Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

πρίν από 3 λεπτά , kateriiina25 είπε:

Κορίτσια ξέρετε καμία λύση για τις καούρες; Πραγματικά υποφέρω λόγω του glucophage και μου έκοψαν και τα αντιόξινα τώρα με την ετ και δεν ξέρω τι να κάνω. Καίγεται το μέσα μου, μου βγαίνει φαΐ στο στόμα ολη την ώρα και δεν εχω όρεξη να φάω γιατί μετα χειροτερεύω. Μίλησα και με την ενδοκρινολόγο προχτές, μου άλλαξε μάρκα και πήρα το glucostop που ειναι σε αναβράζοντα δισκία αλλά νομίζω είμαι χειρότερα. Έχω απελπιστεί

Θα σου πρότεινα το simeco,το οποίο το παίρνω και εγώ που είμαι έγκυος. Είχα ρωτήσει το γιατρό μου και μου είχε πει πως επιτρέπεται να το παίρνω. Επίσης,να κοιμάσαι με το κεφάλι σχετικά ψηλά για να μην ανεβαινουν τα γαστρικά υγρά,βάλε δύο τρία μαξιλάρια 

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 13 λεπτά , κοτοπουλάκι είπε:

έχω μιλήσει απ’ το απόγευμα. Μου έγραψε ceclor. Τι να πω βρε παιδιά.. ταλαιπωρία πάλι στα καλά καθούμενα :sad:

Τι μικροβιο ηταν αυτο; τυπου ουρολοιμωξη;

12 minutes ago, Blue Velvet said:

Θα σου πρότεινα το simeco,το οποίο το παίρνω και εγώ που είμαι έγκυος. Είχα ρωτήσει το γιατρό μου και μου είχε πει πως επιτρέπεται να το παίρνω. Επίσης,να κοιμάσαι με το κεφάλι σχετικά ψηλά για να μην ανεβαινουν τα γαστρικά υγρά,βάλε δύο τρία μαξιλάρια 

simeco καραμέλες έπαιρνα κι εγώ και ρώτησα αν μπορώ να τα πάρω και μου είπαν καλύτερα όχι. Τα είπα αντιόξινα όμως, δεν προσδιόρισα την μάρκα. Φοβάμαι γαμώτο μην κάνω καμία βλακεία 

eardp2.png

πρίν από 6 λεπτά , eleonora85 είπε:

Τι μικροβιο ηταν αυτο; τυπου ουρολοιμωξη;

Δεν έχω καταλάβει τι είναι ακριβώς, πάντως εγώ δεν είχα καμία απολύτως ενόχληση κ έπαθα σοκ όταν μου βγήκε πρόβλημα στην εξέταση ούρων την οποία μου έγραψε ο γιατρός προληπτικά. 

Διάβασα ότι είναι ανθεκτικό βακτήριο κ κολλάει πιο συχνά στα νοσοκομεία.

Τουλάχιστον μου είπε η μαία ότι το ceclor  είναι συμβατό με την εγκυμοσύνη κ δεν βλάπτει το έμβρυο. Μακάρι να είναι έτσι.. να σκάσω είμαι..

πρίν από 27 λεπτά , Vxatz είπε:

Κορίτσια καλησπέρα κ από μένα. Για να καταλάβω καλύτερα κ εγώ, όταν προσπαθείς με τεχνιτο κύκλο το παράθυρο εμφυτευσης δεν μπορεί να μετατοπιστει; 

Τι να σου πω; Εχω μπερδευτεί. Εγω το έκανα σε φυσικο κύκλο.Ο γιατρός που εχω τωρα μου ειπε πως σε φυσικο δεν έχει καμια αξια και απο την αλλη σε τεχνητο το ανοίγει εκείνος οταν πρέπει. Μπορεί να μην εχω καταλάβει κ εγώ καλά...

• Ευχαριστώ 1

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 11 λεπτά , κοτοπουλάκι είπε:

Δεν έχω καταλάβει τι είναι ακριβώς, πάντως εγώ δεν είχα καμία απολύτως ενόχληση κ έπαθα σοκ όταν μου βγήκε πρόβλημα στην εξέταση ούρων την οποία μου έγραψε ο γιατρός προληπτικά. 

Διάβασα ότι είναι ανθεκτικό βακτήριο κ κολλάει πιο συχνά στα νοσοκομεία.

