Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 13 λεπτά , Antonia_ είπε:

Καλημέρα κορίτσια !! Έκανα την εμβρυομεταφορα μου σήμερα με δύο έμβρυα . Ένα ΑΑ κ ένα ΑΒ μου είπαν ένα καλό κ ένα λίγο πιο μέτριο. Και ξεκινάει η αναμονή μέχρι τη Δευτέρα 11/11. Ελπίζω αυτή τη φορά να γίνει κάτι κ να έχω καλά νέα μέχρι το τέλος 🙏🙏

Στο εύχομαι κορίτσι μου!!τώρα ηρεμία ξεκούραση και όμορφες σκέψεις!! 🥰

• Ευχή 1

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

1 ώρα πρίν, Καντι είπε:

Ξέρετε να κανουν καπου pcr με λιγότερο απο 47 ευρώ; 

Στο Γεννεσις κανουν ωοληψιες μονο με pcr, νέοι κανόνες.....

Πλάκα κάνεις, τι άλλο θα μας ζητήσουν. Έχει σημασία αν παίρνεις νάρκωση ή όχι;

πρίν από 38 λεπτά , Zenia82 είπε:

Χθες πήγα κ έκανα ωοληψία σε φυσικό κύκλο. Το πήραμε το ωάριο κ σήμερα μου είπαν ότι δεν ήταν κατάλληλο κ δεν ξεπαγωσαν καν το σπέρμα.  Μήπως ξέρετε αν αυτό το καταλαβαίνουν την ώρα που το παίρνουν αμέσως? Εγώ πλήρωσα κανονικά τα 400. Έπεσα αρκετά πρωι πρωί. 

Κανονικά ναι. Εγώ που κάνω κατάψυξη ωαρίων με παίρνουν τηλ λίγο μετά την ωοληψια και μου λένε αν ήταν καλό το ωάριο και αν μπαίνει κατάψυξη. Αν δεν είναι δεν το κρατάνε. Βέβαια από τη στιγμή που βρήκες ωάριο το 400 ισχύει, πικρή ιστορία. Η τιμή πέφτει μόνο όταν είναι μηδέν. 

• Λυπημένη/-ος 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

1 ώρα πρίν, Καντι είπε:

Ξέρετε να κανουν καπου pcr με λιγότερο απο 47 ευρώ; 

Στο Γεννεσις κανουν ωοληψιες μονο με pcr, νέοι κανόνες.....

Πριν την 3η δόση εμβολίου έκανα ωοληψιες μόνο με pcr ενώ μετά την 3η δόση εμβολίου έκανα με rapid. 
Σε αντίστοιχη φάση που θα έκανα ωοληψια Δευτέρα είχα πάει με pcr Παρασκευής κ τους το είχα πει κιολας ότι δεν βρισκω να κάνω μοριακό τεστ Σάββατο κ να έχω το αποτέλεσμα έγκαιρα μια χαρά το δέχτηκαν.

Αραγε σε ετ τι ζητάνε;

πρίν από 38 λεπτά , Zenia82 είπε:

Χθες πήγα κ έκανα ωοληψία σε φυσικό κύκλο. Το πήραμε το ωάριο κ σήμερα μου είπαν ότι δεν ήταν κατάλληλο κ δεν ξεπαγωσαν καν το σπέρμα.  Μήπως ξέρετε αν αυτό το καταλαβαίνουν την ώρα που το παίρνουν αμέσως? Εγώ πλήρωσα κανονικά τα 400. Έπεσα αρκετά πρωι πρωί. 

Δεν μου έχει τύχει το ίδιο ,μου έχει τύχει να είναι άδεια τα ωοθυλακια που το είδαν επιτόπου και πλήρωσα το μισο ποσό.

Στην θέση σου θα έκανα μια ερώτηση όμως αν δικαιούσαι μείωση του ποσού να σου κοπεί κάποιο πιστωτικο κ να συμψηφιστεί σε επόμενη πράξη είτε ωοληψια είτε ετ.

Χωρις να είμαι σίγουρη δεν νομίζω ότι το βλέπουν την ώρα της ωοληψιας αν είναι ακατάλληλο αλλά μόνο όταν μπει στο καλλιεργητική υγρό οποτε μπορει να σου πουν ότι η τιμή δεν αλλάζει. Ενώ το άδειο ωοθυλάκιο φαίνεται επι τόπου γιατί το παρακεντιζουν κ δεν έχει κάτι μέσα.

