Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

πρίν από 23 λεπτά , Eternity είπε:

Σε εμάς που εχουμε ήδη ένα παιδάκι κακά τα ψέματα είναι πολύ πιο διαχειρισημο.Παλιότερα που προσπαθούσα για το 1ο μου παιδι έβλεπα εγώ να παλεύω χρόνια και να μένουν έγκυες πανεύκολα μεγαλύτερες μου, κοπέλες με απίστευτα παραπανίσια κιλά που ούτε που είχαν ασχοληθεί ποτέ με προγεννητικό έλεγχο, εξετάσεις και γιατρούς. Πολλές από αυτές ούτε τι είναι η χοριακη δεν ήξεραν. Εγώ αθλουμουν, πρόσεχα τη διατροφή μου, έκανα συνεχώς εξετάσεις και τζίφος. Και χωρίς διαπιστωμένο πρόβλημα για κανέναν μας, όλα τέλεια! Ένιωθα σα να είμαι σε έναν αγώνα δρόμου εγώ με φερραρι και με προσπερνούσαν σακαρακες και γελούσαν και μαζί μου! Είναι πολύ δύσκολο κορίτσια, τι να λέμε... Όσες είναι έξω από το χορό πολλά μπορεί να λένε. 

Ειναι πιο διαχειρισιμο αλλα η προσπάθεια ειναι η ιδια και η αποτυχια ποναει το ιδιο...Και η επιθυμία για δεύτερο μπορεί να ειναι η ιδια που ηταν και για το πρώτο. Εχω γίνει μανα αλλα παλευω το ιδιο για να ξαναπετυχω... Ελεγα οτι θα ειναι πιο ευκολο τη δεύτερη φορα...και να που εφτασα στις 10 ωοληψιες και στην τριτη εμβρυομεταφορα... Τελειώνοντας θα πω πως μόνο μεταξύ μας καταλαβαινομαστε...και ειναι λογικο... Ουτε η ιδια μας η μανα δεν μπορεί να καταλάβει ακριβώς... Και ποτέ τα λογια των αλλων δεν ειναι σωστα ή ικανα να μας απαλύνουν τον πονο οταν πρέπει....αχ....

• Μου αρέσει 9

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

4 minutes ago, winspert said:

Ειναι πιο διαχειρισιμο αλλα η προσπάθεια ειναι η ιδια και η αποτυχια ποναει το ιδιο...Και η επιθυμία για δεύτερο μπορεί να ειναι η ιδια που ηταν και για το πρώτο. Εχω γίνει μανα αλλα παλευω το ιδιο για να ξαναπετυχω... Ελεγα οτι θα ειναι πιο ευκολο τη δεύτερη φορα...και να που εφτασα στις 10 ωοληψιες και στην τριτη εμβρυομεταφορα... Τελειώνοντας θα πω πως μόνο μεταξύ μας καταλαβαινομαστε...και ειναι λογικο... Ουτε η ιδια μας η μανα δεν μπορεί να καταλάβει ακριβώς... Και ποτέ τα λογια των αλλων δεν ειναι σωστα ή ικανα να μας απαλύνουν τον πονο οταν πρέπει....αχ....

Αχ ακριβώς αυτο που είπες. Καμία κουβέντα δεν μπορει να απαλύνει τον πόνο

9 minutes ago, thelw mpempe said:

Καλησπέρα κορίτσια έχω νέα καλά και μη. Η γυναίκα μου έχει 14 ωάρια από 14 έως 16 χιλιοστά .. πάνε όλα καλά το κακό τώρα που μόλις το ακούσαμε σκάσαμε πριν ένα μήνα αφαίρεσε με υστεροσκοπηση δύο πολύποδες και ένα τεράστιο διάφραγμα και τώρα είδε πάλι έναν πολύποδα και θέλει ξανά υστεροσκοπηση από Σεπτέμβριο όμως  .. α και η  ωοληψια θα γίνει η τρίτη η τέταρτη θα πάμε ξανά το Σάββατο

Μπράβο! Πολύ καλά πάτε! Θα σας πάει λίγο πίσω ο πολύποδας αλλά δεν πειράζει. Στόχος τωρα ειναι η ωοληψια και πολλά καλά εμβρυάκια 

1 hour ago, Ria_ said:

Ναι η αλήθεια είναι ούτε και εγώ ,από το κέντρο που πήγα τη προηγούμενη εβδομάδα μου είπαν χωρίς να πούμε κάτι α έχεις χαμηλή D λέω ναι μου λέει συνεχίζεις κανονικά αυτό .

