Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Έχω κάνει φυσικό τροποποιημένο και δεν μεγάλωναν τα ωοθυλακια..

τα πιο πολλά ωάρια τα πήρα με το μακρύ πρωτόκολλο (15 εκ των οποίων τα 12 ώριμα). Το ίδιο πρωτόκολλο την επόμενη φορά έδωσε μόνο 2 ωάρια. 
      τώρα θα δοκιμάσω με την Elonva. Ελπίζω να πάει καλά!! 

Σας ευχαριστώ για τις ευχές σας! 

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

1 ώρα πρίν, Μπισκοτακι27 είπε:

Καμία κοριτσια;:neutral:

Κοριτσακι μου,εγω στην εγκυμοσύνη ποθ εβαζα βασκλορ αν και δεν ειχα αιματωμα ειχα καποιες φορες καποια κομμάτια με ελάχιστο καφε. Το καφε ειναι παλιο αιμα...μην ανησυχείς. Επισης μπορεί να τραυματιζομαστε απο το μαρκουτσι που χώνουμε συνέχεια μεσα μας. Σε καθε περίπτωση αν σε απασχολει κάτι να κανεις παντα μια ερώτηση στο γιατρό ή στη μαια σου γιατί ξερω πως δεν θα ησυχασεις αλλιως...Τα φιλια μου

• Μου αρέσει 1

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 3 λεπτά , winspert είπε:

Κοριτσακι μου,εγω στην εγκυμοσύνη ποθ εβαζα βασκλορ αν και δεν ειχα αιματωμα ειχα καποιες φορες καποια κομμάτια με ελάχιστο καφε. Το καφε ειναι παλιο αιμα...μην ανησυχείς. Επισης μπορεί να τραυματιζομαστε απο το μαρκουτσι που χώνουμε συνέχεια μεσα μας. Σε καθε περίπτωση αν σε απασχολει κάτι να κανεις παντα μια ερώτηση στο γιατρό ή στη μαια σου γιατί ξερω πως δεν θα ησυχασεις αλλιως...Τα φιλια μου

Ναι μιλησα μ τον γιατρο μ Ειπε δεν ειναι κατι αυτο..

μ πιο πολυ με απασχολει κ με αγχωνει το αιμάτωμα μικρο ειναι βεβαια αλλα κ παλι φοβαμαι πολυ :(

πρίν από 7 λεπτά , Μπισκοτακι27 είπε:

Ναι μιλησα μ τον γιατρο μ Ειπε δεν ειναι κατι αυτο..

μ πιο πολυ με απασχολει κ με αγχωνει το αιμάτωμα μικρο ειναι βεβαια αλλα κ παλι φοβαμαι πολυ :(

Να μη φοβάσαι καθόλου...Απλα κατσε ξαπλα λιγο καιρό και ολα θα πανε καλά. Παρα πολλες γυναίκες εχουν αιμάτωμα στην αρχη...και εσενα είναι και μικρό. Ειναι χειρότερο που κάθεσαι και στενοχωριέσαι.  Και μια φίλη που εμαθε οτι ειναι έγκυος ειδαν οτι εχει αιματωμα. Απλα θα ξεκουραστεί για μερικες μερες και ολα καλα. Δεν αγχώνεται γιατί στην πρώτη εγκυμοσύνη είχε μεγαλύτερο αιμάτωμα με μεγαλη αιμορραγία και πήγαν ολα καλα. Τωρα εχει απλα λιγα καφε. Ολα καλα...Σου στελνω θετικη ενέργεια

• Μου αρέσει 1

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

πρίν από 3 λεπτά , winspert είπε:

Να μη φοβάσαι καθόλου...Απλα κατσε ξαπλα λιγο καιρό και ολα θα πανε καλά. Παρα πολλες γυναίκες εχουν αιμάτωμα στην αρχη...και εσενα είναι και μικρό. Ειναι χειρότερο που κάθεσαι και στενοχωριέσαι.  Και μια φίλη που εμαθε οτι ειναι έγκυος ειδαν οτι εχει αιματωμα. Απλα θα ξεκουραστεί για μερικες μερες και ολα καλα. Δεν αγχώνεται γιατί στην πρώτη εγκυμοσύνη είχε μεγαλύτερο αιμάτωμα με μεγαλη αιμορραγία και πήγαν ολα καλα. Τωρα εχει απλα λιγα καφε. Ολα καλα...Σου στελνω θετικη ενέργεια

