Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

πρίν από 7 λεπτά , happiness79 είπε:

Πρέπει να ήταν καταπληκτικό να το βλέπεις να έχει μεγαλώσει τόσο!!! Μεταμορφώνεται...!! Χαίρομαι για σένα! ❤

Ναι, είναι εκπληκτικό, παρ’ όλα αυτά ακόμα δεν μπορώ να το πιστέψω, ακόμα κρατάω μικρό καλάθι

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Βρε κορίτσια έχω απηυδήσει! Στον επόμενο κύκλο ξεκινάω διέγερση. Και ακόμα δεν έχω κάνει ωορρηξία! Είμαι στη 19η μέρα του κύκλου και τίποτα. Πάντα τη νιώθω, οπότε είμαι σίγουρη. Συνήθως έχω κύκλο 28-32. Πολύ σπάνια φτάνω 34. Εφόσον μετά την ήπια διέγερση του προηγούμενου κύκλου μου ήρθε κανονικά περίοδος, υπάρχει περίπτωση για καμια κύστη? 

21 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Κορίτσια δε σας είπα τα νέα μου. Από τα 7 ωάρια που μου πήραν, είχαν γονιμοποιηθει τα 5, μέχρι Δευτέρα πρωί προχωρούσαν προς βλαστοκυστες τα 4 και τελικά σήμερα μου έβαλαν 2 βλαστοκυστες grade B ενώ τα άλλα δύο μου είπαν θα τα αφήσουν μήπως γίνουν βλαστοκυστες μέχρι το επόμενο 48 ωρο αν και χλωμό. 

Απογοητευτηκα λίγο γιατί ήλπιζα να έχω και τις 4 βλαστοκυστες ή τουλάχιστον να είναι grade A. Βέβαια θα μπορούσε να μην είχε προχωρήσει καμία και να ήμουν με μηδέν. 

Τώρα μου είπε χοριακη μετά από 12 μέρες. Δε θέλω να τη βγάλω ξάπλα γιατί νιώθω ότι δε βοηθάει ούτε ψυχολογικά ούτε στο αποτέλεσμα. Θα μείνω σπίτι μέχρι το Σάββατο και μετά θα αρχίσω να βγαίνω και καμιά βόλτα. Τι λέτε? 

Καλοστέργιωτα να είναι τα μικρούλια σου και να σου χαρίσουν μια τεράστια χοριακή σε 12 μέρες! Καταλαβαίνω ότι είχες μεγαλύτερες προσδοκίες, όμως σκέψου ότι πολλές φορές ένα και καλό θέλουμε! Κι εσύ έχεις δύο!!! Μια χαρά είναι τα Β, δίνουν άνετα εγκυμοσύνες! Υπομονή μερικές μέρες ξάπλα και μετά θα περάσουν οι μέρες πιο εύκολα, βολτάροντας!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 9 λεπτά , Linoula είπε:

@Mar.Theo συγχαρητήρια! Σου εύχομαι να πάνε όλα τέλεια! Καλα κι εγώ θα πήγαινα για χοριακη. Και που το λένε ήθελα να ήξερα ποια το ακολουθεί! Τώρα αν σου το γράψουν τζάμπα θα πληρώσεις 10 ευρώ. Πόσο κοστίζει μια χοριακη αν δεν γραφτεί?

Ευχαριστώ πολύ!!!!!! Έλα ντε ποιος τους ακούει κ μένει με την αγωνία;;; γύρω στα 2 με 5  ευρώ έχει η χοριακή με την ασφάλεια κ γύρω στα 20 χωρίς 

• Μου αρέσει 1

Κορίτσια βγήκαν οι εξετάσεις αίματος κ ούρων που έκανα. Οι αίματος βγήκαν πολύ καλές αλλά στην εξέταση ούρων βρέθηκε ένα βακτήριο το klebsiella pneumoniae. Τι βλακεία είναι πάλι αυτό βρε παιδιά;; Εν τω μεταξύ εγώ δεν έχω κανένα σύμπτωμα. Έχει πάθει καμιά κοπέλα το ίδιο ποτέ; 

Διαφημίσεις

πρίν από 5 λεπτά , happiness79 είπε:

Καλοστέργιωτα να είναι τα μικρούλια σου και να σου χαρίσουν μια τεράστια χοριακή σε 12 μέρες! Καταλαβαίνω ότι είχες μεγαλύτερες προσδοκίες, όμως σκέψου ότι πολλές φορές ένα και καλό θέλουμε! Κι εσύ έχεις δύο!!! Μια χαρά είναι τα Β, δίνουν άνετα εγκυμοσύνες! Υπομονή μερικές μέρες ξάπλα και μετά θα περάσουν οι μέρες πιο εύκολα, βολτάροντας!

