Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Katiamaxiking είπε:

Εγώ! Έχω κάνει βραχυ 3 φορές. Ειδικά την πρώτη πήραμε 5 και τα 4 ήταν ανώριμα. Πάντα η διέγερση κρατάει παραπάνω και αργούν να μεγαλώσουν. Τη τελευταία φορά έκανα μακρύ και πήραμε μόνο 2. 
      τώρα θα κάνω το πρωτόκολλο με την Elonva αν την γνωρίζεις. Κάτι παίζει με τον δικό μου οργανισμό και τα ωάρια αλλά δεν έχω καταλάβει ακόμη. Όλες οι εξετάσεις μου είναι εντός φυσιολογικών τιμών και ο υπέρηχος δείχνει αρκετά ωάρια και ενεργές ωοθήκες. 

Καλημέρα!είμαι εν αναμονή περιόδου για να ξεκινήσω διέγερση με Elonva. Έχει καμία εμπειρία; Πόσες ημέρες μετά περίπου γίνεται η ωοληψια; 14 ημέρες; 

Καλημέρα! Κι εγώ δεν κατάλαβα ποτέ τι ακριβώς συμβαίνει με την ωρίμανση, καθώς στους δύο φυσικούς που δοκίμασα ανέβαινε η lh χωρίς ωστόσο να έχουν ωριμάσει τα ωάρια, σαν να μην ήταν σωστή η εντολή πώς να το πω, με αποτέλεσμα zero. Για αυτό και ο γιατρός μου επέμενε σε διέγερση καθώς εκεί ελέγχεται η lh.

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

πρίν από 6 λεπτά , Texas είπε:

Γεια σας , λοιπόν μου έχει έρθει λίγο ο ουρανός σφοντύλι είμαι σε φάση αποτυχίας μετά από ετ και περιμένω περίοδο ( άντε επιτέλους θα σκάσω )

και ο γιατρός μου είπε πως πρέπει να κάνω υστεροσκοπηση σκρατσινγκ και era test 

προσπαθω να βγάλω ένα πλάνο στο μυαλό μου ώστε να περάσω την λιγότερη ταλαιπωρία και τις λιγότερες μέθη 

μπορούν να γίνουν κάπως συνδυαστικά ; Πχ υστεροσκοπηση και σκρατσινγκ μαζί ; 
επιπλεον ποια είναι η σειρά λέτε πρώτα era ή τα άλλα ; Εγώ είχα υπολογίσει πως θα έκανα ετ ξανά  από Σεπτέμβριο τώρα τι γίνεται ; 
το era ποσο συχνά δείχνει μετατοπισμενο παράθυρο ; Κάθε κύκλος έχει ίδιο παράθυρο εμφύτευσης ;

Θα ρωτήσω τον γιατρο αλλα έχω μέρες ακόμα..ότι ξέρετε για τα παραπάνω και μπορείτε να βοηθήσετε ευχαριστω γιατί μου ήρθαν πολλά μαζεμένα 

Υστερο κ σκρατσινγκ γινεΤαι μαζι.ερα θα κανεις προετοιμασια σαν να πας για ετ σε φυσικο ή τεχνητο κυκλο.4 εβδομαδες περιμενα το αποτελεσμα.ερα κανε αμεσα αν οντως πρεπει να κανεις -σπανιο να εχεις μετατοπιση.

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

2 hours ago, Ath1981 said:

Ήθελα να μοιραστώ την εμπειρία μου μαζί σας!Ειμαι 40,με τον άνδρα μου είμαστε μαζί 9 χρόνια ,τα 6 παντρεμένοι.Προσπαθούσαμε αρκετό καιρό μόνοι μας για παιδάκι αλλα εφόσον είδαμε ότι δεν έρχεται αρχίσαμε να το ψάχνουμε περισσότερο.Θεώρησα ότι μπορώ να εμπιστευτώ τον γυναικολόγο που πηγαινα τα τελευταία 7 χρόνια,χωρις ν ψάξω κάποιον εξειδικευμένο γιατρό.όποτε ξεκινήσαμε τις διαδικασιες για εξετάσεις,επιτροπή και τον Σεπτέμβριο που μας πέρασε εκανα την 1η μου προσπάθεια μαζί του πρώτη μου που ήταν ανεπιτυχής.Ήθελα να σας πω ότι όταν βλέπετε κάποια σημάδια σε έναν γιατρό και κάτι δε σας κολλάει στη συμπεριφορά του η δε σας εμπνέει εμπιστοσύνη ,να τους δίνετε την σημασία που πρέπει καη να μην τα αγνοείτε.Εγώ μετά την αποτυχημένη προσπάθεια ήμουν χαλια,όπως φαντάζομαι όλες σας δεν με πήρε ένα τηλέφωνο και όταν μετά από κάποιες μέρες τον επισκέφτηκα για να κανω υπέρηχο να με δει ,η όλη του αντιμετώπιση ήταν πως να το πω αδιάφορη και η επόμενη λύση που μου πρότεινε επειδή υπήρξε 1 αποτυχημένη προσπαθεία ήταν να κάνουμε τον επόμενο μήνα μια επέμβαση που λέγεται prp για αναζωογονήση των ωοθηκών.Όπως καταλάβατε ήταν το κερασάκι στην τούρτα το τελευταίο αποφάσισα να αλλάξω γιατρό ,βρήκα τον γιατρό που είμαι τώρα που μου τον σύστησε μια γνωστή μου που είχε ταλαιπωρηθεί ήδη κ αυτή με αρκετές αποτυχίες και με αυτόν τον γιατρό κατάφερε να μείνει εγγυος.Με αυτόν τον γιατρό που είμαι τώρα και ξεκίνησα από τον Οκτώβριο είδα πραγματικό ενδιαφέρον από την πρώτη στιγμή Άι εξατομίκευση ,με έβαλε να κάνω ένα σωρό εξετάσεις που ο άλλος γιατρός δεν μου είχε πει ,μου σύστησε να πάω σε αιματολόγο και ήρθα σε επικοινωνία με την κ.Λευκού & εφόσον κάναμε όλους τους ελέγχους κάναμε 1 ωοληψια τον Μάρτιο αλλά δεν μπορέσαμε να κάνουμε εμβρυομεταφορα σε εκείνον τον κύκλο όποτε 3 έμβρυα που είχα ,τα καταψύξαμε και 1 δεύτερη ωοληψια και εμβρυομεταφορα τώρα τον Μάιο ,η οποία οδήγησε σε εγκυμοσύνη .Να σας πω την αλήθεια δεν μπορώ ακόμα να το πιστέψω γιατί είναι πολύ νωρίς έχω κάνει 2 χοριακες μέχρι στιγμής και είναι πολύ καλή η εξέλιξη μέχρι στιγμής .Απλά πιστεύω πράγματικα ότι είναι και η πίστη μας αλλά και ο γιατρός κάποιες φορές η αντιμετώπιση .

Συγχαρητήρια για την εγκυμοσύνη σου! Όλα καλά να σου πάνε απο εδώ και πέρα. 

2 hours ago, Vxatz said:

Κορίτσια είμαι τόσο αναστατωμενη όλη μέρα πάω είμαι να σκάσω. Σήμερα το πρωί βρέθηκε θετική covid μια συναδελφος με την οποία τα γραφεία μας είναι κολλητά. Έτυχε κ εχτές κ σήμερα το πρωί να μιλησουμε κ να είμαστε σκυμμενες πολυ κοντα για να ακούμε. Το θέμα είναι ότι εγώ σε 3 μέρες περιμένω να αδιαθετησω κ να ξεκινήσω διεγερση κ έχω τρομοκρατηθει. Από το άγχος μου έκανα 3 τεστ αρνητικά κ μετράω συνέχεια θερμοκρασία. Σε περίπτωση που κολλήσω αναβάλλονται όλα για τον επόμενο κύκλο;  Είμαι να σκάσω 

Λογικό να αγχώνεσαι αλλά σκέψου ότι θες 10 μέρες για τον 1ο υπέρηχο και πάνω από 2 εβδομάδες για την ωοληψία. Ακόμα και να κόλλησες, μέχρι τότε θα είσαι αρνητική. 

