Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Έχω κάνει φυσικό τροποποιημένο και δεν μεγάλωναν τα ωοθυλακια..

τα πιο πολλά ωάρια τα πήρα με το μακρύ πρωτόκολλο (15 εκ των οποίων τα 12 ώριμα). Το ίδιο πρωτόκολλο την επόμενη φορά έδωσε μόνο 2 ωάρια. 
      τώρα θα δοκιμάσω με την Elonva. Ελπίζω να πάει καλά!! 

Σας ευχαριστώ για τις ευχές σας! 

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 59 λεπτά , Kate92 είπε:

Καλημέρα κοριτσι μου. Για τα υπόλοιπα δεν ξέρω, αλλά δε νομίζω να σε αφήσει για θάλασσα. Εγώ την έκανα τον Απρίλιο και φαντάσου μου είπε καλύτερα να μην έχω καν επαφές μέχρι να αδιαθετησω ξανά για να αποφύγουμε μικρόβια και μολύνσεις. 

Μπράβο κοπέλα μου! Σίγουρα εισια ενα βήμα από κοντά! Άμεσα τώρα θα σου στείλουν και το χαρτί της εγκρισης από την επιτροπή. Κράτα το πρωτότυπο και όπου χρειαστεί δίνεις φωτοτυπία. 

Σε ευχαριστώ πολύ κοπέλα μου ,ναι ναι μου το είπε και η κοπέλα αυτό γιατί λέει δικαιουμε ένα επίδομα μετά και θέλει τη προτοτυπη απόφαση . Σε ευχαριστω όπως και να έχει ! 

πρίν από 41 λεπτά , Maria.28 είπε:

Μπραβο οντως ειναι αλλο ενα βημα! κ εγω περιμενω να ρθει η αλλη βδομαδα να τα παω κ εχω αγχος κ για αυτο! Να σε ρωτησω που εχω καποιες ερωτησεις μεχρι να ξαναπαω στον γιατρο να τα υπογράψει. Αν εχεις κανει λαπαροσκοπηση θελει το πρακτικο χειρουργειου η ακριβες αντιγραφο. Το ακριβες αντιγραφο τι ειναι??? Δεν το βγαζω απλα φωτοτυπια??? Επισης την διαγνωση απο την σαλπιγγογραφια το χαρτι να ειναι φωτοτυπια για να μην χασω το πρωτοτυπο?? Κ την αποδειξη διευθυνσης κατοικίας μεσω gov γιατι την θελουν ξερετε? Ελπιζω να μην σε ζαλιζω αν ξερεις κατι απο αυτα κοπελα μ θα με βοηθουσες πολυ

Άσε και εγώ είχα άγχος και παρότι μου έλεγαν δε κόβουνε εύκολα όσο να είναι το είχα το άγχος μου . Για τη λαπαροσκόπηση δε ξέρω γιατί δεν έχω κάνει για την σαλπιγγογραφια θέλει το πρωτότυπο μου το τόνισαν και εμένα αυτό γιατί και εγώ πίστευα αρκεί η φωτοτυπία αλλά τα θέλει όλα πρωτοτυπα. Την απόδειξη διεύθυνσης η αλήθεια είναι ούτε εγώ ξέρω γιατί τη θέλουν , μέσω taxis την έβγαλα βεβαίωση διεύθυνσης κατοικίας ειδικού σκοπού αν θυμάμαι καλά έλεγε αν θες θα το δω για σίγουρα να σου πω . 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 15 λεπτά , marina39 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια, να ρωτήσω αυτές που έχουν ήδη μια εγκυμοσύνη στην πλάτη τους, τι προτείνετε για Λήψη Τροφοβλάστης? Έχετε καλούς γιατρούς ?

