Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

10 ώρες πρίν, eleonora85 είπε:

Ευχες προκαταβολικες :D
Νομιζω αν η μεταφορα δεν ακολουθησει αμεσως μετα τη διεγερση, δεν υπαρχει θεμα με τα μπανια. Βεβαια ο,τι πει ο γιατρος σου..

Χα χα χα όχι μου είπε ότι τον επόμενο μήνα θα γίνει η μεταφορά 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

10 ώρες πρίν, kateriiina25 είπε:

Κορίτσια ξέρετε καμία λύση για τις καούρες; Πραγματικά υποφέρω λόγω του glucophage και μου έκοψαν και τα αντιόξινα τώρα με την ετ και δεν ξέρω τι να κάνω. Καίγεται το μέσα μου, μου βγαίνει φαΐ στο στόμα ολη την ώρα και δεν εχω όρεξη να φάω γιατί μετα χειροτερεύω. Μίλησα και με την ενδοκρινολόγο προχτές, μου άλλαξε μάρκα και πήρα το glucostop που ειναι σε αναβράζοντα δισκία αλλά νομίζω είμαι χειρότερα. Έχω απελπιστεί

Κατερίνα δοκίμασε το πράσινο μήλο για τις καούρες και απέφυγε τα όσπρια και τα κοκκινιστά. Στην πρώτη παλίνδρομη που είχα οι καούρες είχαν ξεκινήσει απο πολύ νωρίς ειδικά με τα όσπρια και νομίζω επιβαρύνονται και από την προγεστερόνη. Το πράσινο μήλο με είχε βοηθήσει αρκετά.

Και εννοείται συχνά γεύματα να μην μένει άδειο το στομάχι για ώρες.

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

2 ώρες πρίν, Vxatz είπε:

Καλημέρα κοριτσια με πολύ ήλιο πρωί πρωί. Εμένα ο γιατρός την 7η μέρα που ξεκίνησα προγεστερονη έκανε την ετ. Την πρώτη φορά πετύχαμε παλλινδρομη εγκυμοσύνη και την δευτερη κουλτούρα με την ίδια μέρα ετ. Κ μου είπε ότι από την στιγμή που βρήκαμε το παράθυρο δεν υπάρχει λόγος για ΕΡΑ. Ισχύει ρε κορίτσια να τον εμπιστευτώ; 

Καλημέρα!!! Και εγώ αυτό που λέει ο γιατρός σου είχα καταλάβει, εφόσον είχες εγκυμοσύνη αυτή είναι η μέρα. Αλλά άλλες κοπέλες έχουν πει ότι και οι βιοχημικές οφείλονται στη μετατόπιση παραθύρου, τώρα για παλινδρόμηση δεν ξέρω. 

• Ευχαριστώ 1

9 ώρες πρίν, kateriiina25 είπε:

σήμερα έφαγα και κοκκινιστό κιμά με μακαρόνια και ήταν βασανιστήριο. Από τα αγαπημένα μου φαγητά και με παίδεψε όσο τίποτα. Σίγουρα παίζουν ρόλο οι τροφές αλλά γενικά σε όλα έχω πρόβλημα λίγο ή πολύ. Τι δοσολογία παίρνεις? Εγώ παίρνω 2 των 1000 την ημέρα και σκέφτομαι να ζητήσω να μου το μειώσουν 

Έπαιρνα 1 των 1000mg πριν κανένα 2μηνο και μου λέει η ενδοκρινολογος που πήγα ότι αν θέλουμε να κάνουμε σωστή δουλειά πρέπει να παιρνω 2 των 1000mg, 1 το μεσημέρι παίρνω μετα το φαγητό και 1 το βράδυ. Μια ενδοκρινολογος στην Αθήνα  μου έλεγε ότι είναι το χάπι της μακροζωίας και ότι βελτιώνει την ποιότητα των ωαρίων. Φαντάσου μου είχε βγάλει πρόγραμμα να παιρνω 4 τη μέρα όχι όμως απότομα, με σταδιακή αύξηση. 

