Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, Supergirl87 είπε:

Χαχχαχα πες μου που μενεις να έρθω να πλακωθούμε!Όχι βρε συ,την φράση αυτή την είπα γιατί σκέψου να προσπαθείς χρόνια κ όταν ερθει η ώρα να πάρεις το μωρο σου αγκαλιά να το μεγαλώσεις που τόσο πολυ λαχταρούσες να φύγεις.Μακάβριο αλλα η αλήθεια δυστυχώς.Τελικα που μένεις;χαχχαχα.Ν αλλάξω λιγο το ποστ.

Αθήνα!!! Κάνει κρύο τώρα, κάτσε στα ζεστά να φωλιάσουν τα μωράκια σου καλά καλά, και με το που φτιάξει ο καιρός κανονίζουμε το πλακωματακι 😂

6 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Ακόμα μια νύχτα έμεινε για να φτάσω στην 5η εβδομάδα. Πέμπτη απόγευμα το ραντεβού με τον γιατρό που θα μου κάνει υπέρηχο, με την ευχή να μου πει.. πως όλα είναι καλά, ώστε να αντέξω μια εβδομάδα ακόμα, να ακούσω τον μαγικό ήχο της καρδιάς του μωρού ή ακόμα και δύο καρδιών. Τελικά είτε πρώτο είτε δεύτερο παιδί, όντως οι αγωνία είναι η ίδια.. και η ευχή μια: να είναι όλα καλά..! Θλιβερό να είναι μόνο αυτό σε αυτό το φόρουμ άνθρωποι που μπορώ να μοιραστώ αυτό που σκέφτομαι.. και να ξέρω πως θα το καταλάβουν.. Δεν πειράζει όμως.. αρκεί να πάνε όλα καλά.. Καλό βράδυ..!

Μια μέρα ακόμα κορίτσι μου! Ολα θα πάνε καλά! Το άγχος είναι πάντα το ίδιο φαντάζομαι. Γίνετε να αγαπάς λιγότερο το δεύτερο ή το τρίτο σου παιδί; Πως γίνεται μια μανούλα να μην αγχώνεται για την κάθε εγκυμοσύνη το ίδιο; Ειδικά εκείνες που βρίσκονται στα μονοπάτια τις εξωσωματικής. 
      δεν πειράζει που δεν μας καταλαβαίνεις κανένας. Ξέρω πόσο μας πληγώνει όταν συνειδητοποιούμε ότι ούτε η οικογένεια μας δεν μας καταλαβαίνει. Δεν πειράζει, κάνουν το καλύτερο που μπορούν . Εχεις εδώ μέσα να σε καταλάβουν ουυυυυυ 

1 ακόμα μέρα! 

• Μου αρέσει 1

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 3 λεπτά , Kate92 είπε:

Είχα ρωτήσει για gluco και μου είπαν και οι δυο όχι. Αχ τι να πω, δ ξέρω. Ο ένας με τρόμαξε μάλιστα λέγοντας μου πως επειδή πέφτει έτσι η ινσουλίνη είμαι σε προδιαβητικη κατάσταση και να προσέχω σε περίπτωση εγκυμοσύνης κλπ. Θα ρωτήσω ξανά την ενδοκρινολόγο που θα πάω για να δει τις εξετάσεις. 

@Angot μου εγώ είμαι η βασίλισσα των γρουμπαλακιων ! Εγώ έκανα τελικά υπέρηχο, ήταν όλα κομπλέ και το γρουμπαλακι υποχώρησε μόνο του μέσα σε 3-4 μέρες. Δύο μαστολογο είπαν πως ήταν ορμονικό.

Στη μασχάλη έβγαζα κι εγώ μικρότερη και η μαμά μου το ίδιο. Και ήταν από το αποσμητικο. Μόλις αλλαξαμε μάρκα, δεν ξαναβγήκαν ποτέ. Μην αγχώνεσαι. Να πας να το κοιτάξεις, για να σου φύγει η αγωνία, αλλά τίποτα δεν είναι. Θα δεις πως θα υποχωρήσει μόνο του.

Η βασίλισσα λέει χαχαχαχαχ! Εμενα μ ειπε όρμονικο οχι δεν είναι!! Θα αλλάξω αποσμητικό από αύριο λοιπόν και θα το ξαναδώ τη Δευτέρα... Τι να πω, Θεωρώ θα το είχα παρατηρήσει αν το είχα περισσότερες μέρες! Αλλα εχω και φαγουρα, δεν ειναι απλως ένα γρομπαλακι! Αυτό με ηρεμεί λίγο! 

