Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 13 λεπτά , Antonia_ είπε:

Καλημέρα κορίτσια !! Έκανα την εμβρυομεταφορα μου σήμερα με δύο έμβρυα . Ένα ΑΑ κ ένα ΑΒ μου είπαν ένα καλό κ ένα λίγο πιο μέτριο. Και ξεκινάει η αναμονή μέχρι τη Δευτέρα 11/11. Ελπίζω αυτή τη φορά να γίνει κάτι κ να έχω καλά νέα μέχρι το τέλος 🙏🙏

Στο εύχομαι κορίτσι μου!!τώρα ηρεμία ξεκούραση και όμορφες σκέψεις!! 🥰

• Ευχή 1

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

49 minutes ago, Καντι said:

Ξέρετε να κανουν καπου pcr με λιγότερο απο 47 ευρώ; 

Στο Γεννεσις κανουν ωοληψιες μονο με pcr, νέοι κανόνες.....

Άλλο πάλι και τούτο. Καλα, τώρα το θυμήθηκαν; Ευτυχώς που ξεμπέρδεψα με τις ωοληψίες

• Μου αρέσει 1

eardp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 22 λεπτά , Καντι είπε:

Ωχ δεν το σκέφτηκα απο χτες, δεν ειμαι σιγουρη οτι θα βγάλουν τα αποτελέσματα μεχρι αυριο.

Πριν 10 μερες πηγα με ραπιντ

Σε επαρχία μένεις? Αν δεν τα βγάζει το ίδιο το νοσοκομείο και τα στέλνει κάπου αλλού θες 2 μέρες. Πχ αν το έχεις κάνει μέχρι Δευτέρα στις 1 η ώρα το μεσημέρι, Τρίτη βράδυ έχουν το αποτέλεσμα το οποίο μπορούν να στο στείλουν σε mail ή το ανεβάζουν στο gsis Τετάρτη νωρίς το πρωί. Βασικά με το που μάθεις ποτέ θα κάνεις την ovitrelle, τρέχεις μετά για μοριακό! 

πρίν από 3 λεπτά , kateriiina25 είπε:

Άλλο πάλι και τούτο. Καλα, τώρα το θυμήθηκαν; Ευτυχώς που ξεμπέρδεψα με τις ωοληψίες

Εμάς πάντα το ζητούσαν και ήλπιζα μήπως αλλάξει κάτι τώρα. Αλλά για να το πρόσθεσαν τώρα στα ιδιωτικά μάλλον δεν τη βλέπουν να πηγαίνει καλά την κατάσταση. 

Πως είσαι? Έχεις κανένα σύμπτωμα? 

πρίν από 10 λεπτά , Eternity είπε:

Δεν είσαι εμβολιασμενη??? Και το ρισκάρεις να κολλήσεις έγκυος? 

Σε εμάς πάντα μοριακό ζητούσαν στην ωοληψια και από τους δύο μας και rapid στην εμβρυομεταφορα. 

Και το εμβόλιο ρισκο ειναι. Βασικα εχω ηδη κολλήσει μια φορα το αρχικό στελεχος. Και εμβολιασμενη να εισαι παλι κολλας. Και απ οτι δείχνουν οι τελευταίες μελετες δεν προστατεύει και τοσο...

• Μου αρέσει 3

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

πρίν από 57 λεπτά , Καντι είπε:

Ποιος στο είπε αυτό κάντι μου; Εγώ χθες εκανα με rapid. 

43 minutes ago, Eternity said:

Τι να πω.... έχει σταματήσει τώρα. Τις πρώτες 2 μέρες μετά την εμβρυομεταφορα ήταν. Τώρα αρχίζω και ψάχνομαι για αλλά συμπτώματα και έχω ήδη απογοητευτεί. Το στήθος μου δεν έχει κανένα ιδιαίτερο πρήξιμο και γενικά δε νιώθω κάτι συγκεκριμένο. Έχω μόνο από χτες κάτι πονακια σαν περιόδου που έρχονται και φεύγουν. Αλλά και πριν την περίοδο μπορεί να τα έχω... Εν τω μεταξύ στην εγκυμοσύνη μου που πήγε καλά το σύμπτωμα που θυμάμαι είναι αυξημένη θερμοκρασία 37,3, και υγρά. Τώρα είναι όλα μπέρδεμα λόγω φαρμάκων. Εσύ τι είχες? 