1 hour ago, BlackCat said:

Κατερίνα δοκίμασε το πράσινο μήλο για τις καούρες και απέφυγε τα όσπρια και τα κοκκινιστά. Στην πρώτη παλίνδρομη που είχα οι καούρες είχαν ξεκινήσει απο πολύ νωρίς ειδικά με τα όσπρια και νομίζω επιβαρύνονται και από την προγεστερόνη. Το πράσινο μήλο με είχε βοηθήσει αρκετά.

Και εννοείται συχνά γεύματα να μην μένει άδειο το στομάχι για ώρες.

Ωχ και έχω όσπρια σήμερα :wacko: Θα το δοκιμάσω με το μήλο. Σε ευχαριστώ πολύ

1 hour ago, Eternity said:

Έπαιρνα 1 των 1000mg πριν κανένα 2μηνο και μου λέει η ενδοκρινολογος που πήγα ότι αν θέλουμε να κάνουμε σωστή δουλειά πρέπει να παιρνω 2 των 1000mg, 1 το μεσημέρι παίρνω μετα το φαγητό και 1 το βράδυ. Μια ενδοκρινολογος στην Αθήνα  μου έλεγε ότι είναι το χάπι της μακροζωίας και ότι βελτιώνει την ποιότητα των ωαρίων. Φαντάσου μου είχε βγάλει πρόγραμμα να παιρνω 4 τη μέρα όχι όμως απότομα, με σταδιακή αύξηση. 

4 την μέρα;;; Πω πω σκληρό. Αυτό για την μακροζωία το διάβαζα κι εγώ εχτές, είναι λέει και αντικαρκινικό. Όσο για την ποιότητα ωαρίων επιβεβαιώνω :P 

• Μου αρέσει 1
  • Μπερδεμένη/-ος 1

eardp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 19 λεπτά , kateriiina25 είπε:

Ωχ και έχω όσπρια σήμερα :wacko: Θα το δοκιμάσω με το μήλο. Σε ευχαριστώ πολύ

4 την μέρα;;; Πω πω σκληρό. Αυτό για την μακροζωία το διάβαζα κι εγώ εχτές, είναι λέει και αντικαρκινικό. Όσο για την ποιότητα ωαρίων επιβεβαιώνω :P 

Θύμισε μου, πότε έκανες εμβρυομεταφορα? Εγώ την Τρίτη με 2 έβαλα 2 βλαστοκυστες. Έχω πολλή υπνηλία και βαρεμάρα αλλά είναι από τα φάρμακα και την κλεισούρα. Δεν ξέρω τι συμπτώματα να περιμένω ελπίζοντας σε θετική εξέλιξη 

1 ώρα πρίν, Eternity είπε:

Πωπω 4?? Διαβάζω όλες λέτε για 1-2 τη μέρα εμένα μου δίνει μόνο μισό η ενδοκρινολόγος δε ξέρω και σκέφτομαι μήπως είναι λάθος το τόσο λίγο :/

κορίτσια σήμερα είναι το ραντεβού της επιτροπής που έστειλα τα χαρτιά , αν εγκριθή πότε θα το ξέρω και πως, ποτε βγενουν περίπου ? 

πρίν από 7 λεπτά , Ria_ είπε:

Πωπω 4?? Διαβάζω όλες λέτε για 1-2 τη μέρα εμένα μου δίνει μόνο μισό η ενδοκρινολόγος δε ξέρω και σκέφτομαι μήπως είναι λάθος το τόσο λίγο :/

κορίτσια σήμερα είναι το ραντεβού της επιτροπής που έστειλα τα χαρτιά , αν εγκριθή πότε θα το ξέρω και πως, ποτε βγενουν περίπου ? 

