Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Katiamaxiking είπε:

Εγώ! Έχω κάνει βραχυ 3 φορές. Ειδικά την πρώτη πήραμε 5 και τα 4 ήταν ανώριμα. Πάντα η διέγερση κρατάει παραπάνω και αργούν να μεγαλώσουν. Τη τελευταία φορά έκανα μακρύ και πήραμε μόνο 2. 
      τώρα θα κάνω το πρωτόκολλο με την Elonva αν την γνωρίζεις. Κάτι παίζει με τον δικό μου οργανισμό και τα ωάρια αλλά δεν έχω καταλάβει ακόμη. Όλες οι εξετάσεις μου είναι εντός φυσιολογικών τιμών και ο υπέρηχος δείχνει αρκετά ωάρια και ενεργές ωοθήκες. 

Καλημέρα!είμαι εν αναμονή περιόδου για να ξεκινήσω διέγερση με Elonva. Έχει καμία εμπειρία; Πόσες ημέρες μετά περίπου γίνεται η ωοληψια; 14 ημέρες; 

Καλημέρα! Κι εγώ δεν κατάλαβα ποτέ τι ακριβώς συμβαίνει με την ωρίμανση, καθώς στους δύο φυσικούς που δοκίμασα ανέβαινε η lh χωρίς ωστόσο να έχουν ωριμάσει τα ωάρια, σαν να μην ήταν σωστή η εντολή πώς να το πω, με αποτέλεσμα zero. Για αυτό και ο γιατρός μου επέμενε σε διέγερση καθώς εκεί ελέγχεται η lh.

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

πρίν από 8 λεπτά , Maria.28 είπε:

Λάρισα ζω κοπελα μου κ δυστυχως δεν βλεπω καμια εδω στο φορουμ να ειναι εδω για να μαθω κ εγω κανέναν καλο γιατρο, δεν εχω κ γνωστες με τετοια προβληματα για να παρω γνωμες. Θα παω σ εναν που πηγαινε η μαμα μου κ βλεπουμε.. Αφου τωρα το ρυθμιζεις κ το παρακολουθεις εισαι οκ.. Κ εγω θα το παρακολουθουσα μονη μου εννοειται. Καλη επιτυχια στην χοριακη σ τωρα κ ολα τ αλλα τα έχεις υπο ελεγχο! 

Θα πας στο γιατρό και θα του πεις ότι σου είπε ο γυναικολόγος να το παρακολουθείς τακτικά γιατί επηρεάζεται από τα φάρμακα και παίζει βασικό ρόλο στη θετική εξέλιξη της εξωσωματικής. Αν τον δεις γιουχου, άλλαξε τον. 

Σε ευχαριστώ πολύ, εύχομαι και σε σένα καλή αρχή και με το καλό να πραγματοποιηθεί η επιθυμία σου να φέρεις στον κόσμο ένα μωράκι! Ο, τι χρειαστείς να με ρωτήσεις μη διστάσεις! 

πρίν από 8 λεπτά , winspert είπε:

Κορίτσια...εχω παθει σοκ τωρα... Ολα αυτα τα χρόνια νομιζα πως το παιδακι μου ηταν βλαστοκυστη ΒΑ...Και τωρα βλεπω στην εκθεση που μου ειχαν δωσει πως ηταν ΒΒ...και τα δυο... γιατί ειχα βαλει δυο τότε. 6ης μερας και τα δυο ,το ενα 5ΒΒ και το αλλο 4ΒΒ...Που θελω να καταληξω;;; Οτι ελεγα πως εχω λιγες ελπίδες με το 5ΒC ου εχω τωρα...Αλλα ειναι ιδια σχεδόν η ποιότητα...

Είδες ότι κακώς απογοητευεσαι! Το έχουν πει πολλά κορίτσια εδώ μέσα ότι υπάρχουν Α βλαστοκυστες που δεν έχουν δώσει εγκυμοσύνες ενώ έχουν δώσει άλλες χαμηλότερης πολύ βαθμολογίας! 

πρίν από 6 λεπτά , Eternity είπε:

Θα πας στο γιατρό και θα του πεις ότι σου είπε ο γυναικολόγος να το παρακολουθείς τακτικά γιατί επηρεάζεται από τα φάρμακα και παίζει βασικό ρόλο στη θετική εξέλιξη της εξωσωματικής. Αν τον δεις γιουχου, άλλαξε τον. 