2 hours ago, Μπισκοτακι27 said:

Κοριτσια είδαμε το σακουλάκι μας κ μια μικρη κουκκίδα..απο κατω ειδε ενα μικρο αιμάτωμα μ ειπε να προσέξω αυτες τις μερες λιγο 

Ψιχουλάκι ήταν η κουκκιδίτσα που έπεσε από το μπισκοτάκι :P 
Μπραβο σου κορίτσι μου! Προσοχή όμως τώρα, ναι;

• Ευχαριστώ 2

eardp2.png

6 minutes ago, Nephele78 said:

Υστερο κ σκρατσινγκ γινεΤαι μαζι.ερα θα κανεις προετοιμασια σαν να πας για ετ σε φυσικο ή τεχνητο κυκλο.4 εβδομαδες περιμενα το αποτελεσμα.ερα κανε αμεσα αν οντως πρεπει να κανεις -σπανιο να εχεις μετατοπιση.

Έχω κάνει ετ με 8 μέρες προγεστερονη και με 6 δηλαδή 8η μέρα και 6η … επίσης ποσο άμεσα μπορώ να κάνω πάλι τεχντιτο κύκλο για το ΕΡΑ ; Τώρα μόλις σταμάτησα τα φάρμακα όλο το πακέτο … ευχαριστω για την απάντηση 

Ή μήπως το ΕΡΑ γίνεται σε φυσικό ;

Η συνήθης μέρα της ετ ποια είναι ;

πρίν από 5 λεπτά , Texas είπε:

Έχω κάνει ετ με 8 μέρες προγεστερονη και με 6 δηλαδή 8η μέρα και 6η … επίσης ποσο άμεσα μπορώ να κάνω πάλι τεχντιτο κύκλο για το ΕΡΑ ; Τώρα μόλις σταμάτησα τα φάρμακα όλο το πακέτο … ευχαριστω για την απάντηση 

Ή μήπως το ΕΡΑ γίνεται σε φυσικό ;

Εγω ειχα κανει σε φυσικο κυκλο δηλ ειχα κανει ωοληψια ημερα τεταρτη (ειχαμε παρει το βιολογικο ωαριο του μηνα) και το βραδυ ξεκινησα προγεστερονη και την 5η ημερα προγεστερονης δηλαδη δευτερα πηγα και μου πηρε δειγμα κ το εστειλε ισπανια.δε βρεθηκε καμια μετατοπιση και ετσι ακριβως εκανα και την ετ οπως και συνηθίζεται με 5ης μερας εμβρυα - βλαστοκυστες ..νομιζω στον αμεσως αυτον κυκλο μπορεις να κανεις την εξεταση.

• Μου αρέσει 1

1 hour ago, Texas είπε:

Γεια σας , λοιπόν μου έχει έρθει λίγο ο ουρανός σφοντύλι είμαι σε φάση αποτυχίας μετά από ετ και περιμένω περίοδο ( άντε επιτέλους θα σκάσω )

και ο γιατρός μου είπε πως πρέπει να κάνω υστεροσκοπηση σκρατσινγκ και era test 

προσπαθω να βγάλω ένα πλάνο στο μυαλό μου ώστε να περάσω την λιγότερη ταλαιπωρία και τις λιγότερες μέθη 

μπορούν να γίνουν κάπως συνδυαστικά ; Πχ υστεροσκοπηση και σκρατσινγκ μαζί ; 
επιπλεον ποια είναι η σειρά λέτε πρώτα era ή τα άλλα ; Εγώ είχα υπολογίσει πως θα έκανα ετ ξανά  από Σεπτέμβριο τώρα τι γίνεται ; 
το era ποσο συχνά δείχνει μετατοπισμενο παράθυρο ; Κάθε κύκλος έχει ίδιο παράθυρο εμφύτευσης ;

