Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Έχω κάνει φυσικό τροποποιημένο και δεν μεγάλωναν τα ωοθυλακια..

τα πιο πολλά ωάρια τα πήρα με το μακρύ πρωτόκολλο (15 εκ των οποίων τα 12 ώριμα). Το ίδιο πρωτόκολλο την επόμενη φορά έδωσε μόνο 2 ωάρια. 
      τώρα θα δοκιμάσω με την Elonva. Ελπίζω να πάει καλά!! 

Σας ευχαριστώ για τις ευχές σας! 

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

1 hour ago, Margeau είπε:

Κορίτσια μήπως έχετε μπερδέψει κάτι? Την arvecap την ξεκινάμε 2η μέρα της περιόδου για καταστολή των ορμονών στην υπόφυση. Η ένεση που γίνεται 36 ώρες πριν την ωοληψία για να ωριμάσουν τα ωάρια είναι η ovitrelle. Kallo  καταρχάς καλή αρχή και πολύ καλή επιτυχία! Τι πρωτόκολλο κάνεις? Συνήθως τις  arvecap τις κάνουν ταυτόχρονα με τις gonal. Τουλάχιστον έτσι γίνεται στο βραχύ πρωτόκολλο. Κορίτσια τα λέω λάθος? Διορθωστε με σας παρακαλώ!

Εμένα σε βραχυ πρωτοκολλο παντως με ξεκίνησε με gonal, 7η μέρα προσθεσε cetrotide κ 12η διπλη averkap. Αρχικά ovitrelle είχε πει αλλά είχα υψηλή Ε2 κ τελικά έκανα τις averkap. Απλά δεν έκανα ωοληψια κ ετ στον ίδιο κυκλο, μήπως εκεί υπάρχει η διαφορά. 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κορίτσια μήπως έχετε μπερδέψει κάτι? Την arvecap την ξεκινάμε 2η μέρα της περιόδου για καταστολή των ορμονών στην υπόφυση. Η ένεση που γίνεται 36 ώρες πριν την ωοληψία για να ωριμάσουν τα ωάρια είναι η ovitrelle. Kallo  καταρχάς καλή αρχή και πολύ καλή επιτυχία! Τι πρωτόκολλο κάνεις? Συνήθως τις  arvecap τις κάνουν ταυτόχρονα με τις gonal. Τουλάχιστον έτσι γίνεται στο βραχύ πρωτόκολλο. Κορίτσια τα λέω λάθος? Διορθωστε με σας παρακαλώ!

Εγώ πάντως την arvecap την έκανα μαζί με την ovitrelle 36 ώρες πριν την ωοληψια,αλλά δεν ξέρω πως λέγεται το πρωτόκολλο που ακολούθησα . Πάντως την αγωγή την έπαιρνα γύρω στις δυο βδομάδες και μετά έκανα την ωοληψια 

• Μου αρέσει 1

Κορίτσι μου ούτε και μένα μου έκαναν εξετάσεις την 2η μέρα, ξεκίνησα κατευθείαν διέγερση. Βέβαια είχα κάνει δυο τρεις φορές ορμονικές την 3η μέρα περιόδου και ήταν σχεδόν ίδιες οι τιμές και τις τρεις φορές. Επίσης δεν μου έκαναν καμία ορμονική κατά τη διάρκεια της διαδικασίας εκτός από οιστραδιόλη από την 7η μέρα διέγερσης και κάθε μέρα μέχρι την ωοληψία. Εμβρυομεταφορα έκανα στον ίδιο κύκλο χωρίς να μου μετρήσουν ποτέ προγεστερόνη παρά μόνο το πάχος του ενδομητρίου. Ουτροτζεσταν ξεκίνησα την επόμενη της εμβρυομεταφορας και στην ουσία τα πήρα 4,5 μέρες μόνο πριν την εμβρυομεταφορά αφού έβαλα βλαστοκύστες. Δεν ξέρω βρε κορίτσια. Εσείς που έχετε ξανακάνει εμβρυομεταφορα, είναι όλα αυτά λογικά και σωστά? Πάχος ενδομητρίου είχα 11 την ημέρα της ωοληψιας και 11,4 την ημέρα της εμβρυομεταφορας. Τα εμβρυακια ήταν άριστα. Κι όμως πήρα κουλούρα!