Στο νοσοκομείο της πόλης σου να πας και να πεις ότι είναι για εισαγωγή σε νοσοκομείο, δωρεάν είναι. 

Κι εγώ έχω απογοητευτεί πληρως. Είμαι πεπεισμένη ότι έχει αποτύχει. Και όχι μόνο λόγω συμπτωμάτων. Απο χτες μου εχει κολλήσει οτι κακώς βιαστήκαμε να κάνουμε την ετ σε αυτό τον κύκλο που ήταν υψηλή η προγεστερόνη αλλά με έφαγε και μένα η ανυπομονησία και δεν μίλησα. Διάβασα οτι αν είναι υψηλή μειώνει τις πιθανότητες εμφύτευσης.

eardp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 6 λεπτά , kateriiina25 είπε:

Κι εγώ έχω απογοητευτεί πληρως. Είμαι πεπεισμένη ότι έχει αποτύχει. Και όχι μόνο λόγω συμπτωμάτων. Απο χτες μου εχει κολλήσει οτι κακώς βιαστήκαμε να κάνουμε την ετ σε αυτό τον κύκλο που ήταν υψηλή η προγεστερόνη αλλά με έφαγε και μένα η ανυπομονησία και δεν μίλησα. Διάβασα οτι αν είναι υψηλή μειώνει τις πιθανότητες εμφύτευσης.

Δεν έχεις λόγο να απογοητευεσαι κ αυτήν να μην πετύχει πράγμα που απευχομαι έχεις τόσα εμβρυακια να σε περιμένουν τι στο καλό κάποιο θα πετύχει. 

πρίν από 47 λεπτά , Eternity είπε:

Τι να πω.... έχει σταματήσει τώρα. Τις πρώτες 2 μέρες μετά την εμβρυομεταφορα ήταν. Τώρα αρχίζω και ψάχνομαι για αλλά συμπτώματα και έχω ήδη απογοητευτεί. Το στήθος μου δεν έχει κανένα ιδιαίτερο πρήξιμο και γενικά δε νιώθω κάτι συγκεκριμένο. Έχω μόνο από χτες κάτι πονακια σαν περιόδου που έρχονται και φεύγουν. Αλλά και πριν την περίοδο μπορεί να τα έχω... Εν τω μεταξύ στην εγκυμοσύνη μου που πήγε καλά το σύμπτωμα που θυμάμαι είναι αυξημένη θερμοκρασία 37,3, και υγρά. Τώρα είναι όλα μπέρδεμα λόγω φαρμάκων. Εσύ τι είχες? 

Στο νοσοκομείο της πόλης σου να πας και να πεις ότι είναι για εισαγωγή σε νοσοκομείο, δωρεάν είναι. 

Εγώ μέχρι και που έκανα το τεστ, πίστευα ότι θα πάει και αυτό το δεκαρικακι χαμένο γιατί ήμουν σίγουρη ότι θα αδιαθετήσω! Είχα τους πόνους περιόδου που είχα πάντα και την ημέρα που ήταν υποτίθεται ν αδιαθετήσω, πονούσα και περισσότερο μη σου πω! Ακριβως ο,τι μου συνέβαινε οποιαδήποτε άλλη φορά που αδιαθετούσα! 
Το μόνο διαφορετικό λοιπόν που είχα, ήταν αυτή η διάρροια για κάποιες μέρες και ευαισθησία στο στήθος από τα μέσα του κύκλου μου σχεδόν. Θερμοκρασία δεν κατάλαβα ν ανέβασα μέχρι τώρα, είναι όλα πολύ σχετικά σε κάθε εγκυμοσύνη θεωρώ.. Μέσα απ την καρδιά μου, σου εύχομαι να βρεις και αλλά μικρά τέτοια ανεπαίσθητα συμπτώματα και να είναι εξαιτίας αυτού που λαχταράς ♥️

Χθες πήγα κ έκανα ωοληψία σε φυσικό κύκλο. Το πήραμε το ωάριο κ σήμερα μου είπαν ότι δεν ήταν κατάλληλο κ δεν ξεπαγωσαν καν το σπέρμα.  Μήπως ξέρετε αν αυτό το καταλαβαίνουν την ώρα που το παίρνουν αμέσως? Εγώ πλήρωσα κανονικά τα 400. Έπεσα αρκετά πρωι πρωί. 

