Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Katiamaxiking είπε:

Εγώ! Έχω κάνει βραχυ 3 φορές. Ειδικά την πρώτη πήραμε 5 και τα 4 ήταν ανώριμα. Πάντα η διέγερση κρατάει παραπάνω και αργούν να μεγαλώσουν. Τη τελευταία φορά έκανα μακρύ και πήραμε μόνο 2. 
      τώρα θα κάνω το πρωτόκολλο με την Elonva αν την γνωρίζεις. Κάτι παίζει με τον δικό μου οργανισμό και τα ωάρια αλλά δεν έχω καταλάβει ακόμη. Όλες οι εξετάσεις μου είναι εντός φυσιολογικών τιμών και ο υπέρηχος δείχνει αρκετά ωάρια και ενεργές ωοθήκες. 

Καλημέρα!είμαι εν αναμονή περιόδου για να ξεκινήσω διέγερση με Elonva. Έχει καμία εμπειρία; Πόσες ημέρες μετά περίπου γίνεται η ωοληψια; 14 ημέρες; 

Καλημέρα! Κι εγώ δεν κατάλαβα ποτέ τι ακριβώς συμβαίνει με την ωρίμανση, καθώς στους δύο φυσικούς που δοκίμασα ανέβαινε η lh χωρίς ωστόσο να έχουν ωριμάσει τα ωάρια, σαν να μην ήταν σωστή η εντολή πώς να το πω, με αποτέλεσμα zero. Για αυτό και ο γιατρός μου επέμενε σε διέγερση καθώς εκεί ελέγχεται η lh.

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

πρίν από 5 λεπτά , Nephele78 είπε:

Δε σου ειπε ποιο να ξεκινησεις; Trofocard μου ειχε δωσει μετα το μεσημεριανο φαγητο ηταν το ιδανικο για συσπασεις ειχε πει(διοτι τον ειχα ρωτησει για ποιο λογο προτεινει αυτο κ οχι καποια αλλη μαρκα τυπου σολγκαρ )αλλα το ξεκινησα μετα την 13η βδομαδα.

Εμενα μ ειπε οποίο θες παρε απλα να ειναη κοντα στα 300mg 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 28 λεπτά , Μπισκοτακι27 είπε:

Εμενα μ ειπε οποίο θες παρε απλα να ειναη κοντα στα 300mg 

121,56 mg ειναι το trofocard max που επαιρνα.Εγω παντως που επεμενα για σολγκαρ γιατι δε το ειχα ακουσει το τροφοκαρντ ποτέ,ειχε πει οτι ειναι το μοναδικο για συσπασεις κ θελουμε μονο αυτο!τωρα επειδη εσυ εισαι νωρις δεν τον νοιαζουν οι συσπασεις λογικα αλλα ενισχύση ;Επισης μου ειχε πει οτι δεν κανει να παιρνουμε γενικα πανω απο 250 τη μερα για τυχον υπερμαγνησιαιμια(εκτος και αν αιματολογικα ειμαστε τελειως χαλια)κ να απέχει 2-3 ωρες απο το ασβεστιο.να πινεις πολλα υγρα κ παρε λαμπερτς ή σολγκαρ τοτε.ισως αργοτερα σου δωσει κ εσενα τροφοκαρντ;ρωτα τον ξανα!μη σε νοιαζει

• Μου αρέσει 1

πρίν από 4 λεπτά , Nephele78 είπε:

121,56 mg ειναι το trofocard max που επαιρνα.Εγω παντως που επεμενα για σολγκαρ γιατι δε το ειχα ακουσει το τροφοκαρντ ποτέ,ειχε πει οτι ειναι το μοναδικο για συσπασεις κ θελουμε μονο αυτο!τωρα επειδη εσυ εισαι νωρις δεν τον νοιαζουν οι συσπασεις λογικα αλλα ενισχύση ;Επισης μου ειχε πει οτι δεν κανει να παιρνουμε γενικα πανω απο 250 τη μερα για τυχον υπερμαγνησιαιμια(εκτος και αν αιματολογικα ειμαστε τελειως χαλια)κ να απέχει 2-3 ωρες απο το ασβεστιο.να πινεις πολλα υγρα κ παρε λαμπερτς ή σολγκαρ τοτε.ισως αργοτερα σου δωσει κ εσενα τροφοκαρντ;ρωτα τον ξανα!μη σε νοιαζει

Χθες πηγαμε στο φαρμακειο κ μας έδωσε της lanes που εχει κ Β6 ..ναι πιο πολυ για ενίσχυση ..Ασβέστιο δεν μ έδωσε ακομα γιατι παιρνω φολικο,Β12,κορτιζονη,D3,σιδηρο,

κοριτσια τραβάει πολυ η διεγερση μου , τελειωσα ηδη 900 μοναδες gonal, 300 meriofert kai xreiazomai και αλλες μονάδες, υπαρχει καποια κοπελα που τις εχουν περισεψει; και ανοιχτη πενα δεν με πειραζει θα χρειαστω για κανα δυο μερες ακόμα.

wRSzp2.pngUIzHp2.png

Διαφημίσεις

Αχ @Καντι και εσύ σαν και εμάς τρέχω και δεν φτάνω με τα φάρμακα μασ τραβάει η διέγερση .  Από εχτές σκατα ψυχολογία είναι δυνατόν ένα μήνα μετά την υστεροσκοπηση που είχε βγάλει δύο πολύποδες ξανά μέσα σε ένα μήνα πάλι  πολύποδας.. μόλις το άκουσε η γυναίκα μου χάλασε η ψυχολογία 

Καλημέρα κορίτσια χτες θεωρητικά είχα το ραντεβού με την επιτροπή και είχα στείλει τα χαρτιά και σήμερα με πήραν τηλέφωνο να μου πουν ότι εγκρίθηκε! Νοιωθω ένα βήμα πιο κοντά χάρηκα πολύ! 

