Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Έχω κάνει φυσικό τροποποιημένο και δεν μεγάλωναν τα ωοθυλακια..

τα πιο πολλά ωάρια τα πήρα με το μακρύ πρωτόκολλο (15 εκ των οποίων τα 12 ώριμα). Το ίδιο πρωτόκολλο την επόμενη φορά έδωσε μόνο 2 ωάρια. 
      τώρα θα δοκιμάσω με την Elonva. Ελπίζω να πάει καλά!! 

Σας ευχαριστώ για τις ευχές σας! 

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

πρίν από 3 λεπτά , Σποράκι είπε:

Ούτε εγώ κάνω εξετάσεις 2η μέρα και έχω κάνει 13 ωοληψιες. Νομιζω ότι είναι στον γιατρό αυτό. Στον υπέρηχο ομως ήθελε και τις τρεις αιματολογικές. Βέβαια επειδή δεν πας για εμβρυομεταφορα δεν τον ενδιαφέρει η προγεστερονη, lh και e2 σίγουρα.

Μάλλον γι αυτό δεν μου ζήτησε εξετάσεις επειδή δεν θα κάνουμε σε αυτόν τον κύκλο εμβρυομεταφορα 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 10 λεπτά , Kallo είπε:

Ναι μονο ωοληψια θα κάνω. Ετ θα κάνω τον άλλο μήνα. Πήρα τηλ την μαΐα και μου είπε ότι οι arvekap είναι για πιο μετά. Μπάνιο στην θαλασσα μπορώ να κάνω. Δεν ξέρω ρε κορίτσια γιατί δεν ζήτησε εξετάσεις. Μου είπε μόνο να κλείσω την Τετάρτη για υπέρηχο και για οιστραδιολη 

Εγώ θα πάω την Τετάρτη να πάρω τις συμπληρωματικες εξετασεις. Είναι πάρα πολύ καλή η Οικονομόπουλου. Για το αντρικο κομματι τι εξετάσεις σας είπε να κάνετε? Εμένα δεν μου έδωσε κάτι για τον άντρα μου. Και πως κατάλαβε ότι έγιναν απροσεξιες και στην διεργεση και στην εμβρυομεταφορα? 

Σου στελνω μνμ

πρίν από 8 λεπτά , Kallo είπε:

Μάλλον γι αυτό δεν μου ζήτησε εξετάσεις επειδή δεν θα κάνουμε σε αυτόν τον κύκλο εμβρυομεταφορα 

Η προγεστερονη είναι πολύ σημαντική στην εμβρυομεταφορά, αλλιώς δεν τους ενδιαφέρει. Εγώ κάμω πάντα εξετάσεις 7η ή 8η μερα (lh και e2 σίγουρα). Θα σου ζητήσει και εσένα…

πρίν από 6 λεπτά , Σποράκι είπε:

Η προγεστερονη είναι πολύ σημαντική στην εμβρυομεταφορά, αλλιώς δεν τους ενδιαφέρει. Εγώ κάμω πάντα εξετάσεις 7η ή 8η μερα (lh και e2 σίγουρα). Θα σου ζητήσει και εσένα…

Δεν εκανα ποτε...ουτε LH. Μονο 2 φορες Ε2...

Διαφημίσεις

3 ώρες πρίν, Zenia82 είπε:

Κορίτσια η εξέταση για Κυστική ίνωση πόσο κοστίζει ξέρετε? Την έχω κάνει κ είμαι αρνητική έγιναν σε νοσοκομείου του εξωτερικού κ δεν μας δίνουν αντίγραφα αλλα τα ζητάνε στη κλινικη.

Γύρω στα 100 με απόδειξη και 70 χωρίς 

• Ευχαριστώ 1

tvXOp2.png

πρίν από 12 λεπτά , Chris_V είπε:

Σου στελνω μνμ

Θα ήθελα κι εγώ να μου αναφέρεις τι λάθη βρήκε? Τα ίδια που σου είπε και ο Δρ? Όταν θέλουν να έχουν πελατεία η οποία δε χωράει στο χρόνο τους, πως θα ασχοληθούν ουσιαστικά με την κάθε κοπέλα? Κι όταν πολλοί από αυτούς είναι μόνο γιατροί και όχι άνθρωποι. 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 7 λεπτά , Chris_V είπε:

Δεν εκανα ποτε...ουτε LH. Μονο 2 φορες Ε2...