Καλη επιτυχία

• Ευχαριστώ 1

πρίν από 6 λεπτά , BlackCat είπε:

Πριν την 3η δόση εμβολίου έκανα ωοληψιες μόνο με pcr ενώ μετά την 3η δόση εμβολίου έκανα με rapid. 
Σε αντίστοιχη φάση που θα έκανα ωοληψια Δευτέρα είχα πάει με pcr Παρασκευής κ τους το είχα πει κιολας ότι δεν βρισκω να κάνω μοριακό τεστ Σάββατο κ να έχω το αποτέλεσμα έγκαιρα μια χαρά το δέχτηκαν.

Αραγε σε ετ τι ζητάνε;

Δεν μου έχει τύχει το ίδιο ,μου έχει τύχει να είναι άδεια τα ωοθυλακια που το είδαν επιτόπου και πλήρωσα το μισο ποσό.

Στην θέση σου θα έκανα μια ερώτηση όμως αν δικαιούσαι μείωση του ποσού να σου κοπεί κάποιο πιστωτικο κ να συμψηφιστεί σε επόμενη πράξη είτε ωοληψια είτε ετ.

Χωρις να είμαι σίγουρη δεν νομίζω ότι το βλέπουν την ώρα της ωοληψιας αν είναι ακατάλληλο αλλά μόνο όταν μπει στο καλλιεργητική υγρό οποτε μπορει να σου πουν ότι η τιμή δεν αλλάζει. Ενώ το άδειο ωοθυλάκιο φαίνεται επι τόπου γιατί το παρακεντιζουν κ δεν έχει κάτι μέσα.

Καλη επιτυχία

Στα δημόσια νοσοκομεία είναι από την αρχή της πανδημίας με pcr για το ζευγάρι και είναι και πολύ αυστηροί ως προς τη διάρκεια του pcr. Στα ιδιωτικά κέντρα θα υπάρχει μια Ευελιξία φαντάζομαι. Στην εμβρυομεταφορα όμως ζητάνε rapid. 

• Μου αρέσει 1

@Καντι Δεν ρωτάς αν μπορείς να κανείς pcr σήμερα στο κτίριο δίπλα στο Γεννεσις στο συνεδριακό κ να βγει το αποτέλεσμα την Δευτέρα το πρωί;

Μια φορά που δεν προλάβαινα να κάνω rapid με έστειλαν εκεί κ μετά από 15 λεπτά έστειλαν το αποτέλεσμα απευθείας στην καρτέλα μου.

Τιμή για pcr δεν ξέρω εγώ για ραπιντ είχα δώσει 10€.

51 minutes ago, Eternity said:

Μα δεν εμβολιαζεσαι για να μην κολλήσεις αλλά για να μην πεθάνεις και μη σου αφήσει κανένα κουσούρι. Επειδή κι εγώ το σκεφτόμουν λόγω του ότι ήθελα να μείνω έγκυος, όσους γιατρούς ρώτησα μου είπαν ότι είναι απίστευτα επικίνδυνο αν το κολλήσεις έγκυος και για το πως θα το περάσεις αλλά κυρίως για το τι θα αφήσει μακροπρόθεσμα. 

Ας μην ανοίξουμε βέβαια τέτοια κουβέντα γιατί απλά θα συμφωνήσουμε ότι διαφωνούμε! 

Εγω πάλι περισσότερα φοβάμαι τα τόσα φάρμακα που παίρνουμε σε κάθε εξωσωματική... 

Ποσο υψηλή ήταν δηλαδή? Τη μετράς τη μέρα της εμβρυομεταφορας? Εγώ έκανα τελευταία μέτρηση πριν την ωοληψια, μετά την ωοληψια μου είπε να ξεκινήσω vasclor και prolutex και 5 μέρες μετά την ωοληψια κάναμε την εμβρυομεταφορα. Ούτε που ξέρω τι προγεστερονη είχα τότε! Καλά, στην τύχη το κάνει εμάς??? 

Αχχχχ σε ευχαριστώ πολύ!!! Θερμοκρασία φοβάμαι να μετρήσω αν και αυτή μπορεί να είναι τώρα ανεβασμένη και μια μέρα πριν την αδιαθεσία να πέσει. Τι εννοείς δεκαρικακι? 10.000 ευρώ μια εξωσωματική???? 