• Λυπημένη/-ος 1

πρίν από 50 λεπτά , Μπισκοτακι27 είπε:

Εμένα ειναι κατω απο τον σακο το αιμάτωμα κ μ ειπε επειδη ειναι μικρο θα απορροφηθεί μονο του αλλα θελω ξεκουραση αυτες τις μερες 

Άρα δε συντρέχει λόγος ανησυχίας, στο επιβεβαίωσε και ο γιατρός! Ξεκουράσου επομενως τώρα που μπορείς, σε λίγο καιρό θα τρέχουμεεεεεε ♥️

• Μου αρέσει 2

10 minutes ago, Zenia82 said:

Δεν έχεις λόγο να απογοητευεσαι κ αυτήν να μην πετύχει πράγμα που απευχομαι έχεις τόσα εμβρυακια να σε περιμένουν τι στο καλό κάποιο θα πετύχει. 

Ναι είναι το μόνο παρήγορο αλλά άντε μάζευε πάλι λεφτά για την ετ, προβληματίσου τι πήγε στραβά, τι νέες εξετάσεις πρέπει να γίνουν. Καλό φθινόπωρο 

eardp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 45 λεπτά , Καντι είπε:

Ωχ δεν το σκέφτηκα απο χτες, δεν ειμαι σιγουρη οτι θα βγάλουν τα αποτελέσματα μεχρι αυριο.

Πριν 10 μερες πηγα με ραπιντ

Αθήνα είσαι Καντι? Εδώ επαρχία πιο μικρές πόλεις κ σε 3 ώρες το έχουν έτοιμο.  Πάρε τηλ κ ρώτα πόσο άμεσα θα έχεις τα αποτελέσματα. 

10 ώρες πρίν, Margeau είπε:

Ε τότε θα κάνεις όπως σου είπαν! Ίσως παίζει ρόλο το ότι δε θα γίνει εμβρυομεταφορα στον ίδιο κύκλο. Καλή επιτυχία κορίτσι μου! Ακολουθείς πιστά τις οδηγίες που σου έχουν δώσει! :)

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου

• Μου αρέσει 1

1 hour ago, Καντι said:

Μέσω της πλατφόρμας doctor... time κλείνεις με 30 ευρώ στο genelabs στην οδό Παστέρ. Τηλεφωνικά το έχουν 40 ευρώ. Το βγάζουν την ίδια μέρα. 

• Μου αρέσει 2

10 ώρες πρίν, Margeau είπε:

Κορίτσι μου ούτε και μένα μου έκαναν εξετάσεις την 2η μέρα, ξεκίνησα κατευθείαν διέγερση. Βέβαια είχα κάνει δυο τρεις φορές ορμονικές την 3η μέρα περιόδου και ήταν σχεδόν ίδιες οι τιμές και τις τρεις φορές. Επίσης δεν μου έκαναν καμία ορμονική κατά τη διάρκεια της διαδικασίας εκτός από οιστραδιόλη από την 7η μέρα διέγερσης και κάθε μέρα μέχρι την ωοληψία. Εμβρυομεταφορα έκανα στον ίδιο κύκλο χωρίς να μου μετρήσουν ποτέ προγεστερόνη παρά μόνο το πάχος του ενδομητρίου. Ουτροτζεσταν ξεκίνησα την επόμενη της εμβρυομεταφορας και στην ουσία τα πήρα 4,5 μέρες μόνο πριν την εμβρυομεταφορά αφού έβαλα βλαστοκύστες. Δεν ξέρω βρε κορίτσια. Εσείς που έχετε ξανακάνει εμβρυομεταφορα, είναι όλα αυτά λογικά και σωστά? Πάχος ενδομητρίου είχα 11 την ημέρα της ωοληψιας και 11,4 την ημέρα της εμβρυομεταφορας. Τα εμβρυακια ήταν άριστα. Κι όμως πήρα κουλούρα!

Καλημέρα! 
Κάπως έτσι και λίγο χειρότερα και εγώ…

Κεμια εξεταση στην αρχή της διέγερσης, ούτε TSH που ήταν Κατίδης τσιμπημένη -μαθαίνω τώρα- στις παλιές μου.

Μονο Ε2 την 4η και 6η μέρα διέγερσης και καθόλου LH η προγεστερονη.

