Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

3 ώρες πρίν, Chris_V είπε:

Με το καλό!!! Να έχεις μια υπέροχη και τελειομανή εγκυμοσύνη. 
1.07€ μέσω ταμείου και 15€ χωρίς.

Να πάρεις στο κέντρο να σου κάνουν μια αύλη, δουλειά τους είναι! 

Εννοείται θα τους πάρω αύριο πουρνο πουρνο!!!! Ευχαριστώ πολύ!!!!

2 ώρες πρίν, KoraliaP είπε:

@Mar.Theo 166! Αριθμός «έκτακτης ανάγκης και βοήθειας»! Ήρθε να ανατρέψει θετικά τη ζωή σας! Με το καλό :wub:  

Όντως!!!!! Χαχαχαχα +!!! Ευχαριστώ πολύ!!!

2 ώρες πρίν, happiness79 είπε:

Δυστυχώς όχι...

Συγχαρητήρια κοριτσάκι μου!!!!!!!! Είσαι έγκυος!!! ❤ Να το χαρείς και να έχεις μια υπέροχη τελειόμηνη εγκυμοσύνη!!!

Ευχαριστώ πάρα πολύ!!!!! Εύχομαι τα καλυτεροτερα κ σε σένα με πολλή αγάπη κ δύναμη!!!!! 

πρίν από 12 λεπτά , eleonora85 είπε:

@Kallo  @Mar.Theo Να εχετε μια υπεροχη εγκυμοσυνη κοριτσια!
Νομιζω καποια ρωτησε για μπανια στη θαλασσα. Σε μενα ο γιατρος εχει πει πως οταν κανουμε εμφυτευση, θα ηταν καλο να μην  μπω στη θαλασσα για 3 βδομαδες περιπου (κολπιτιδες κλπ).
@kateriiina25  καλες εμφυτευσεις κοριτσι μου!! Πηγατε σουπερ!

Ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!!!!!

Κ εμένα μετά την ετ μου είπε όχι μπάνια αλλά μπορώ να πηγαίνω κ να λιαζομαι η να βουτάω ποδαράκια.  .  . Μέχρι εκεί!!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

@kateriiina25 ρε η γιατρός λέει έχει μέσα 20 στην πένα όμως μου έβγαλε ότι είχε 125 .. άμα είχε δίκιο η γιατρός σήμερα έκανε 315 δεν με βλέπω καλά θα χάσω το μυαλό μου με όλα αυτά

Αντί για 250 -315 αχ Παναγία μου 40 ωάρια θα βγάλει

3 minutes ago, thelw mpempe said:

@kateriiina25 ρε η γιατρός λέει έχει μέσα 20 στην πένα όμως μου έβγαλε ότι είχε 125 .. άμα είχε δίκιο η γιατρός σήμερα έκανε 315 δεν με βλέπω καλά θα χάσω το μυαλό μου με όλα αυτά

Δεν ξερω πως λειτουργεί η gonal. Δεν είχες δει βιντεάκι πριν να τις ξεκινήσετε; Η μενοπουρ εχει σύριγγα και τραβάς το υγρό απο ενα φιαλίδιο οπότε εχεις έλεγχο για το πόσο υγρό θα τραβήξεις. 

22 minutes ago, eleonora85 said:

@Kallo  @Mar.Theo Να εχετε μια υπεροχη εγκυμοσυνη κοριτσια!
Νομιζω καποια ρωτησε για μπανια στη θαλασσα. Σε μενα ο γιατρος εχει πει πως οταν κανουμε εμφυτευση, θα ηταν καλο να μην  μπω στη θαλασσα για 3 βδομαδες περιπου (κολπιτιδες κλπ).
@kateriiina25  καλες εμφυτευσεις κοριτσι μου!! Πηγατε σουπερ!