Εξαρτάται το πρόβλημα που έχεις όσο αφορά την αντίσταση στην ινσουλίνη αλλά μισό δεν έχω ακούσει ποτέ να δίνουν. Συζήτησε το μαζί της μήπως και αυξήσετε τη δόση. 

Αν θυμάμαι καλά σε παίρνουν τηλέφωνο για το αποτέλεσμα και σου στέλνουν και τα χαρτιά 

πρίν από 5 λεπτά , Eternity είπε:

Εξαρτάται το πρόβλημα που έχεις όσο αφορά την αντίσταση στην ινσουλίνη αλλά μισό δεν έχω ακούσει ποτέ να δίνουν. Συζήτησε το μαζί της μήπως και αυξήσετε τη δόση. 

Αν θυμάμαι καλά σε παίρνουν τηλέφωνο για το αποτέλεσμα και σου στέλνουν και τα χαρτιά 

Κοίτα στη καμπύλη με όριο νομίζω το 120 κάτι εγώ είχα 230 περίπου αν θυμάμαι σωστά και στην απλή που κάναμε με όριο το 20 κάτι είχα 45 . Το θέμα είναι πως να της το πω φοβάμαι μη νομίζει ότι της λέω ότι δε ξέρει τη δουλειά της :/ αλλαλλα και εγώ όσο είμαι εδώ δεν έχω ακούσει ποτέ για μισό για αυτό μου κάνει εντύπωση. 

Αααα ωραία σε ευχαριστώ πολύ πολύ ! 

πρίν από 6 λεπτά , Ria_ είπε:

Κοίτα στη καμπύλη με όριο νομίζω το 120 κάτι εγώ είχα 230 περίπου αν θυμάμαι σωστά και στην απλή που κάναμε με όριο το 20 κάτι είχα 45 . Το θέμα είναι πως να της το πω φοβάμαι μη νομίζει ότι της λέω ότι δε ξέρει τη δουλειά της :/ αλλαλλα και εγώ όσο είμαι εδώ δεν έχω ακούσει ποτέ για μισό για αυτό μου κάνει εντύπωση. 

Αααα ωραία σε ευχαριστώ πολύ πολύ ! 

Χωρίς να κάνω το γιατρό είσαι πολύ εκτός ορίων, δε νομίζω να σου κάνει κάτι το μισό χάπι. Φαντάσου σε εγκυμοσύνη είχα πρωινό ζάχαρο 92 και κόντεψα να πάρω ινσουλίνη. Άλλαξε εν τω μεταξύ τη διατροφή σου άμεσα. 5 γεύματα, αρκετή πρωτεΐνη, ελάχιστη έως καθόλου ζάχαρη και ο, τι φας σε αμυλουχες τροφές μέχρι το μεσημέρι. Το βράδυ σαλάτα με πρωτεΐνη. Αν μπορείς να βάλεις και λίγη άσκηση στη ζωή σου θα είναι τέλεια. Και μη ντραπείς να κάνεις μια κουβέντα με τον ενδοκρινολογο σου. 

πρίν από 4 λεπτά , Eternity είπε:

Χωρίς να κάνω το γιατρό είσαι πολύ εκτός ορίων, δε νομίζω να σου κάνει κάτι το μισό χάπι. Φαντάσου σε εγκυμοσύνη είχα πρωινό ζάχαρο 92 και κόντεψα να πάρω ινσουλίνη. Άλλαξε εν τω μεταξύ τη διατροφή σου άμεσα. 5 γεύματα, αρκετή πρωτεΐνη, ελάχιστη έως καθόλου ζάχαρη και ο, τι φας σε αμυλουχες τροφές μέχρι το μεσημέρι. Το βράδυ σαλάτα με πρωτεΐνη. Αν μπορείς να βάλεις και λίγη άσκηση στη ζωή σου θα είναι τέλεια. Και μη ντραπείς να κάνεις μια κουβέντα με τον ενδοκρινολογο σου. 