Αα ωραία τέλεια θα πάω στη παθολόγο που πάμε να της ζητήσω να μου γράψει μια καμπύλη να δω που βρίσκομαι , αυτό πραγματικά ναι καμιά φορά πρέπει και λίγο μόνες να τα ψάχνουμε δίκιο έχεις . Με βοήθησες αρκετά η αλήθεια. 

Λοιπόν τη πήρα τηλέφωνο την ενδοκρινολόγο τη ρώτησα αν είναι μικρή η δόση μήπως πρέπει να την αυξήσουμε μήπως δε κατάλαβα εγώ σωστά μου λέει όχι μισό θέλω να περνεις για να μη κάνεις υπογλυκαιμίες . 

Κορίτσι μου εγώ το gluco το πήρα επειδή ειχα υπογλυκαιμίες στην 2η ώρα. Κατα τ αλλα το σάκχαρο μου ηταν ιδανικό. Γι αυτο παραξενεύτηκα με αυτο που σου είπε η γιατρός. Αυτο το χάπι δεν ρίχνει, ρυθμίζει. 

• Μου αρέσει 1

eardp2.png

πρίν από 19 λεπτά , winspert είπε:

Ξέρεις με ποιο τρόπο εννοώ ότι είναι πιο εύκολο. Μετά τις αποβολές γυρνούσα σε ένα άδειο σπίτι ενώ τώρα με περιμένει μια ζεστή παιδική αγκαλιά σε κάθε μου αποτυχία και μου λέει να μη στεναχωριεμαι και ότι θα ξαναπροσπαθησουμε. Άσε που δεν έχω πολύ χρόνο ελεύθερο για κλάματα! 

Σίγουρα η προσπάθεια είναι επώδυνη και για εμάς, σωματικά, ψυχολογικά, οικονομικα και ελπίζαμε ότι έστω τη 2η φορά να ήμασταν πιο τυχερές. Άσε που τόσα χρόνια ταλαιπωρίας λειτουργούν αθροιστικά. Εννοείται δε μπορείς να καταλάβεις αν δεν το έχεις ζήσει ούτε υπάρχουν σωστές λέξεις για να απαλύνουν τον πόνο σου, καλύτερα μια αγκαλιά και απλά σιωπή... 

• Μου αρέσει 4

1 ώρα πρίν, kateriiina25 είπε:

Έμαθα μόλις ότι ο κουμπάρος μας και καλύτερος μας φίλος περιμένει παιδί, 3ος μήνας προσπάθειας με ασθενές σπέρμα. Χαίρομαι γι αυτούς πραγματικά αλλά για κάποιο λόγο δεν μπορώ να συγκρατήσω τα δάκρυα μου. Βλέπω τις μελανιές στην κοιλιά μου, τα δεκάδες χάπια στο συρτάρι, σκέφτομαι την πιθανή αρνητική χοριακή την άλλη εβδομάδα και δεν μπορώ να κρατηθώ. Μόνο σε σας μπορώ να πω κάτι τέτοιο και να με καταλάβετε. Τι πράγμα είναι αυτό να μην μπορείς να χαρείς όσο θα άξιζε στον καλύτερο σου φίλο; :( 

Κορίτσι σε καταλαβαίνω απόλυτα. Το έχω περάσει πολλές φορές. Είναι πολύ δύσκολο. Δεν είναι ότι δεν χαιρόμαστε με την χαρά του άλλου απλά είναι δύσκολο για εμάς που το θέλουμε τόσο πολύ και έχουμε μπει σε αυτήν την δύσκολη διαδικασία. Εγώ είμαι πολύ θετική για σένα και πιστεύω πως είσαι έγκυος. Θα περάσει και αυτό και θα έρθουν μέρες χαράς και για σένα είμαι σίγουρη 