Σε ευχαριστώ πολύ, εύχομαι και σε σένα καλή αρχή και με το καλό να πραγματοποιηθεί η επιθυμία σου να φέρεις στον κόσμο ένα μωράκι! Ο, τι χρειαστείς να με ρωτήσεις μη διστάσεις! 

Είδες ότι κακώς απογοητευεσαι! Το έχουν πει πολλά κορίτσια εδώ μέσα ότι υπάρχουν Α βλαστοκυστες που δεν έχουν δώσει εγκυμοσύνες ενώ έχουν δώσει άλλες χαμηλότερης πολύ βαθμολογίας! 

Για να δούμε και οι δικές μου οι Β τι θα κάνουν... 

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 10 λεπτά , winspert είπε:

Κορίτσια...εχω παθει σοκ τωρα... Ολα αυτα τα χρόνια νομιζα πως το παιδακι μου ηταν βλαστοκυστη ΒΑ...Και τωρα βλεπω στην εκθεση που μου ειχαν δωσει πως ηταν ΒΒ...και τα δυο... γιατί ειχα βαλει δυο τότε. 6ης μερας και τα δυο ,το ενα 5ΒΒ και το αλλο 4ΒΒ...Που θελω να καταληξω;;; Οτι ελεγα πως εχω λιγες ελπίδες με το 5ΒC ου εχω τωρα...Αλλα ειναι ιδια σχεδόν η ποιότητα...

Εγω θυμαμαι που μ ειχε πει ο γιατρός οτι δεν παιζει τοσο ρόλο η ποιοτητα αλλα η χρωμοσωματικες ανωμαλίες που κανεις δεν μπορει να τις δει..Οποτε μην προδικάζουμε κανενα εμβρυακι

• Μου αρέσει 3

Κορίτσια παίρνω κι εγώ χάπι για τον θυρεοειδή. Όταν έμεινα έγκυος στην πρώτη εξωσωματικη ήταν η tsh στην αρχή 1,5 και αφού έμεινα έγκυος που την ξαναμετρησα 2-3 βδομάδες αφού το μάθαμε ήταν 4,5 και άλλαξα την δοση και τότε είχαμε πει ότι η εγκυμοσύνη αυξάνει την tsh και τα κιλά που πήρα μπαμ μπαμ. Δεν ξέρω θα το δω όμως τώρα και κατά την διέγερση.

@winspert και @Eternity πραγματικα σας θαυμάζω που μπαίνετε σε αυτή τη διαδικασία για δεύτερο παιδάκι. Είναι πολύ μεγάλος κόπος και φαίνεται ότι το θέλετε πάρα πολύ:x Εγώ από τώρα λέω ότι αν τα καταφέρουμε για ένα παιδακι ούτε κατά διάνοια δεν το ξαναπερναω αυτό! Απλά φοβάμαι μετά από τόσες ατυχίες ότι μπορεί να μην τα καταφέρω να γίνω μαμά ποτέ και μου είναι πολύ δύσκολο κάποιες φορές να το διαχειριστώ γιατί δεν είχα φανταστεί ποτέ την ζωή μου πριν χωρίς παιδί. Εύχομαι να ανταμειφθουμε όλες μας για τις δυσκολίες που περνάμε!

Μπισκοτάκι με το καλό να δείτε το μωράκι σας στο υπέρηχο!

• Μου αρέσει 5
  • Ευχαριστώ 1

πρίν από 52 λεπτά , Μπισκοτακι27 είπε:

Κοριτσια μ Καλησπερα! Σημερα εχω το πρώτο μας υπέρηχο..εχω πολυ αγχος κ αγωνια μαζι!Στειλτε μ την θετική σας ενέργεια :wub:

Τη θετική ενέργεια μου σου στέλνω! Με το καλό να ακουσεις τον υπέροχο ήχο της ❤

• Μου αρέσει 2
  • Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

πρίν από 4 λεπτά , Linoula είπε:

Κορίτσια παίρνω κι εγώ χάπι για τον θυρεοειδή. Όταν έμεινα έγκυος στην πρώτη εξωσωματικη ήταν η tsh στην αρχή 1,5 και αφού έμεινα έγκυος που την ξαναμετρησα 2-3 βδομάδες αφού το μάθαμε ήταν 4,5 και άλλαξα την δοση και τότε είχαμε πει ότι η εγκυμοσύνη αυξάνει την tsh και τα κιλά που πήρα μπαμ μπαμ. Δεν ξέρω θα το δω όμως τώρα και κατά την διέγερση.