Τουλάχιστον μου είπε η μαία ότι το ceclor  είναι συμβατό με την εγκυμοσύνη κ δεν βλάπτει το έμβρυο. Μακάρι να είναι έτσι.. να σκάσω είμαι..

Σε καταλαβαινω που αγχωνεσαι ... Ομως ειναι γενικα συχνο να παιρνει μια εγκυος αντιβιωση. Ευχομαι να ξεμπερδεψεις γρηγορα!!! 

• Ευχαριστώ 1

πρίν από 15 λεπτά , eleonora85 είπε:

Σε καταλαβαινω που αγχωνεσαι ... Ομως ειναι γενικα συχνο να παιρνει μια εγκυος αντιβιωση. Ευχομαι να ξεμπερδεψεις γρηγορα!!! 

Σ’ ευχαριστώ @eleonora85

Δεν έχω κ εμπειρία κ φοβάμαι περισσότερο, γενικά απέφευγα τις αντιβιώσεις εκτός κι αν ήταν απόλυτη ανάγκη. Και τώρα δυστυχώς είναι ανάγκη κ μπλέκει με την εγκυμοσύνη. 

Ας ελπίσουμε ότι δεν θα υπάρξουν προβλήματα..

• Μου αρέσει 1

Θα ήθελα να ρωτήσω την εμπειρία σας αν είναι απαραίτητο να πάρεις αντισυλληπτικά πριν ξεκινήσεις προετοιμασία για εμβρυομεταφορά κατεψυγμένων εμβρύων;

Για πόσο καιρό; Πήρατε αντισυλληπτικά ή ένεση;

Εμένα μου έδωσε να πάρω για ένα μήνα πριν αλλά παρουσίασα αιμορραγία όσο τα έπαιρνα και μου είπε να τα διακόψω γιατι δε με καλύπτουν. Δυστυχώς αυτό θα οδηγήσει και σε αναβολή της ετ. 

1 ώρα πρίν, kateriiina25 είπε:

Κορίτσια ξέρετε καμία λύση για τις καούρες; Πραγματικά υποφέρω λόγω του glucophage και μου έκοψαν και τα αντιόξινα τώρα με την ετ και δεν ξέρω τι να κάνω. Καίγεται το μέσα μου, μου βγαίνει φαΐ στο στόμα ολη την ώρα και δεν εχω όρεξη να φάω γιατί μετα χειροτερεύω. Μίλησα και με την ενδοκρινολόγο προχτές, μου άλλαξε μάρκα και πήρα το glucostop που ειναι σε αναβράζοντα δισκία αλλά νομίζω είμαι χειρότερα. Έχω απελπιστεί

Κι εγώ παίρνω τα Glucophage μεσημέρι και βράδυ και αναρωτιόμουν γιατί τελευταία είχα καούρες. Προς το παρόν το αντέχω. Δες μήπως σε συνδυασμό με κάποιες τροφές αν νιώθεις χειρότερα 

13 minutes ago, Eternity said:

Κι εγώ παίρνω τα Glucophage μεσημέρι και βράδυ και αναρωτιόμουν γιατί τελευταία είχα καούρες. Προς το παρόν το αντέχω. Δες μήπως σε συνδυασμό με κάποιες τροφές αν νιώθεις χειρότερα 

σήμερα έφαγα και κοκκινιστό κιμά με μακαρόνια και ήταν βασανιστήριο. Από τα αγαπημένα μου φαγητά και με παίδεψε όσο τίποτα. Σίγουρα παίζουν ρόλο οι τροφές αλλά γενικά σε όλα έχω πρόβλημα λίγο ή πολύ. Τι δοσολογία παίρνεις? Εγώ παίρνω 2 των 1000 την ημέρα και σκέφτομαι να ζητήσω να μου το μειώσουν 

eardp2.png

Διαφημίσεις

5 ώρες πρίν, Katerina13 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια!Θα ήθελα να σας ρωτήσω αν υπάρχουν κοπέλες που έκαναν το ΕΡΑ τεστ κ τις βοήθησε…

Καλησπέρα! Εγώ έκανα πρόσφατα το ΕΡΑ μετά την αποτυχημένη εμβρυομεταφορα και βρήκα μετατόπιση μια μέρα μετά. Τώρα αν θα με βοηθήσει θα φανεί την επόμενη αλλά σίγουρα είναι ένας μπούσουλας για τον γιατρό!

