. Επίσης την Τετάρτη θα κάνω και καμπύλες στο Έλενας. Και ο Θεός βοηθός!

Την Τετάρτη μάλλον θα πάω και εγώ να τα κανω όλα μαζί. Ελπίζω να εχω αδιαθετήσεις μέχρι τότε να κανω και τις ορμονικές για την επιτροπή 

3 ώρες πρίν, Chris_V είπε:

Καλημέρα! 
Κάπως έτσι και λίγο χειρότερα και εγώ…

Κεμια εξεταση στην αρχή της διέγερσης, ούτε TSH που ήταν Κατίδης τσιμπημένη -μαθαίνω τώρα- στις παλιές μου.

Μονο Ε2 την 4η και 6η μέρα διέγερσης και καθόλου LH η προγεστερονη.

Ενδομητριο δεν μετρήθηκε ποτε.

Σιγουρα όχι στην μεταφορά, αν και το επισήμανα στην μαία. Αν το μέτρησε στην ωοληψια δεν ξέρω γιατί ήμουν ναρκωμένη, στην μεταφορά όμως ήμουν ξυπνητή, το ρώτησα μόλις έφτασα «πως θα κάνουμε μεταφορά; Ενδομήτριο δεν έχουμε μετρήσει!» Και η απάντηση που είχα ήταν «δεν μετράμε ποτε»

Προγεστερονη ξεκίνησα την ημέρα της ωοληψιας, είχα πάρει δλδ μόλις 2 μέρες και 1 χάπι μέχρι την μεταφορά….

Με επηρέασε πολύ το μνμ σου να ξέρεις. Και εγώ εχω χαμηλή προγεστερονη σε κάθε κύκλο και βρήκα πολλά κοινά με όσα είχες γράψει…

Θα ηθελα κ εγω να μαθω για την προγεστερονη τι σας εχουν πει οι γιατροι σας κοριτσια. Δηλαδη στην ωοληψια ειναι τοσο χαμηλη γυρω στο 1. Ενω για την εμβρυομεταφορα ποσο πρεπει να εχει φτασει μεσα σε 3 ή 5 μερες δηλαδη??? Υπάρχουν καποιες καλες τιμες εννοω ενδεικτικά προγεστερονης που να δειχνουν την ωριμανση του ενδομητριου την ημερα εμβρυομεταφορας? Δεν εχω φτασει σε τετοιο σταδιο απλα θα ήθελα να ξερω κατι παραπανω κ εγω 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 7 λεπτά , Chris_V είπε:

Την Τετάρτη μάλλον θα πάω και εγώ να τα κανω όλα μαζί. Ελπίζω να εχω αδιαθετήσεις μέχρι τότε να κανω και τις ορμονικές για την επιτροπή 

Ουυυυ θα συναντηθούμε!!!:D

Διαφημίσεις

πρίν από 18 λεπτά , Eternity είπε:

Καταρχήν δεν προσπάθησα να πείσω κανέναν να κάνει το εμβόλιο ή να μην το κάνει. Κι αυτά που γράφεις εσύ θα μπορούσαν να φανούν ως προτροπή να μην κάνει μια έγκυος το εμβόλιο. Εδώ μέσα τη γνώμη μας λέμε και ο καθένας έχει κριτική σκέψη και κάνει αυτό που θέλει και πιστεύει. 

Το παράδειγμα σου ατυχεστατο. Πολλοί τρέχουν στις εθνικές οδούς, δε σκοτώνονται όλοι. Μάλλον δεν άκουσες πόσες έγκυες νοσησαν και πέθαναν. 

