Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

1 hour ago, Ero84 είπε:

Μια φίλη μου απέτυχε με τους καλύτερους βλαστοκυστες κ πέτυχε με έναν Β!!! Δίνουν παιδάκια κι αυτοί! Εγώ δύο φορές είχα από  2 μόνο και τις δύο έμεινα έγκυος! Περισυ παλινδρόμησαν, τώρα περιμένω αύριο την χοριακη αλλά έχω 3 θετικά τέστ! Κι εγώ απογοητεύτηκα κ τις δύο φορές αρχικά και μετά χάρηκα κ τις δύο φορές με το θερινό αποτέλεσμα! Σίγουρα αυξάνονται οι πιθανότητες με περισσότερα έμβρυα αλλά ποτέ δεν ξέρεις! Κακή επιτυχία!

Καλή επιτυχία εννοείς φαντάζομαι!!!! χεχεχεχεχεεεε

• Χαχα 4
  • Μπερδεμένη/-ος 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

2 ώρες πρίν, Σποράκι είπε:

Εγώ ξεκίνησα την ημέρα της ωοληψιας και συνέχισα μέχρι το τεστ. Τώρα την επόμενη φορά θα ξεκινήσω μια μέρα νωρίτερα γιατί έχω μετατόπιση παραθυρου.

Αααα οπότε είναι νωρίς ακόμα γι αυτό δεν μου έχει αναφέρει κάτι. Ευχαριστώ 

2 ώρες πρίν, kateriiina25 είπε:

Ειναι νωρίς ακόμα. Πριν την ετ θα πάρεις αν ειναι 

Ααα οκ ευχαριστώ 

2 ώρες πρίν, Chris_V είπε:

@κοτοπουλάκι
@Kallo καλή σου αρχή! 

Ευχαριστώ πολύ

20 hours ago, Powerzen said:

Κορίτσια καλησπέρα. Μια βοήθεια αν ξέρετε για τα έγγραφα της επιτροπής για να πάρουμε τα φάρμακα της δεύτερης φοράς της πρώτης έγκρισης (έχει περάσει ένας χρόνος). Μεταξύ άλλων ζητάει έκθεση προηγούμενων προσπαθειών. Θέλω να ξέρω και εγώ τι να περιμένω να πάρω από τον γιατρο. Είναι αρκετό να γράψει ότι έχω υποβληθεί σε 5 έμβρυομεταφορές με αποτέλεσμα μια τελειόμηνη εγκυμοσύνη, μια παλίνδρομη κύηση, δύο βιοχημικές και μία μηδενική; Ή είναι κάτι άλλο που θέλουν με περισσότερες λεπτομέρειες; Πρέπει να σφραγίσουν και τα χαρτιά των έμβρυομεταφορών από το κέντρο και να τα προσκομίσω ή όχι; Επίσης την έκθεση της σαλπιγγογραφιας την είχα δώσει σε πρωτότυπο. Έχω αντίγραφα αλλά πρέπει να τα ζητήσω πάλι πρωτότυπα από το κέντρο με σφραγίδες κλπ; Πείτε μου αν ξέρετε σας παρακαλώ;

Το έντυπο για την έκθεση προηγούμενων προσπαθειών έχει συγκεκριμένη μορφή, πρέπει να υπάρχει και στο site. Πχ αναφέρει πόσα ωάρια συλλέχθηκαν, πόσα έμβρυα προέκυψαν και το αποτέλεσμα των προσπαθειων, τα χαρτιά των εμβρυομεταφορων δε χρειάζονται. 

Για τη σαλπιγγογραφια (εφόσον δεν έχει περάσει πενταετία από τότε που την έκανες) αρκεί φωτοαντιγραφο της γνωμάτευση και αναφέρεις ότι το πρωτότυπο το έχουν κρατήσει αυτοί για να βγάλουν την πρώτη απόφαση. 

• Ευχαριστώ 1

πρίν από 53 λεπτά , Eternity είπε:

Καλή επιτυχία εννοείς φαντάζομαι!!!! χεχεχεχεχεεεε

Α ναι, εννοείται! Πώς με εκνευρίζει ο κορεκτορας!

1 hour ago, thelw mpempe είπε:

Κορίτσια καλημερααααα αύριο έχουμε τον δεύτερο υπέρηχο δέκατη ημέρα κύκλου και αύριο θα κάνουμε την 8 ένεση gomal . Συνεχίζει σταθερά 250 μονάδες γιατί λέει ότι τα ωάρια είναι μικρά σε σχέσ με έτσι όπως θα έπρεπε να είναι και ότι το ενδομήτριο είναι λεπτό. Λογικά αύριο δεν θα πρέπει να έχουν μεγαλώσει και τα ωάρια και το ενδομήτριο;;; Και να αρχίσει τους ανταγωνιστές;; 

Κάποιες φορές πρέπει να πάρουμε περισσότερες μέρες ορμόνες επειδή μεγαλώνουν πιο αργά αλλά δεν είναι πρόβλημα, αρκεί να μεγαλώνουν! Σε γυναίκες που έχουν μερικές φορές μεγαλύτερο κύκλο, συμβαίνει, όπως σε εμένα! Για το ενδομήτριο δεν ξέρω πολλά! Ο δικός μου δίνει cyclacour από την αρχή των διεγερσεων για καλό ενδομήτριο!

