Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

πρίν από 13 λεπτά , kateriiina25 είπε:

Έμαθα μόλις ότι ο κουμπάρος μας και καλύτερος μας φίλος περιμένει παιδί, 3ος μήνας προσπάθειας με ασθενές σπέρμα. Χαίρομαι γι αυτούς πραγματικά αλλά για κάποιο λόγο δεν μπορώ να συγκρατήσω τα δάκρυα μου. Βλέπω τις μελανιές στην κοιλιά μου, τα δεκάδες χάπια στο συρτάρι, σκέφτομαι την πιθανή αρνητική χοριακή την άλλη εβδομάδα και δεν μπορώ να κρατηθώ. Μόνο σε σας μπορώ να πω κάτι τέτοιο και να με καταλάβετε. Τι πράγμα είναι αυτό να μην μπορείς να χαρείς όσο θα άξιζε στον καλύτερο σου φίλο; :( 

Κατερίνα είσαι πιο ευαίσθητη λόγω των τόσων φαρμάκων που παίρνουμε οπότε να ξέρεις είναι φυσιολογικό να σε πιάνουν τα κλάματα. 

Ταυτόχρονα αυτή η αδικία που μας έχει συμβεί μας κάνει να νιώθουμε πολύ άσχημα. Έχουμε μάθει να βρίσκουμε μια αιτία για τα πάντα κ δεν μας ικανοποιεί το ότι απλά έτυχε σ’ εμάς. Δεν φταίμε, δεν το προκαλέσαμε εμείς όλο αυτό και δεν μας αξίζει κιόλας. 

Έχεις βάλει 2 εμβρυάκια, μπορεί να είσαι τυχερή όπως λένε για το 40% που πετυχαίνει με την πρώτη προσπάθεια.

Αλλά κ πάλι, έχεις να προσπαθήσεις κ άλλες 8 φορές αν (χτύπα ξύλο) κάτι δεν πάει καλά. Είσαι κ τυχερή ως προς αυτό.

Οπότε μην στεναχωριέσαι, οι περισσότερες εδώ τα ίδια τραβάμε. :wub:

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 11 λεπτά , Ria_ είπε:

Σκέφτομαι μήπως πάω να κάνω μόνη μου μια καμπύλη αν δε κοστίζει πολύ μη τη συνταγογράφησω αλλιώς θα πω το γυναικολόγο που πάω να μου γράψει όπως και την άλλη φορά. Γράφει κάτω από 20 ελλείψει ,20-29 ανεπάρκεια και 30 και πάνω επάρκεια εγώ είχα 18.

Πραγματικά πόσο δύσκολο πράγμα ο ενδοκρινολόγος ,χαχαχχα ε στο τέλος γινόμαστε και λίγο γιατροί που λέει ο λόγος ...αλήθεια ? Αααα δε το ήξερα ! Καλή πληροφορία και αυτή να την έχω στο νου μου . εμένα ο γυναικολόγος πάλι μου έλεγε δε θέλει χάπι είχα κοντά στο 3 καλά αυτός άστο πολλά κουλα έχει πει αλλά και η έμβρυολογος και η ενδοκρινολόγος μου είπαν πρέπει να πέσει μέχρι την εξωσωματική και μου δίνει ένα τον 50mg μόνο Δευτέρα με Παρασκευή να περνω. 

D περνω από τέλος Μαρτίου της fixdrop 10 σταγόνες . 

Ο γυναικολόγος μου μου είπε ότι για εγκυμοσύνη και εξωσωματική θέλουμε 1 με 1,5 tsh. Όπως βλέπεις με αυτή την τιμή στη βιταμίνη d έχεις έλλειψη, καλά το θυμόμουν γιατί είχα 13 και το πάλεψα και πήγα 23 και ακόμη είμαι σε ανεπάρκεια. 

Την καμπύλη στη γράφει και παθολογος οπότε πολλές φορές θα πρέπει να ψαχνόμαστε και λίγο μόνες μας. Έχω περάσει από τόσους πολλούς γιατρούς τόσα χρόνια και χαρά μου αν μπορώ να βοηθήσω κάποιες κοπέλες από τα παθήματα μου. 

