Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Έχω κάνει φυσικό τροποποιημένο και δεν μεγάλωναν τα ωοθυλακια..

τα πιο πολλά ωάρια τα πήρα με το μακρύ πρωτόκολλο (15 εκ των οποίων τα 12 ώριμα). Το ίδιο πρωτόκολλο την επόμενη φορά έδωσε μόνο 2 ωάρια. 
      τώρα θα δοκιμάσω με την Elonva. Ελπίζω να πάει καλά!! 

Σας ευχαριστώ για τις ευχές σας! 

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

7 minutes ago, Μπισκοτακι27 said:

Καμία κοριτσια;:neutral:

Κορίτσι μου μακάρι να μπορουσα να σε βοηθήσω. Παντως απ οτι διαβάζω απο τα αλλα κορίτσια, το αιματακι εχει συμβεί σχεδόν σε όλες. Μπορει να μην έχει καμία σχέση με το αιμάτωμα και απλά να συνέβη. Μάλλον δεν χρειάζεται να ανησυχείς αλλα αν θέλεις να νιώσεις σιγουριά πες το στον γιατρό σου ή στην μαία. 

eardp2.png

πρίν από 3 λεπτά , kateriiina25 είπε:

Κορίτσι μου μακάρι να μπορουσα να σε βοηθήσω. Παντως απ οτι διαβάζω απο τα αλλα κορίτσια, το αιματακι εχει συμβεί σχεδόν σε όλες. Μπορει να μην έχει καμία σχέση με το αιμάτωμα και απλά να συνέβη. Μάλλον δεν χρειάζεται να ανησυχείς αλλα αν θέλεις να νιώσεις σιγουριά πες το στον γιατρό σου ή στην μαία. 

Ναι το ξερω για το αιματακι..πιο πολυ με νοιαζει αν εχει ή ειχε κ καποια αλλη κοπελα αιμάτωμα οταν εκανε υπέρηχο :(

Κορίτσια καλησπέρα, βγήκε η καλλιέργεια μου και έχω εσεριχια κολι έτσι μ το ειπε. Είμαι 11.5 εβδομάδων. Μου έδωσε ceclor για 1 εβδομάδα.! Ξέρουμε κάτι περί τούτου; έχει κάποια άλλη κοπέλα; 

14 minutes ago, Μπισκοτακι27 said:

Ναι το ξερω για το αιματακι..πιο πολυ με νοιαζει αν εχει ή ειχε κ καποια αλλη κοπελα αιμάτωμα οταν εκανε υπέρηχο :(

Απο το λίγο που διάβασα στο Ίντερνετ, ειναι κάτι σχετικά σύνηθες με έναν Χ κίνδυνο αλλά όχι μεγάλο, ειδικά λεει αν συμβεί στο 1ο τρίμηνο της κύησης όπως σε σένα. Συνίσταται ξεκούραση και συχνή παρακολούθηση. Προσπάθησε να μην αγχώνεσαι κοριτσάκι μου και θα πάνε όλα καλά

11 minutes ago, Angot said:

Κορίτσια καλησπέρα, βγήκε η καλλιέργεια μου και έχω εσεριχια κολι έτσι μ το ειπε. Είμαι 11.5 εβδομάδων. Μου έδωσε ceclor για 1 εβδομάδα.! Ξέρουμε κάτι περί τούτου; έχει κάποια άλλη κοπέλα; 

Η @κοτοπουλάκι έχει κ εκείνη ενα μικρόβιο και ξεκίνησε αντιβίωση 

• Λυπημένη/-ος 1

eardp2.png

Διαφημίσεις

Απο το λίγο που διάβασα στο Ίντερνετ, ειναι κάτι σχετικά σύνηθες με έναν Χ κίνδυνο αλλά όχι μεγάλο, ειδικά λεει αν συμβεί στο 1ο τρίμηνο της κύησης. Συνίσταται ξεκούραση και συχνή παρακολούθηση. Προσπάθησε να μην αγχώνεσαι κοριτσάκι μου και θα πάνε όλα καλά

@κοτοπουλάκι τι μικροβιο σου βρήκε εσενα; 