Ήταν 1.8 πριν την ωοληψία λόγω διέγερσης, ενώ πρέπει να είναι το πολύ μεχρι 1.5. Δεν ειναι οτι αποκλείεται η εμφύτευση απλώς μειώνονται οι πιθανότητες.
Παρεμπιπτόντως ούτε κι εγώ είμαι εμβολιασμένη 

• Μου αρέσει 1

eardp2.png

Διαφημίσεις

10 ώρες πρίν, thelw mpempe είπε:

Κορίτσια να σας ρωτήσουμε κάτι που συζητάμε τώρα με την γυναίκα μου έχει 14 ωάρια συνολικά που τα 7 είναι 14 χιλιοστά  μετά τα 4 είναι 15 χιλιοστά και τα άλλα 3 είναι 16 χιλιοστά κάνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές από Πέμπτη εχτές δηλαδή ... Αυτά τα είδε η γιατρός εχτές Πέμπτη και λέει η ωοληψια θα γίνει τρίτη η τέταρτη ρε παιδιά μακριά δεν είναι πολλές μέρες ;;;

Είναι καλο που είναι σχετικά ομοιόμορφα σε μέγεθος, περισσότερες ελπίδες να μην χαθούν ωάρια, αλλά υπόψιν ότι αυτό που μετρά τώρα η γιατρός δεν είναι ωάρια αλλά ωοθυλάκια και δεν έχουν όλα τα ωοθυλάκια μέσα ωάρια, το ότι είναι όλα σε ίδιο περίπου μέγεθος όμως αυξάνει τις πιθανότητες να έχουν όλα! Και δεν κάνουν όλες οι γυναίκες τις ίδιες μέρες διέγερση, δεν πειράζει αν σε κάποιο κύκλο μεγαλώνουν πιο αργά κ κάνει ωοληψια πιο μετά από το σύνηθες, σημασία έχει ο αριθμός κ η ποιότητα των ωαρίων και του σπέρματος!

πρίν από 17 λεπτά , kateriiina25 είπε:

Ήταν 1.8 πριν την ωοληψία λόγω διέγερσης, ενώ πρέπει να είναι το πολύ μεχρι 1.5. Δεν ειναι οτι αποκλείεται η εμφύτευση απλώς μειώνονται οι πιθανότητες.
Παρεμπιπτόντως ούτε κι εγώ είμαι εμβολιασμένη 

Διάβαζα κάπου αυτό που λες ότι πολλοί υποστηρίζουν ότι με προγεστερονη άνω του 1 μειώνονται οι πιθανότητες εμφύτευσης όμως πολλοί δεν το δέχονται ούτε είναι κάτι που έχει επαληθευτεί. Εγώ πάλι δεν καταλαβαίνω γιατί μας πλακώνουν στην προγεστερονη μετά την ωοληψια. 

Όσο αφορά τον εμβολιασμό δε θέλω να πείσω κάποιον. Ο καθένας εμπιστεύεται το γιατρό του ή τους γιατρούς που ρωτάει. Εγώ πάντως φέτος που θα μπορώ θα εμβολιασω και το γιο μου ακριβώς επειδή εμπιστεύομαι την παιδίατρο μας που είναι και νεογνολογος και το έκανε κι αυτή στα παιδιά της. 

Γιατί δε φαίνεται να τελειώνει σύντομα αυτή η ιστορία. 

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

1 ώρα πρίν, Eternity είπε:

Σε επαρχία μένεις? Αν δεν τα βγάζει το ίδιο το νοσοκομείο και τα στέλνει κάπου αλλού θες 2 μέρες. Πχ αν το έχεις κάνει μέχρι Δευτέρα στις 1 η ώρα το μεσημέρι, Τρίτη βράδυ έχουν το αποτέλεσμα το οποίο μπορούν να στο στείλουν σε mail ή το ανεβάζουν στο gsis Τετάρτη νωρίς το πρωί. Βασικά με το που μάθεις ποτέ θα κάνεις την ovitrelle, τρέχεις μετά για μοριακό! 

Εμάς πάντα το ζητούσαν και ήλπιζα μήπως αλλάξει κάτι τώρα. Αλλά για να το πρόσθεσαν τώρα στα ιδιωτικά μάλλον δεν τη βλέπουν να πηγαίνει καλά την κατάσταση. 

Πως είσαι? Έχεις κανένα σύμπτωμα? 

Λοιπόν σε ευχαριστω για την ιδέα του δημοσίου! Πηγα στο ΙΚΑ αλεξανδρας τους ειπα οτι το θελω για ωοληψια και μου ειπαν αν όχι σημερα αργά το βράδυ, αυριο το πρωί θα το εχω.