5 minutes ago, Eternity said:

Κορίτσι μου είναι άνθρωπινο και δυστυχώς εδώ μέσα όλες εμείς μπορούμε να σε καταλάβουμε περισσότερο από τον καθένα. Δεν είναι ότι θες το κακό του άλλου, είναι το γαμωτο το δικό σου γιατί κάτι τόσο απλό για κάποιους είναι τόσο δύσκολο για κάποιους άλλους. Έχω ζήσει πολλά χρόνια ακαρπων προσπαθειών και μετά έζησα και τις επανηλλειμενες αποβολές. Μετά από συνολικά 4 χρόνια προσπαθειών και 6 γάμου, η ζωή με αντάμειψε με ένα υγιέστατο, πανέμορφο και χαρισματικο αγοράκι (είμαι κουκουβάγια αλλά μου το λένε και πολλοί). Εκτιμάω πολλά πράγματα διαφορετικά γιατί δε μου χαρίστηκε εύκολα αυτή η ευτυχία. 

Παντρευομουν και είχα φίλες ανύπαντρες οι οποίες γίνανε μητέρες πολύ πριν από εμένα. Έφτασα να μη θέλω να πηγαίνω σε βαφτίσεις γιατί με κοιτούσαν με λύπηση και με είχαν φέρει πολλές φορές σε δύσκολη θέση με ερωτήσεις αδιάκριτες. Γυρνούσα σπίτι και έκλαιγα ατελείωτες ώρες. Όμως ήρθε και η δική μου στιγμή. Κι όπως βλέπεις τώρα ξαναταλαιπωρουμαι για να αποκτήσω 2ο παιδάκι, πιο δυνατή πια όμως και πάλι υπάρχουν αυτοί που χαίρονται να σε φέρνουν σε δύσκολη θέση. 

Θα δου πω κάτι όμορφο που διάβασα. Όταν όλα σου φαίνονται βουνό, σκέψου πόσο όμορφη θα είναι η θέα από εκεί ψηλά. Σου στέλνω δύναμη, θετική ενέργεια και ένα φιλάκι του γιου μου γιατί είναι γουρλής! 

το φιλάκι του γιου σου με έκανε και χαμογέλασα να ξέρεις  ❤️

• Μου αρέσει 3

eardp2.png

πρίν από 25 λεπτά , kateriiina25 είπε:

Έμαθα μόλις ότι ο κουμπάρος μας και καλύτερος μας φίλος περιμένει παιδί, 3ος μήνας προσπάθειας με ασθενές σπέρμα. Χαίρομαι γι αυτούς πραγματικά αλλά για κάποιο λόγο δεν μπορώ να συγκρατήσω τα δάκρυα μου. Βλέπω τις μελανιές στην κοιλιά μου, τα δεκάδες χάπια στο συρτάρι, σκέφτομαι την πιθανή αρνητική χοριακή την άλλη εβδομάδα και δεν μπορώ να κρατηθώ. Μόνο σε σας μπορώ να πω κάτι τέτοιο και να με καταλάβετε. Τι πράγμα είναι αυτό να μην μπορείς να χαρείς όσο θα άξιζε στον καλύτερο σου φίλο; :( 

ειναι θεμα χρόνου να τα καταφερεις! πιστεψέ το ....ενα μεγαλο χαμόγελο παρακαλώ για τα εμβρυακια σου που ειναι στην κοιλίτσα, θετικές σκέψεις ομμμμ
εισαι πιο ευαισθητη τωρα λόγω φαρμάκων

• Μου αρέσει 3

11 minutes ago, κοτοπουλάκι said:

Κατερίνα είσαι πιο ευαίσθητη λόγω των τόσων φαρμάκων που παίρνουμε οπότε να ξέρεις είναι φυσιολογικό να σε πιάνουν τα κλάματα. 

Ταυτόχρονα αυτή η αδικία που μας έχει συμβεί μας κάνει να νιώθουμε πολύ άσχημα. Έχουμε μάθει να βρίσκουμε μια αιτία για τα πάντα κ δεν μας ικανοποιεί το ότι απλά έτυχε σ’ εμάς. Δεν φταίμε, δεν το προκαλέσαμε εμείς όλο αυτό και δεν μας αξίζει κιόλας. 

Έχεις βάλει 2 εμβρυάκια, μπορεί να είσαι τυχερή όπως λένε για το 40% που πετυχαίνει με την πρώτη προσπάθεια.

Αλλά κ πάλι, έχεις να προσπαθήσεις κ άλλες 8 φορές αν (χτύπα ξύλο) κάτι δεν πάει καλά. Είσαι κ τυχερή ως προς αυτό.

