Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

5 ώρες πρίν, Καντι είπε:

Εχει περισσέψει σε καποια orgalutran η cetrodite? Θα την χρειαστώ αυριο.

Δυστυχώς όχι...

4 ώρες πρίν, Mar.Theo είπε:

Κορίτσια πήραμε χοριακη!! 9 μέρες μετά την ετ 166 !!! Κλαίμε όλη την ώρα.  .  . Δεν μου είπε να κανω επανάληψη ( δεν μου καλό ακούστηκε) μου είπε κατευθείαν να πάω σε 2 εβδομάδες για υπέρηχο.  .  . Μου φαίνεται θα πάω να κάνω μια μόνη μου μεθαύριο.  .  . Τόσο πολύ απίστευτο μου φαίνεται.  . .τα άγχη συνεχίζονται η μάλλον τώρα ξεκινάνε.  .  . Εύχομαι από την καρδιά μου για όλες τα καλύτερα!!! Πίστη κορίτσια στην δύναμη μας !!!!! Έχουμε πολύ!!!!

Συγχαρητήρια κοριτσάκι μου!!!!!!!! Είσαι έγκυος!!! ❤ Να το χαρείς και να έχεις μια υπέροχη τελειόμηνη εγκυμοσύνη!!!

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 36 λεπτά , Στελλα33 είπε:

Κοριτσια καλησπερα! Δεν γραφω συχνα αλλα σας παρακολουθω καθε μερα..υπαρχει καποια κοπελα που να ακολουθησε μακρυ πρωτοκολλο και να ξεκινησε φαρμακα ωοληψιας την 20η μερα του κυκλου;

Εννοεις με averkap;

1 hour ago, Tselek είπε:

@happiness79 σε θέλω για κολλητή μου!! Γιατί να είμαστε τόσο μακριά;; Αν κάνουμε αντίθετα φύλα, το ψήνομαι για συμπεθεριό να ξέρεις :-P  την υπεραντλαντική αγάπη μου και σε σας ♥️

Χαχαχα ❤❤❤

• Μου αρέσει 1

πρίν από 2 λεπτά , Στελλα33 είπε:

Ναι ναι με arvekap

Εγω ειχα κανει την προηγ μ ωοληψια μου..γιατι ειχαμε ενδομητριωση .Πήραμε 6 ωάρια γονιμοποιήθηκαν 3 κ 1 έφτασε βλαστοκύστη κ το εχουμε στην κατάψυξη 

Διαφημίσεις

πρίν από 6 λεπτά , Katerina13 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια!Θα ήθελα να σας ρωτήσω αν υπάρχουν κοπέλες που έκαναν το ΕΡΑ τεστ κ τις βοήθησε…

Παρούσα! Έδειξε μετατόπιση παραθύρου μια μέρα αργότερα, ότι δηλαδή ο οργανισμός μου χρειαζόταν μία μέρα παραπάνω προγεστερόνη.

• Μου αρέσει 1

1 hour ago, Στελλα33 said:

Κοριτσια καλησπερα! Δεν γραφω συχνα αλλα σας παρακολουθω καθε μερα..υπαρχει καποια κοπελα που να ακολουθησε μακρυ πρωτοκολλο και να ξεκινησε φαρμακα ωοληψιας την 20η μερα του κυκλου;

Ναι ξεκινάς με καταστολή. Με μακρύ πρωτόκολλο πριν 2 χρ. αποκτήσαμε τη μικρούλα μας ❤️❤️ έχεις ξεκινήσει? 

Διαφημίσεις

20 ώρες πρίν, kateriiina25 είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου! Να είσαι καλά!!! Ναι φυσικά μπορούν από 3ης να πάνε σε βλαστοκύστες. Έτσι είχαμε κάνει και την 1η φορά αλλά επειδή δεν έδωσαν εγκυμοσύνη, προσπαθήσαμε τώρα με 3ης. 
Ναι έκανα διέγερση αυτή την φορά με 150 μονάδες menopur και cetrotide 

Μπράβο κορίτσι!!! Να πάνε όλα καλά εύχομαι,να ακούσουμε τα ευχάριστα ,να προσέχεις τώρα ,ξεκούραση και όλα καλά!!!!

5 ώρες πρίν, Mar.Theo είπε:

Κορίτσια πήραμε χοριακη!! 9 μέρες μετά την ετ 166 !!! Κλαίμε όλη την ώρα.  .  . Δεν μου είπε να κανω επανάληψη ( δεν μου καλό ακούστηκε) μου είπε κατευθείαν να πάω σε 2 εβδομάδες για υπέρηχο.  .  . Μου φαίνεται θα πάω να κάνω μια μόνη μου μεθαύριο.  .  . Τόσο πολύ απίστευτο μου φαίνεται.  . .τα άγχη συνεχίζονται η μάλλον τώρα ξεκινάνε.  .  . Εύχομαι από την καρδιά μου για όλες τα καλύτερα!!! Πίστη κορίτσια στην δύναμη μας !!!!! Έχουμε πολύ!!!!

Να έχεις μια πολύ καλή εγκυμοσύνη και με το καλό να κρατήσεις το παιδάκι σου !!!Ξέχνα το άγχος ..τα καλά ξεκίνησαν!

