Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Katiamaxiking είπε:

Εγώ! Έχω κάνει βραχυ 3 φορές. Ειδικά την πρώτη πήραμε 5 και τα 4 ήταν ανώριμα. Πάντα η διέγερση κρατάει παραπάνω και αργούν να μεγαλώσουν. Τη τελευταία φορά έκανα μακρύ και πήραμε μόνο 2. 
      τώρα θα κάνω το πρωτόκολλο με την Elonva αν την γνωρίζεις. Κάτι παίζει με τον δικό μου οργανισμό και τα ωάρια αλλά δεν έχω καταλάβει ακόμη. Όλες οι εξετάσεις μου είναι εντός φυσιολογικών τιμών και ο υπέρηχος δείχνει αρκετά ωάρια και ενεργές ωοθήκες. 

Καλημέρα!είμαι εν αναμονή περιόδου για να ξεκινήσω διέγερση με Elonva. Έχει καμία εμπειρία; Πόσες ημέρες μετά περίπου γίνεται η ωοληψια; 14 ημέρες; 

Καλημέρα! Κι εγώ δεν κατάλαβα ποτέ τι ακριβώς συμβαίνει με την ωρίμανση, καθώς στους δύο φυσικούς που δοκίμασα ανέβαινε η lh χωρίς ωστόσο να έχουν ωριμάσει τα ωάρια, σαν να μην ήταν σωστή η εντολή πώς να το πω, με αποτέλεσμα zero. Για αυτό και ο γιατρός μου επέμενε σε διέγερση καθώς εκεί ελέγχεται η lh.

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

πρίν από 8 λεπτά , Vxatz είπε:

Αχ μακάρι να είναι έτσι όπως τα λες. Την τρίτη δόση την έκανα μεσα Μαρτίου λέτε να έχω αρκετα αντισώματα; 

Α αργά την έκανες! Σίγουρα έχεις.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 50 λεπτά , Μπισκοτακι27 είπε:

Κοριτσια είδαμε το σακουλάκι μας κ μια μικρη κουκκίδα..απο κατω ειδε ενα μικρο αιμάτωμα μ ειπε να προσέξω αυτες τις μερες λιγο 

Μπράβο κοριτσακι μου!!! Ολα τέλεια... Να προσεξεις μερικες μερες να φύγει το αιμάτωμα...Καλη συνέχεια!!!

• Ευχαριστώ 1

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

1 hour ago, Ath1981 είπε:

Ήθελα να μοιραστώ την εμπειρία μου μαζί σας!Ειμαι 40,με τον άνδρα μου είμαστε μαζί 9 χρόνια ,τα 6 παντρεμένοι.Προσπαθούσαμε αρκετό καιρό μόνοι μας για παιδάκι αλλα εφόσον είδαμε ότι δεν έρχεται αρχίσαμε να το ψάχνουμε περισσότερο.Θεώρησα ότι μπορώ να εμπιστευτώ τον γυναικολόγο που πηγαινα τα τελευταία 7 χρόνια,χωρις ν ψάξω κάποιον εξειδικευμένο γιατρό.όποτε ξεκινήσαμε τις διαδικασιες για εξετάσεις,επιτροπή και τον Σεπτέμβριο που μας πέρασε εκανα την 1η μου προσπάθεια μαζί του πρώτη μου που ήταν ανεπιτυχής.Ήθελα να σας πω ότι όταν βλέπετε κάποια σημάδια σε έναν γιατρό και κάτι δε σας κολλάει στη συμπεριφορά του η δε σας εμπνέει εμπιστοσύνη ,να τους δίνετε την σημασία που πρέπει καη να μην τα αγνοείτε.Εγώ μετά την αποτυχημένη προσπάθεια ήμουν χαλια,όπως φαντάζομαι όλες σας δεν με πήρε ένα τηλέφωνο και όταν μετά από κάποιες μέρες τον επισκέφτηκα για να κανω υπέρηχο να με δει ,η όλη του αντιμετώπιση ήταν πως να το πω αδιάφορη και η επόμενη λύση που μου πρότεινε επειδή υπήρξε 1 αποτυχημένη προσπαθεία ήταν να κάνουμε τον επόμενο μήνα μια επέμβαση που λέγεται prp για αναζωογονήση των ωοθηκών.Όπως καταλάβατε ήταν το κερασάκι στην τούρτα το τελευταίο αποφάσισα να αλλάξω γιατρό ,βρήκα τον γιατρό που είμαι τώρα που μου τον σύστησε μια γνωστή μου που είχε ταλαιπωρηθεί ήδη κ αυτή με αρκετές αποτυχίες και με αυτόν τον γιατρό κατάφερε να μείνει εγγυος.Με αυτόν τον γιατρό που είμαι τώρα και ξεκίνησα από τον Οκτώβριο είδα πραγματικό ενδιαφέρον από την πρώτη στιγμή Άι εξατομίκευση ,με έβαλε να κάνω ένα σωρό εξετάσεις που ο άλλος γιατρός δεν μου είχε πει ,μου σύστησε να πάω σε αιματολόγο και ήρθα σε επικοινωνία με την κ.Λευκού & εφόσον κάναμε όλους τους ελέγχους κάναμε 1 ωοληψια τον Μάρτιο αλλά δεν μπορέσαμε να κάνουμε εμβρυομεταφορα σε εκείνον τον κύκλο όποτε 3 έμβρυα που είχα ,τα καταψύξαμε και 1 δεύτερη ωοληψια και εμβρυομεταφορα τώρα τον Μάιο ,η οποία οδήγησε σε εγκυμοσύνη .Να σας πω την αλήθεια δεν μπορώ ακόμα να το πιστέψω γιατί είναι πολύ νωρίς έχω κάνει 2 χοριακες μέχρι στιγμής και είναι πολύ καλή η εξέλιξη μέχρι στιγμής .Απλά πιστεύω πράγματικα ότι είναι και η πίστη μας αλλά και ο γιατρός κάποιες φορές η αντιμετώπιση .

Καλώς ήρθες πολλά συγχαρητήρια !!! Μια τελειομηνη εγκυμοσύνη να ευχηθώ 

μέχρις δίκιο σ αυτό που κες για τους γιατρούς , θυμάμαι τον εαυτό μου τη πρώτη φορά ποσο ανυπόμονη και αισιόδοξη ήμουν παρόλο που δεν μ άρεσε ο γιατρός … τα έφαγα τα Μούτρα μου και ίσιωσε μετά 

1 hour ago, Μπισκοτακι27 είπε:

Κοριτσια είδαμε το σακουλάκι μας κ μια μικρη κουκκίδα..απο κατω ειδε ενα μικρο αιμάτωμα μ ειπε να προσέξω αυτες τις μερες λιγο 

Να προσέξεις μπισκοτάκι και όλα καλά θα είναι!!! Μια τελειομηνη εγκυμοσύνη 

• Ευχαριστώ 1

2 ώρες πρίν, Linoula είπε:

Αχ ποση δύναμη μου δίνεις! Ώρες ώρες προσπαθώ να φανταστώ τη ζωή μου με ένα πλασματακι και δεν μπορώ. Κι όλη μου τη ζωή φροντίζω παιδιά άλλων.

Μπράβο σου που δεν το βάζεις κάτω! Πραγματικά σε θαυμάζω!

Επίσης να σου πω ότι εγώ διάρροια είχα όταν είχα μείνει έγκυος όχι δυσκοιλιότητα!

Κορίτσι μου κι εγώ σε θαυμάζω, εσένα και όλες μας!!! Κι όταν έρθει το θαυματακι σου θα το κοιτάς όντως συνέχεια και θα λες, μα δικό μου είναι? Θυμάμαι τον άντρα μου ακόμη να το λέει τις πρώτες μέρες και να βουρκωνει. Δυσκολίες που δένουν ένα ζευγάρι όταν υπάρχει πραγματική αγάπη. Γινόμαστε γονείς που θέλουμε να ρουφήξουμε κάθε στιγμή του παιδιού μας και όχι να το παρκάρουμε σε κάποια γιαγιά, παππού ή νταντά. Κι όπως λένε και οι στίχοι ενός τραγουδιού, ο, τι αξίζει πονάει κι είναι δύσκολο... 