2 ώρες πρίν, Ria_ είπε:

Διατροφή ξεκίνησα το Φεβρουάριο από διατροφολόγο μέσω ίντερνετ με έχει βοηθήσει πολύ είχα ξανά χάσει μαζί του και πιο παλιά και πριν πάω σε αυτήν γιατί μου είπαν και από το κέντρο η εμβρυολογος ότι καλό είναι να χάσω κιλά και κυρίως να κάνω πρωτεϊνική δίαιτα. Την έδειξα τη δίαιτα που ακολουθώ στην ενδοκρινολογο όταν πήγα και συμφώνησε μου είπε ότι είναι καλή . 

Θα μπορούσες να μου δώσεις πληροφορίες για τον διατροφολόγο με ενδιαφέρει πολύ. Αν θες στείλε μου πριβε μνμ

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 32 λεπτά , Eternity είπε:

Ξέρεις με ποιο τρόπο εννοώ ότι είναι πιο εύκολο. Μετά τις αποβολές γυρνούσα σε ένα άδειο σπίτι ενώ τώρα με περιμένει μια ζεστή παιδική αγκαλιά σε κάθε μου αποτυχία και μου λέει να μη στεναχωριεμαι και ότι θα ξαναπροσπαθησουμε. Άσε που δεν έχω πολύ χρόνο ελεύθερο για κλάματα! 

Σίγουρα η προσπάθεια είναι επώδυνη και για εμάς, σωματικά, ψυχολογικά, οικονομικα και ελπίζαμε ότι έστω τη 2η φορά να ήμασταν πιο τυχερές. Άσε που τόσα χρόνια ταλαιπωρίας λειτουργούν αθροιστικά. Εννοείται δε μπορείς να καταλάβεις αν δεν το έχεις ζήσει ούτε υπάρχουν σωστές λέξεις για να απαλύνουν τον πόνο σου, καλύτερα μια αγκαλιά και απλά σιωπή... 

Εννοείται πως καταλαβαίνω πως το λες. Και όντως δεν υπάρχει χρόνος για κλαματα... Απλα κουραστηκα να ζω μονο για ωοληψιες και εμβρυομεταφορες. Αλλα η επιθυμία για δεύτερο είναι μεγαλη οποτε απο την αλλη δεν μου επιτρεπω να σταματήσω...

• Μου αρέσει 2

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

1 hour ago, Eternity είπε:

Εμένα 5 μέρες πριν την ωοληψια ήταν 4,97 και πήγε 2,15. Μη σε αγχώνει, με μια αύξηση δόσης αλλάζει η τιμή πόσο μάλλον τώρα που είσαι 2 μήνες πριν. Εμένα με αγχώνει η σταθεροποιηση της και το γεγονός ότι ο προηγούμενος γιατρός μου έδωσε απλά μια δόση και έλεγχο ξανά σε 2 μήνες. Ρε χαμένε, δεν έπρεπε να ξέρεις ότι στην εξωσωματική θέλει συνεχώς παρακολούθηση? Ο ενδοκρινολογος που είχα στην Αθήνα μου είχε πει ότι σε περίπτωση εγκυμοσύνης θα το μάθω πρώτα εγώ και μετά ο άντρας σου εννοώντας ότι θέλει αύξηση δόσης και έλεγχο. 

Αρχες Ιούλη μαλλον θα ξεκινησω εξωσωματικη. Γι αυτο λεω σε μισο μημα αν ρυθμίζεται αν χρειαστει, αλλα με αυτα που μ λες καθησυχαζομαι λιγο.. Δεν παιρνω καποιο χαπι, αλλα θα πρεπει να προλαβω να βρω αλλον ενδοκρινολογο προφανως αν βγει παλι ανεβασμένη αυριο. Αυτο με εχει κουρασει κ εμενα με τους γιατρούς πραγματικα σε καταλαβαινω. Τουλαχιστον να πουν πηγαινε σε αλλον δεν ξερω να σε βοηθησω, δεν ξερω ας το πουν με τροπο, εχω βαρεθει να βλεπω ενα κενο ταχα σκεπτικο βλεμα κ να μην παιρνω σοβαρες απαντησεις. Αλλα μην σε συγχυζω τωρα αλλο με αυτα κ εισαι κ εγκυουλα λογικα!!! Ηρεμια οσο γινεται! 