Ενδομητριο δεν μετρήθηκε ποτε.

Σιγουρα όχι στην μεταφορά, αν και το επισήμανα στην μαία. Αν το μέτρησε στην ωοληψια δεν ξέρω γιατί ήμουν ναρκωμένη, στην μεταφορά όμως ήμουν ξυπνητή, το ρώτησα μόλις έφτασα «πως θα κάνουμε μεταφορά; Ενδομήτριο δεν έχουμε μετρήσει!» Και η απάντηση που είχα ήταν «δεν μετράμε ποτε»

Προγεστερονη ξεκίνησα την ημέρα της ωοληψιας, είχα πάρει δλδ μόλις 2 μέρες και 1 χάπι μέχρι την μεταφορά….

Με επηρέασε πολύ το μνμ σου να ξέρεις. Και εγώ εχω χαμηλή προγεστερονη σε κάθε κύκλο και βρήκα πολλά κοινά με όσα είχες γράψει…

• Λυπημένη/-ος 1

πρίν από 20 λεπτά , winspert είπε:

Και το εμβόλιο ρισκο ειναι. Βασικα εχω ηδη κολλήσει μια φορα το αρχικό στελεχος. Και εμβολιασμενη να εισαι παλι κολλας. Και απ οτι δείχνουν οι τελευταίες μελετες δεν προστατεύει και τοσο...

Μα δεν εμβολιαζεσαι για να μην κολλήσεις αλλά για να μην πεθάνεις και μη σου αφήσει κανένα κουσούρι. Επειδή κι εγώ το σκεφτόμουν λόγω του ότι ήθελα να μείνω έγκυος, όσους γιατρούς ρώτησα μου είπαν ότι είναι απίστευτα επικίνδυνο αν το κολλήσεις έγκυος και για το πως θα το περάσεις αλλά κυρίως για το τι θα αφήσει μακροπρόθεσμα. 

Ας μην ανοίξουμε βέβαια τέτοια κουβέντα γιατί απλά θα συμφωνήσουμε ότι διαφωνούμε! 

Εγω πάλι περισσότερα φοβάμαι τα τόσα φάρμακα που παίρνουμε σε κάθε εξωσωματική... 

πρίν από 24 λεπτά , kateriiina25 είπε:

Ποσο υψηλή ήταν δηλαδή? Τη μετράς τη μέρα της εμβρυομεταφορας? Εγώ έκανα τελευταία μέτρηση πριν την ωοληψια, μετά την ωοληψια μου είπε να ξεκινήσω vasclor και prolutex και 5 μέρες μετά την ωοληψια κάναμε την εμβρυομεταφορα. Ούτε που ξέρω τι προγεστερονη είχα τότε! Καλά, στην τύχη το κάνει εμάς??? 

πρίν από 21 λεπτά , Tselek είπε:

Εγώ μέχρι και που έκανα το τεστ, πίστευα ότι θα πάει και αυτό το δεκαρικακι χαμένο γιατί ήμουν σίγουρη ότι θα αδιαθετήσω! Είχα τους πόνους περιόδου που είχα πάντα και την ημέρα που ήταν υποτίθεται ν αδιαθετήσω, πονούσα και περισσότερο μη σου πω! Ακριβως ο,τι μου συνέβαινε οποιαδήποτε άλλη φορά που αδιαθετούσα! 
Το μόνο διαφορετικό λοιπόν που είχα, ήταν αυτή η διάρροια για κάποιες μέρες και ευαισθησία στο στήθος από τα μέσα του κύκλου μου σχεδόν. Θερμοκρασία δεν κατάλαβα ν ανέβασα μέχρι τώρα, είναι όλα πολύ σχετικά σε κάθε εγκυμοσύνη θεωρώ.. Μέσα απ την καρδιά μου, σου εύχομαι να βρεις και αλλά μικρά τέτοια ανεπαίσθητα συμπτώματα και να είναι εξαιτίας αυτού που λαχταράς ♥️

Αχχχχ σε ευχαριστώ πολύ!!! Θερμοκρασία φοβάμαι να μετρήσω αν και αυτή μπορεί να είναι τώρα ανεβασμένη και μια μέρα πριν την αδιαθεσία να πέσει. Τι εννοείς δεκαρικακι? 10.000 ευρώ μια εξωσωματική???? 

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...