Είχες μείνει έγκυος και το έχασες? 

• Μου αρέσει 2
  • Ευχαριστώ 1

1 hour ago, Μπισκοτακι27 είπε:

Αντε ωραία μπράβο! Ξεκουράσου όσο μπορείς δεν θα είναι κάτι ανησυχητικό. 

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

1 ώρα πρίν, Ath1981 είπε:

Ήθελα να μοιραστώ την εμπειρία μου μαζί σας!Ειμαι 40,με τον άνδρα μου είμαστε μαζί 9 χρόνια ,τα 6 παντρεμένοι.Προσπαθούσαμε αρκετό καιρό μόνοι μας για παιδάκι αλλα εφόσον είδαμε ότι δεν έρχεται αρχίσαμε να το ψάχνουμε περισσότερο.Θεώρησα ότι μπορώ να εμπιστευτώ τον γυναικολόγο που πηγαινα τα τελευταία 7 χρόνια,χωρις ν ψάξω κάποιον εξειδικευμένο γιατρό.όποτε ξεκινήσαμε τις διαδικασιες για εξετάσεις,επιτροπή και τον Σεπτέμβριο που μας πέρασε εκανα την 1η μου προσπάθεια μαζί του πρώτη μου που ήταν ανεπιτυχής.Ήθελα να σας πω ότι όταν βλέπετε κάποια σημάδια σε έναν γιατρό και κάτι δε σας κολλάει στη συμπεριφορά του η δε σας εμπνέει εμπιστοσύνη ,να τους δίνετε την σημασία που πρέπει καη να μην τα αγνοείτε.Εγώ μετά την αποτυχημένη προσπάθεια ήμουν χαλια,όπως φαντάζομαι όλες σας δεν με πήρε ένα τηλέφωνο και όταν μετά από κάποιες μέρες τον επισκέφτηκα για να κανω υπέρηχο να με δει ,η όλη του αντιμετώπιση ήταν πως να το πω αδιάφορη και η επόμενη λύση που μου πρότεινε επειδή υπήρξε 1 αποτυχημένη προσπαθεία ήταν να κάνουμε τον επόμενο μήνα μια επέμβαση που λέγεται prp για αναζωογονήση των ωοθηκών.Όπως καταλάβατε ήταν το κερασάκι στην τούρτα το τελευταίο αποφάσισα να αλλάξω γιατρό ,βρήκα τον γιατρό που είμαι τώρα που μου τον σύστησε μια γνωστή μου που είχε ταλαιπωρηθεί ήδη κ αυτή με αρκετές αποτυχίες και με αυτόν τον γιατρό κατάφερε να μείνει εγγυος.Με αυτόν τον γιατρό που είμαι τώρα και ξεκίνησα από τον Οκτώβριο είδα πραγματικό ενδιαφέρον από την πρώτη στιγμή Άι εξατομίκευση ,με έβαλε να κάνω ένα σωρό εξετάσεις που ο άλλος γιατρός δεν μου είχε πει ,μου σύστησε να πάω σε αιματολόγο και ήρθα σε επικοινωνία με την κ.Λευκού & εφόσον κάναμε όλους τους ελέγχους κάναμε 1 ωοληψια τον Μάρτιο αλλά δεν μπορέσαμε να κάνουμε εμβρυομεταφορα σε εκείνον τον κύκλο όποτε 3 έμβρυα που είχα ,τα καταψύξαμε και 1 δεύτερη ωοληψια και εμβρυομεταφορα τώρα τον Μάιο ,η οποία οδήγησε σε εγκυμοσύνη .Να σας πω την αλήθεια δεν μπορώ ακόμα να το πιστέψω γιατί είναι πολύ νωρίς έχω κάνει 2 χοριακες μέχρι στιγμής και είναι πολύ καλή η εξέλιξη μέχρι στιγμής .Απλά πιστεύω πράγματικα ότι είναι και η πίστη μας αλλά και ο γιατρός κάποιες φορές η αντιμετώπιση .