45 minutes ago, Vxatz said:

Κορίτσια εμένα ο γιατρός μου ποτέ δεν ζήτησε μέτρηση ζαχαρου. Παίζει ρόλο ότι είμαι αδύνατη 1,67 και 56 κιλά που το θεωρεί αυτονόητο ότι δεν υπάρχει θέμα;

Αν γενικά δεν εχεις θέμα με πολυκυστικές, άλλα ενδοκρινολογικά, παραπανίσια κιλά κτλ μάλλον δεν υπάρχει λόγος. Και μένα δεν μου το ζήτησε ο εξωσωματικός, η ενδοκρινολόγος το ζήτησε 

• Ευχαριστώ 1

eardp2.png

πρίν από 11 λεπτά , Maria.28 είπε:

Αρχες Ιούλη μαλλον θα ξεκινησω εξωσωματικη. Γι αυτο λεω σε μισο μημα αν ρυθμίζεται αν χρειαστει, αλλα με αυτα που μ λες καθησυχαζομαι λιγο.. Δεν παιρνω καποιο χαπι, αλλα θα πρεπει να προλαβω να βρω αλλον ενδοκρινολογο προφανως αν βγει παλι ανεβασμένη αυριο. Αυτο με εχει κουρασει κ εμενα με τους γιατρούς πραγματικα σε καταλαβαινω. Τουλαχιστον να πουν πηγαινε σε αλλον δεν ξερω να σε βοηθησω, δεν ξερω ας το πουν με τροπο, εχω βαρεθει να βλεπω ενα κενο ταχα σκεπτικο βλεμα κ να μην παιρνω σοβαρες απαντησεις. Αλλα μην σε συγχυζω τωρα αλλο με αυτα κ εισαι κ εγκυουλα λογικα!!! Ηρεμια οσο γινεται! 

Είμαι εγκυουκα wanna be again, ακομη δεν έχω κάτι επίσημο!!! Δεν ξερεις σε πόσους γυναικολογους έχω ανοίξει τα πόδια μου, σε πόσους ενδοκρινολογος έχω πάει και πόσα άλλα έχω ακούσει και μοιραστεί από φίλες για να καταλήξω στο ότι πρέπει κι εμείς να ψιλιαζομαστε κάποια πράγματα, να ψαχνόμαστε, να ρωτάμε, να επιμένουμε. Είναι όντως πολύ κουραστικό. Δύο ενδοκρινολογοι μου αφηνανε σταθερη δόση σε όλη τη διάρκεια της εξωσωματικής και όμως εμένα κάτι με έτρωγε και πήγαινα και έκανα από μόνη μου εξετάσεις. Έτσι βρήκα παλιότερα από νωρίς τη νόσο Graves πριν μου πεταχτούν τα μάτια έξω! Αυτό είναι ψυχοφθορο και ασύμφορο οικονομικά όμως έτσι νιώθω πιο ήρεμη εκτός του ότι έχω επιβεβαιωθεί πολλές φορές. Ο άντρας μου φυσάει και ξεφυσαει κάθε φορά, με λέει υπερβολική όμως βλέπει πόσο δίκιο έχω στο τέλος. Πολλές φορές το σώμα μας μας μιλάει όταν κάτι δεν πάει καλά, ας το ακούσουμε. 

Εννοείται πως έχεις χρόνο να το ρυθμίσεις και ελπίζω να βρεις ένα καλό γιατρό να σου εμπνέει εμπιστοσύνη. Αν είσαι στην Αθήνα, μπορώ να σου προτείνω έναν αν και με απογοήτευσε τηλεφωνικά την τελευταία φορά που μου έδωσε απλά μια δόση να παιρνω και τέλος. Τον είχε πολλά χρόνια όσο ζούσα Αθήνα όμως πλέον μένω επαρχία οπότε τηλεφωνική παρακολούθηση δε γίνεται. Γενικά όμως είναι ψείρας και με βοήθησε πολύ και στις αποβολές και στην εγκυμοσύνη μου. 