πρίν από 4 λεπτά , kateriiina25 είπε:

Απο το λίγο που διάβασα στο Ίντερνετ, ειναι κάτι σχετικά σύνηθες με έναν Χ κίνδυνο αλλά όχι μεγάλο, ειδικά λεει αν συμβεί στο 1ο τρίμηνο της κύησης όπως σε σένα. Συνίσταται ξεκούραση και συχνή παρακολούθηση. Προσπάθησε να μην αγχώνεσαι κοριτσάκι μου και θα πάνε όλα καλά

Ναι το ειχα διαβάσει δυσκολο κ αυτο…:(Μακαρι την  σε 10 μερες που θα ξαναπαω περιπου να εχει φύγει :(

12 minutes ago, Μπισκοτακι27 said:

Ναι το ειχα διαβάσει δυσκολο κ αυτο…:(Μακαρι την  σε 10 μερες που θα ξαναπαω περιπου να εχει φύγει :(

Δύσκολο ποιο; Το αιμάτωμα; Εντάξει αν συμβαίνει συχνά και με χαμηλά ποσοστά επικινδυνότητας σημαίνει οτι οι περισσότερες γυναίκες το ξεπερνάνε εύκολα. Τα σπάνια είναι τα χειρότερα. Ελα σκέψου θετικά. Κάνεις το καλύτερο δυνατό, δεν ειναι πια στο χέρι σου. Αυτο να εχεις στο μυαλο σου :) 

• Μου αρέσει 1

eardp2.png

Δύσκολο ποιο; Το αιμάτωμα; Εντάξει αν συμβαίνει συχνά και με χαμηλά ποσοστά επικινδυνότητας σημαίνει οτι οι περισσότερες γυναίκες το ξεπερνάνε εύκολα. Τα σπάνια είναι τα χειρότερα. Ελα σκέψου θετικά. Κάνεις το καλύτερο δυνατό, δεν ειναι πια στο χέρι σου. Αυτο να εχεις στο μυαλο σου :) 

Οχι εννοω δυσκολο κ αυτο να κολλησεις μικρόβιο στα καλα καθούμενα κ απο πουθενα 

Καλησπέρα κορίτσια!!!

Επανέλαβα την CA125 και βγήκε 28.5 με οριο το 35 :(

Φοβάμαι μην είναι δείκτης ενδομητριωσης...την Τετρτη έχω τον πρώτο υπέρηχο για να μου πει εάν είναι όλα καλά για να ξεκινήσω τη διεγερση.

Τι λέτε...εάν είναι κάτι θα το δει στον υπέρηχο ή θα με πάει λαπαροσκοπικα?

Διαφημίσεις

3 ώρες πρίν, Chris_V είπε:

Καλησπερα,

Στο Λαικο την κανουν δωρεαν, σε περιπτωση που σας ενδιαφερει.

Καλως μας ηρθες κοριτσι και σου ευχομαι ολοψυχα μια υπεροχη τελειομηνη εγκυμοσυνη. Εχεις απολυτο δικαιο σε οτι λες για το αισθημα εμπιστοσυνης που μας βγαζει ο γιατρος μας...νομιζω οτι μπορουμε να το νιωσουμε αν κατι δεν παει καλα.

Μαθαινω παθαινοντας και εγω, ομως καποιες φορες συντρεχουν και αλλοι λογοι για μια αποτυχια, και οχι μονο οτι αυτο συμβαινει στις εξωσωματικες οτι ή οτι δεν ειναι περιεργο να συμβαινει σε μια γυναικα ανω των 40...

Οποτε ψαξιμο καλο και απο εμας και αλλαγη πορειας αν καποιος/κατι δεν μας κανει να νιωθουμε ασφαλεια .

Και στα υπολοιπα δικα μου τωρα...ημουν στο Ελενα σημερα στο Τμ. Αποβολων  και εχω να πω μονο τα καλυτερα για την κα Οικονομοπουλου, τον χρονο που αφιερωσε και το ζηλο που εδειξε.