On 7/6/2022 at 7:19 ΜΜ, kateriiina25 είπε:

Κορίτσια μου σας ευχαριστώ όλες πάρα πάρα πολύ για τις ευχές σας! Είχα λίγο στεναχωρεθεί που δεν μπορώ να το μοιραστώ με τις φίλες μου αλλά εσείς είστε η καλύτερη στήριξη. Μου τελείωσαν και οι καρδίες :wub:

Πάντως η αλήθεια να λέγεται, έχω διαφορετική ψυχολογία απο την πρώτη φορά και αυτό λόγω αποθέματος. Όχι οτι δεν φοβάμαι το αρνητικό αλλά σκέφτομαι πως, δεν μπορεί, έστω ένα από αυτά είναι το παιδάκι μου. Και επίσης κορίτσια νιώθω πως αυτό το καλό ποσοστό οφείλεται κυρίως στο glucophage. Επίσης το σπέρμα του άντρα μου είχε σαφή βελτίωση με τις βιταμίνες και τα σερπαφαρ. Από 12εκ/ml ήταν στα 20εκ/ml και η κινητικότητα 70%  αλλά ανώμαλες μορφές 95%. Δυστυχώς στην προηγούμενη δεν πήρα ίδια έκθεση για να συγκρίνω τις δύο ετ, δεν ξερω γιατί δεν είχα πάρει. Τελος πάντων. 

@silvy22 μου σε ευχαριστώ, κι εσύ ήσουν πολύ γλυκιά, αν και στην αρχή νόμιζα οτι είσαι εμβρυολόγος και ήρθες για ενημέρωση :lol: Θα χαρώ πολύ να τα ξαναπούμε απο κοντά και ίσως και με τα παιδιά μας, ποιος ξέρει; ^_^

@κοτοπουλάκι καλή επιτυχία για σήμερα!! Άλλη μία ανάσα ηρεμίας εύχομαι :) 

@kateriiina25 θύμισε μου τον ουρολογο που πήγατε ,ασβέστης ήταν;

3 hours ago, Kate92 said:

Βρε κορίτσια έχω απηυδήσει! Στον επόμενο κύκλο ξεκινάω διέγερση. Και ακόμα δεν έχω κάνει ωορρηξία! Είμαι στη 19η μέρα του κύκλου και τίποτα. Πάντα τη νιώθω, οπότε είμαι σίγουρη. Συνήθως έχω κύκλο 28-32. Πολύ σπάνια φτάνω 34. Εφόσον μετά την ήπια διέγερση του προηγούμενου κύκλου μου ήρθε κανονικά περίοδος, υπάρχει περίπτωση για καμια κύστη? 

Κάνε καλύτερα έναν υπέρηχο, μπορεί να έχεις κάποια κυστούλα ή μπορει απλώς να καθυστερήσει λίγο η ωορρηξία λόγω των φαρμάκων στον προηγούμενο κύκλο

1 hour ago, thelw mpempe said:

Κορίτσια σίγουρα κάποια από εσάς έχει κάνει gonal έχετε δει και εσείς ότι η 300 έχει 75 μονάδες παραπάνω και η 900 έχει 100 μονάδες παραπάνω;;;

Πάντα περισσεύει, μου το είπε και ο γιατρός 

31 minutes ago, Maroxmarox said:

Μπράβο κορίτσι!!! Να πάνε όλα καλά εύχομαι,να ακούσουμε τα ευχάριστα ,να προσέχεις τώρα ,ξεκούραση και όλα καλά!!!!

Να έχεις μια πολύ καλή εγκυμοσύνη και με το καλό να κρατήσεις το παιδάκι σου !!!Ξέχνα το άγχος ..τα καλά ξεκίνησαν!

@kateriiina25 θύμισε μου τον ουρολογο που πήγατε ,ασβέστης ήταν;

Μακαρούνης 

• Ευχαριστώ 2

eardp2.png

4 ώρες πρίν, happiness79 είπε:

Kallo καλή αρχή!!! Να πάνε όλα κατ' ευχήν! ❤

Σε ευχαριστώ πολύ 

@Mar.Theoσυγχαρητήρια. Εύχομαι να πάνε όλα τέλεια και να έχεις μια τελειομηνη εγκυμοσύνη 

@Kallo  @Mar.Theo Να εχετε μια υπεροχη εγκυμοσυνη κοριτσια!
Νομιζω καποια ρωτησε για μπανια στη θαλασσα. Σε μενα ο γιατρος εχει πει πως οταν κανουμε εμφυτευση, θα ηταν καλο να μην  μπω στη θαλασσα για 3 βδομαδες περιπου (κολπιτιδες κλπ).
@kateriiina25  καλες εμφυτευσεις κοριτσι μου!! Πηγατε σουπερ!

• Μου αρέσει 2
  • Ευχαριστώ 1

πρίν από 6 λεπτά , eleonora85 είπε:

@Kallo  @Mar.Theo Να εχετε μια υπεροχη εγκυμοσυνη κοριτσια!
Νομιζω καποια ρωτησε για μπανια στη θαλασσα. Σε μενα ο γιατρος εχει πει πως οταν κανουμε εμφυτευση, θα ηταν καλο να μην  μπω στη θαλασσα για 3 βδομαδες περιπου (κολπιτιδες κλπ).
@kateriiina25  καλες εμφυτευσεις κοριτσι μου!! Πηγατε σουπερ!

Εγώ είχα ρωτήσει για την θάλασσα. Αααα οκ. Θα πάρω και τον γιατρό να τον ρωτήσω. Δεν είμαι έγκυος κορίτσι μου. Τώρα ξεκινάω διεργεση. Δεν πειράζει θα το πάρω σαν θετικό 

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...