Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

πρίν από 39 λεπτά , kateriiina25 είπε:

έχω cetrotide, τι περιοχη είσαι;

πρίν από 38 λεπτά , Chris_V είπε:

Εχω 2 orgalutran. Που είσαι; 

πρίν από 21 λεπτά , Natassou85 είπε:

Εχω orgalutran μενω γλυφαδα

Αμπελοκήπους, αν καποια ειναι κοντα σε μέτρο θα με βόλευε να έρθω!

εχω εντυπωσιαστεί απο την άμεση ανταπόκριση!

• Μου αρέσει 1

wRSzp2.pngUIzHp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

6 ώρες πρίν, Angot είπε:

SOS κορίτσια καλημέρα. Μόλις παρατήρησα ότι έχω βγάλει ένα γρομπαλακι στη μασχαλη.... Σημερα το έπιασα, γενικά έχω λίγη φαγουρα σε αυτή τη μασχαλη. Κανω λειζερ δεν ξυρίζομαι με ξυραφάκι.... Εγκυμοσύνης λέτε ή να το ψάξω; 

Καλημέρα @Angot

το πιο πιθανό είναι να μην είναι τίποτα. Καμιά φορά βγαίνουν λιπώματα που συνήθως είναι ακίνδυνα. Καλύτερα να το δει κάποιος γιατρός να το αξιολογήσει.

10 minutes ago, Καντι said:

Αμπελοκήπους, αν καποια ειναι κοντα σε μέτρο θα με βόλευε να έρθω!

εχω εντυπωσιαστεί απο την άμεση ανταπόκριση!

Εγώ είμαι Κηφισιά και δυσκολεύομαι λίγο με τις μετακινήσεις λόγω της ετ αλλά μπορώ όμως λογικά να το φέρω μέχρι τον σταθμό αν βολεύει γιατί θα χρειαστεί έτσι κι αλλιώς σήμερα να πάω κάπου  

• Ευχαριστώ 1

eardp2.png

3 ώρες πρίν, νικηαντωνια81 είπε:

Στα Χανιά μένουμε και ναι υπάρχει φιλοζωικός συλλογοσ και δεν είχα σκεφτεί ότι μπορούμε να συμμετάσχουμε.  Θα το συζητήσω με το  γιο μου ευχαριστώ πολύ για την συμβουλή. 

Έχουμε 2 σκυλάκια στο σπίτι και πτηνά.

Ο γιος μου είναι πολύ ευαισθβτοποιημενοσ με τα ζώα κ μου δηλώνει ότι θέλει να γινει κτηνίατρος χαχαχαχαχαχχα. Είναι 7 ετών βέβαια πολύ μικρός για τέτοια απόφαση.

Βέβαια κ μπορείτε να συμμετέχετε κ αυτό θα ήταν πολύ ωραίο για το παιδάκι σας! 

Συγκινούμαι όταν ακούω ότι παιδιά αγαπούν και θέλουν να βοηθήσουν τα ζωάκια. Εύχομαι ο γιος σας να πραγματοποιήσει το όνειρό του και να γίνει ένας καλός κτηνίατρος :)

• Μου αρέσει 2

6 ώρες πρίν, Angot είπε:

SOS κορίτσια καλημέρα. Μόλις παρατήρησα ότι έχω βγάλει ένα γρομπαλακι στη μασχαλη.... Σημερα το έπιασα, γενικά έχω λίγη φαγουρα σε αυτή τη μασχαλη. Κανω λειζερ δεν ξυρίζομαι με ξυραφάκι.... Εγκυμοσύνης λέτε ή να το ψάξω; 

Σε πονάει; Πριν ξεκινήσω την ετ από το άγχος μου έβγαλα κ εγώ στην μασχαλη . . . Δεν έχει πολλές μέρες που έφυγε.  .  . Μπορεί να φτάιει κ το αποσμητικό.  . . Μην αγχωθείς άσε να δεις πως θα πάει. 

Διαφημίσεις

Κορίτσια καλησπέρα! 
Να ρωτήσω κάτι κάνω φυσικούς και αυτή την φορά στην 12η ημέρα είχα ένα ωάριο 13 χιλ και E2= 100 και LH=9.

Σήμερα, 14η ημέρα έγινε 16 χιλ και Ε2=124 και LH=32.