Πολλά συγχαρητήρια κορίτσι μου!!! Να έχεις μια όμορφη εγκυμοσύνη!!! Πολύ σημαντικό που άκουσες το ένστικτο σου και έφυγες από τον πρώτο γιατρό. Αν θέλεις μου στέλνεις ένα pm το γι που ήσουν και αυτόν που πήγες μετά? Αν είναι στην Αθήνα αυτοί οι γιατροί. 

πρίν από 14 λεπτά , Eternity είπε:

Κορίτσι μου κι εγώ σε θαυμάζω, εσένα και όλες μας!!! Κι όταν έρθει το θαυματακι σου θα το κοιτάς όντως συνέχεια και θα λες, μα δικό μου είναι? Θυμάμαι τον άντρα μου ακόμη να το λέει τις πρώτες μέρες και να βουρκωνει. Δυσκολίες που δένουν ένα ζευγάρι όταν υπάρχει πραγματική αγάπη. Γινόμαστε γονείς που θέλουμε να ρουφήξουμε κάθε στιγμή του παιδιού μας και όχι να το παρκάρουμε σε κάποια γιαγιά, παππού ή νταντά. Κι όπως λένε και οι στίχοι ενός τραγουδιού, ο, τι αξίζει πονάει κι είναι δύσκολο... 

Είχες μείνει έγκυος και το έχασες? 

Είχα μείνει πριν 1 χρόνο στην πρώτη πρώτη προσπάθεια εξωσωματικής εγκυος και ένιωθα τόσο μα τόσο τυχερή. Αλλά στον 4ο μήνα την διακόψαμε γιατί ήταν τρισωμια που σαν εγκυμοσύνη προχωραγε μια χαρά. Με πονάει πάρα πολύ ακόμα και δεν νομίζω ότι θα το ξεπεράσω και νιώθω συχνά και τύψεις.. Ήταν ένα κοριτσάκι ανθρωπάκι κανονικό στο υπερηχογράφημα. Έχω ρίξει κατά πολύ κλαμα. Μετά είχα μια παλινδρομη την 10η εβδομάδα που εντάξει το αντιμετώπισα λίγο πιο ψυχραιμα και μετά μια βιοχημική. Τώρα είχα αυτή την εμβρυομεταφορα που δεν πέτυχε και τώρα ξεκινήσαμε καινούρια διέγερση και είμαι αρκετά αισιόδοξη!

@Ath1981 σου εύχομαι μια τέλεια εγκυμοσύνη!

@Μπισκοτακι27 όλα καλά θα πάνε! Κάτσε στο σπιτάκι σου και μην κουνιέσαι!

@Vxatz μην αγχώνεσαι γιατί καταρχήν μπορεί να μην κολλησες. Εδώ στο ίδιο σπίτι και δεν κολλάνε! Εμένα ο άντρας μου δεν βγήκε ποτέ θετικός όταν κόλλησα εγώ. Αν πάλι χτύπα ξύλο κολλήσεις είναι πολύ πιθανό να μην έχεις κανένα φοβερό σύμπτωμα και να αρνητικοποιηθει πάρα πολύ γρήγορα και να μην αλλάξει τίποτα στο πρόγραμμα σου. Έχεις εμβολιαστεί πολύ πρόσφατα

• Ευχαριστώ 2
  • Λυπημένη/-ος 1

πρίν από 52 λεπτά , Vxatz είπε:

Αχ μακάρι να είναι έτσι όπως τα λες. Την τρίτη δόση την έκανα μεσα Μαρτίου λέτε να έχω αρκετα αντισώματα; 

Δεν είναι σίγουρο ότι κόλλησες.  Κ εγώ είχα 2 μέρες τα ανηψια μου σπίτι την επόμενη που έφυγαν μου είπαν ότι ήταν θετικά κ εγω δεν κόλλησα.  Στο ίδιο σπίτι έτσι? Ήμουν κ εγω σε διέγερση το τι άγχος πέρασα δε λέγεται γι αυτό σε νιώθω. Μπορεί να την γλιτώσεις. 