Δεν προέτρεψα κανέναν, την εμπειρία μου είπα. Φυσικά καθένας κρίνει κ επιλέγει τι θα κάνει για τον εαυτό του κ μόνο. Αν κάποια κοπέλα διάβασε αυτό που έγραψα κ κατάλαβε ότι της λέω να μην εμβολιαστεί ζητώ συγνώμη. Δεν είχα αυτή την πρόθεση. Ήθελα μόνο να πω ότι για μένα ο κορωνοϊός δεν ήταν κάτι που με τρόμαξε. Τουναντίον. Μετά από 3 μήνες έπαθα γρίπη. Αυτή πραγματικά (σε μένα τουλάχιστον) ήταν πολύ χειρότερη απ’ τον covid. Φανταστείτε ότι φέραμε συνεργείο να γίνει απολύμανση στο σχολείο γιατί κολλήσαμε σχεδόν όλοι. 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 26 λεπτά , Texas είπε:

Κορίτσια ο γιατρός μου με παρέπεμψε στην Λευκού , εγώ νόμιζα πως είναι μόνο Αθήνα αλλά βλέπω πως είναι και Θεσσαλονίκη κάποιες μέρες αναγκαστικά θα πάρω τηλ την Τρίτη 

ξερετε μήπως αν υπάρχει αναμονή ή θα βρω αμέσως ραντεβού ; Επίσης εσάς σας βοήθησε ;

Καλησπέρα κοριτσάκι μου,& εμένα ο γυναικολόγος μου από την αρχή μου είπε ότι θέλει να κλείσω ρ/β με την Λευκού και επειδή είναι μόνιμα θες/νίκη από ότι κατάλαβα,τα ρ/β που είχα μαζί της έγιναν τηλεφωνικά.Προσωπικά νομίζω ότι με βοήθησε αφού πήρε ένα πλήρες ιστορικό κΑο μου έγραψε να κάνω αρκετές εξετάσεις ,στο τέλος εκανε μια έκθεση που έστειλε στον γιατρό μου με τις συστάσεις της και συμβουλές για κάποια πράγματα που χρειάζονται να ακολουθηθούν για την διαδικασία της εξωσωματικής.Δεν δυσκολεύτηκα να βρω ρ/β αλλά κάλεσε εκείνη τη στιγμή ο γυναικολόγος μου και μου έκλεισε το πρώτο τηλεφωνικό ρ/β μαζί της.

• Μου αρέσει 1

1 ώρα πρίν, Eternity είπε:

Χαίρομαι που βοήθησα γιατί 100 ευρώ κάθε φορά δεν τα λες και λίγα. Έκανε κι ο σύζυγος? Εμάς στην ωοληψια ζητούν και του συζύγου κι ας μη μπαίνει σε κάποιο εσωτερικό χώρο. 

Σε ευχαριστούμε πολύ κορίτσι μου!!! Κάποια στιγμή θα πρέπει κάτι να γίνει και να γνωρίζουμε το πολύ σε 2 μερες το αποτέλεσμα! Και να μειώνεται η αγωνία μας και να γλιτώνουμε τόσα φάρμακα! 

Ο σύζυγος με ραπιντ μου ειπαν. Εσενα πως δεν μπαίνει σε εσωτερικό χώρο, σπερμά που δίνει;

1 hour ago, Ath1981 είπε:

@Chris_VΣε ευχάριστώ παρά πολύ για τις ευχές σου και λυπάμαι πραγματικά για την ταλαιπωρία σου.Έκανες πολύ καλά που έστω και τώρα τι έψαξες με το τμήμα αποβολών του Έλενα ,έχω κλείσει ρ/β τον Ιούλιο και σε μια ξαδέρφη μου που ταλαιπωρείται και αυτή και έχει μέχρι στιγμής 2 αποβολές ,η 1 από φυσική σύλληψη και η 2η από προσπάθεια εξωσωματικής και ο γιατρός της δεν της έδωσε κάποια εξήγηση που να τουλάχιστον να την καθησυχάζει ούτε κάποια άλλη κατεύθυνση τι μπορεί να μην πήγε καλά.Όποτε κ εγώ διαβάζοντας εδώ στο φορούμ και από αλλά παλιότερα κορίτσια που είχαν αναφέρει το συγκεκριμένο τμήμα στο Έλενα και την εξειδίκευση του της πρότεινα να κλείσουμε ρ/β.Νιώθω ότι όλη αυτή η διαδικασία με την εξωσωματική είναι μηα μεγάλη «επιχείρηση»& χρειζεται πολύ ψάξιμο και κριτική σκέψη και από πλευράς μας και γενικά να μην εφησυχάζομαστε αν κάτι δεν μας «κολλάει»είτε στην αντιμετώπιση των ειδικών ,είτε στις εξηγήσεις τους.