Σε ευχαριστώ πολύ!!! Θέλω να πιστεύω ότι έχω περισσότερες πιθανότητες τώρα με τις βλαστοκυστες. Βέβαια πάντα κρατάω μικρό καλάθι μη μου έρθει η απογοήτευση κατακούτελα. 

Σου εύχομαι μια όμορφη και ανεμελη εγκυμοσύνη!!! 

πρίν από 10 λεπτά , Mar.Theo είπε:

Ευχαριστώ πολύ!!!!!! Έλα ντε ποιος τους ακούει κ μένει με την αγωνία;;; γύρω στα 2 με 5  ευρώ έχει η χοριακή με την ασφάλεια κ γύρω στα 20 χωρίς 

Συγχαρητηρια κοριτσι μου!!! Ακομη μια εγκυουλα στην παρεα μας!! Αντε να μεγαλώνει η παρεουλα μας!!:wub:

• Ευχαριστώ 1

2 ώρες πρίν, Mar.Theo είπε:

Κορίτσια πήραμε χοριακη!! 9 μέρες μετά την ετ 166 !!! Κλαίμε όλη την ώρα.  .  . Δεν μου είπε να κανω επανάληψη ( δεν μου καλό ακούστηκε) μου είπε κατευθείαν να πάω σε 2 εβδομάδες για υπέρηχο.  .  . Μου φαίνεται θα πάω να κάνω μια μόνη μου μεθαύριο.  .  . Τόσο πολύ απίστευτο μου φαίνεται.  . .τα άγχη συνεχίζονται η μάλλον τώρα ξεκινάνε.  .  . Εύχομαι από την καρδιά μου για όλες τα καλύτερα!!! Πίστη κορίτσια στην δύναμη μας !!!!! Έχουμε πολύ!!!!

Συγχαρητήρια! Μπράβο, με το καλό να έρθει το μωράκι σας!

• Ευχαριστώ 1

πρίν από 26 λεπτά , Μπισκοτακι27 είπε:

Συγχαρητηρια κοριτσι μου!!! Ακομη μια εγκυουλα στην παρεα μας!! Αντε να μεγαλώνει η παρεουλα μας!!:wub:

Έτσι!!!! Να φουσκωσουμε όλες εδώ μέσα!!!!!!!

• Μου αρέσει 3

14 ώρες πρίν, Tselek είπε:

Κοριτσια μου αγαπημένα, σας διαβάζω και σας παρακολουθώ και ήθελα να σας κανω ένα update της κατάστασής μου γιατί είδα και κάτι σχετικές απορίες. Βαδίζω στην 8η εβδομάδα μου σήμερα και έχω εδώ και 2 βδομαδες καφέ υγρά καθημερινά. Δεν ανησύχησα και δεν ενημέρωσα τη γιατρό μέχρι και την Κυριακή, που ήταν αρκετά μεγαλύτερη η ποσότητα των καφέ το βράδυ πριν ξαπλώσω.

Δευτέρα λοιπόν πρωί, η γιατρός μου έκανε τον πρώτο μας υπέρηχο και εμφανίστηκε ο,τι πιο όμορφο έχουν δει τα μάτια μου αν και ασπρόμαυρο ♥️ Καρδούλα δεν μας έβαλε ν ακούσουμε γιατί υποστηρίζει ότι είναι επικίνδυνο για το έμβρυο σ αυτό το σημείο να το βομβαρδίσουμε με υπερήχους αλλά μου αρκεί που το είδα να «χορεύει» στο ρυθμό της καρδούλας του. 

Σημειωτεον ότι δεν εχω το παραμικρό σύμπτωμα εγκυμοσύνης, καμία ναυτία, ζάλη, αποστροφή σε φαγητά, μόνο κράμπες χαμηλά πού και πού και πρησμένο στήθος. Άρα για την κάθε μια περίπτωση θεωρώ πως όλα είναι σχετικά. 
Ευχομαι σε όλες τις εγκυουλες να τα καταφέρουμε μέχρι τέλους και να μας ακολουθήσουν όλες οι υπόλοιπες της ομάδας♥️ Δύναμη και πίστη σε όλες ♥️