Περίεργο. Με την lh βλέπουν ποσό κοντά είσαι στην ωορρηξία και αν χρειάζεσαι ανταγωνιστές. Αυτό έχω καταλάβει εγώ αλλά σίγουρα κάτι μας διαφεύγει και ο κάθε γιατρός εχει τον τρόπο του.

2 ώρες πρίν, marina39 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια, να ρωτήσω αυτές που έχουν ήδη μια εγκυμοσύνη στην πλάτη τους, τι προτείνετε για Λήψη Τροφοβλάστης? Έχετε καλούς γιατρούς ?

Μπες και βρες τη λίστα με τα ονόματα πιστοποιημένων γιατρών για τροφοβλαστη

tvXOp2.png

πρίν από 17 λεπτά , Σποράκι είπε:

Θα δω την Τετάρτη που θα πάω για υπέρηχο και οιστραδιολη τι θα μου πει. Εντωμεταξύ έχω και τα γενέθλια μου εκείνη την ημέρα 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Ευχαριστω πολυ για τα μνμτα σας κοριτσια μουυυ η αληθεια ειναι πως αγχωθηκαμε λιγο γιατι γενικα δεν εκανα δουλειεσ Ουτε κουραζόμουν…ηθελα να σας ρωτησω τωρα στο σερβιετακι ειχα κομματια απο την vasclor μαζι με πολυ λίγα καφε.Αλλα οταν σκουπίζομαι δεν εχω καφε..Λέτε να ειναι απο το αιμάτωμα;
ειχε καμια αλλη αιμάτωμα στην κύηση; 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 27 λεπτά , Kallo είπε:

Θα δω την Τετάρτη που θα πάω για υπέρηχο και οιστραδιολη τι θα μου πει. Εντωμεταξύ έχω και τα γενέθλια μου εκείνη την ημέρα 

Α τέλεια, ευχομαι να έχεις ευχάριστα νέα και να χαρείς τα γενέθλια σου. Μεχρι του χρονου διπλή :wub:

πρίν από 29 λεπτά , Kallo είπε:

Κ εμένα στην ωοληψια μόνο υπερυχο κ Ε2 μου έκανε κ averkap την εκανα τελευταία ένεση 36 ώρες πριν την ωοληψια. Απλά lh, prg E2 κ ΑΜΗ τις είχα κάνει μήνες νωρίτερα στο 1ο ραντεβού μου τις είχε γράψει κ τις έκανα 2-3η μέρα κυκλου. Αντε προετοιμάζεται το μεγάλο δώρο απο τα φετινά γενέθλια σου! 

6 ώρες πρίν, Καντι είπε:

κοριτσια τραβάει πολυ η διεγερση μου , τελειωσα ηδη 900 μοναδες gonal, 300 meriofert kai xreiazomai και αλλες μονάδες, υπαρχει καποια κοπελα που τις εχουν περισεψει; και ανοιχτη πενα δεν με πειραζει θα χρειαστω για κανα δυο μερες ακόμα.

Καλησπέρα σου στέλνω πμ 

πρίν από 43 λεπτά , Σποράκι είπε:

Α τέλεια, ευχομαι να έχεις ευχάριστα νέα και να χαρείς τα γενέθλια σου. Μεχρι του χρονου διπλή :wub:

Σε ευχαριστώ πολύ 

πρίν από 37 λεπτά , Penaki είπε:

Κ εμένα στην ωοληψια μόνο υπερυχο κ Ε2 μου έκανε κ averkap την εκανα τελευταία ένεση 36 ώρες πριν την ωοληψια. Απλά lh, prg E2 κ ΑΜΗ τις είχα κάνει μήνες νωρίτερα στο 1ο ραντεβού μου τις είχε γράψει κ τις έκανα 2-3η μέρα κυκλου. Αντε προετοιμάζεται το μεγάλο δώρο απο τα φετινά γενέθλια σου! 

Και εγώ τις έχω κάνει όλες αυτές τις εξετάσεις την προηγούμενη φορά. Τώρα προς το παρών δεν μου έχει ζητήσει κάτι... Αχχχ μακαρι

• Μου αρέσει 1

2 ώρες πρίν, Janie είπε:

Καλησπέρα, το ζητάνε για να δουν σε ποια επιτροπή ανήκεις. Η παλιά σου διεύθυνση σε κατατάσσει σε άλλη επιτροπή; 

Αχ ευχαριστω! Οχι ειναι στον ιδιο νομο ελασσονα Λαρισας η καταγωγη μου. Οποτε ειναι κομπλε αν ειναι γι αυτο τον λογο. Thankss girl!!! 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...