Καλά μη νομίζεις και εγώ που έκανα όλες τις εξετάσεις κουλούρα πήρα άρα τίποτα δεν είναι σίγουρο!!! Ελπίζουμε στην επόμενη…

• Μου αρέσει 1

Κορίτσια να σας ρωτήσουμε κάτι που συζητάμε τώρα με την γυναίκα μου έχει 14 ωάρια συνολικά που τα 7 είναι 14 χιλιοστά  μετά τα 4 είναι 15 χιλιοστά και τα άλλα 3 είναι 16 χιλιοστά κάνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές από Πέμπτη εχτές δηλαδή ... Αυτά τα είδε η γιατρός εχτές Πέμπτη και λέει η ωοληψια θα γίνει τρίτη η τέταρτη ρε παιδιά μακριά δεν είναι πολλές μέρες ;;;

πρίν από 16 λεπτά , thelw mpempe είπε:

Κορίτσια να σας ρωτήσουμε κάτι που συζητάμε τώρα με την γυναίκα μου έχει 14 ωάρια συνολικά που τα 7 είναι 14 χιλιοστά  μετά τα 4 είναι 15 χιλιοστά και τα άλλα 3 είναι 16 χιλιοστά κάνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές από Πέμπτη εχτές δηλαδή ... Αυτά τα είδε η γιατρός εχτές Πέμπτη και λέει η ωοληψια θα γίνει τρίτη η τέταρτη ρε παιδιά μακριά δεν είναι πολλές μέρες ;;;

Ο γιατρός μπορεί να κρίνει ποια μέρα θα γίνει η ωοληψια ανάλογα με την εικόνα που έχει κάθε φορά. Το βραχυ πρωτοκολλο κρατάει περιπου 2 βδομάδες οπότε όχι δεν είναι πολλες οι μέρες. Καλη επιτυχία να έχετε! 

Διαφημίσεις

1 hour ago, thelw mpempe said:

Μην ανησυχείς, η δουλειά των ανταγωνιστών ειναι να μην αφήσει τα ωοθυλάκια να σκάσουν. Και μένα απο την μέρα που ήταν τα μεγαλύτερο 17χιλ πέρασαν 3 μέρες για την ωοληψία. Ομως είχαν και πολύ γρήγορη ανάπτυξη γιατί φαντάσου την επόμενη μερα είχαν πάει 20χιλ και το βραδυ εκανα την ovitrelle. Καλά είναι, μην ανησυχείς. Αφήνει μέρες για να μπορέσουν να μεγαλώσουν και τα μικρά 

eardp2.png

On 9/6/2022 at 11:05 ΠΜ, Eternity είπε:

Κορίτσια τη βοήθειά σας!!Έχω από προχτες που με έχει πιάσει ευκοιλια καθημερινά ενώ μέχρι την ωοληψια είχα πρηστεί ολόκληρη και δυσκολευομουν να πάω τουαλέτα. Η προγεστερονη δημιουργεί δυσκοιλιότητα, τι να μου συμβαίνει? Να απέτυχε η εμφύτευση???? (τρελή σκέψη βέβαια τόσο νωρίς) 

Εγώ πάντως πριν μάθω ότι είμαι έγκυος, είχα για κάποιες συνεχόμενες μέρες ευκοίλια, άσχημη! Πρώτη φορά στη ζωη μου τόσο πολύ! Μετά βέβαια ήρθε η δυσκοιλιότητα.. 

Μηπως είναι θετικός οιωνός και σε σένα; 

@Μπισκοτακι27 εγώ έχω καφέ υγρά από την 6η εβδομάδα σχεδόν μέχρι και την 8η που είμαι τώρα. Κάποιες φορές η ποσότητα με τρόμαξε και πήγα για υπέρηχο. Είδε ένα αιμάτωμα από πάνω από τον σάκο αλλά φαντάσου μου είπε ότι είναι παλιό αίμα και ότι θα φύγει με αυτόν τον τρόπο από μόνο του, μέχρι και τη συμπλήρωση του 3ου μήνα. Ούτε ξεκούραση, ούτε τίποτα δεν μου συνέστησε, μόνο το σεξ μας έκοψε μέχρι να σταματήσει εντελώς ♥️ Το καφέ χρωμα μην το φοβάσαι! Αν γίνει αίμα καθαρό με ροη περιόδου (που δεν θα γίνει), εκει ν ανησυχήσεις! Το άγχος δεν βοηθησε κανέναν κορίτσι μου γλυκό, απόλαυσέ το ♥️

• Μου αρέσει 2

6 ώρες πρίν, thelw mpempe είπε:

Μια χαρα σας βάζει για ωοληψια. Εμενα χτες ηταν 18 το μεγαλύτερο και με βάζει την Δευτέρα.