Οπότε μην στεναχωριέσαι, οι περισσότερες εδώ τα ίδια τραβάμε. :wub:

Στην 2η προσπάθεια πόσες πιθανότητες δίνουν; γιατί εγώ είμαι στην 2η :rolleyes:

Ευχαριστώ κορίτσια μου για την στήριξη και την κατανόηση ❤️

Ναι, νομίζω πως πράγματι είμαι πιο ευαίσθητη λόγω φαρμάκων, θα ηρεμήσω σε λίγο

• Μου αρέσει 1

eardp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 12 λεπτά , kateriiina25 είπε:

το φιλάκι του γιου σου με έκανε και χαμογέλασα να ξέρεις  ❤️

Παλιά μέναμε Κηφισιά οπότε θα στον έφερνα να στο δώσει και live να πάρεις και ένα διαπλατο χαμόγελο και μια αγκαλιά να πάρεις τα πάνω σου! Να σκέφτεσαι ότι θα έρθει και η δική σου στιγμή και όλες οι δυσκολίες θα είναι πια μακρινό παρελθόν 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 11 λεπτά , kateriiina25 είπε:

2000iu την μέρα έπαιρνες δηλαδή, αποκλείεται να έχει ανέβει πολύ ώστε να χρειάζεται να την σταματήσεις, δεν ξέρω γιατί σου είπε έτσι. 

Ναι η αλήθεια είναι ούτε και εγώ ,από το κέντρο που πήγα τη προηγούμενη εβδομάδα μου είπαν χωρίς να πούμε κάτι α έχεις χαμηλή D λέω ναι μου λέει συνεχίζεις κανονικά αυτό .

πρίν από 8 λεπτά , Eternity είπε:

Ο γυναικολόγος μου μου είπε ότι για εγκυμοσύνη και εξωσωματική θέλουμε 1 με 1,5 tsh. Όπως βλέπεις με αυτή την τιμή στη βιταμίνη d έχεις έλλειψη, καλά το θυμόμουν γιατί είχα 13 και το πάλεψα και πήγα 23 και ακόμη είμαι σε ανεπάρκεια. 

Την καμπύλη στη γράφει και παθολογος οπότε πολλές φορές θα πρέπει να ψαχνόμαστε και λίγο μόνες μας. Έχω περάσει από τόσους πολλούς γιατρούς τόσα χρόνια και χαρά μου αν μπορώ να βοηθήσω κάποιες κοπέλες από τα παθήματα μου. 

Αα ωραία τέλεια θα πάω στη παθολόγο που πάμε να της ζητήσω να μου γράψει μια καμπύλη να δω που βρίσκομαι , αυτό πραγματικά ναι καμιά φορά πρέπει και λίγο μόνες να τα ψάχνουμε δίκιο έχεις . Με βοήθησες αρκετά η αλήθεια. 

Λοιπόν τη πήρα τηλέφωνο την ενδοκρινολόγο τη ρώτησα αν είναι μικρή η δόση μήπως πρέπει να την αυξήσουμε μήπως δε κατάλαβα εγώ σωστά μου λέει όχι μισό θέλω να περνεις για να μη κάνεις υπογλυκαιμίες . 

• Μπερδεμένη/-ος 1

πρίν από 45 λεπτά , kateriiina25 είπε:

Ειναι ο,τι πιο ανθρωπινο...Να μην αισθάνεσαι άσχημα. Δεν ειναι οτι στενοχωριομαστε που πέτυχαν οι αλλοι...ειναι οτι εμεις το θέλουμε τοοοοοσο πολυ. Πιστεψε με...Ενιωσα το ιδιο προχθες. Συνάδελφος εμεινε εγκυος με μια σάλπιγγα με την πρώτη προσπάθεια (στο δεύτερο παιδακι της κ αυτη) κ ενω εχω ηδη παιδι ζηλεψα...το λεω...Χαρηκα όσο δεν παει για την ιδια...μεσα απο την καρδια μου...Αλλα εγω σκέφτομαι πως παλευω ενα χρόνο για το δεύτερο και τωρα θα βαλω ενα καταδικασμενο για πολλους έμβρυο...Αλλα το ξεπερσα γρήγορα και μου έμεινε μονο η χαρα για εκείνη....❤️

• Μου αρέσει 4

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

1 ώρα πρίν, kateriiina25 είπε:

Στην 2η προσπάθεια πόσες πιθανότητες δίνουν; γιατί εγώ είμαι στην 2η :rolleyes:

Ευχαριστώ κορίτσια μου για την στήριξη και την κατανόηση ❤️

Ναι, νομίζω πως πράγματι είμαι πιο ευαίσθητη λόγω φαρμάκων, θα ηρεμήσω σε λίγο

Νόμιζα ότι είσαι στην πρώτη (:neutral:

Δεν έλεγε για δεύτερη αλλά στις 3 προσπάθειες το 70% των εξωσωματικών φέρνει το παιδάκι μας. 
Τώρα δες καμιά ταινία ή διάβασε κανα βιβλίο να ξεχαστείς κ να έχεις στο μυαλό σου πως ο κάθε άνθρωπος έχει το δικό του δρόμο.

Τυχεροί οι κουμπάροι σας, να ναι καλά τα παιδιά, τώρα εστιάζουμε στον εαυτό μας κ ευχόμαστε να είναι αυτή η τυχερή μας φορά! :)

• Μου αρέσει 2

πρίν από 10 λεπτά , Ria_ είπε:

Ναι η αλήθεια είναι ούτε και εγώ ,από το κέντρο που πήγα τη προηγούμενη εβδομάδα μου είπαν χωρίς να πούμε κάτι α έχεις χαμηλή D λέω ναι μου λέει συνεχίζεις κανονικά αυτό .

Αα ωραία τέλεια θα πάω στη παθολόγο που πάμε να της ζητήσω να μου γράψει μια καμπύλη να δω που βρίσκομαι , αυτό πραγματικά ναι καμιά φορά πρέπει και λίγο μόνες να τα ψάχνουμε δίκιο έχεις . Με βοήθησες αρκετά η αλήθεια. 

Λοιπόν τη πήρα τηλέφωνο την ενδοκρινολόγο τη ρώτησα αν είναι μικρή η δόση μήπως πρέπει να την αυξήσουμε μήπως δε κατάλαβα εγώ σωστά μου λέει όχι μισό θέλω να περνεις για να μη κάνεις υπογλυκαιμίες . 

Μπορεις να πας και σε κάποιον άλλο για 2η γνώμη. Κάνε πρώτα τις εξετάσεις σου και βλέπεις. Εγώ την αντίσταση στην ινσουλίνη τη βρήκα από την καμπύλη στην οποία έκανα υπογλυκαιμία στη 1,5 ώρα νομίζω και τη χρονική εκείνη στιγμή ανέβαινε πολύ η ινσουλίνη για να το αντιμετωπίσει. Το ότι διατρεφεσαι σωστά είναι απίστευτα σημαντικό να ξέρεις. Εγώ μπορεί να μην έχω τα πολλά παραπανίσια κιλά όμως μου αρέσουν τα γλυκά και ψιλοξεφευγω

Διαφημίσεις

17 ώρες πρίν, thelw mpempe είπε:

Κορίτσια σίγουρα κάποια από εσάς έχει κάνει gonal έχετε δει και εσείς ότι η 300 έχει 75 μονάδες παραπάνω και η 900 έχει 100 μονάδες παραπάνω;;;

Δεν θυμάμαι καλά τις μονάδες, αλλά κάποιος, νομίζω ο γιατρός, μου είχε πει οτι έχουν παραπάνω από το αναγραφόμενο

πρίν από 10 λεπτά , winspert είπε:

Ειναι ο,τι πιο ανθρωπινο...Να μην αισθάνεσαι άσχημα. Δεν ειναι οτι στενοχωριομαστε που πέτυχαν οι αλλοι...ειναι οτι εμεις το θέλουμε τοοοοοσο πολυ. Πιστεψε με...Ενιωσα το ιδιο προχθες. Συνάδελφος εμεινε εγκυος με μια σάλπιγγα με την πρώτη προσπάθεια (στο δεύτερο παιδακι της κ αυτη) κ ενω εχω ηδη παιδι ζηλεψα...το λεω...Χαρηκα όσο δεν παει για την ιδια...μεσα απο την καρδια μου...Αλλα εγω σκέφτομαι πως παλευω ενα χρόνο για το δεύτερο και τωρα θα βαλω ενα καταδικασμενο για πολλους έμβρυο...Αλλα το ξεπερσα γρήγορα και μου έμεινε μονο η χαρα για εκείνη....❤️