πρίν από 8 λεπτά , Eternity είπε:

Πολλά συγχαρητήρια κορίτσι μου!!! Να έχεις μια όμορφη εγκυμοσύνη!!! Πολύ σημαντικό που άκουσες το ένστικτο σου και έφυγες από τον πρώτο γιατρό. Αν θέλεις μου στέλνεις ένα pm το γι που ήσουν και αυτόν που πήγες μετά? Αν είναι στην Αθήνα αυτοί οι γιατροί. 

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου !Σου στέλνω pm :)

1 hour ago, Vxatz είπε:

Κορίτσια είμαι τόσο αναστατωμενη όλη μέρα πάω είμαι να σκάσω. Σήμερα το πρωί βρέθηκε θετική covid μια συναδελφος με την οποία τα γραφεία μας είναι κολλητά. Έτυχε κ εχτές κ σήμερα το πρωί να μιλησουμε κ να είμαστε σκυμμενες πολυ κοντα για να ακούμε. Το θέμα είναι ότι εγώ σε 3 μέρες περιμένω να αδιαθετησω κ να ξεκινήσω διεγερση κ έχω τρομοκρατηθει. Από το άγχος μου έκανα 3 τεστ αρνητικά κ μετράω συνέχεια θερμοκρασία. Σε περίπτωση που κολλήσω αναβάλλονται όλα για τον επόμενο κύκλο;  Είμαι να σκάσω 

Λογικό να αναστατωθεις αλλά ευτυχώς είσαι προσφατα 3πλα εμβολιασμένη!Έχεις μέρες μπροστά σου παντως αν είναι κάτι θα έχει δείξει σε 3 μέρες. 

Διαφημίσεις

πρίν από 8 λεπτά , Linoula είπε:

Είχα μείνει πριν 1 χρόνο στην πρώτη πρώτη προσπάθεια εξωσωματικής εγκυος και ένιωθα τόσο μα τόσο τυχερή. Αλλά στον 4ο μήνα την διακόψαμε γιατί ήταν τρισωμια που σαν εγκυμοσύνη προχωραγε μια χαρά. Με πονάει πάρα πολύ ακόμα και δεν νομίζω ότι θα το ξεπεράσω και νιώθω συχνά και τύψεις.. Ήταν ένα κοριτσάκι ανθρωπάκι κανονικό στο υπερηχογράφημα. Έχω ρίξει κατά πολύ κλαμα. Μετά είχα μια παλινδρομη την 10η εβδομάδα που εντάξει το αντιμετώπισα λίγο πιο ψυχραιμα και μετά μια βιοχημική. Τώρα είχα αυτή την εμβρυομεταφορα που δεν πέτυχε και τώρα ξεκινήσαμε καινούρια διέγερση και είμαι αρκετά αισιόδοξη!

@Μπισκοτακι27 όλα καλά θα πάνε! Κάτσε στο σπιτάκι σου και μην κουνιέσαι

Έχεις περάσει κορίτσι μου κι εσύ πολλά... και βλέπεις πόσο δυνατή είσαι. Θυμάμαι και εγώ ποσο θύμωνα και πόσο έκλαιγα σε κάθε αποβολή και έλεγα καλύτερα να μη μένω έγκυος αν είναι να μην προχωράει. Είναι πολύ ψυχοφθορο. Όμως κράτα το σημαντικό, ότι το σώμα σου έχει μνήμη και μόλις έρθει το σωστό εμβρυακι θα το κρατήσει, θα προχωρήσει και γεννηθεί το μωράκι σας!!! 

• Ευχαριστώ 1

πρίν από 10 λεπτά , Linoula είπε:

@Μπισκοτακι27 όλα καλά θα πάνε! Κάτσε στο σπιτάκι σου και μην κουνιέσαι!