Το καλο ειναι πως εγω δεν εχω αιμοραγια προς τ παρων… κ τι εγινε μ τη φιλη σου; Το απορρόφησε  ο οργανισμός της;;

Διαφημίσεις

πρίν από 9 λεπτά , κοτοπουλάκι είπε:

Μπλέξαμε από τώρα με τα βακτηρίδια..:sad:

Με διαβεβαίωσε πάντως ότι δεν υπάρχει θέμα με την αντιβιωση! Γτ τον ρώτησα μηοως να περίμενα να κλείσω το 1ο 3μηνο και να ξεκινούσα μετά. 

πρίν από 11 λεπτά , Angot είπε:

Με διαβεβαίωσε πάντως ότι δεν υπάρχει θέμα με την αντιβιωση! Γτ τον ρώτησα μηοως να περίμενα να κλείσω το 1ο 3μηνο και να ξεκινούσα μετά. 

Ναι κ εμένα έτσι μου είπαν.. Απ’ ότι άκουσα πολλές έγκυες παίρνουν αντιβίωση οπότε μάλλον δεν δημιουργείται πρόβλημα.

6 ώρες πρίν, Chris_V είπε:

Καλησπερα,

Στο Λαικο την κανουν δωρεαν, σε περιπτωση που σας ενδιαφερει.

Καλως μας ηρθες κοριτσι και σου ευχομαι ολοψυχα μια υπεροχη τελειομηνη εγκυμοσυνη. Εχεις απολυτο δικαιο σε οτι λες για το αισθημα εμπιστοσυνης που μας βγαζει ο γιατρος μας...νομιζω οτι μπορουμε να το νιωσουμε αν κατι δεν παει καλα.

Μαθαινω παθαινοντας και εγω, ομως καποιες φορες συντρεχουν και αλλοι λογοι για μια αποτυχια, και οχι μονο οτι αυτο συμβαινει στις εξωσωματικες οτι ή οτι δεν ειναι περιεργο να συμβαινει σε μια γυναικα ανω των 40...

Οποτε ψαξιμο καλο και απο εμας και αλλαγη πορειας αν καποιος/κατι δεν μας κανει να νιωθουμε ασφαλεια .

Και στα υπολοιπα δικα μου τωρα...ημουν στο Ελενα σημερα στο Τμ. Αποβολων  και εχω να πω μονο τα καλυτερα για την κα Οικονομοπουλου, τον χρονο που αφιερωσε και το ζηλο που εδειξε.

Θα κανουμε καποιες συμπληρωματικες εξετασεις κυριως για το αντρικο κομματι, ομως απο οτι φαινεται εγιναν καποιες σοβαρες απροσεξιες απο την διεγερση ακομη και σιγουρα και μετα την εμβρυμεταφορα ωστε να καταληξουμε εδω....και σιγουρα με καλυτερο χειρισμο ή μεταφορα τον επομενο μηνα τα αποτελεσματα θα μπορουσαν  να ειναι καλυτερα...

Εχω μεγαλη λυπη και απογοητευση...πως ειναι δυνατον να μην νιωθει και να μην σεβεται ο ιδιος μας ο γιατρος αυτην την μεγαλη μας λαχταρα και αναγκη να κανουμε ενα παιδι και να μην γινεται οτι το δυνατον καλυτερο ωστε να αποφυγουμε αυτες τις τοσο ψυχοφθορες καταστασεις...

Τι λάθος έκανα ε ο γιατρός σου κοριτσι?

ugAHp3.png

jfV0p3.png

5 ώρες πρίν, Penaki είπε:

Κ εμένα στην ωοληψια μόνο υπερυχο κ Ε2 μου έκανε κ averkap την εκανα τελευταία ένεση 36 ώρες πριν την ωοληψια. Απλά lh, prg E2 κ ΑΜΗ τις είχα κάνει μήνες νωρίτερα στο 1ο ραντεβού μου τις είχε γράψει κ τις έκανα 2-3η μέρα κυκλου. Αντε προετοιμάζεται το μεγάλο δώρο απο τα φετινά γενέθλια σου! 