Καλησπέρα Μαρίνα. Εάν είσαι Αθήνα θα σου προτείνω έναν εξαιρετικό εμβρυομητρικο. Σε αυτόν έκανα τροφοβλάστη στην πρώτη εγκυμοσυνη. Με ενημέρωσε ο ίδιος για τα κακά αποτελέσματα και ήταν εκτός από εξαιρετικός στη δουλειά του και ανθρώπινος. Σημασία έχει να πας σε έμπειρο γιατρό ώστε να μηδενισεις τα ποσοστά αποβολής. Αν θες θ σου πω λεπτομέρειες

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 29 λεπτά , Linoula είπε:

Καλησπέρα Μαρίνα. Εάν είσαι Αθήνα θα σου προτείνω έναν εξαιρετικό εμβρυομητρικο. Σε αυτόν έκανα τροφοβλάστη στην πρώτη εγκυμοσυνη. Με ενημέρωσε ο ίδιος για τα κακά αποτελέσματα και ήταν εκτός από εξαιρετικός στη δουλειά του και ανθρώπινος. Σημασία έχει να πας σε έμπειρο γιατρό ώστε να μηδενισεις τα ποσοστά αποβολής. Αν θες θ σου πω λεπτομέρειες

Στείλε μου κι εμένα αν μπορείς. Αν και είχα έναν πολύ καλό στην 1η μου εγκυμοσύνη. Τοτε είχα πολύ καλά ποσοστά αυχενικής και έστειλα και αίμα στην Αμερική, δεν έκανα αμνιοπαρακεντηση, αυτή ήταν και η γνώμη του αλλά και εγώ ήμουν πιο νεα. Βέβαια σε περίπτωση που μείνω ξανά έγκυος νομίζω θα προχωρήσω σε αμνιοπαρακεντηση. 

2 hours ago, Kallo said:

Μου έχει στείλει αλλά είναι μέχρι την 8η μερα και δεν γράφει πουθενά arvekap. Η περίοδος μου ήρθε την Τρίτη. Ξεκίνησα την Πέμπτη τα φάρμακα. Όχι δεν μου είπε να κάνω εξετάσεις αίματος. Έπρεπε? 

Αν θυμάμαι καλά θα κάνεις μόνο ωοληψία αυτό τον μήνα, σωστά; Μάλλον γι αυτό δεν σου είπε για τις εξετάσεις. Αν είχες και ετ θα σου είχε ζητήσει σίγουρα. Τώρα για τις arvekap επειδή δεν έχω πάρει ποτέ δεν ξέρω να σου πω αλλά γιατί δεν παίρνεις τηλ την μαία να ρωτήσεις;

Τώρα που το ξανα σκέφτομαι βλακείες λέω. Και στην ωοληψία κάνουμε 2η μέρα περιόδου εξετάσεις. FSH, E2 και LH. Δεν ξέρω γιατί δεν σου ζήτησε. Μήπως δεν είναι στάνταρ για όλους;

eardp2.png

πρίν από 13 λεπτά , kateriiina25 είπε:

Αν θυμάμαι καλά θα κάνεις μόνο ωοληψία αυτό τον μήνα, σωστά; Μάλλον γι αυτό δεν σου είπε για τις εξετάσεις. Αν είχες και ετ θα σου είχε ζητήσει σίγουρα. Τώρα για τις arvekap επειδή δεν έχω πάρει ποτέ δεν ξέρω να σου πω αλλά γιατί δεν παίρνεις τηλ την μαία να ρωτήσεις;

Τώρα που το ξανα σκέφτομαι βλακείες λέω. Και στην ωοληψία κάνουμε 2η μέρα περιόδου εξετάσεις. FSH, E2 και LH. Δεν ξέρω γιατί δεν σου ζήτησε. Μήπως δεν είναι στάνταρ για όλους;

Κ στην δική μου περίπτωση σε κάθε ωοληψια μου ζητούσε 2η μέρα αιματολογικες για το πώς θα ξεκινήσουμε. 

1 ώρα πρίν, Ria_ είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ κοπέλα μου ,ναι ναι μου το είπε και η κοπέλα αυτό γιατί λέει δικαιουμε ένα επίδομα μετά και θέλει τη προτοτυπη απόφαση . Σε ευχαριστω όπως και να έχει ! 

Άσε και εγώ είχα άγχος και παρότι μου έλεγαν δε κόβουνε εύκολα όσο να είναι το είχα το άγχος μου . Για τη λαπαροσκόπηση δε ξέρω γιατί δεν έχω κάνει για την σαλπιγγογραφια θέλει το πρωτότυπο μου το τόνισαν και εμένα αυτό γιατί και εγώ πίστευα αρκεί η φωτοτυπία αλλά τα θέλει όλα πρωτοτυπα. Την απόδειξη διεύθυνσης η αλήθεια είναι ούτε εγώ ξέρω γιατί τη θέλουν , μέσω taxis την έβγαλα βεβαίωση διεύθυνσης κατοικίας ειδικού σκοπού αν θυμάμαι καλά έλεγε αν θες θα το δω για σίγουρα να σου πω . 