@Vxatz μην αγχώνεσαι γιατί καταρχήν μπορεί να μην κολλησες. Εδώ στο ίδιο σπίτι και δεν κολλάνε! Εμένα ο άντρας μου δεν βγήκε ποτέ θετικός όταν κόλλησα εγώ. Αν πάλι χτύπα ξύλο κολλήσεις είναι πολύ πιθανό να μην έχεις κανένα φοβερό σύμπτωμα και να αρνητικοποιηθει πάρα πολύ γρήγορα και να μην αλλάξει τίποτα στο πρόγραμμα σου. Έχεις εμβολιαστεί πολύ πρόσφατα

@Linoulaσε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου κει ευχομαι ότι καλύτερο και για εσένα σύντομα και να συνεχίζεις να είσαι έτσι αισιόδοξη και να εχεις θετική διάθεση …

• Ευχαριστώ 1

9 ώρες πρίν, kateriiina25 είπε:

Στην 2η προσπάθεια πόσες πιθανότητες δίνουν; γιατί εγώ είμαι στην 2η :rolleyes:

Ευχαριστώ κορίτσια μου για την στήριξη και την κατανόηση ❤️

Ναι, νομίζω πως πράγματι είμαι πιο ευαίσθητη λόγω φαρμάκων, θα ηρεμήσω σε λίγο

Έλα έρχονται τα ευχάριστα,θετική σκέψη παρακαλώ!!! Έρχεται η καλή η ώρα !!

9 ώρες πρίν, Maria.28 είπε:

Πολυ με αγχωνει αυτο με την Τsh κοριτσια. Τον Ιανουαριο ηταν μια χαρα περσυ ηταν μια χαρα, στα μεσα Μαΐου τωρα βγηκε δυο φορες που την τσεκαρα ανεβασμενη κοντα στο 4,17..αυριο θα ξανακανω ορμονικες για την επιτροπη κ περιμενω να δω...ο ενδοκρινολογος που του ειπα οτι θα παω για εξωσωματικη σε κανα δίμηνο δεν απάντησε τίποτα σημαντικο, ουτε τον λογο που ανεβηκε.. Τωρα θα πρεπει να βρω αλλον, αλλα θα προλάβει να κατεβει αν ειναι ακομα ανεβασμενη, μεσα σε μισο μηνα λετε? 

Ναι, μπορεί. Από 5 κατέβηκα κάτω από δύο σε είκοσι μέρες περίπου για να κάνω την ετ. Άσε και εμένα με είχε αγχωσει αυτό. Και δεν ήξερα ότι τα φάρμακα της διέγερσης ανεβάζουν την tsh και είχα πάθει σοκ. Πάντα ήμουν ρυθμισμένη και τότε που την χρειαστηκα πήγε στον Θεό

• Ευχαριστώ 1

tvXOp2.png

Γεια σας , λοιπόν μου έχει έρθει λίγο ο ουρανός σφοντύλι είμαι σε φάση αποτυχίας μετά από ετ και περιμένω περίοδο ( άντε επιτέλους θα σκάσω )

και ο γιατρός μου είπε πως πρέπει να κάνω υστεροσκοπηση σκρατσινγκ και era test 

προσπαθω να βγάλω ένα πλάνο στο μυαλό μου ώστε να περάσω την λιγότερη ταλαιπωρία και τις λιγότερες μέθη 

μπορούν να γίνουν κάπως συνδυαστικά ; Πχ υστεροσκοπηση και σκρατσινγκ μαζί ; 
επιπλεον ποια είναι η σειρά λέτε πρώτα era ή τα άλλα ; Εγώ είχα υπολογίσει πως θα έκανα ετ ξανά  από Σεπτέμβριο τώρα τι γίνεται ; 
το era ποσο συχνά δείχνει μετατοπισμενο παράθυρο ; Κάθε κύκλος έχει ίδιο παράθυρο εμφύτευσης ;

Θα ρωτήσω τον γιατρο αλλα έχω μέρες ακόμα..ότι ξέρετε για τα παραπάνω και μπορείτε να βοηθήσετε ευχαριστω γιατί μου ήρθαν πολλά μαζεμένα 

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...