1 ώρα πρίν, Zenia82 είπε:

Ποιος στο είπε αυτό κάντι μου; Εγώ χθες εκανα με rapid. 

Η κωνσταντίνα που με πηρε για οδηγίες ovitrelle κλπ. Μηπως εχει να κανει οτι θα κανω μέθη; Οι τρεις προηγουμενες ηταν χωρις.

1 ώρα πρίν, kateriiina25 είπε:

Κι εγώ έχω απογοητευτεί πληρως. Είμαι πεπεισμένη ότι έχει αποτύχει. Και όχι μόνο λόγω συμπτωμάτων. Απο χτες μου εχει κολλήσει οτι κακώς βιαστήκαμε να κάνουμε την ετ σε αυτό τον κύκλο που ήταν υψηλή η προγεστερόνη αλλά με έφαγε και μένα η ανυπομονησία και δεν μίλησα. Διάβασα οτι αν είναι υψηλή μειώνει τις πιθανότητες εμφύτευσης.

Αν δεν ηταν τοσο καλη δεν θα σε έβαζε ο Σφακ, ξέρει αυτός. Την σκατα ψυχολογία την δέχομαι την ειχα κι εγω , αλλα δεν ξέρεις τι κανουν αυτα τα σπορακια.....

1 ώρα πρίν, Zenia82 είπε:

Κι εγω πλήρωσα κανονικά την προηγούμενη που δεν βρέθηκε ωάριο αλλα την Δευτέρα εχω σκοπό να τους πω να χρεώσουν τα μισά.

1 ώρα πρίν, Minnie7 είπε:

Μέσω της πλατφόρμας doctor... time κλείνεις με 30 ευρώ στο genelabs στην οδό Παστέρ. Τηλεφωνικά το έχουν 40 ευρώ. Το βγάζουν την ίδια μέρα. 

Τελεια να το ξέρουμε κι αυτο!

• Μου αρέσει 1

wRSzp2.pngUIzHp2.png

2 ώρες πρίν, kateriiina25 είπε:

Κι εγώ έχω απογοητευτεί πληρως. Είμαι πεπεισμένη ότι έχει αποτύχει. Και όχι μόνο λόγω συμπτωμάτων. Απο χτες μου εχει κολλήσει οτι κακώς βιαστήκαμε να κάνουμε την ετ σε αυτό τον κύκλο που ήταν υψηλή η προγεστερόνη αλλά με έφαγε και μένα η ανυπομονησία και δεν μίλησα. Διάβασα οτι αν είναι υψηλή μειώνει τις πιθανότητες εμφύτευσης.

Καλημέρα κορίτσια! 
@Eternity μην πέφτετε τώρα!!!! Είναι αλομη νωρίς και όλα μπορούν να συμβούν και χωρίς συμπτώματα. 
Να είστε αισιόδοξες και να έχετε πίστη στα μικρά σπορακια!!! 
Σας στέλνω και στις 2 πολλή πολλή θετική ενέργεια και μεγάλη αγκαλιά !!!

• Μου αρέσει 2

2 ώρες πρίν, winspert είπε:

Και το εμβόλιο ρισκο ειναι. Βασικα εχω ηδη κολλήσει μια φορα το αρχικό στελεχος. Και εμβολιασμενη να εισαι παλι κολλας. Και απ οτι δείχνουν οι τελευταίες μελετες δεν προστατεύει και τοσο...

Ακριβώς, μια χαρά κολλάς κ εμβολιασμένος. Την πρωτοχρονιά που κόλλησα εγώ κόλλησαν κ κάποιοι εμβολιασμένοι φίλοι μας. Ήμασταν όλοι μαζί. Το περάσαμε όλοι μια χαρά εύκολα. Μόνο ένας φίλος (εμβολιασμένος) το πέρασε κάπως πιο βαριά κ του έδωσαν αντιβίωση. 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

On 10/6/2022 at 10:25 ΠΜ, Powerzen είπε:

Να έχεις μια όμορφη και τελειόμηνη εγκυμοσύνη. Καλά έκανες και άλλαξες γιατρό, λίγο αυτό λίγο και η τύχη είχες το επιθυμητό αποτέλεσμα και αυτό μετράει! Με το καλό :)

Σε ευχαριστώ πολύ !!!!Ναι τελικά όταν κάτι δε μας κολλάει η ο γιατρός δεν μας εμπνέει ασφάλεια η νιώθουμε ότι δεν μας ταιριάζει θα πρέπει να αλλάζουμε άμεσα ,εγώ έπρεπε να περάσω πρώτα μηα αποτυχημένη διαδικασία εξωσωματικής για να αποφασίσω να αλλαξω αλλά χαίρομαι που τουλάχιστον το έκανα !!!!!