Βρηκα μεσω της ΑΑΔΕ ενα χαρτι ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ ΕΙΔΙΚΗΣ ΧΡΗΣΗΣ μου το εβγαλε. Ελπιζω να αρκει αυτο. Αυτο που με προβληματιζει ειναι οτι εχουμε αλλη διευθυνση κατοικιας κ πιο κατω λεει κύρια κατοικια αλλη διευθυνση οπου μεγαλωσαμε ας πουμε πιο παλια. Γι αυτο ρωτησα γιατι την ζητανε μπας κ κατάλαβω αν ειναι προβλημα,γιατι εκανα αιτηση να αλλαξει αυτο κ καθυστερει πολυ. Αν ξερει καποια κοπελα?? Thanks! 

πρίν από 5 λεπτά , Maria.28 είπε:

Βρηκα μεσω της ΑΑΔΕ ενα χαρτι ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ ΕΙΔΙΚΗΣ ΧΡΗΣΗΣ μου το εβγαλε. Ελπιζω να αρκει αυτο. Αυτο που με προβληματιζει ειναι οτι εχουμε αλλη διευθυνση κατοικιας κ πιο κατω λεει κύρια κατοικια αλλη διευθυνση οπου μεγαλωσαμε ας πουμε πιο παλια. Γι αυτο ρωτησα γιατι την ζητανε μπας κ κατάλαβω αν ειναι προβλημα,γιατι εκανα αιτηση να αλλαξει αυτο κ καθυστερει πολυ. Αν ξερει καποια κοπελα?? Thanks! 

Καλησπέρα, το ζητάνε για να δουν σε ποια επιτροπή ανήκεις. Η παλιά σου διεύθυνση σε κατατάσσει σε άλλη επιτροπή; 

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

1 hour ago, marina39 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια, να ρωτήσω αυτές που έχουν ήδη μια εγκυμοσύνη στην πλάτη τους, τι προτείνετε για Λήψη Τροφοβλάστης? Έχετε καλούς γιατρούς ?

Μαλιγιάννης, από τους καλύτερους στην Αθήνα

• Μου αρέσει 1

Κοριτσια μου τωρα στο σερβιετακι ειχα κομματια απο την vasclor μαζι με πολυ λίγα καφε.Αλλα οταν σκουπίζομαι δεν εχω καφε..Λέτε να ειναι απο το αιμάτωμα;

3 ώρες πρίν, Zenia82 είπε:

Κορίτσια η εξέταση για Κυστική ίνωση πόσο κοστίζει ξέρετε? Την έχω κάνει κ είμαι αρνητική έγιναν σε νοσοκομείου του εξωτερικού κ δεν μας δίνουν αντίγραφα αλλα τα ζητάνε στη κλινικη.

Καλησπερα,

Στο Λαικο την κανουν δωρεαν, σε περιπτωση που σας ενδιαφερει.

19 ώρες πρίν, Ath1981 είπε:

Ήθελα να μοιραστώ την εμπειρία μου μαζί σας!Ειμαι 40,με τον άνδρα μου είμαστε μαζί 9 χρόνια ,τα 6 παντρεμένοι.Προσπαθούσαμε αρκετό καιρό μόνοι μας για παιδάκι αλλα εφόσον είδαμε ότι δεν έρχεται αρχίσαμε να το ψάχνουμε περισσότερο.Θεώρησα ότι μπορώ να εμπιστευτώ τον γυναικολόγο που πηγαινα τα τελευταία 7 χρόνια,χωρις ν ψάξω κάποιον εξειδικευμένο γιατρό.όποτε ξεκινήσαμε τις διαδικασιες για εξετάσεις,επιτροπή και τον Σεπτέμβριο που μας πέρασε εκανα την 1η μου προσπάθεια μαζί του πρώτη μου που ήταν ανεπιτυχής.Ήθελα να σας πω ότι όταν βλέπετε κάποια σημάδια σε έναν γιατρό και κάτι δε σας κολλάει στη συμπεριφορά του η δε σας εμπνέει εμπιστοσύνη ,να τους δίνετε την σημασία που πρέπει καη να μην τα αγνοείτε.Εγώ μετά την αποτυχημένη προσπάθεια ήμουν χαλια,όπως φαντάζομαι όλες σας δεν με πήρε ένα τηλέφωνο και όταν μετά από κάποιες μέρες τον επισκέφτηκα για να κανω υπέρηχο να με δει ,η όλη του αντιμετώπιση ήταν πως να το πω αδιάφορη και η επόμενη λύση που μου πρότεινε επειδή υπήρξε 1 αποτυχημένη προσπαθεία ήταν να κάνουμε τον επόμενο μήνα μια επέμβαση που λέγεται prp για αναζωογονήση των ωοθηκών.Όπως καταλάβατε ήταν το κερασάκι στην τούρτα το τελευταίο αποφάσισα να αλλάξω γιατρό ,βρήκα τον γιατρό που είμαι τώρα που μου τον σύστησε μια γνωστή μου που είχε ταλαιπωρηθεί ήδη κ αυτή με αρκετές αποτυχίες και με αυτόν τον γιατρό κατάφερε να μείνει εγγυος.Με αυτόν τον γιατρό που είμαι τώρα και ξεκίνησα από τον Οκτώβριο είδα πραγματικό ενδιαφέρον από την πρώτη στιγμή Άι εξατομίκευση ,με έβαλε να κάνω ένα σωρό εξετάσεις που ο άλλος γιατρός δεν μου είχε πει ,μου σύστησε να πάω σε αιματολόγο και ήρθα σε επικοινωνία με την κ.Λευκού & εφόσον κάναμε όλους τους ελέγχους κάναμε 1 ωοληψια τον Μάρτιο αλλά δεν μπορέσαμε να κάνουμε εμβρυομεταφορα σε εκείνον τον κύκλο όποτε 3 έμβρυα που είχα ,τα καταψύξαμε και 1 δεύτερη ωοληψια και εμβρυομεταφορα τώρα τον Μάιο ,η οποία οδήγησε σε εγκυμοσύνη .Να σας πω την αλήθεια δεν μπορώ ακόμα να το πιστέψω γιατί είναι πολύ νωρίς έχω κάνει 2 χοριακες μέχρι στιγμής και είναι πολύ καλή η εξέλιξη μέχρι στιγμής .Απλά πιστεύω πράγματικα ότι είναι και η πίστη μας αλλά και ο γιατρός κάποιες φορές η αντιμετώπιση .

Καλως μας ηρθες κοριτσι και σου ευχομαι ολοψυχα μια υπεροχη τελειομηνη εγκυμοσυνη. Εχεις απολυτο δικαιο σε οτι λες για το αισθημα εμπιστοσυνης που μας βγαζει ο γιατρος μας...νομιζω οτι μπορουμε να το νιωσουμε αν κατι δεν παει καλα.

Μαθαινω παθαινοντας και εγω, ομως καποιες φορες συντρεχουν και αλλοι λογοι για μια αποτυχια, και οχι μονο οτι αυτο συμβαινει στις εξωσωματικες οτι ή οτι δεν ειναι περιεργο να συμβαινει σε μια γυναικα ανω των 40...

Οποτε ψαξιμο καλο και απο εμας και αλλαγη πορειας αν καποιος/κατι δεν μας κανει να νιωθουμε ασφαλεια .

πρίν από 19 λεπτά , Chris_V είπε:

Καλησπερα,

Στο Λαικο την κανουν δωρεαν, σε περιπτωση που σας ενδιαφερει.

Καλως μας ηρθες κοριτσι και σου ευχομαι ολοψυχα μια υπεροχη τελειομηνη εγκυμοσυνη. Εχεις απολυτο δικαιο σε οτι λες για το αισθημα εμπιστοσυνης που μας βγαζει ο γιατρος μας...νομιζω οτι μπορουμε να το νιωσουμε αν κατι δεν παει καλα.

Μαθαινω παθαινοντας και εγω, ομως καποιες φορες συντρεχουν και αλλοι λογοι για μια αποτυχια, και οχι μονο οτι αυτο συμβαινει στις εξωσωματικες οτι ή οτι δεν ειναι περιεργο να συμβαινει σε μια γυναικα ανω των 40...

Οποτε ψαξιμο καλο και απο εμας και αλλαγη πορειας αν καποιος/κατι δεν μας κανει να νιωθουμε ασφαλεια .