• Μου αρέσει 1

wRSzp2.pngUIzHp2.png

8 ώρες πρίν, Neverstop είπε:

Την arvekap την κάνουν συχνά και μαζί με την ovitrelle 36 ώρες πριν την ωοληψια, για την τελική ωρίμανση των ωοθυλακιων. 

Στο μακρύ πρωτόκολλο χρησιμοποιείται περισσότερο. 

Δεν το ήξερα καθόλου αυτό! Σ'ευχαριστώ κορίτσι μου για την ενημέρωση! 

8 ώρες πρίν, Penaki είπε:

Εμένα σε βραχυ πρωτοκολλο παντως με ξεκίνησε με gonal, 7η μέρα προσθεσε cetrotide κ 12η διπλη averkap. Αρχικά ovitrelle είχε πει αλλά είχα υψηλή Ε2 κ τελικά έκανα τις averkap. Απλά δεν έκανα ωοληψια κ ετ στον ίδιο κυκλο, μήπως εκεί υπάρχει η διαφορά. 

Καμία σχέση με αυτά που έκανα εγώ. 2η μέρα αρβεκαπ μέχρι 7η και από 3η μέρα μέχρι ωοληψία και γκοναλ. 36 ώρες πριν οβιτρέλ. Κορίτσια μήπως δεν έκανα βραχύ τελικά?

8 ώρες πρίν, Σποράκι είπε:

Καλά μη νομίζεις και εγώ που έκανα όλες τις εξετάσεις κουλούρα πήρα άρα τίποτα δεν είναι σίγουρο!!! Ελπίζουμε στην επόμενη…

Καλή επιτυχία! Τι να κάνουμε, ελπίζουμε!

Διαφημίσεις

4 ώρες πρίν, Tselek είπε:

Εγώ πάντως πριν μάθω ότι είμαι έγκυος, είχα για κάποιες συνεχόμενες μέρες ευκοίλια, άσχημη! Πρώτη φορά στη ζωη μου τόσο πολύ! Μετά βέβαια ήρθε η δυσκοιλιότητα.. 

@Μπισκοτακι27 εγώ έχω καφέ υγρά από την 6η εβδομάδα σχεδόν μέχρι και την 8η που είμαι τώρα. Κάποιες φορές η ποσότητα με τρόμαξε και πήγα για υπέρηχο. Είδε ένα αιμάτωμα από πάνω από τον σάκο αλλά φαντάσου μου είπε ότι είναι παλιό αίμα και ότι θα φύγει με αυτόν τον τρόπο από μόνο του, μέχρι και τη συμπλήρωση του 3ου μήνα. Ούτε ξεκούραση, ούτε τίποτα δεν μου συνέστησε, μόνο το σεξ μας έκοψε μέχρι να σταματήσει εντελώς ♥️ Το καφέ χρωμα μην το φοβάσαι! Αν γίνει αίμα καθαρό με ροη περιόδου (που δεν θα γίνει), εκει ν ανησυχήσεις! Το άγχος δεν βοηθησε κανέναν κορίτσι μου γλυκό, απόλαυσέ το ♥️

Τι να πω.... έχει σταματήσει τώρα. Τις πρώτες 2 μέρες μετά την εμβρυομεταφορα ήταν. Τώρα αρχίζω και ψάχνομαι για αλλά συμπτώματα και έχω ήδη απογοητευτεί. Το στήθος μου δεν έχει κανένα ιδιαίτερο πρήξιμο και γενικά δε νιώθω κάτι συγκεκριμένο. Έχω μόνο από χτες κάτι πονακια σαν περιόδου που έρχονται και φεύγουν. Αλλά και πριν την περίοδο μπορεί να τα έχω... Εν τω μεταξύ στην εγκυμοσύνη μου που πήγε καλά το σύμπτωμα που θυμάμαι είναι αυξημένη θερμοκρασία 37,3, και υγρά. Τώρα είναι όλα μπέρδεμα λόγω φαρμάκων. Εσύ τι είχες? 

πρίν από 10 λεπτά , Καντι είπε:

Ξέρετε να κανουν καπου pcr με λιγότερο απο 47 ευρώ; 

Στο Γεννεσις κανουν ωοληψιες μονο με pcr, νέοι κανόνες.....

Στο νοσοκομείο της πόλης σου να πας και να πεις ότι είναι για εισαγωγή σε νοσοκομείο, δωρεάν είναι. 