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου! Να είσαι καλα

• Μου αρέσει 1

eardp2.png

πρίν από 18 λεπτά , Kallo είπε:

Εγώ είχα ρωτήσει για την θάλασσα. Αααα οκ. Θα πάρω και τον γιατρό να τον ρωτήσω. Δεν είμαι έγκυος κορίτσι μου. Τώρα ξεκινάω διεργεση. Δεν πειράζει θα το πάρω σαν θετικό 

Ευχες προκαταβολικες :D
Νομιζω αν η μεταφορα δεν ακολουθησει αμεσως μετα τη διεγερση, δεν υπαρχει θεμα με τα μπανια. Βεβαια ο,τι πει ο γιατρος σου..

Ρε με βάσ το βίντεο δίκιο ειχα απλά η γιατρός λέει ότι δεν παίζει να έχει μέσα 50 μονάδες και της έκανα ξανά .. Άμα έχει πάθει κάτι θα το δούμε αύριο στον υπέρηχο η θέλει μέρες... Αχ και δουλεύω νύχτα θα χάσω το μυαλό μου με όλα αυτά αχα

Η gonal είναι πένα

Διαφημίσεις

17 minutes ago, thelw mpempe said:

Αντί για 250 -315 αχ Παναγία μου 40 ωάρια θα βγάλει

Καταρχάς ο αριθμός των ωαρίων δεν θα αλλάξει με τις παραπάνω μονάδες. Ο,τι καταβολές έχει στην αρχή του κύκλου, αυτές εχει και στην πορεία απλώς δεν φαίνονται όλα από την αρχή γιατί ειναι μικρά, κρυμμένα κτλ. Η ανάπτυξη τους μόνο αλλάζει με την διέγερση, το ποσα θα ωριμάσουν δηλαδή. Με τις πολλές μονάδες έχεις φόβο να ωριμάσουν όλα και ισως απότομα μάλλον και επειδή οι γυναίκες με πολυκυστικες έχουν πολλές καταβολές γι αυτό έχουν φόβο για υπερδιέγερση. Τώρα, με μία φορα να παρει παραπάνω δόση δεν πιστευω να γίνει κάτι αλλά πότε έχετε ξανά υπέρηχο; Θα την δει η γιατρός και θα σας πει 

11 minutes ago, thelw mpempe said:

Ρε με βάσ το βίντεο δίκιο ειχα απλά η γιατρός λέει ότι δεν παίζει να έχει μέσα 50 μονάδες και της έκανα ξανά .. Άμα έχει πάθει κάτι θα το δούμε αύριο στον υπέρηχο η θέλει μέρες... Αχ και δουλεύω νύχτα θα χάσω το μυαλό μου με όλα αυτά αχα

Δηλαδή η γιατρός είπε ότι δεν θα έπρεπε να περισσεύει και να της κάνεις όσο έμεινε; Καλά κατάλαβα;

eardp2.png

5 minutes ago, thelw mpempe said:

Το πρωί έχουμε ραντεβού άρα κάτι θα δει αύριο σας έχουμε τρελάνει

Απλά δεν το έχουμε πει πουθενά μόνο εσάς έχουμε αχα

Καλέ πες ότι θες, γι αυτό είμαστε εδώ εξάλλου :) 

Πολύ καλή σας επιτυχία για αύριο λοιπόν. 8η μέρα με ενέσεις θα είστε;

eardp2.png

3 ώρες πρίν, happiness79 είπε:

Αποσμητικό αφού θα αλλάξεις θα σου πρότεινα να πάρεις χωρίς αλουμίνιο που είναι επικίνδυνο γενικά, πόσο μάλιστα στην κατάσταση σου! Εγώ από τότε που έμεινα έγκυος χρησιμοποιώ ένα της macrovita, που είναι από φυσικό αποσμητικό κρύσταλλο, εντελώς αγνό! Δεν κρατάει βέβαια η δράση του όσο των κοινών αποσμητικών, αλλά δεν είναι επίφοβο!