Σου έδωσε καθόλου διατροφή? Σου είπε κάποιες τροφές που πρέπει να αποφεύγεις (όπως σταφύλια, παντζάρια). Η διατροφή είναι πολύ σημαντικό κομμάτι. Δεν κάνει μόνο του θαύματα το χάπι, υποστηρικτικο είναι 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

25 minutes ago, Eternity said:

Θύμισε μου, πότε έκανες εμβρυομεταφορα? Εγώ την Τρίτη με 2 έβαλα 2 βλαστοκυστες. Έχω πολλή υπνηλία και βαρεμάρα αλλά είναι από τα φάρμακα και την κλεισούρα. Δεν ξέρω τι συμπτώματα να περιμένω ελπίζοντας σε θετική εξέλιξη 

Την Τρίτη κι εγώ με 3ης μέρας. Υπνηλία έχω όποτε με πιάνουν τα ούτρο αλλιώς είμαι εντάξει. Πόνους περιόδου έχω πολλούς ειδικά σήμερα. Είχα όμως και πριν την ετ και μου είπε ο γιατρός ότι είναι φυσιολογικό λόγω του ότι οι ωοθήκες μου δούλευαν στο 10πλάσιο 

25 minutes ago, Ria_ said:

Η ξαδέρφη μου παίρνει μισό επειδή απλώς έχει λίγο ανεβασμένο σάκχαρο (105 νηστείας νομίζω) και το παίρνει μόνιμα απλά για να διατηρείται σε πιο χαμηλά επίπεδα. Αυτό που είπες για την καμπύλη δεν το κατάλαβα. Σε ποια ώρα είχες 230 και το 20 και 45 τι είναι?

eardp2.png

πρίν από 5 λεπτά , Eternity είπε:

Και εγώ ζάχαρο αν θυμάμαι καλά γιατί δε είμαι τώρα σπίτι είχα κοντά στο 90 και μάλιστα μου είχε πει ότι σε εγκυμοσύνη θα το θεωρούσα φόβο για διαβήτη κύησης . 

Έχω αλλάξει τη διατροφή μου εδώ και 3 μήνες κάνω πρωτεϊνική δίαιτα έχω χάσει κοντά 20 κιλά και συνεχίζω γιατί είχα και έχω πολλά παραπανισια ,ζάχαρη βάζω μόνο στον ένα καφέ που πίνω και αυτό καστανή ή μια στο τόσο αν θέλω τόσο πολύ να φάω κάτι γλυκό. Ωραία θα τη πάρω και ελπίζω να μη νομίζει ότι της κάνω υποδείξεις χαχα γιατί καμιά φορά οι γιατροί είναι κ λίγο περίεργη .

πρίν από 8 λεπτά , kateriiina25 είπε:

Την Τρίτη κι εγώ με 3ης μέρας. Υπνηλία έχω όποτε με πιάνουν τα ούτρο αλλιώς είμαι εντάξει. Πόνους περιόδου έχω πολλούς ειδικά σήμερα. Είχα όμως και πριν την ετ και μου είπε ο γιατρός ότι είναι φυσιολογικό λόγω του ότι οι ωοθήκες μου δούλευαν στο 10πλάσιο 

Η ξαδέρφη μου παίρνει μισό επειδή απλώς έχει λίγο ανεβασμένο σάκχαρο (105 νηστείας νομίζω) και το παίρνει μόνιμα απλά για να διατηρείται σε πιο χαμηλά επίπεδα. Αυτό που είπες για την καμπύλη δεν το κατάλαβα. Σε ποια ώρα είχες 230 και το 20 και 45 τι είναι?

Τη τελευταία φορά κάναμε απλή ινσουλίνη όχι καμπύλη το όριο είναι νηστεία λέει 2.6-24.9 και εγώ έχω 41.3 .