11 ώρες πρίν, Μπισκοτακι27 είπε:

Το καλο ειναι πως εγω δεν εχω αιμοραγια προς τ παρων… κ τι εγινε μ τη φιλη σου; Το απορρόφησε  ο οργανισμός της;;

Στην πρώτη εγκυμοσύνη που ειχε αιμορραγία το απορροφησε ναι. Τωρα στη δεύτερη είναι νωρίς...τωρα το ειδε αλλα ηταν καθησυχαστικος ο γιατρός της...

πρίν από 10 λεπτά , Καντι είπε:

Ξέρετε να κανουν καπου pcr με λιγότερο απο 47 ευρώ; 

Στο Γεννεσις κανουν ωοληψιες μονο με pcr, νέοι κανόνες.....

Πλάκα κάνεις; Κ ενα πράγμα που απολάμβανα ηταν οτι ηθελαν μονο ραπιντ!!! Απο ποτε ισχύει αυτό; Και το κανουν τωρα καλοκαιριατικα που δεν εχει κρούσματα; Παμε καλα; Στην εμβρυομεταφορα τι να ισχύει αραγε;;; Πω πω... στενοχωρήθηκα τωρα. Οχι τοσο για τα λεφτά αλλά για το αγχος. Γιατί εδω που είμαι κανουν δυο μερες να βγουν τα αποτελέσματα και πάντα υπάρχει το αγχος να το ξερω εγκαιρως για να έχει βγει...:(

πρίν από 7 λεπτά , Eternity είπε:

Στο νοσοκομείο της πόλης σου να πας και να πεις ότι είναι για εισαγωγή σε νοσοκομείο, δωρεάν είναι. 

Στα νοσοκομεία κανουν μονο σε εμβολιασμενους. Οι υπολοιποι τιμωρία και χαράτσι.

• Λυπημένη/-ος 2

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

5 ώρες πρίν, Tselek είπε:

Εμένα ειναι κατω απο τον σακο το αιμάτωμα κ μ ειπε επειδη ειναι μικρο θα απορροφηθεί μονο του αλλα θελω ξεκουραση αυτες τις μερες 

πρίν από 19 λεπτά , Eternity είπε:

Τι να πω.... έχει σταματήσει τώρα. Τις πρώτες 2 μέρες μετά την εμβρυομεταφορα ήταν. Τώρα αρχίζω και ψάχνομαι για αλλά συμπτώματα και έχω ήδη απογοητευτεί. Το στήθος μου δεν έχει κανένα ιδιαίτερο πρήξιμο και γενικά δε νιώθω κάτι συγκεκριμένο. Έχω μόνο από χτες κάτι πονακια σαν περιόδου που έρχονται και φεύγουν. Αλλά και πριν την περίοδο μπορεί να τα έχω... Εν τω μεταξύ στην εγκυμοσύνη μου που πήγε καλά το σύμπτωμα που θυμάμαι είναι αυξημένη θερμοκρασία 37,3, και υγρά. Τώρα είναι όλα μπέρδεμα λόγω φαρμάκων. Εσύ τι είχες? 

Ωχ δεν το σκέφτηκα απο χτες, δεν ειμαι σιγουρη οτι θα βγάλουν τα αποτελέσματα μεχρι αυριο.

πρίν από 15 λεπτά , winspert είπε:

Στην πρώτη εγκυμοσύνη που ειχε αιμορραγία το απορροφησε ναι. Τωρα στη δεύτερη είναι νωρίς...τωρα το ειδε αλλα ηταν καθησυχαστικος ο γιατρός της...

Πλάκα κάνεις; Κ ενα πράγμα που απολάμβανα ηταν οτι ηθελαν μονο ραπιντ!!! Απο ποτε ισχύει αυτό; Και το κανουν τωρα καλοκαιριατικα που δεν εχει κρούσματα; Παμε καλα; Στην εμβρυομεταφορα τι να ισχύει αραγε;;; Πω πω... στενοχωρήθηκα τωρα. Οχι τοσο για τα λεφτά αλλά για το αγχος. Γιατί εδω που είμαι κανουν δυο μερες να βγουν τα αποτελέσματα και πάντα υπάρχει το αγχος να το ξερω εγκαιρως για να έχει βγει...:(

Πριν 10 μερες πηγα με ραπιντ

wRSzp2.pngUIzHp2.png

πρίν από 33 λεπτά , winspert είπε:

Δεν είσαι εμβολιασμενη??? Και το ρισκάρεις να κολλήσεις έγκυος? 

Σε εμάς πάντα μοριακό ζητούσαν στην ωοληψια και από τους δύο μας και rapid στην εμβρυομεταφορα. 

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...