• Μου αρέσει 13

2 ώρες πρίν, Texas είπε:

Καλημέρα κορίτσια να σας πω … μήπως ξέρετε αν μπορώ να κάνω ΕΡΑ υστεροσκοπηση και σκρατσινγκ όλα μαζί με μια μέθη ; Είναι οι μέρες του κύκλου κατάλληλες και για τα 3 μαζί ; Αλλιώς με βλέπω να τρώω όλο το καλοκαίρι έτσι …

Επίσης μετά απο αυτά αντίστοιχα πόσες μέρες θέλει να μην μπεις θάλασσα ;

Καλημέρα κοριτσι μου. Για τα υπόλοιπα δεν ξέρω, αλλά δε νομίζω να σε αφήσει για θάλασσα. Εγώ την έκανα τον Απρίλιο και φαντάσου μου είπε καλύτερα να μην έχω καν επαφές μέχρι να αδιαθετησω ξανά για να αποφύγουμε μικρόβια και μολύνσεις. 

πρίν από 18 λεπτά , Ria_ είπε:

Καλημέρα κορίτσια χτες θεωρητικά είχα το ραντεβού με την επιτροπή και είχα στείλει τα χαρτιά και σήμερα με πήραν τηλέφωνο να μου πουν ότι εγκρίθηκε! Νοιωθω ένα βήμα πιο κοντά χάρηκα πολύ! 

Μπράβο κοπέλα μου! Σίγουρα εισια ενα βήμα από κοντά! Άμεσα τώρα θα σου στείλουν και το χαρτί της εγκρισης από την επιτροπή. Κράτα το πρωτότυπο και όπου χρειαστεί δίνεις φωτοτυπία. 

• Μου αρέσει 1

Καλησπέρα. Κορίτσια λέτε να πάρω τον γιατρό να τον ρωτήσω πότε θα κάνω τις arvekap γιατί δεν μου έχει πει κάτι και αγχώθηκα τώρα. Λέτε να το έχει ξεχάσει? Και να τον ρωτήσω και αν μπορώ να κάνω μπάνιο στην θαλασσα. Βασικά δεν μου αρέσει να τον παίρνω τηλέφωνα ντρέπομαι. Μόνο όταν μου ήρθε η περίοδος τον πήρα να του το πω που μου το είχε πει αυτός. 

πρίν από 32 λεπτά , Ria_ είπε:

Μπραβο οντως ειναι αλλο ενα βημα! κ εγω περιμενω να ρθει η αλλη βδομαδα να τα παω κ εχω αγχος κ για αυτο! Να σε ρωτησω που εχω καποιες ερωτησεις μεχρι να ξαναπαω στον γιατρο να τα υπογράψει. Αν εχεις κανει λαπαροσκοπηση θελει το πρακτικο χειρουργειου η ακριβες αντιγραφο. Το ακριβες αντιγραφο τι ειναι??? Δεν το βγαζω απλα φωτοτυπια??? Επισης την διαγνωση απο την σαλπιγγογραφια το χαρτι να ειναι φωτοτυπια για να μην χασω το πρωτοτυπο?? Κ την αποδειξη διευθυνσης κατοικίας μεσω gov γιατι την θελουν ξερετε? Ελπιζω να μην σε ζαλιζω αν ξερεις κατι απο αυτα κοπελα μ θα με βοηθουσες πολυ

Διαφημίσεις

15 minutes ago, Kallo said:

Καλησπέρα. Κορίτσια λέτε να πάρω τον γιατρό να τον ρωτήσω πότε θα κάνω τις arvekap γιατί δεν μου έχει πει κάτι και αγχώθηκα τώρα. Λέτε να το έχει ξεχάσει? Και να τον ρωτήσω και αν μπορώ να κάνω μπάνιο στην θαλασσα. Βασικά δεν μου αρέσει να τον παίρνω τηλέφωνα ντρέπομαι. Μόνο όταν μου ήρθε η περίοδος τον πήρα να του το πω που μου το είχε πει αυτός. 

Δεν σου έχει στείλει το πρωτόκολλο; Σου ήρθε περίοδος; Εξετάσεις 2ης μέρας έκανες;

eardp2.png

Κορίτσια η εξέταση για Κυστική ίνωση πόσο κοστίζει ξέρετε? Την έχω κάνει κ είμαι αρνητική έγιναν σε νοσοκομείου του εξωτερικού κ δεν μας δίνουν αντίγραφα αλλα τα ζητάνε στη κλινικη.

πρίν από 9 λεπτά , kateriiina25 είπε:

Δεν σου έχει στείλει το πρωτόκολλο; Σου ήρθε περίοδος; Εξετάσεις 2ης μέρας έκανες;

Μου έχει στείλει αλλά είναι μέχρι την 8η μερα και δεν γράφει πουθενά arvekap. Η περίοδος μου ήρθε την Τρίτη. Ξεκίνησα την Πέμπτη τα φάρμακα. Όχι δεν μου είπε να κάνω εξετάσεις αίματος. Έπρεπε? 

πρίν από 11 λεπτά , Zenia82 είπε:

Κορίτσια η εξέταση για Κυστική ίνωση πόσο κοστίζει ξέρετε? Την έχω κάνει κ είμαι αρνητική έγιναν σε νοσοκομείου του εξωτερικού κ δεν μας δίνουν αντίγραφα αλλα τα ζητάνε στη κλινικη.

Αν θυμάμαι καλά περίπου 180-200 σε ιδιωτικό.

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...