3 ώρες πρίν, Vxatz είπε:

Κορίτσια καλησπέρα κ από μένα. Για να καταλάβω καλύτερα κ εγώ, όταν προσπαθείς με τεχνιτο κύκλο το παράθυρο εμφυτευσης δεν μπορεί να μετατοπιστει; 

Αν έχω καταλάβει καλά κάθε γυναίκα έχει συγκεκριμένη μέρα που το ενδομήτριο γίνεται δεκτικό στο έμβρυο, κρατάει περίπου 48 ώρες. Δεν εχει σημασία αν είναι φυσικός ή τεχνητός κύκλος απλά στον τεχνητό  ξεκινάει ο γιατρός την προγεστερονη όταν είναι έτοιμο το ενδομήτριο. Ο γιατρός υπολογίζει πόσες μέρες προγεστερονη πρέπει να πάρεις πριν την εμβρυομεταφορά. Ο μέσος ορος των γυναικών θέλουν 5.5 μέρες, εγώ πχ θέλω 6,5, αυτή η μια μέρα ειναι η διαφορα. Αν κάνω λάθος κορίτσια διορθώστε με!

5 ώρες πρίν, Σποράκι είπε:

Καλησπέρα! Εγώ έκανα πρόσφατα το ΕΡΑ μετά την αποτυχημένη εμβρυομεταφορα και βρήκα μετατόπιση μια μέρα μετά. Τώρα αν θα με βοηθήσει θα φανεί την επόμενη αλλά σίγουρα είναι ένας μπούσουλας για τον γιατρό!

Αν έχω καταλάβει καλά κάθε γυναίκα έχει συγκεκριμένη μέρα που το ενδομήτριο γίνεται δεκτικό στο έμβρυο, κρατάει περίπου 48 ώρες. Δεν εχει σημασία αν είναι φυσικός ή τεχνητός κύκλος απλά στον τεχνητό  ξεκινάει ο γιατρός την προγεστερονη όταν είναι έτοιμο το ενδομήτριο. Ο γιατρός υπολογίζει πόσες μέρες προγεστερονη πρέπει να πάρεις πριν την εμβρυομεταφορά. Ο μέσος ορος των γυναικών θέλουν 5.5 μέρες, εγώ πχ θέλω 6,5, αυτή η μια μέρα ειναι η διαφορα. Αν κάνω λάθος κορίτσια διορθώστε με!

Καλημέρα κοριτσια με πολύ ήλιο πρωί πρωί. Εμένα ο γιατρός την 7η μέρα που ξεκίνησα προγεστερονη έκανε την ετ. Την πρώτη φορά πετύχαμε παλλινδρομη εγκυμοσύνη και την δευτερη κουλτούρα με την ίδια μέρα ετ. Κ μου είπε ότι από την στιγμή που βρήκαμε το παράθυρο δεν υπάρχει λόγος για ΕΡΑ. Ισχύει ρε κορίτσια να τον εμπιστευτώ; 

9 ώρες πρίν, κοτοπουλάκι είπε:

Σ’ ευχαριστώ @eleonora85

Δεν έχω κ εμπειρία κ φοβάμαι περισσότερο, γενικά απέφευγα τις αντιβιώσεις εκτός κι αν ήταν απόλυτη ανάγκη. Και τώρα δυστυχώς είναι ανάγκη κ μπλέκει με την εγκυμοσύνη. 

Ας ελπίσουμε ότι δεν θα υπάρξουν προβλήματα..

Μην αγχώνεσαι! Είναι ένα από τα μικρόβια που συχνά κάνουν κυστίτιδες. Και στην εγκυμοσύνη είμαστε πιο επιρρεπείς σε κυστίτιδες και κολπιτδες γιατί "πέφτει" το ανοσοποιητικό. Δεν επηρεάζει καθόλου την εγκυμοσύνη.

• Ευχαριστώ 1

10 ώρες πρίν, κοτοπουλάκι είπε:

έχω μιλήσει απ’ το απόγευμα. Μου έγραψε ceclor. Τι να πω βρε παιδιά.. ταλαιπωρία πάλι στα καλά καθούμενα :sad:

Καλημέρα θα υποχωρησει μην ανησυχείς 

• Ευχαριστώ 1

ugAHp3.png

jfV0p3.png

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...