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

πρίν από 8 λεπτά , Μπισκοτακι27 είπε:

Κοριτσια μ Καλησπερα! Σημερα εχω το πρώτο μας υπέρηχο..εχω πολυ αγχος κ αγωνια μαζι!Στειλτε μ την θετική σας ενέργεια :wub:

Όλη η θετική ενέργεια πάνω σου! Με το καλό κορίτσι μου :wub:

• Ευχαριστώ 1

πρίν από 11 λεπτά , Μπισκοτακι27 είπε:

Κοριτσια μ Καλησπερα! Σημερα εχω το πρώτο μας υπέρηχο..εχω πολυ αγχος κ αγωνια μαζι!Στειλτε μ την θετική σας ενέργεια :wub:

Καλή επιτυχία μπισκοτάκι!! σου στέλνω πολλή θετική ενέργεια, να δεις το μικρό σου oreo! 

• Ευχαριστώ 1

12 minutes ago, Μπισκοτακι27 said:

Ευχομαι να ακούσετε δυνατό χτύπο καρδιάς και όλα να πηγαίνουν άψογα! Όλη μου την θετική ενέργεια σου στέλνω 

• Ευχαριστώ 1

eardp2.png

πρίν από 35 λεπτά , Eternity είπε:

Είμαι εγκυουκα wanna be again, ακομη δεν έχω κάτι επίσημο!!! Δεν ξερεις σε πόσους γυναικολογους έχω ανοίξει τα πόδια μου, σε πόσους ενδοκρινολογος έχω πάει και πόσα άλλα έχω ακούσει και μοιραστεί από φίλες για να καταλήξω στο ότι πρέπει κι εμείς να ψιλιαζομαστε κάποια πράγματα, να ψαχνόμαστε, να ρωτάμε, να επιμένουμε. Είναι όντως πολύ κουραστικό. Δύο ενδοκρινολογοι μου αφηνανε σταθερη δόση σε όλη τη διάρκεια της εξωσωματικής και όμως εμένα κάτι με έτρωγε και πήγαινα και έκανα από μόνη μου εξετάσεις. Έτσι βρήκα παλιότερα από νωρίς τη νόσο Graves πριν μου πεταχτούν τα μάτια έξω! Αυτό είναι ψυχοφθορο και ασύμφορο οικονομικά όμως έτσι νιώθω πιο ήρεμη εκτός του ότι έχω επιβεβαιωθεί πολλές φορές. Ο άντρας μου φυσάει και ξεφυσαει κάθε φορά, με λέει υπερβολική όμως βλέπει πόσο δίκιο έχω στο τέλος. Πολλές φορές το σώμα μας μας μιλάει όταν κάτι δεν πάει καλά, ας το ακούσουμε. 

Εννοείται πως έχεις χρόνο να το ρυθμίσεις και ελπίζω να βρεις ένα καλό γιατρό να σου εμπνέει εμπιστοσύνη. Αν είσαι στην Αθήνα, μπορώ να σου προτείνω έναν αν και με απογοήτευσε τηλεφωνικά την τελευταία φορά που μου έδωσε απλά μια δόση να παιρνω και τέλος. Τον είχε πολλά χρόνια όσο ζούσα Αθήνα όμως πλέον μένω επαρχία οπότε τηλεφωνική παρακολούθηση δε γίνεται. Γενικά όμως είναι ψείρας και με βοήθησε πολύ και στις αποβολές και στην εγκυμοσύνη μου. 

Λάρισα ζω κοπελα μου κ δυστυχως δεν βλεπω καμια εδω στο φορουμ να ειναι εδω για να μαθω κ εγω κανέναν καλο γιατρο, δεν εχω κ γνωστες με τετοια προβληματα για να παρω γνωμες. Θα παω σ εναν που πηγαινε η μαμα μου κ βλεπουμε.. Αφου τωρα το ρυθμιζεις κ το παρακολουθεις εισαι οκ.. Κ εγω θα το παρακολουθουσα μονη μου εννοειται. Καλη επιτυχια στην χοριακη σ τωρα κ ολα τ αλλα τα έχεις υπο ελεγχο! 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...