Και στα υπολοιπα δικα μου τωρα...ημουν στο Ελενα σημερα στο Τμ. Αποβολων  και εχω να πω μονο τα καλυτερα για την κα Οικονομοπουλου, τον χρονο που αφιερωσε και το ζηλο που εδειξε.

Θα κανουμε καποιες συμπληρωματικες εξετασεις κυριως για το αντρικο κομματι, ομως απο οτι φαινεται εγιναν καποιες σοβαρες απροσεξιες απο την διεγερση ακομη και σιγουρα και μετα την εμβρυμεταφορα ωστε να καταληξουμε εδω....και σιγουρα με καλυτερο χειρισμο ή μεταφορα τον επομενο μηνα τα αποτελεσματα θα μπορουσαν  να ειναι καλυτερα...

Εχω μεγαλη λυπη και απογοητευση...πως ειναι δυνατον να μην νιωθει και να μην σεβεται ο ιδιος μας ο γιατρος αυτην την μεγαλη μας λαχταρα και αναγκη να κανουμε ενα παιδι και να μην γινεται οτι το δυνατον καλυτερο ωστε να αποφυγουμε αυτες τις τοσο ψυχοφθορες καταστασεις...

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1
  • Λυπημένη/-ος 1

πρίν από 50 λεπτά , kateriiina25 είπε:

Ναι μονο ωοληψια θα κάνω. Ετ θα κάνω τον άλλο μήνα. Πήρα τηλ την μαΐα και μου είπε ότι οι arvekap είναι για πιο μετά. Μπάνιο στην θαλασσα μπορώ να κάνω. Δεν ξέρω ρε κορίτσια γιατί δεν ζήτησε εξετάσεις. Μου είπε μόνο να κλείσω την Τετάρτη για υπέρηχο και για οιστραδιολη 

πρίν από 28 λεπτά , Chris_V είπε:

Και στα υπολοιπα δικα μου τωρα...ημουν στο Ελενα σημερα στο Τμ. Αποβολων  και εχω να πω μονο τα καλυτερα για την κα Οικονομοπουλου, τον χρονο που αφιερωσε και το ζηλο που εδειξε.

Θα κανουμε καποιες συμπληρωματικες εξετασεις κυριως για το αντρικο κομματι, ομως απο οτι φαινεται εγιναν καποιες σοβαρες απροσεξιες απο την διεγερση ακομη και σιγουρα και μετα την εμβρυμεταφορα ωστε να καταληξουμε εδω....και σιγουρα με καλυτερο χειρισμο ή μεταφορα τον επομενο μηνα τα αποτελεσματα θα μπορουσαν  να ειναι καλυτερα...

Εχω μεγαλη λυπη και απογοητευση...πως ειναι δυνατον να μην νιωθει και να μην σεβεται ο ιδιος μας ο γιατρος αυτην την μεγαλη μας λαχταρα και αναγκη να κανουμε ενα παιδι και να μην γινεται οτι το δυνατον καλυτερο ωστε να αποφυγουμε αυτες τις τοσο ψυχοφθορες καταστασεις...

Εγώ θα πάω την Τετάρτη να πάρω τις συμπληρωματικες εξετασεις. Είναι πάρα πολύ καλή η Οικονομόπουλου. Για το αντρικο κομματι τι εξετάσεις σας είπε να κάνετε? Εμένα δεν μου έδωσε κάτι για τον άντρα μου. Και πως κατάλαβε ότι έγιναν απροσεξιες και στην διεργεση και στην εμβρυομεταφορα? 

πρίν από 6 λεπτά , Kallo είπε:

Ναι μονο ωοληψια θα κάνω. Ετ θα κάνω τον άλλο μήνα. Πήρα τηλ την μαΐα και μου είπε ότι οι arvekap είναι για πιο μετά. Μπάνιο στην θαλασσα μπορώ να κάνω. Δεν ξέρω ρε κορίτσια γιατί δεν ζήτησε εξετάσεις. Μου είπε μόνο να κλείσω την Τετάρτη για υπέρηχο και για οιστραδιολη 

Ούτε εγώ κάνω εξετάσεις 2η μέρα και έχω κάνει 13 ωοληψιες. Νομιζω ότι είναι στον γιατρό αυτό. Στον υπέρηχο ομως ήθελε και τις τρεις αιματολογικές. Βέβαια επειδή δεν πας για εμβρυομεταφορα δεν τον ενδιαφέρει η προγεστερονη, lh και e2 σίγουρα.

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...