Γλυκιά μου Tselek πόσο χαίρομαι που είδατε το μικρό σου το σποράκι και την καρδούλα του την ζωηρή!!! Ετσι όμορφα να συνεχίσει να κυλάει ολόκληρη η εγκυμοσύνη σου! Τα φιλιά μου και στα δυο σας ❤❤

9 ώρες πρίν, Angot είπε:

Ήταν στον στηθος...  Στο στηθος ξέρω και πως γίνεται και επίσης τα γρομπαλακια λόγω εγκυμοσύνης είναι φυσιολογικα λόγω ορμονών . Στη μασχαλη ομως δεν το έχω ξανακούσει και μάλιστα πήρα και τον μαστόλογο της μαμας μ που της εκανε τις μαστεκτομες. Μ επιβεβαίωσε ότι δεν είναι ορμονικο στη μασχαλη. Είπε 90% δεν είναι τπτ αλλά να το παρακολουθώ και αν τη Δευτέρα δεν έχει φύγει να παω να με δει. 

Η μαια μ ειπε το ίδιο, δεν την ανησυχεί αλλά να το παρακολουθώ! 

Ίσως είναι κάποιος ερεθισμός, γτ έχω και φαγουριτσα στη μασχαλη! 

Μήπως είναι από το αποσμητικό σε συνδυασμό με τη ζέστη? Το πάθαινα συνέχεια παλιά που ξυριζόμουν, προ-λέιζερ εποχή και δεν ήταν τίποτα ανησυχητικό. Να μου πεις εσύ δεν ξυρίζεσαι, αλλά μια ζέστη την έχει και τα αποσμητικά ερεθίζουν...

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

πρίν από 15 λεπτά , happiness79 είπε:

Γλυκιά μου Tselek πόσο χαίρομαι που είδατε το μικρό σου το σποράκι και την καρδούλα του την ζωηρή!!! Ετσι όμορφα να συνεχίσει να κυλάει ολόκληρη η εγκυμοσύνη σου! Τα φιλιά μου και στα δυο σας ❤❤

@happiness79 σε θέλω για κολλητή μου!! Γιατί να είμαστε τόσο μακριά;; Αν κάνουμε αντίθετα φύλα, το ψήνομαι για συμπεθεριό να ξέρεις :-P  την υπεραντλαντική αγάπη μου και σε σας ♥️

• Χαχα 1

πρίν από 59 λεπτά , Mar.Theo είπε:

Με το καλό!!! Να έχεις μια υπέροχη και τελειομανή εγκυμοσύνη. 
1.07€ μέσω ταμείου και 15€ χωρίς.

Να πάρεις στο κέντρο να σου κάνουν μια αύλη, δουλειά τους είναι! 

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

9 ώρες πρίν, Angot είπε:

Η βασίλισσα λέει χαχαχαχαχ! Εμενα μ ειπε όρμονικο οχι δεν είναι!! Θα αλλάξω αποσμητικό από αύριο λοιπόν και θα το ξαναδώ τη Δευτέρα... Τι να πω, Θεωρώ θα το είχα παρατηρήσει αν το είχα περισσότερες μέρες! Αλλα εχω και φαγουρα, δεν ειναι απλως ένα γρομπαλακι! Αυτό με ηρεμεί λίγο! 

Αποσμητικό αφού θα αλλάξεις θα σου πρότεινα να πάρεις χωρίς αλουμίνιο που είναι επικίνδυνο γενικά, πόσο μάλιστα στην κατάσταση σου! Εγώ από τότε που έμεινα έγκυος χρησιμοποιώ ένα της macrovita, που είναι από φυσικό αποσμητικό κρύσταλλο, εντελώς αγνό! Δεν κρατάει βέβαια η δράση του όσο των κοινών αποσμητικών, αλλά δεν είναι επίφοβο!

8 ώρες πρίν, Chris_V είπε:

Κορίτσια είχα και τους γιατρούς χθες σχεδόν όλη μέρα με ένα μπέρδεμα που έγινε και μπορεί να έχασα τα νέα σας. 
@κοτοπουλάκι πολύ όμορφα τα νέα σου, καλή και πιο ήρεμη συνέχεια σου εύχομαι να το ευχαριστηθείς και εσυ! 
@Kallo καλή σου αρχή! 
Τα δικά μου τώρα… Είδα τον Δρακάκη χθες στο Αττικό τελικά. Πλέον είναι διευθυντης του κέντρου εξωσωματικής εκεί. Είδε όλο το ιστορικό μας από την αρχή, ειδε και στη διαδικασία που ακολούθησα κάποια πραγματάκια του χτύπησαν άσχημα αλλά δεν έκανε κανένα σχόλιο για συνάδελφο του και είναι προς τιμήν του. Εστίασε στο να καθαρίσω σωστά τώρα (η χοριακη δεν ανεβαίνει), να ξεκουραστώ και να φύγει όλο το άγχος από μέσα μου. Μου ειπε ότι είναι πολύ θετικό που έπιασε με την  πρώτη και εχω υπάρξει έστω και ολίγον έγκυος. Με λίγο καλύτερο σπερμα δεν μου απέκλεισε και φυσική εγκυμοσύνη μεσα στο καλοκαίρι. 
Εχω κλείσει ραντεβού για επιτροπή 11 Ιουλίου και σκέφτομαι πολύ σοβαρά να κανω τη 2η προσπάθεια μαζί του. 
Παραλληλα θα δω την Οικονομόπουλου την Παρασκευή το πρωί, η οποία απάντησε στο μεηλ μου και μου έκλεισε άμεσα ραντεβού για να καταλάβουμε τι εγινε.

Τελος εχω ακόμη μια συζήτηση με ένα πολύ μεγάλο και γνωστό κέντρο στη Θεσσαλονίκη, όπου είναι αναπληρωτής διευθυντής άτομο από τον στενό μου κύκλο, το είχα απορρίψει την 1η φορά γιατι και μόνο η διεγερση με άγχωνε, δεν ήθελα να εχω και ταξίδι για ωοληψια. 
Αν πάω μαζί τους συνεργάζονται με γιατρούς εδώ για παρακολούθηση. Σε γενικές γραμμές δεν ειμαι ευχαριστημένη από το κέντρο που ήμουν γιατί κατά τη διάρκεια της διέγερσης ένιωσα περισσότερο ότι η αποτυχία στα 40 είναι το λογικο αλλά μια καλή περίπτωση για πολλά κέρδη για αυτούς…

Σταμάτησα τα φάρμακα χθες. Περιμένω τώρα να ολοκληρωθεί αυτή η προσπάθεια και να επικεντρωθώ στις καλοκαιρινές μας διακοπές που τόσο χρειαζόμαστε γιατί είχαμε έναν πολύ απαιτητικό χρόνο από πέρσι τον Αύγουστο. 

Chris δυο μέρες έλειψες και έχεις μπει σε πολύ καλή σειρά!!! Χαίρομαι για σένα! Η αποτυχία σου αποδείχτηκε κρυφό διαμάντι, είναι πράγματι πολύ σπουδαίο γεγονός ότι είχες εμφύτευση, το σώμα σου μπορεί και έχει μνήμη, θα τα καταφέρεις σίγουρα! Είναι πολύ σημαντικό να κάνεις μια νέα αρχή με γιατρό που να σου εμπνέει την εμπιστοσύνη! Το καλοκαίρι είναι εδώ και θα φορτίσεις τις μπαταρίες σου, είμαι σίγουρη ότι τώρα το έχεις ανάγκη περισσότερο από ποτέ! Όλα θα πάνε καλά, εύχομαι σύντομα! ❤

• Μου αρέσει 2

3 ώρες πρίν, Mar.Theo είπε:

Κορίτσια πήραμε χοριακη!! 9 μέρες μετά την ετ 166 !!! Κλαίμε όλη την ώρα.  .  . Δεν μου είπε να κανω επανάληψη ( δεν μου καλό ακούστηκε) μου είπε κατευθείαν να πάω σε 2 εβδομάδες για υπέρηχο.  .  . Μου φαίνεται θα πάω να κάνω μια μόνη μου μεθαύριο.  .  . Τόσο πολύ απίστευτο μου φαίνεται.  . .τα άγχη συνεχίζονται η μάλλον τώρα ξεκινάνε.  .  . Εύχομαι από την καρδιά μου για όλες τα καλύτερα!!! Πίστη κορίτσια στην δύναμη μας !!!!! Έχουμε πολύ!!!!

@Mar.Theo 166! Αριθμός «έκτακτης ανάγκης και βοήθειας»! Ήρθε να ανατρέψει θετικά τη ζωή σας! Με το καλό :wub:  

• Μου αρέσει 3
  • Χαχα 3

Κοριτσια καλησπερα! Δεν γραφω συχνα αλλα σας παρακολουθω καθε μερα..υπαρχει καποια κοπελα που να ακολουθησε μακρυ πρωτοκολλο και να ξεκινησε φαρμακα ωοληψιας την 20η μερα του κυκλου;

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...