Καλησπέρα σου στέλνω πμ 

Κορίτσια μήπως έχετε μπερδέψει κάτι? Την arvecap την ξεκινάμε 2η μέρα της περιόδου για καταστολή των ορμονών στην υπόφυση. Η ένεση που γίνεται 36 ώρες πριν την ωοληψία για να ωριμάσουν τα ωάρια είναι η ovitrelle. Kallo  καταρχάς καλή αρχή και πολύ καλή επιτυχία! Τι πρωτόκολλο κάνεις? Συνήθως τις  arvecap τις κάνουν ταυτόχρονα με τις gonal. Τουλάχιστον έτσι γίνεται στο βραχύ πρωτόκολλο. Κορίτσια τα λέω λάθος? Διορθωστε με σας παρακαλώ!

7 ώρες πρίν, marina39 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια, να ρωτήσω αυτές που έχουν ήδη μια εγκυμοσύνη στην πλάτη τους, τι προτείνετε για Λήψη Τροφοβλάστης? Έχετε καλούς γιατρούς ?

Ειχα τον Μαλλιγιάννη, ξερω δυο κπελες που έκαναν μαζι του και ολα πηγαν καλα.

• Μου αρέσει 2

wRSzp2.pngUIzHp2.png

Διαφημίσεις

6 ώρες πρίν, Chris_V είπε:

Καλησπερα,

Στο Λαικο την κανουν δωρεαν, σε περιπτωση που σας ενδιαφερει.

Καλως μας ηρθες κοριτσι και σου ευχομαι ολοψυχα μια υπεροχη τελειομηνη εγκυμοσυνη. Εχεις απολυτο δικαιο σε οτι λες για το αισθημα εμπιστοσυνης που μας βγαζει ο γιατρος μας...νομιζω οτι μπορουμε να το νιωσουμε αν κατι δεν παει καλα.

Μαθαινω παθαινοντας και εγω, ομως καποιες φορες συντρεχουν και αλλοι λογοι για μια αποτυχια, και οχι μονο οτι αυτο συμβαινει στις εξωσωματικες οτι ή οτι δεν ειναι περιεργο να συμβαινει σε μια γυναικα ανω των 40...

Οποτε ψαξιμο καλο και απο εμας και αλλαγη πορειας αν καποιος/κατι δεν μας κανει να νιωθουμε ασφαλεια .

Και στα υπολοιπα δικα μου τωρα...ημουν στο Ελενα σημερα στο Τμ. Αποβολων  και εχω να πω μονο τα καλυτερα για την κα Οικονομοπουλου, τον χρονο που αφιερωσε και το ζηλο που εδειξε.

Θα κανουμε καποιες συμπληρωματικες εξετασεις κυριως για το αντρικο κομματι, ομως απο οτι φαινεται εγιναν καποιες σοβαρες απροσεξιες απο την διεγερση ακομη και σιγουρα και μετα την εμβρυμεταφορα ωστε να καταληξουμε εδω....και σιγουρα με καλυτερο χειρισμο ή μεταφορα τον επομενο μηνα τα αποτελεσματα θα μπορουσαν  να ειναι καλυτερα...

Εχω μεγαλη λυπη και απογοητευση...πως ειναι δυνατον να μην νιωθει και να μην σεβεται ο ιδιος μας ο γιατρος αυτην την μεγαλη μας λαχταρα και αναγκη να κανουμε ενα παιδι και να μην γινεται οτι το δυνατον καλυτερο ωστε να αποφυγουμε αυτες τις τοσο ψυχοφθορες καταστασεις...