@winspert και @Eternity πραγματικα σας θαυμάζω που μπαίνετε σε αυτή τη διαδικασία για δεύτερο παιδάκι. Είναι πολύ μεγάλος κόπος και φαίνεται ότι το θέλετε πάρα πολύ:x Εγώ από τώρα λέω ότι αν τα καταφέρουμε για ένα παιδακι ούτε κατά διάνοια δεν το ξαναπερναω αυτό! Εγώ απλά φοβάμαι μετά από τόσες ατυχίες ότι μπορεί να μην τα καταφέρω να γίνω μαμά ποτέ και μου είναι πολύ δύσκολο κάποιες φορές να το διαχειριστώ γιατί δεν είχα φανταστεί ποτέ την ζωή μου πριν χωρίς παιδί. Εύχομαι να ανταμειφθουμε όλες μας για τις δυσκολίες που περνάμε!

Αχχχ σε καταλαβαίνω. Και εγώ φοβάμαι ότι δεν θα γίνω μαμά. Και πάντα αγαπούσα τα παιδιά. Από πολύ μικρή. Δεν είχα φανταστεί ποτέ την ζωή μου χωρίς παιδιά. 

• Μου αρέσει 1
  • Λυπημένη/-ος 1

2 ώρες πρίν, Vxatz είπε:

Κορίτσια εμένα ο γιατρός μου ποτέ δεν ζήτησε μέτρηση ζαχαρου. Παίζει ρόλο ότι είμαι αδύνατη 1,67 και 56 κιλά που το θεωρεί αυτονόητο ότι δεν υπάρχει θέμα;

Κ ο δικός μου ενδοκρινολογος ποτε δεν μου είχε γράψει. Κ στο τμήμα αποβολων που πήγα προσφατα έκανα κ εχω σάκχαρο 95 κ ινσουλινη 7. Μου είπαν είμαι οκ. Ζήτησε το εσύ την επόμενη φορά. 

• Ευχαριστώ 1

πρίν από 9 λεπτά , Linoula είπε:

@winspert και @Eternity πραγματικα σας θαυμάζω που μπαίνετε σε αυτή τη διαδικασία για δεύτερο παιδάκι. Είναι πολύ μεγάλος κόπος και φαίνεται ότι το θέλετε πάρα πολύ:x Εγώ από τώρα λέω ότι αν τα καταφέρουμε για ένα παιδακι ούτε κατά διάνοια δεν το ξαναπερναω αυτό! Εγώ απλά φοβάμαι μετά από τόσες ατυχίες ότι μπορεί να μην τα καταφέρω να γίνω μαμά ποτέ και μου είναι πολύ δύσκολο κάποιες φορές να το διαχειριστώ γιατί δεν είχα φανταστεί ποτέ την ζωή μου πριν χωρίς παιδί. Εύχομαι να ανταμειφθουμε όλες μας για τις δυσκολίες που περνάμε!

Έχεις πολύ περισσότερη δύναμη από ότι νομίζεις μέσα σου και με λίγη πίστη και υπομονή θα τα καταφέρεις!!! Εγώ ακόμη και 5 χρόνια μετά τη γέννηση του γιου μου ώρες ώρες τον κοιτάω και αναρωτιέμαι είναι δικός μου, όντως τα κατάφερα? Όμως έγινα πιο δυνατή μέσα από τις δυσκολίες και παρόλη την αποθαρρυνση του οικογενειακό μου κύκλου, τους έγραψα όλους και συνεχίζω όσο θα το αντέχει η ψυχή μου για να ξαναζήσω το όνειρο. Και να σου πω κάτι, πιο πολύ τρεμω μήπως το οικονομικό με κάνει να σταματήσω τις προσπάθειες διαφορετικα είμαι πολύ πεισματάρα! Αρκεί να το θες πολύ και θα γίνει, να είσαι σίγουρη! 

πρίν από 12 λεπτά , Penaki είπε:

Τη θετική ενέργεια μου σου στέλνω! Με το καλό να ακουσεις τον υπέροχο ήχο της ❤

Πολλή ενέργεια θετική, γλυκιά γεμάτη μπεμπεδοσκονη!!!!! 

@Μπισκοτακι27Πολλή ενέργεια θετική, γλυκιά γεμάτη μπεμπεδοσκονη!!!!! 

