Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 11 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

@Supergirl87 @Katiamaxikingκαλή επιτυχια να έχετε και μια τεραστια χοριακή!!!❤️❤️

Ευχαριστούμε πάρα πολύ !!!με το καλό να αγκαλιάσεις τα παιδάκια σου σύντομα ♥️

1 ώρα πρίν, Makelen είπε:

@Katiamaxiking Κορίτσι μου τώρα μόλις διάβαζα το μηνύματα και το κατάλαβα! Καλή επιτυχία να έχεις, μέσα από την καρδιά μου!!,❤️Πότε με το καλό η χοριακη?

@Supergirl87 Κοπέλα μου τις καλύτερες ευχές μου για το αποτέλεσμα που λαχταράς!❤️ Καλή επιτυχία! Εσένα ποτε είναι η χοριακη σου??

@Katiamaxiking κ @Supergirl87 Το λέω και στις δυο σας. Όσο μπορείτε.. κρατηθειτε ψύχραιμες το διάστημα της αναμονής..! Να βγαίνετε βόλτες, να μιλάτε με κόσμο.. να κάνετε πράγματα που σας ευχαριστουν. Και πάνω απ' όλα.. Υπομονή!!❤️

Ευχαριστούμε πολύ πολύ!!! Με το καλό να ακούσεις την καρδούλα ή τις καρδούλες !!!! Μια εύκολη εγκυμοσύνη εύχομαι! 
      εγώ θα πάω στις 15 ημέρες 17/2 γιατί έβαλα 3η ημερών. Προς το παρόν είμαι ήρεμη και από παρασκευή θα αρχίσω να βγαίνω για κανένα καφεδάκι με φίλους. Ευτυχώς δουλεύω και λίγο από το σπίτι τα απογεύματα. Αλλιώς το έχω ρίξει στο διάβασμα και στην τηλεόραση! Νομίζω ότι όταν θα πλησιάζει η ημερομηνία θα αρχίσει τις άγχος! 

Κορίτσια οι ευχές σας αυτές τις μέρες μου έχουν ζεστάνει την καρδιά. Είναι συγκινητικό το πόσο πολύ θέλετε να πάνε όλα καλά! Ο αγώνας είναι πολύ δύσκολος και μακρύς. Και είναι μια περίοδος γεμάτη ελπίδα τώρα. Ευχαριστώ πολύ για τη θετική σας ενέργεια! Εύχομαι να καταφέρουμε να πανηγυρίσουμε παρέα σε περίπου 2 βδομαδες. ♥️

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

πρίν από 19 λεπτά , winspert είπε:

Πολλα συγχαρητήρια!!!! Είσαι εγκυουλα!!!! Να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσύνη καλη μου!!! Ααα....κ εγω θα ξαναπηγαινα για χοριακη....χαχαχα

Χαχαχ σ ευχαριστώ πολύ!!! Ναι νομίζω πως θα πάω!!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 22 λεπτά , winspert είπε:

Εγω προσωπικα κανω σε φυσικό γιατί ετσι εκανα και το ερα οποτε πρέπει να κανω τις εμβρυομεταφορες με τον ίδιο τρόπο. Ομως γενικα με τον φυσικο ανοίγει μονο του το παράθυρο ενω στο τεχνητό το ανοίγουμε με φαρμακα. Δεν ξερω αν καποιος τρόπος εχει καποια συν...

Η lh νομίζω δειχνει κορύφωση αρα και ωορρηξία σύντομα...Τι σου ειπε να κανεις τωρα;

Πολλα συγχαρητήρια!!!! Είσαι εγκυουλα!!!! Να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσύνη καλη μου!!! Ααα....κ εγω θα ξαναπηγαινα για χοριακη....χαχαχα

Να κάνω ωοληψια την Παρασκευή.

απλα μου φανηκε παράξενο να τριπλασιάζεται η LH κ η ε2 να ανεβεί τόσο λίγο 

πρίν από 3 λεπτά , Kate33 είπε:

Να κάνω ωοληψια την Παρασκευή.