Εκανα τις μονάδες μου χτες και σημερα παραδίδω το φιαλίδιο στην σιλβι , ευχαριστω πολυ πολυ!:wub:

1 hour ago, Zenia82 είπε:

Ίσως παίζει ρόλο που θα κάνεις μέθη επειδή κατεβάζουν λίγο τη μασκα στη διαδικασία..τι να πω. Η αλήθεια είναι όταν μου έδωσαν τις οδηγίες για ovitrelle με ρώτησε αν θα κάνω μέθη κ είπα όχι. Ίσως γι αυτό να είπε κάνε rapid.

Όταν λες πλήρωσες κανονικά χωρίς ωάριο. Εννοείς 400?

Ναι αυτο εννοω και τωρα θα ζητήσω να πληρώσω τα μισά. Πλήρωνω πριν την ωοληψια.

• Μου αρέσει 3

wRSzp2.pngUIzHp2.png

πρίν από 26 λεπτά , Maria.28 είπε:

Θα ηθελα κ εγω να μαθω για την προγεστερονη τι σας εχουν πει οι γιατροι σας κοριτσια. Δηλαδη στην ωοληψια ειναι τοσο χαμηλη γυρω στο 1. Ενω για την εμβρυομεταφορα ποσο πρεπει να εχει φτασει μεσα σε 3 ή 5 μερες δηλαδη??? Υπάρχουν καποιες καλες τιμες εννοω ενδεικτικά προγεστερονης που να δειχνουν την ωριμανση του ενδομητριου την ημερα εμβρυομεταφορας? Δεν εχω φτασει σε τετοιο σταδιο απλα θα ήθελα να ξερω κατι παραπανω κ εγω 

Καλή ερώτηση, ούτε εγώ το έχω καταλάβει αυτό. Γενικά εγώ έχω πολύ χαμηλή τιμή, πριν την ωοληψια 0,4 ή κάτω από 0,3. Όταν έπρεπε να κάνω την εξέταση για το ενδομήτριο και μέτρησα την προγεστερονη 7η μέρα ήταν κάτω από 0,3 και όταν ρώτησα πειράζει που είναι πολύ χαμηλή μου είπαν ότι έτσι τη θελουμε όταν ξεκινάμε τα ultrogestan. Τώρα ποσό πρέπει να φτάσει στην εμβρυομεταφορα και ποσό πρέπει να έχουμε στην πορεία πραγματικά δεν έχω ιδέα. Πάντως όταν είχα κάνει εμβρυομεταφορα και μέτρησα 5η μέρα είχα prg 29,2 και μου είπαν ότι είμαι καλά αλλά θέλω λίγο ακόμα και αύξησα τη δόση.

• Μου αρέσει 1

πρίν από 8 λεπτά , Καντι είπε:

Ο σύζυγος με ραπιντ μου ειπαν. Εσενα πως δεν μπαίνει σε εσωτερικό χώρο, σπερμά που δίνει;

Εκανα τις μονάδες μου χτες και σημερα παραδίδω το φιαλίδιο στην σιλβι , ευχαριστω πολυ πολυ!:wub:

Ναι αυτο εννοω και τωρα θα ζητήσω να πληρώσω τα μισά. Πλήρωνω πριν την ωοληψια.

@Καντιπαρακαλω πολύ!χαιρομαι που βοήθησα :)

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...