Στη καμπύλη που την έκανα πολύ καιρό πριν την απλή στο νηστείας είχα 26.6 , στα 60 λεπτά 137.60 με όριο 230 και στα 120 λεπτά με όριο 120 έγω είχα 225.80 . 

Έβαλα τον άντρα μου να τα δει που είναι σπίτι για να σας τα πω σωστά χαχα

10 minutes ago, Ria_ said:

Και εγώ ζάχαρο αν θυμάμαι καλά γιατί δε είμαι τώρα σπίτι είχα κοντά στο 90 και μάλιστα μου είχε πει ότι σε εγκυμοσύνη θα το θεωρούσα φόβο για διαβήτη κύησης . 

Έχω αλλάξει τη διατροφή μου εδώ και 3 μήνες κάνω πρωτεϊνική δίαιτα έχω χάσει κοντά 20 κιλά και συνεχίζω γιατί είχα και έχω πολλά παραπανισια ,ζάχαρη βάζω μόνο στον ένα καφέ που πίνω και αυτό καστανή ή μια στο τόσο αν θέλω τόσο πολύ να φάω κάτι γλυκό. Ωραία θα τη πάρω και ελπίζω να μη νομίζει ότι της κάνω υποδείξεις χαχα γιατί καμιά φορά οι γιατροί είναι κ λίγο περίεργη .

Τη τελευταία φορά κάναμε απλή ινσουλίνη όχι καμπύλη το όριο είναι νηστεία λέει 2.6-24.9 και εγώ έχω 41.3 .

Στη καμπύλη που την έκανα πολύ καιρό πριν την απλή στο νηστείας είχα 26.6 , στα 60 λεπτά 137.60 με όριο 230 και στα 120 λεπτά με όριο 120 έγω είχα 225.80 . 

Έβαλα τον άντρα μου να τα δει που είναι σπίτι για να σας τα πω σωστά χαχα

41,3 ινσουλίνη νηστείας είναι πάρα πολύ και 26,6 πάλι οριακά και φυσικά στις επόμενες ώρες πάλι ανεβαίνει παρά πολύ. Καμπύλη σακχάρου δεν έχεις κάνει; Μόνο ινσουλίνης; 

Σκέφτομαι, μήπως σου είχε πει να ξεκινήσεις με μισό και να το αυξήσεις και δεν το κατάλαβες καλά;

eardp2.png

πρίν από 19 λεπτά , kateriiina25 είπε:

Έβγαλες πολλά ωάρια, λογικό. Εγώ εδώ που έβγαλα 7 μόνο και πονούσα πολύ για δύο μέρες. Έχω αρχίσει από τώρα και ψάχνομαι για συμπτώματα και νευριάζω με τον εαυτό μου. Φαντάσου έχω μείνει 5 φορές στη ζωή μου έγκυος (4 αποβολές και 1 εγκυμοσύνη)  και κάθε φορά είχα διαφορετικα συμπτώματα. 

πρίν από 9 λεπτά , kateriiina25 είπε:

41,3 ινσουλίνη νηστείας είναι πάρα πολύ και 26,6 πάλι οριακά και φυσικά στις επόμενες ώρες πάλι ανεβαίνει παρά πολύ. Καμπύλη σακχάρου δεν έχεις κάνει; Μόνο ινσουλίνης; 

Σκέφτομαι, μήπως σου είχε πει να ξεκινήσεις με μισό και να το αυξήσεις και δεν το κατάλαβες καλά;

Έχω κάνει κ ζαχάρου νηστείας 99 ,στα 60 λεπτά 165 και στα 120 λεπτά 157. Όχι όχι έχω και το χαρτί της σπίτι που μου είχε γράψει αναλυτικά οδηγίες και για το θυρεοειδή που μου έδωσε και πότε να ξανά κάνω επανάληψη . Και εγώ το σκέφτηκα και το κοίταξα κάποια στιγμή αλλά δεν μου είπε να αυξήσω 

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...