Θα κανουμε καποιες συμπληρωματικες εξετασεις κυριως για το αντρικο κομματι, ομως απο οτι φαινεται εγιναν καποιες σοβαρες απροσεξιες απο την διεγερση ακομη και σιγουρα και μετα την εμβρυμεταφορα ωστε να καταληξουμε εδω....και σιγουρα με καλυτερο χειρισμο ή μεταφορα τον επομενο μηνα τα αποτελεσματα θα μπορουσαν  να ειναι καλυτερα...

Εχω μεγαλη λυπη και απογοητευση...πως ειναι δυνατον να μην νιωθει και να μην σεβεται ο ιδιος μας ο γιατρος αυτην την μεγαλη μας λαχταρα και αναγκη να κανουμε ενα παιδι και να μην γινεται οτι το δυνατον καλυτερο ωστε να αποφυγουμε αυτες τις τοσο ψυχοφθορες καταστασεις...

Κρίμα δεν μένω Αθήνα.  Ευχαριστώ πολύ όμως!!❤

2 ώρες πρίν, Ele@n είπε:

Γύρω στα 100 με απόδειξη και 70 χωρίς 

Ευχαριστώ  Elen. Βλέπω οι τιμές παίζουν. Θα το ψάξω!!❤

πρίν από 13 λεπτά , Αγάπ είπε:

Καλησπέρα κορίτσια!!!

Επανέλαβα την CA125 και βγήκε 28.5 με οριο το 35 :(

Φοβάμαι μην είναι δείκτης ενδομητριωσης...την Τετρτη έχω τον πρώτο υπέρηχο για να μου πει εάν είναι όλα καλά για να ξεκινήσω τη διεγερση.

Τι λέτε...εάν είναι κάτι θα το δει στον υπέρηχο ή θα με πάει λαπαροσκοπικα?

Καλησπέρα, με Ca125 στο 12,5 είχα ενδομητριωση, δεν είχε φανεί τίποτα σε υπέρηχο κ Παπ, ούτε με πρόβλημα στην σαλπιγγογραφια το υποψιάστηκαν δύο γιατροί. Ο δείκτης κ παλιότερος πόνος ήταν οι ενδείξεις ( α κ πόνοι στην κοιλιά κατά την επαφή στους οποίους δεν είχα δώσει σημασία), την έψαξαν πολύ για να την βρουν κ στην λαπαροσκόπηση παρόλο που ήταν αρκετή, ειδικά στα αριστερά που είχα κ τον έντονο πόνο καιρό πριν το χειρουργείο, μετά είχε σταματήσει! Εγώ επέλεξα να κάνω την λαπαροσκόπηση και ευτυχώς τελικά! Από τότε δεν πονάω σχεδόν καθόλου στην περίοδο! Και έφτιαξαν κ οι σάλπιγγες!

πρίν από 4 λεπτά , Ero84 είπε:

Καλησπέρα, με Ca125 στο 12,5 είχα ενδομητριωση, δεν είχε φανεί τίποτα σε υπέρηχο κ Παπ, ούτε με πρόβλημα στην σαλπιγγογραφια το υποψιάστηκαν δύο γιατροί. Ο δείκτης κ παλιότερος πόνος ήταν οι ενδείξεις ( α κ πόνοι στην κοιλιά κατά την επαφή στους οποίους δεν είχα δώσει σημασία), την έψαξαν πολύ για να την βρουν κ στην λαπαροσκόπηση παρόλο που ήταν αρκετή, ειδικά στα αριστερά που είχα κ τον έντονο πόνο καιρό πριν το χειρουργείο, μετά είχε σταματήσει! Εγώ επέλεξα να κάνω την λαπαροσκόπηση και ευτυχώς τελικά! Από τότε δεν πονάω σχεδόν καθόλου στην περίοδο! Και έφτιαξαν κ οι σάλπιγγες!

Σ ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου για την απάντηση,  κι εγώ δεν έχω κανένα σύμπτωμα, ούτε πονους, καθαρή σαλπιγγογραφια, σταθερό κύκλο...αλλά ευτυχώς που βγήκε η τιμή για να ψαχτω περαιτέρω.

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...