Κορίτσι μου ούτε και μένα μου έκαναν εξετάσεις την 2η μέρα, ξεκίνησα κατευθείαν διέγερση. Βέβαια είχα κάνει δυο τρεις φορές ορμονικές την 3η μέρα περιόδου και ήταν σχεδόν ίδιες οι τιμές και τις τρεις φορές. Επίσης δεν μου έκαναν καμία ορμονική κατά τη διάρκεια της διαδικασίας εκτός από οιστραδιόλη από την 7η μέρα διέγερσης και κάθε μέρα μέχρι την ωοληψία. Εμβρυομεταφορα έκανα στον ίδιο κύκλο χωρίς να μου μετρήσουν ποτέ προγεστερόνη παρά μόνο το πάχος του ενδομητρίου. Ουτροτζεσταν ξεκίνησα την επόμενη της εμβρυομεταφορας και στην ουσία τα πήρα 4,5 μέρες μόνο πριν την εμβρυομεταφορά αφού έβαλα βλαστοκύστες. Δεν ξέρω βρε κορίτσια. Εσείς που έχετε ξανακάνει εμβρυομεταφορα, είναι όλα αυτά λογικά και σωστά? Πάχος ενδομητρίου είχα 11 την ημέρα της ωοληψιας και 11,4 την ημέρα της εμβρυομεταφορας. Τα εμβρυακια ήταν άριστα. Κι όμως πήρα κουλούρα!

πρίν από 25 λεπτά , Margeau είπε:

Κορίτσια μήπως έχετε μπερδέψει κάτι? Την arvecap την ξεκινάμε 2η μέρα της περιόδου για καταστολή των ορμονών στην υπόφυση. Η ένεση που γίνεται 36 ώρες πριν την ωοληψία για να ωριμάσουν τα ωάρια είναι η ovitrelle. Kallo τι πρωτόκολλο κάνεις? Συνήθως τις  arvecap τις κάνουν ταυτόχρονα με τις gonal. Τουλάχιστον έτσι γίνεται στο βραχύ πρωτόκολλο. Κορίτσια τα λέω λάθος? Διορθωστε με σας παρακαλώ!

Επειδή ο γιατρός δεν μου είχε αναφέρει πότε θα τις κάνω πήρα την μαΐα και μίλησα και μου είπε ότι αυτές γίνονται πιο μετά. Διάβασα και τις οδηγίες και μάλλον έχουν δίκιο γιατί λένε ότι ασκούν μετά από μια αρχική φάση διεγερσης ανασταλτικη δράση των γοναδοτροφινων και της ωοθικικης λειτουργίας 

πρίν από 4 λεπτά , Kallo είπε:

Επειδή ο γιατρός δεν μου είχε αναφέρει πότε θα τις κάνω πήρα την μαΐα και μίλησα και μου είπε ότι αυτές γίνονται πιο μετά. Διάβασα και τις οδηγίες και μάλλον έχουν δίκιο γιατί λένε ότι ασκούν μετά από μια αρχική φάση διεγερσης ανασταλτικη δράση των γοναδοτροφινων και της ωοθικικης λειτουργίας 

Ε τότε θα κάνεις όπως σου είπαν! Ίσως παίζει ρόλο το ότι δε θα γίνει εμβρυομεταφορα στον ίδιο κύκλο. Καλή επιτυχία κορίτσι μου! Ακολουθείς πιστά τις οδηγίες που σου έχουν δώσει! :)

πρίν από 46 λεπτά , Margeau είπε:

Κορίτσια μήπως έχετε μπερδέψει κάτι? Την arvecap την ξεκινάμε 2η μέρα της περιόδου για καταστολή των ορμονών στην υπόφυση. Η ένεση που γίνεται 36 ώρες πριν την ωοληψία για να ωριμάσουν τα ωάρια είναι η ovitrelle. Kallo  καταρχάς καλή αρχή και πολύ καλή επιτυχία! Τι πρωτόκολλο κάνεις? Συνήθως τις  arvecap τις κάνουν ταυτόχρονα με τις gonal. Τουλάχιστον έτσι γίνεται στο βραχύ πρωτόκολλο. Κορίτσια τα λέω λάθος? Διορθωστε με σας παρακαλώ!

Την arvekap την κάνουν συχνά και μαζί με την ovitrelle 36 ώρες πριν την ωοληψια, για την τελική ωρίμανση των ωοθυλακιων. 

Στο μακρύ πρωτόκολλο χρησιμοποιείται περισσότερο. 

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...