Πως σας φαίνονται οι ορμόνες; Μου φανηκε ότι η E2 ανέβηκε ελάχιστα ενώ η LH εκτινάχτηκε. Λέτε να είναι κύστη;

6 ώρες πρίν, Angot είπε:

Κι εγω ειχα βγάλει παλια και εφυγε. Το αποσμητικό ειχε κανει τη ζημια.. αλλα δεν χανεις τίποτα να το δείξεις σε εναν γιατρό. Μην αγχώνεσαι, μπορει να μην είναι τίποτα. Αυτα συνήθως αφαιρούνται ή απορροφώνται.

13 minutes ago, Mar.Theo said:

Κορίτσια πήραμε χοριακη!! 9 μέρες μετά την ετ 166 !!! Κλαίμε όλη την ώρα.  .  . Δεν μου είπε να κανω επανάληψη ( δεν μου καλό ακούστηκε) μου είπε κατευθείαν να πάω σε 2 εβδομάδες για υπέρηχο.  .  . Μου φαίνεται θα πάω να κάνω μια μόνη μου μεθαύριο.  .  . Τόσο πολύ απίστευτο μου φαίνεται.  . .τα άγχη συνεχίζονται η μάλλον τώρα ξεκινάνε.  .  . Εύχομαι από την καρδιά μου για όλες τα καλύτερα!!! Πίστη κορίτσια στην δύναμη μας !!!!! Έχουμε πολύ!!!!

Συγχαρητήρια! Να έχεις μια όμορφη εγκυμοσύνη!

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

33 minutes ago, Mar.Theo said:

Κορίτσια πήραμε χοριακη!! 9 μέρες μετά την ετ 166 !!! Κλαίμε όλη την ώρα.  .  . Δεν μου είπε να κανω επανάληψη ( δεν μου καλό ακούστηκε) μου είπε κατευθείαν να πάω σε 2 εβδομάδες για υπέρηχο.  .  . Μου φαίνεται θα πάω να κάνω μια μόνη μου μεθαύριο.  .  . Τόσο πολύ απίστευτο μου φαίνεται.  . .τα άγχη συνεχίζονται η μάλλον τώρα ξεκινάνε.  .  . Εύχομαι από την καρδιά μου για όλες τα καλύτερα!!! Πίστη κορίτσια στην δύναμη μας !!!!! Έχουμε πολύ!!!!

Συγχαρητήρια κορίτσι μου, να πάνε όλα καλά!! Καλά θα κάνεις να πας για μία επαναληπτική από μόνη σου, είναι μεγάλο το χρονικό διάστημα που σου είπε για να μείνεις με όλη αυτή την αγωνία 

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

eardp2.png

πρίν από 36 λεπτά , Mar.Theo είπε:

Συγχαρητήρια! Εύχομαι όλα να πάνε καλά! :)

• Ευχαριστώ 1

2 ώρες πρίν, Clouds είπε:

Το σκεπτικό του φυσικού ποιο είναι; Τι προτιμάται; Αν φυσικός και λιγότερα φάρμακα,ο λόγος είναι ότι επιβαρύνουν το ενδεχόμενο εμφύτευσης;

Και αν τεχνιτος, επιλέγεται αναγκαστικά για πάχυνση ενδομητρίου αλλά με επιβάρυνση στην εμφύτευση;

Όποια άποψη δεκτή από όλες( δεν ξέρω να κάνω ταγκ εδώ)

Εγω προσωπικα κανω σε φυσικό γιατί ετσι εκανα και το ερα οποτε πρέπει να κανω τις εμβρυομεταφορες με τον ίδιο τρόπο. Ομως γενικα με τον φυσικο ανοίγει μονο του το παράθυρο ενω στο τεχνητό το ανοίγουμε με φαρμακα. Δεν ξερω αν καποιος τρόπος εχει καποια συν...

πρίν από 42 λεπτά , Kate33 είπε:

Κορίτσια καλησπέρα! 
Να ρωτήσω κάτι κάνω φυσικούς και αυτή την φορά στην 12η ημέρα είχα ένα ωάριο 13 χιλ και E2= 100 και LH=9.

Σήμερα, 14η ημέρα έγινε 16 χιλ και Ε2=124 και LH=32.

Πως σας φαίνονται οι ορμόνες; Μου φανηκε ότι η E2 ανέβηκε ελάχιστα ενώ η LH εκτινάχτηκε. Λέτε να είναι κύστη;

Η lh νομίζω δειχνει κορύφωση αρα και ωορρηξία σύντομα...Τι σου ειπε να κανεις τωρα;

πρίν από 40 λεπτά , Mar.Theo είπε:

Πολλα συγχαρητήρια!!!! Είσαι εγκυουλα!!!! Να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσύνη καλη μου!!! Ααα....κ εγω θα ξαναπηγαινα για χοριακη....χαχαχα

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...