Θα ρωτήσω τον γιατρο αλλα έχω μέρες ακόμα..ότι ξέρετε για τα παραπάνω και μπορείτε να βοηθήσετε ευχαριστω γιατί μου ήρθαν πολλά μαζεμένα 

Αν θέλει να σε βάλει σε τεχνητό κύκλο θα πρέπει να ξεκινήσεις χάπια από τη δεύτερη μέρα περιόδου, δεν έχει σημασία που μόλις έκανες μια προσπάθεια και έπαιρνες χάπια και εγώ αμέσως το έκανα. Αν δεν σου είπε τίποτα όμως μπορεί να το δει σε φυσικό κύκλο, καλό είναι πάντως να μιλήσεις μαζί του πριν αδιαθετήσεις για να είσαι σίγουρη, θέλει και τρεις βδομάδες περίπου για να βγει μη χάσεις τον μήνα. Τώρα για νάρκωση εγώ δεν πήρα, 10 δευτερόλεπτα κρατάει και ο πόνος ειναι διαχειρίσιμος! Το παράθυρο δεν αλλάζει από κύκλο σε κυκλο.

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

10 ώρες πρίν, Μπισκοτακι27 είπε:

Κοριτσια είδαμε το σακουλάκι μας κ μια μικρη κουκκίδα..απο κατω ειδε ενα μικρο αιμάτωμα μ ειπε να προσέξω αυτες τις μερες λιγο 

Τέλεια μπισκοτάκι! Θα προσέξεις λίγο κι όλα καλά. Συμβαίνουν αυτά στην εγκυμοσύνη. 

• Ευχαριστώ 1

Καλημερα κοριτσια..τρομοκρατήθηκα λιγο ειναι η αληθεια μολις μ ειπε για το αιμάτωμα..το καλο ειναι μας ειπε πως δεν ειναι πανω απο τον σακο για τον πιέσει για τυχον αποβολή αν μεγαλώσει αλλα απο κατω του

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια να σας πω … μήπως ξέρετε αν μπορώ να κάνω ΕΡΑ υστεροσκοπηση και σκρατσινγκ όλα μαζί με μια μέθη ; Είναι οι μέρες του κύκλου κατάλληλες και για τα 3 μαζί ; Αλλιώς με βλέπω να τρώω όλο το καλοκαίρι έτσι …

Επίσης μετά απο αυτά αντίστοιχα πόσες μέρες θέλει να μην μπεις θάλασσα ;

2 hours ago, Μπισκοτακι27 said:

Καλημερα κοριτσια..τρομοκρατήθηκα λιγο ειναι η αληθεια μολις μ ειπε για το αιμάτωμα..το καλο ειναι μας ειπε πως δεν ειναι πανω απο τον σακο για τον πιέσει για τυχον αποβολή αν μεγαλώσει αλλα απο κατω του

Συγχαρητήρια! Κάτσε ξεκουράσου όπως είπε ο γιατρός. Προσπάθησε μόνο θετικές σκέψεις, πας πολύ καλά.

• Ευχαριστώ 1

πρίν από 4 λεπτά , Powerzen είπε:

Συγχαρητήρια! Κάτσε ξεκουράσου όπως είπε ο γιατρός. Προσπάθησε μόνο θετικές σκέψεις, πας πολύ καλά.

Μακαρι μακαρι..ευτυχως μας ειπε το αιμάτωμα ειναι απο την κατω πλευρα κ οχι απο πανω.

μου ειπε επισης να ξεκινησω μαγνήσιο..εσεις ποιο παίρνετε;

12 hours ago, Ath1981 said:

Ήθελα να μοιραστώ την εμπειρία μου μαζί σας!Ειμαι 40,με τον άνδρα μου είμαστε μαζί 9 χρόνια ,τα 6 παντρεμένοι.Προσπαθούσαμε αρκετό καιρό μόνοι μας για παιδάκι αλλα εφόσον είδαμε ότι δεν έρχεται αρχίσαμε να το ψάχνουμε περισσότερο.Θεώρησα ότι μπορώ να εμπιστευτώ τον γυναικολόγο που πηγαινα τα τελευταία 7 χρόνια,χωρις ν ψάξω κάποιον εξειδικευμένο γιατρό.όποτε ξεκινήσαμε τις διαδικασιες για εξετάσεις,επιτροπή και τον Σεπτέμβριο που μας πέρασε εκανα την 1η μου προσπάθεια μαζί του πρώτη μου που ήταν ανεπιτυχής.Ήθελα να σας πω ότι όταν βλέπετε κάποια σημάδια σε έναν γιατρό και κάτι δε σας κολλάει στη συμπεριφορά του η δε σας εμπνέει εμπιστοσύνη ,να τους δίνετε την σημασία που πρέπει καη να μην τα αγνοείτε.Εγώ μετά την αποτυχημένη προσπάθεια ήμουν χαλια,όπως φαντάζομαι όλες σας δεν με πήρε ένα τηλέφωνο και όταν μετά από κάποιες μέρες τον επισκέφτηκα για να κανω υπέρηχο να με δει ,η όλη του αντιμετώπιση ήταν πως να το πω αδιάφορη και η επόμενη λύση που μου πρότεινε επειδή υπήρξε 1 αποτυχημένη προσπαθεία ήταν να κάνουμε τον επόμενο μήνα μια επέμβαση που λέγεται prp για αναζωογονήση των ωοθηκών.Όπως καταλάβατε ήταν το κερασάκι στην τούρτα το τελευταίο αποφάσισα να αλλάξω γιατρό ,βρήκα τον γιατρό που είμαι τώρα που μου τον σύστησε μια γνωστή μου που είχε ταλαιπωρηθεί ήδη κ αυτή με αρκετές αποτυχίες και με αυτόν τον γιατρό κατάφερε να μείνει εγγυος.Με αυτόν τον γιατρό που είμαι τώρα και ξεκίνησα από τον Οκτώβριο είδα πραγματικό ενδιαφέρον από την πρώτη στιγμή Άι εξατομίκευση ,με έβαλε να κάνω ένα σωρό εξετάσεις που ο άλλος γιατρός δεν μου είχε πει ,μου σύστησε να πάω σε αιματολόγο και ήρθα σε επικοινωνία με την κ.Λευκού & εφόσον κάναμε όλους τους ελέγχους κάναμε 1 ωοληψια τον Μάρτιο αλλά δεν μπορέσαμε να κάνουμε εμβρυομεταφορα σε εκείνον τον κύκλο όποτε 3 έμβρυα που είχα ,τα καταψύξαμε και 1 δεύτερη ωοληψια και εμβρυομεταφορα τώρα τον Μάιο ,η οποία οδήγησε σε εγκυμοσύνη .Να σας πω την αλήθεια δεν μπορώ ακόμα να το πιστέψω γιατί είναι πολύ νωρίς έχω κάνει 2 χοριακες μέχρι στιγμής και είναι πολύ καλή η εξέλιξη μέχρι στιγμής .Απλά πιστεύω πράγματικα ότι είναι και η πίστη μας αλλά και ο γιατρός κάποιες φορές η αντιμετώπιση .

Να έχεις μια όμορφη και τελειόμηνη εγκυμοσύνη. Καλά έκανες και άλλαξες γιατρό, λίγο αυτό λίγο και η τύχη είχες το επιθυμητό αποτέλεσμα και αυτό μετράει! Με το καλό :)

πρίν από 11 λεπτά , Μπισκοτακι27 είπε:

Μακαρι μακαρι..ευτυχως μας ειπε το αιμάτωμα ειναι απο την κατω πλευρα κ οχι απο πανω.

μου ειπε επισης να ξεκινησω μαγνήσιο..εσεις ποιο παίρνετε;

Δε σου ειπε ποιο να ξεκινησεις; Trofocard μου ειχε δωσει μετα το μεσημεριανο φαγητο ηταν το ιδανικο για συσπασεις ειχε πει(διοτι τον ειχα ρωτησει για ποιο λογο προτεινει αυτο κ οχι καποια αλλη μαρκα τυπου σολγκαρ )αλλα το ξεκινησα μετα την 13η βδομαδα.

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...