Σε εμάς που εχουμε ήδη ένα παιδάκι κακά τα ψέματα είναι πολύ πιο διαχειρισημο.Παλιότερα που προσπαθούσα για το 1ο μου παιδι έβλεπα εγώ να παλεύω χρόνια και να μένουν έγκυες πανεύκολα μεγαλύτερες μου, κοπέλες με απίστευτα παραπανίσια κιλά που ούτε που είχαν ασχοληθεί ποτέ με προγεννητικό έλεγχο, εξετάσεις και γιατρούς. Πολλές από αυτές ούτε τι είναι η χοριακη δεν ήξεραν. Εγώ αθλουμουν, πρόσεχα τη διατροφή μου, έκανα συνεχώς εξετάσεις και τζίφος. Και χωρίς διαπιστωμένο πρόβλημα για κανέναν μας, όλα τέλεια! Ένιωθα σα να είμαι σε έναν αγώνα δρόμου εγώ με φερραρι και με προσπερνούσαν σακαρακες και γελούσαν και μαζί μου! Είναι πολύ δύσκολο κορίτσια, τι να λέμε... Όσες είναι έξω από το χορό πολλά μπορεί να λένε. 

• Μου αρέσει 8

πρίν από 45 λεπτά , Eternity είπε:

Πολυ με αγχωνει αυτο με την Τsh κοριτσια. Τον Ιανουαριο ηταν μια χαρα περσυ ηταν μια χαρα, στα μεσα Μαΐου τωρα βγηκε δυο φορες που την τσεκαρα ανεβασμενη κοντα στο 4,17..αυριο θα ξανακανω ορμονικες για την επιτροπη κ περιμενω να δω...ο ενδοκρινολογος που του ειπα οτι θα παω για εξωσωματικη σε κανα δίμηνο δεν απάντησε τίποτα σημαντικο, ουτε τον λογο που ανεβηκε.. Τωρα θα πρεπει να βρω αλλον, αλλα θα προλάβει να κατεβει αν ειναι ακομα ανεβασμενη, μεσα σε μισο μηνα λετε? 

Καλησπέρα κορίτσια έχω νέα καλά και μη. Η γυναίκα μου έχει 14 ωάρια από 14 έως 16 χιλιοστά .. πάνε όλα καλά το κακό τώρα που μόλις το ακούσαμε σκάσαμε πριν ένα μήνα αφαίρεσε με υστεροσκοπηση δύο πολύποδες και ένα τεράστιο διάφραγμα και τώρα είδε πάλι έναν πολύποδα και θέλει ξανά υστεροσκοπηση από Σεπτέμβριο όμως  .. α και η  ωοληψια θα γίνει η τρίτη η τέταρτη θα πάμε ξανά το Σάββατο

• Μου αρέσει 6

πρίν από 7 λεπτά , Maria.28 είπε:

Πολυ με αγχωνει αυτο με την Τsh κοριτσια. Τον Ιανουαριο ηταν μια χαρα περσυ ηταν μια χαρα, στα μεσα Μαΐου τωρα βγηκε δυο φορες που την τσεκαρα ανεβασμενη κοντα στο 4,17..αυριο θα ξανακανω ορμονικες για την επιτροπη κ περιμενω να δω...ο ενδοκρινολογος που του ειπα οτι θα παω για εξωσωματικη σε κανα δίμηνο δεν απάντησε τίποτα σημαντικο, ουτε τον λογο που ανεβηκε.. Τωρα θα πρεπει να βρω αλλον, αλλα θα προλάβει να κατεβει αν ειναι ακομα ανεβασμενη, μεσα σε μισο μηνα λετε? 

Εμένα 5 μέρες πριν την ωοληψια ήταν 4,97 και πήγε 2,15. Μη σε αγχώνει, με μια αύξηση δόσης αλλάζει η τιμή πόσο μάλλον τώρα που είσαι 2 μήνες πριν. Εμένα με αγχώνει η σταθεροποιηση της και το γεγονός ότι ο προηγούμενος γιατρός μου έδωσε απλά μια δόση και έλεγχο ξανά σε 2 μήνες. Ρε χαμένε, δεν έπρεπε να ξέρεις ότι στην εξωσωματική θέλει συνεχώς παρακολούθηση? Ο ενδοκρινολογος που είχα στην Αθήνα μου είχε πει ότι σε περίπτωση εγκυμοσύνης θα το μάθω πρώτα εγώ και μετά ο άντρας σου εννοώντας ότι θέλει αύξηση δόσης και έλεγχο. 

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...