Διαφημίσεις

8 ώρες πρίν, winspert είπε:

Χαχαχα,ο μισοφυσικος ε; Κοιτα εγω στην εγκυμοσύνη μου δεν ειχα παρει τίποτα πριν την εμβρυομεταφορα και σημειωτέον δεν ειχα κανει και αιματολογικες... Προγεστερόνη δλδ σίγουρα δεν ειχα κανει.  Σε εμενα τότε;υτο ειχε δουλεψει...Την τελευταία φορα με τον μισοφυσικο δε δουλεψε. Ισως να εχει να κανει με το παράθυρο εμενα που ειναι μετατοπισμενο...Δεν ξερω να σου πω. Με το ενδομήτριο δεν εχω θεμα. Παχαινει χωρις σικλακουρ οπουε δεν ξερω αν θα παρω αυτη τη φορά...Θα το συζητησω με το γιατρό...

Ο προηγούμενος γιατρός δεν μετραγε προσγεστερονη. Και ειχα μεινει εγκυος και ειχα και μια βιοχημικη. Δεν ξερω να σου πω. Προφανώς θεωρούσε πως με καλύπτει η βασκλορ...

@Tselek,σε ταγκαρω εδω γιατί κατι εκανα και δεν μπορω να γραψω απο κάτω. Πολλα συγχαρητήρια κοπελα μου. Εννοείται πως ειναι η πιο όμορφη εικονα στον κόσμο... Με το καλο ενα όμορφο υπόλοιπο εγκυμοσύνης πλεον .Πολλα φιλια...

Το σκεπτικό του φυσικού ποιο είναι; Τι προτιμάται; Αν φυσικός και λιγότερα φάρμακα,ο λόγος είναι ότι επιβαρύνουν το ενδεχόμενο εμφύτευσης;

Και αν τεχνιτος, επιλέγεται αναγκαστικά για πάχυνση ενδομητρίου αλλά με επιβάρυνση στην εμφύτευση;

Όποια άποψη δεκτή από όλες( δεν ξέρω να κάνω ταγκ εδώ)

1 hour ago, thelw mpempe said:

Κορίτσια καλημερααααα αύριο έχουμε τον δεύτερο υπέρηχο δέκατη ημέρα κύκλου και αύριο θα κάνουμε την 8 ένεση gomal . Συνεχίζει σταθερά 250 μονάδες γιατί λέει ότι τα ωάρια είναι μικρά σε σχέσ με έτσι όπως θα έπρεπε να είναι και ότι το ενδομήτριο είναι λεπτό. Λογικά αύριο δεν θα πρέπει να έχουν μεγαλώσει και τα ωάρια και το ενδομήτριο;;; Και να αρχίσει τους ανταγωνιστές;; 

Αύριο λογικά θα δείτε ωάρια γύρω στα 12 με 14 χιλ. Ανταγωνιστές λογικά θα ξεκινήσει σε κάνα 2 μέρες   

2 minutes ago, thelw mpempe said:

Τ ορμόνες σε βάζει να κάνεις;;; Οιστραδιόλη προγεστερόνη προλακτίνη;;

Οιστραδιόλη, προγεστερόνη και LH

eardp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 16 λεπτά , Καντι είπε:

Εχει περισσέψει σε καποια orgalutran η cetrodite? Θα την χρειαστώ αυριο.

Σε περίπτωση που ξεκινήσεις με cetrotide να ξέρεις ότι είναι σε έλλειψη. Τον προηγούμενο μήνα παιδευτηκα πολύ να βρω ένα κουτί των 7. Είμαι και επαρχία βέβαια.

• Μου αρέσει 1

1 hour ago, Minnie7 said:

Το έντυπο για την έκθεση προηγούμενων προσπαθειών έχει συγκεκριμένη μορφή, πρέπει να υπάρχει και στο site. Πχ αναφέρει πόσα ωάρια συλλέχθηκαν, πόσα έμβρυα προέκυψαν και το αποτέλεσμα των προσπαθειων, τα χαρτιά των εμβρυομεταφορων δε χρειάζονται. 

Για τη σαλπιγγογραφια (εφόσον δεν έχει περάσει πενταετία από τότε που την έκανες) αρκεί φωτοαντιγραφο της γνωμάτευση και αναφέρεις ότι το πρωτότυπο το έχουν κρατήσει αυτοί για να βγάλουν την πρώτη απόφαση. 

Σε ευχαριστώ οκ το βρήκα το χαρτί της έκθεσης που είπες. Προσπαθώ να τα θυμηθώ πάλι όλα. Ευτυχώς έχω όλο το φάκελο ηλεκτρονικά και φωτοτυπίες...για να δούμε..

1 hour ago, Ero84 είπε:

Α ναι, εννοείται! Πώς με εκνευρίζει ο κορεκτορας!

Κάποιες φορές πρέπει να πάρουμε περισσότερες μέρες ορμόνες επειδή μεγαλώνουν πιο αργά αλλά δεν είναι πρόβλημα, αρκεί να μεγαλώνουν! Σε γυναίκες που έχουν μερικές φορές μεγαλύτερο κύκλο, συμβαίνει, όπως σε εμένα! Για το ενδομήτριο δεν ξέρω πολλά! Ο δικός μου δίνει cyclacour από την αρχή των διεγερσεων για καλό ενδομήτριο!

Το ξέρω!!!! Καλή επιτυχία στη χοριακη σου εύχομαι!!! 

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...