Chris δυο μέρες έλειψες και έχεις μπει σε πολύ καλή σειρά!!! Χαίρομαι για σένα! Η αποτυχία σου αποδείχτηκε κρυφό διαμάντι, είναι πράγματι πολύ σπουδαίο γεγονός ότι είχες εμφύτευση, το σώμα σου μπορεί και έχει μνήμη, θα τα καταφέρεις σίγουρα! Είναι πολύ σημαντικό να κάνεις μια νέα αρχή με γιατρό που να σου εμπνέει την εμπιστοσύνη! Το καλοκαίρι είναι εδώ και θα φορτίσεις τις μπαταρίες σου, είμαι σίγουρη ότι τώρα το έχεις ανάγκη περισσότερο από ποτέ! Όλα θα πάνε καλά, εύχομαι σύντομα! ❤

Εμεις πολυ μοιάζουμε σε διάφορα...Κ εγω στην εγκυμοσύνη αποσμητικο κρύσταλλο χρησιμοποιούσα...Και προσεχα γενικα τα παντα...

2 ώρες πρίν, Katerina13 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια!Θα ήθελα να σας ρωτήσω αν υπάρχουν κοπέλες που έκαναν το ΕΡΑ τεστ κ τις βοήθησε…

Εγω ,βρεθηκε μετατόπιση παραθυρου μια μερα νωρίτερα και πετυχε η επόμενη εμβρυομεταφορα οπου και εκανα το παιδακι μου. 

• Μου αρέσει 2

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 5 λεπτά , thelw mpempe είπε:

Το πρωί έχουμε ραντεβού άρα κάτι θα δει αύριο σας έχουμε τρελάνει

Απλά δεν το έχουμε πει πουθενά μόνο εσάς έχουμε αχα

Εγώ έκανα Γκοναλ 900 .  .  . Δεν είδα να μου περισσεύει κάτι πάντως χτύπαγα 150 τις πρώτες 5 ημέρες κ μετά 100 μέχρι την παραμονή της ωοληψια,  την 7η ημέρα είχαν μείνει 50 στην πένα οπότε έκανα την υπόλοιπη δόση από άλλη πένα γκοναλ. . . Δεν έχω καταλάβει ακριβώς τι έχετε κάνει για να βοηθήσω.  .  . Το σημαντικό είναι να χαλαρώσει η σύζυγος κ αύριο να το συζητήσετε με τον γιατρό σας !!

πρίν από 11 λεπτά , winspert είπε:

Εμεις πολυ μοιάζουμε σε διάφορα...Κ εγω στην εγκυμοσύνη αποσμητικο κρύσταλλο χρησιμοποιούσα...Και προσεχα γενικα τα παντα...

Εγω ,βρεθηκε μετατόπιση παραθυρου μια μερα νωρίτερα και πετυχε η επόμενη εμβρυομεταφορα οπου και εκανα το παιδακι μου. 

Κορίτσια καλησπέρα κ από μένα. Για να καταλάβω καλύτερα κ εγώ, όταν προσπαθείς με τεχνιτο κύκλο το παράθυρο εμφυτευσης δεν μπορεί να μετατοπιστει; 

πρίν από 10 λεπτά , νικηαντωνια81 είπε:

@κοτοπουλάκι μιλησεσ με τον γιατρο; θελει αντιβίωση για να υποχωρήσει. 

έχω μιλήσει απ’ το απόγευμα. Μου έγραψε ceclor. Τι να πω βρε παιδιά.. ταλαιπωρία πάλι στα καλά καθούμενα :sad:

Κορίτσια ξέρετε καμία λύση για τις καούρες; Πραγματικά υποφέρω λόγω του glucophage και μου έκοψαν και τα αντιόξινα τώρα με την ετ και δεν ξέρω τι να κάνω. Καίγεται το μέσα μου, μου βγαίνει φαΐ στο στόμα ολη την ώρα και δεν εχω όρεξη να φάω γιατί μετα χειροτερεύω. Μίλησα και με την ενδοκρινολόγο προχτές, μου άλλαξε μάρκα και πήρα το glucostop που ειναι σε αναβράζοντα δισκία αλλά νομίζω είμαι χειρότερα. Έχω απελπιστεί

• Λυπημένη/-ος 2

eardp2.png

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...