• Μου αρέσει 2
  • Ευχαριστώ 2

3 ώρες πρίν, Maria.28 είπε:

Πολυ με αγχωνει αυτο με την Τsh κοριτσια. Τον Ιανουαριο ηταν μια χαρα περσυ ηταν μια χαρα, στα μεσα Μαΐου τωρα βγηκε δυο φορες που την τσεκαρα ανεβασμενη κοντα στο 4,17..αυριο θα ξανακανω ορμονικες για την επιτροπη κ περιμενω να δω...ο ενδοκρινολογος που του ειπα οτι θα παω για εξωσωματικη σε κανα δίμηνο δεν απάντησε τίποτα σημαντικο, ουτε τον λογο που ανεβηκε.. Τωρα θα πρεπει να βρω αλλον, αλλα θα προλάβει να κατεβει αν ειναι ακομα ανεβασμενη, μεσα σε μισο μηνα λετε? 

Λογικά προλαβαινεις να ρυθμιστεί κ εγω λόγω εξωσωματικής ξεκίνησα ενώ δεν είχα ποτε TSH πανω απο 2 πηγε 3.5 κ παιρνω χάπι αφου εγώ επέμεινε στον ενδοκρινολογο για εξετάσεις λίγους μήνες πριν. Απλά προσπάθησε σύντομα να πας σε ενδοκρινολογο να σε καθοδηγήσει. 

• Ευχαριστώ 1

Κορίτσια τη βοήθειά σας!!Έχω από προχτες που με έχει πιάσει ευκοιλια καθημερινά ενώ μέχρι την ωοληψια είχα πρηστεί ολόκληρη και δυσκολευομουν να πάω τουαλέτα. Η προγεστερονη δημιουργεί δυσκοιλιότητα, τι να μου συμβαίνει? Να απέτυχε η εμφύτευση???? (τρελή σκέψη βέβαια τόσο νωρίς) 

Διαφημίσεις

2 ώρες πρίν, Maria.28 είπε:

Λάρισα ζω κοπελα μου κ δυστυχως δεν βλεπω καμια εδω στο φορουμ να ειναι εδω για να μαθω κ εγω κανέναν καλο γιατρο, δεν εχω κ γνωστες με τετοια προβληματα για να παρω γνωμες. Θα παω σ εναν που πηγαινε η μαμα μου κ βλεπουμε.. Αφου τωρα το ρυθμιζεις κ το παρακολουθεις εισαι οκ.. Κ εγω θα το παρακολουθουσα μονη μου εννοειται. Καλη επιτυχια στην χοριακη σ τωρα κ ολα τ αλλα τα έχεις υπο ελεγχο! 

@Condios μήπως ξέρει εδώ το κορίτσι να δε βοηθήσει 

• Μου αρέσει 2

21 ώρες πρίν, thelw mpempe είπε:

Κορίτσια σίγουρα κάποια από εσάς έχει κάνει gonal έχετε δει και εσείς ότι η 300 έχει 75 μονάδες παραπάνω και η 900 έχει 100 μονάδες παραπάνω;;;

Ολες έχουν λίγο παραπάνω (ανεξάρτητου μάρκας) για ασφάλεια. Δε σας απασχολεί αυτό, εσείς μετράτε τη δόση που σας έχουν πει και ότι περισσέψει περίσσεψε!

20 ώρες πρίν, kateriiina25 είπε:

Δεν ξερω πως λειτουργεί η gonal. Δεν είχες δει βιντεάκι πριν να τις ξεκινήσετε; Η μενοπουρ εχει σύριγγα και τραβάς το υγρό απο ενα φιαλίδιο οπότε εχεις έλεγχο για το πόσο υγρό θα τραβήξεις. 

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου! Να είσαι καλα

@Thelw bebe!!! οι gonal είναι ακόμα πιο απλές! Γυρίζεις τη βαλβίδα μέχρι να αναγραφούν οι μονάδες που θέλετε! Σα την ovitrelle! Δε σας απασχολεί πόσες έχει ήδη μέσα, αρκεί να φτάνουν! Μην κάνετε μεγαλύτερες δόσεις, πηγαίντε σε ένα φαρμακείο στην τελική να σας βοηθήσουν!