• Μου αρέσει 1

1 hour ago, Καντι είπε:

Λοιπόν σε ευχαριστω για την ιδέα του δημοσίου! Πηγα στο ΙΚΑ αλεξανδρας τους ειπα οτι το θελω για ωοληψια και μου ειπαν αν όχι σημερα αργά το βράδυ, αυριο το πρωί θα το εχω.

Η κωνσταντίνα που με πηρε για οδηγίες ovitrelle κλπ. Μηπως εχει να κανει οτι θα κανω μέθη; Οι τρεις προηγουμενες ηταν χωρις.

Αν δεν ηταν τοσο καλη δεν θα σε έβαζε ο Σφακ, ξέρει αυτός. Την σκατα ψυχολογία την δέχομαι την ειχα κι εγω , αλλα δεν ξέρεις τι κανουν αυτα τα σπορακια.....

Κι εγω πλήρωσα κανονικά την προηγούμενη που δεν βρέθηκε ωάριο αλλα την Δευτέρα εχω σκοπό να τους πω να χρεώσουν τα μισά.

Τελεια να το ξέρουμε κι αυτο!

Χαίρομαι που βοήθησα γιατί 100 ευρώ κάθε φορά δεν τα λες και λίγα. Έκανε κι ο σύζυγος? Εμάς στην ωοληψια ζητούν και του συζύγου κι ας μη μπαίνει σε κάποιο εσωτερικό χώρο. 

πρίν από 58 λεπτά , Chris_V είπε:

Καλημέρα κορίτσια! 
@Eternity μην πέφτετε τώρα!!!! Είναι αλομη νωρίς και όλα μπορούν να συμβούν και χωρίς συμπτώματα. 
Να είστε αισιόδοξες και να έχετε πίστη στα μικρά σπορακια!!! 
Σας στέλνω και στις 2 πολλή πολλή θετική ενέργεια και μεγάλη αγκαλιά !!!

Σε ευχαριστούμε πολύ κορίτσι μου!!! Κάποια στιγμή θα πρέπει κάτι να γίνει και να γνωρίζουμε το πολύ σε 2 μερες το αποτέλεσμα! Και να μειώνεται η αγωνία μας και να γλιτώνουμε τόσα φάρμακα! 

3 ώρες πρίν, kateriiina25 είπε:

Μην κοιτάτε συμπτώματα, πραγματικά δεν έχει κανένα νόημα, και να έχετε, συνήθως είναι από τα φάρμακα. Επίσης με απουσία συμπτωμάτων ήμουν έγκυος με δίδυμα κ πήγαινε καλά μέχρι 6-7 βδομάδα. Τώρα έχω συμπτώματα που δεν ξέρω τι σημαίνουν κ δεν πάει καλά από τώρα ( 2 βδομάδες απόγευμα έμβρυομεταφορά), η χοριακη είναι θετική αλλά πολύ χαμηλή! Άλλες κοπέλες είχαν πόνους περιόδου κι άλλες δεν ένιωθαν τίποτα κ έχουν μωράκια! Κι άλλες είχαν πονακια κ δεν ήταν για καλό, όπως μάλλον εγώ τώρα! Και ακόμα και στην ίδια γυναίκα, κάθε εγκυμοσύνη μπορεί να είναι διαφορετική!

• Ευχαριστώ 2

3 hours ago, kateriiina25 said:

Δηλαδή ποσο υψηλή ; Συμπτώματα μην ψάχνεις τόσες και τόσες δεν ένιωθαν τίποτα ..

Κορίτσια κάναμε ξανά υπερηχογράφημα από την Πέμπτη τα 16 χιλιοστά έγιναν 18 αλλά τα 14 έγιναν μόνο 15 αυτά είναι περίπου 5 ωάρια τα 15 χιλιοστά απλά μας είπε ότι δεν μπορεί να γίνει αργότερα η ωοληψια γιατί θα χαλάσουν τα μεγάλα και έτσι σήμερα θα κάνει ξανά gonal ανταγωνιστές Κυριακή ένα φάρμακο που είναι υγρό και σκόνη την Δευτέρα τίποτε και τρίτη πρωί ωοληψια απλά μας είπε τα 15 δεν ξέρει αν θα είναι καλά

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...