απλα μου φανηκε παράξενο να τριπλασιάζεται η LH κ η ε2 να ανεβεί τόσο λίγο 

Πολυ σωστα οπότε. Την Παρασκευή πρέπει να πας...Οσο για την οιστραδιόλη μπορεί και να μην ανεβει απαραίτητα πολυ...Ιδανικα θα την θελαμε παραπανω αλλα μέχρι την Παρασκευή θα ανέβει κι άλλο

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

πρίν από 38 λεπτά , kateriiina25 είπε:

Συγχαρητήρια κορίτσι μου, να πάνε όλα καλά!! Καλά θα κάνεις να πας για μία επαναληπτική από μόνη σου, είναι μεγάλο το χρονικό διάστημα που σου είπε για να μείνεις με όλη αυτή την αγωνία 

Σε ευχαριστώ κοριτσι μου !!!!! Θα πάω δεν γίνεται να μην πάω θα τρώγομαι κάθε μέρα χαχαχαχαχαχα.  .  .το μόνο που σκέφτομαι είναι ότι θα είναι σε διαφορετικό αιματολογικο.  . .

@Mar.Theoσυγχαρητήρια!!!! Θετική σκέψη και όλα θα πάνε καλά! Για τη δική σου ηρεμία κάνε μια επαναληπτική χοριακη μετά από 2 ημέρες. Αν θέλεις να κάνεις στο ίδιο μικροβιολογο που έκανες τη χοριακη μπορείς να πας μετα από 4 ημέρες ή 6 κτλ. Ανά 2 μέρες θέλουμε υπερδιπλασιασμο. 

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

πρίν από 4 λεπτά , Eternity είπε:

@Mar.Theoσυγχαρητήρια!!!! Θετική σκέψη και όλα θα πάνε καλά! Για τη δική σου ηρεμία κάνε μια επαναληπτική χοριακη μετά από 2 ημέρες. Αν θέλεις να κάνεις στο ίδιο μικροβιολογο που έκανες τη χοριακη μπορείς να πας μετα από 4 ημέρες ή 6 κτλ. Ανά 2 μέρες θέλουμε υπερδιπλασιασμο. 

Ευχαριστώ πολύ!!! Κάτι τέτοιο θα κανω μάλλον!!! Τώρα δεν θα με παρεξηγήσουν αν πάρω στις μαιες κ τους πω να μου τις γράψουν ε ;;; 

1 ώρα πρίν, Mar.Theo είπε:

Κορίτσια πήραμε χοριακη!! 9 μέρες μετά την ετ 166 !!! Κλαίμε όλη την ώρα.  .  . Δεν μου είπε να κανω επανάληψη ( δεν μου καλό ακούστηκε) μου είπε κατευθείαν να πάω σε 2 εβδομάδες για υπέρηχο.  .  . Μου φαίνεται θα πάω να κάνω μια μόνη μου μεθαύριο.  .  . Τόσο πολύ απίστευτο μου φαίνεται.  . .τα άγχη συνεχίζονται η μάλλον τώρα ξεκινάνε.  .  . Εύχομαι από την καρδιά μου για όλες τα καλύτερα!!! Πίστη κορίτσια στην δύναμη μας !!!!! Έχουμε πολύ!!!!

Πολλά μπράβο! Να κάνεις άλλη μια για να μην αγχώνεσαι. 

• Ευχαριστώ 1

ugAHp3.png

jfV0p3.png

πρίν από 9 λεπτά , Mar.Theo είπε:

Ευχαριστώ πολύ!!! Κάτι τέτοιο θα κανω μάλλον!!! Τώρα δεν θα με παρεξηγήσουν αν πάρω στις μαιες κ τους πω να μου τις γράψουν ε ;;; 

Όχι φυσικά! Αυτό το νόημα έχει η ασφάλεια. Τόσα και τόσα άλλα βάζουμε από την τσέπη μας. Μη ντρεπομαστε για το αυτονόητο. Έχεις αυλή συνταγογραφηση? Να πας απευθείας με τον κωδικό μετά στο μικροβιολογικο

• Μου αρέσει 1

@kateriiina25 @Kate92 @Chris_V με συγκινείτε! Σας ευχαριστώ για τις υπέροχες ευχές, να είστε όλες καλά, δυνατές και μανούλες όλες οσονούπω! ♥️ (Όσες δεν είστε ήδη..) 