5 ώρες πρίν, kateriiina25 είπε:

Έμαθα μόλις ότι ο κουμπάρος μας και καλύτερος μας φίλος περιμένει παιδί, 3ος μήνας προσπάθειας με ασθενές σπέρμα. Χαίρομαι γι αυτούς πραγματικά αλλά για κάποιο λόγο δεν μπορώ να συγκρατήσω τα δάκρυα μου. Βλέπω τις μελανιές στην κοιλιά μου, τα δεκάδες χάπια στο συρτάρι, σκέφτομαι την πιθανή αρνητική χοριακή την άλλη εβδομάδα και δεν μπορώ να κρατηθώ. Μόνο σε σας μπορώ να πω κάτι τέτοιο και να με καταλάβετε. Τι πράγμα είναι αυτό να μην μπορείς να χαρείς όσο θα άξιζε στον καλύτερο σου φίλο; :( 

Αγάπη μου, σε παρακαλώ μην είσαι αυστηρή με τον εαυτό σου. Φυσικά και χαίρεσαι με τη χαρά του φίλου σου! Ταυτόχρονα όμως βιώνεις τη δυσκολία μέχρι να φτάσεις να χαρείς για τον εαυτό σου για τη μεγάλη σου επιθυμία. Είναι φυσικό να κυλάνε δάκρια. Μου έχει συμβεί κι εμένα το ίδιο ακριβώς με πολύ αγαπημένη μου φίλη μόλις έμαθα για την εγκυμοσύνη της πριν ένα χρόνο, που ήρθε τόσο εύκολα ενώ εγώ μόλις είχα ματαιωθεί για πολλοστή φορά. Σε νιώθω απόλυτα. Σου στέλνω μια αγκαλιά και την ευχή να έχεις θετικό τεστ σε λίγες μέρες και τελειόμηνη κύηση! Εχεις πολύ καλές πιθανότητες! Και τι ωραία θα είναι να μεγαλώσετε μαζί τα παιδιά σας με τον φίλο σου! ❤

• Μου αρέσει 3

2 hours ago, winspert said:

Δες το σαν σημάδι αυτό. Γουρλίδικη η βαθμολογια σας ❤️

1 hour ago, Eternity said:

Κορίτσια τη βοήθειά σας!!Έχω από προχτες που με έχει πιάσει ευκοιλια καθημερινά ενώ μέχρι την ωοληψια είχα πρηστεί ολόκληρη και δυσκολευομουν να πάω τουαλέτα. Η προγεστερονη δημιουργεί δυσκοιλιότητα, τι να μου συμβαίνει? Να απέτυχε η εμφύτευση???? (τρελή σκέψη βέβαια τόσο νωρίς) 

Δεν νομίζω οτι παίζει κάποιο ρόλο είτε η δυσκοιλιότητα είτε η ευκοίλια με την αποτυχία της εμφύτευσης. Χαλάρωσε 

6 minutes ago, happiness79 said:

Αγάπη μου, σε παρακαλώ μην είσαι αυστηρή με τον εαυτό σου. Φυσικά και χαίρεσαι με τη χαρά του φίλου σου! Ταυτόχρονα όμως βιώνεις τη δυσκολία μέχρι να φτάσεις να χαρείς για τον εαυτό σου για τη μεγάλη σου επιθυμία. Είναι φυσικό να κυλάνε δάκρια. Μου έχει συμβεί κι εμένα το ίδιο ακριβώς με πολύ αγαπημένη μου φίλη μόλις έμαθα για την εγκυμοσύνη της πριν ένα χρόνο, που ήρθε τόσο εύκολα ενώ εγώ μόλις είχα ματαιωθεί για πολλοστή φορά. Σε νιώθω απόλυτα. Σου στέλνω μια αγκαλιά και την ευχή να έχεις θετικό τεστ σε λίγες μέρες και τελειόμηνη κύηση! Εχεις πολύ καλές πιθανότητες! Και τι ωραία θα είναι να μεγαλώσετε μαζί τα παιδιά σας με τον φίλο σου! ❤

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου για τα λόγια σου! Και ενώ είχα ηρεμήσει που λες και μου είχε μείνει πλέον μόνο η χαρά, πήρα την φίλη μου να της ευχηθώ και μου άρχισε τα “τι θα κανω με τις διακοπες και πως θα κλειστώ στο σπίτι κτλ“ και με ξανα έπιασαν τα κλάματα χαχαχα Αι στο καλό :lol: παλιό ορμόνες 

• Μου αρέσει 2

eardp2.png

2 ώρες πρίν, Μπισκοτακι27 είπε:

Κοριτσια μ Καλησπερα! Σημερα εχω το πρώτο μας υπέρηχο..εχω πολυ αγχος κ αγωνια μαζι!Στειλτε μ την θετική σας ενέργεια :wub:

Καλή επιτυχία μπισκοτάκι!!! ❤❤❤

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...