@Mar.Theo συγχαρητήρια! Το υπέροχο αυτό ταξίδι, ξεκινά! Να πάνε όλα κατ´ευχην! ♥️

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

1 hour ago, winspert είπε:

Πολυ σωστα οπότε. Την Παρασκευή πρέπει να πας...Οσο για την οιστραδιόλη μπορεί και να μην ανεβει απαραίτητα πολυ...Ιδανικα θα την θελαμε παραπανω αλλα μέχρι την Παρασκευή θα ανέβει κι άλλο

Σε ευχαριστώ πολύ!

• Μου αρέσει 1

2 ώρες πρίν, Mar.Theo είπε:

Κορίτσια πήραμε χοριακη!! 9 μέρες μετά την ετ 166 !!! Κλαίμε όλη την ώρα.  .  . Δεν μου είπε να κανω επανάληψη ( δεν μου καλό ακούστηκε) μου είπε κατευθείαν να πάω σε 2 εβδομάδες για υπέρηχο.  .  . Μου φαίνεται θα πάω να κάνω μια μόνη μου μεθαύριο.  .  . Τόσο πολύ απίστευτο μου φαίνεται.  . .τα άγχη συνεχίζονται η μάλλον τώρα ξεκινάνε.  .  . Εύχομαι από την καρδιά μου για όλες τα καλύτερα!!! Πίστη κορίτσια στην δύναμη μας !!!!! Έχουμε πολύ!!!!

Μπράβο κορίτσι μου! Συγχαρητήρια! Να το χαρείτε με την ψυχή σας, γιατί τα καταφέρατε!!! Μια ανέφελη εγκυμοσύνη σου εύχομαι!!!

20 ώρες πρίν, κοτοπουλάκι είπε:

Μόλις επέστρεψα από το γιατρό, ευτυχώς το μικρούλι είναι καλά! Έχει μεγαλώσει κ μοιάζει πιο πολύ ανθρωπάκι. 

Είμαι 9 εβδομάδων κ 2 ημερών σήμερα :)

Πρέπει να ήταν καταπληκτικό να το βλέπεις να έχει μεγαλώσει τόσο!!! Μεταμορφώνεται...!! Χαίρομαι για σένα! ❤

• Μου αρέσει 1

@Mar.Theo συγχαρητήρια! Σου εύχομαι να πάνε όλα τέλεια! Καλα κι εγώ θα πήγαινα για χοριακη. Και που το λένε ήθελα να ήξερα ποια το ακολουθεί! Τώρα αν σου το γράψουν τζάμπα θα πληρώσεις 10 ευρώ. Πόσο κοστίζει μια χοριακη αν δεν γραφτεί?

22 ώρες πρίν, Kallo είπε:

Καλησπέρα κορίτσια σήμερα μου ήρθε η περίοδος. Μίλησα με τον γιατρό και μου είπε πως την αυριανή μέρα θα την μετρήσουμε σαν πρώτη και την Πέμπτη ξεκινάω τα χάπια. 15 του μηνός μου είπε να πάω για υπέρηχο και οισταδιολη και τέτοια. @Μπισκοτακι27 συγχαρητήρια. Με το καλό το πρώτο σου υπέρηχογραφημα και εύχομαι όλα να πάνε τέλεια. @Chris_V πολύ λυπάμαι. Ελπίζω ο γιατρός από το Αλεξάνδρας να έχει δίκιο και να υπάρχει ελπίδα. @kateriiina25 τέλεια. Υπομονή και ξεκούραση τώρα. Εύχομαι σύντομα να έχεις θετικό αποτέλεσμα και μια τελειομηνη εγκυμοσύνη. @Ria_ και εγώ έχω παραπάνω κιλά αλλά ποτέ δεν μου έχει πει κάτι ο γιατρός. Προσέχω βέβαια μόνη μου και προσπαθώ να χάσω αλλά ο γιατρός ποτέ δεν έχει σχολιάσει κάτι για τα κιλά μου 

Kallo καλή αρχή!!! Να πάνε όλα κατ' ευχήν! ❤

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...