• Μου αρέσει 1

15 ώρες πρίν, kateriiina25 είπε:

Κορίτσια μου σας ευχαριστώ όλες πάρα πάρα πολύ για τις ευχές σας! Είχα λίγο στεναχωρεθεί που δεν μπορώ να το μοιραστώ με τις φίλες μου αλλά εσείς είστε η καλύτερη στήριξη. Μου τελείωσαν και οι καρδίες :wub:

Πάντως η αλήθεια να λέγεται, έχω διαφορετική ψυχολογία απο την πρώτη φορά και αυτό λόγω αποθέματος. Όχι οτι δεν φοβάμαι το αρνητικό αλλά σκέφτομαι πως, δεν μπορεί, έστω ένα από αυτά είναι το παιδάκι μου. Και επίσης κορίτσια νιώθω πως αυτό το καλό ποσοστό οφείλεται κυρίως στο glucophage. Επίσης το σπέρμα του άντρα μου είχε σαφή βελτίωση με τις βιταμίνες και τα σερπαφαρ. Από 12εκ/ml ήταν στα 20εκ/ml και η κινητικότητα 70%  αλλά ανώμαλες μορφές 95%. Δυστυχώς στην προηγούμενη δεν πήρα ίδια έκθεση για να συγκρίνω τις δύο ετ, δεν ξερω γιατί δεν είχα πάρει. Τελος πάντων. 

@silvy22 μου σε ευχαριστώ, κι εσύ ήσουν πολύ γλυκιά, αν και στην αρχή νόμιζα οτι είσαι εμβρυολόγος και ήρθες για ενημέρωση :lol: Θα χαρώ πολύ να τα ξαναπούμε απο κοντά και ίσως και με τα παιδιά μας, ποιος ξέρει; ^_^

@κοτοπουλάκι καλή επιτυχία για σήμερα!! Άλλη μία ανάσα ηρεμίας εύχομαι :) 

Καλημέρα! 
Κατερίνα κι θα μπορούσες να μου πεις ποιο είδατε για το σπερμα του άντρα σου;  Έχουμε σχεδόν τα ίδια με τα αρχικά σας νούμερα, και αν διορθωθεί και σταθεροποιηθεί θα μας βοηθήσει παρά πολύ. Την μέρα που κάναμε την εξωσωματική ήταν από τα χειρότερα που είχαμε δει, στα 8εκ με 35% κινητικότητα αλλά χαμηλή εμπρόσθια και πήγαμε για μικρογονιμοποιηση. 

6 ώρες πρίν, Tselek είπε:

Κοριτσια μου αγαπημένα, σας διαβάζω και σας παρακολουθώ και ήθελα να σας κανω ένα update της κατάστασής μου γιατί είδα και κάτι σχετικές απορίες. Βαδίζω στην 8η εβδομάδα μου σήμερα και έχω εδώ και 2 βδομαδες καφέ υγρά καθημερινά. Δεν ανησύχησα και δεν ενημέρωσα τη γιατρό μέχρι και την Κυριακή, που ήταν αρκετά μεγαλύτερη η ποσότητα των καφέ το βράδυ πριν ξαπλώσω.

Δευτέρα λοιπόν πρωί, η γιατρός μου έκανε τον πρώτο μας υπέρηχο και εμφανίστηκε ο,τι πιο όμορφο έχουν δει τα μάτια μου αν και ασπρόμαυρο ♥️ Καρδούλα δεν μας έβαλε ν ακούσουμε γιατί υποστηρίζει ότι είναι επικίνδυνο για το έμβρυο σ αυτό το σημείο να το βομβαρδίσουμε με υπερήχους αλλά μου αρκεί που το είδα να «χορεύει» στο ρυθμό της καρδούλας του. 

Σημειωτεον ότι δεν εχω το παραμικρό σύμπτωμα εγκυμοσύνης, καμία ναυτία, ζάλη, αποστροφή σε φαγητά, μόνο κράμπες χαμηλά πού και πού και πρησμένο στήθος. Άρα για την κάθε μια περίπτωση θεωρώ πως όλα είναι σχετικά. 
Ευχομαι σε όλες τις εγκυουλες να τα καταφέρουμε μέχρι τέλους και να μας ακολουθήσουν όλες οι υπόλοιπες της ομάδας♥️ Δύναμη και πίστη σε όλες ♥️

Με το καλό κοριτσι! Τελεια τα νέα σου! 
Να έχεις μια υπέροχη εγκυμοσύνη και να την ευχαριστηθεις μέχρι να κρατήσεις στην αγκαλιά σου το θαύματακι σας! 

14 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Κορίτσια δε σας είπα τα νέα μου. Από τα 7 ωάρια που μου πήραν, είχαν γονιμοποιηθει τα 5, μέχρι Δευτέρα πρωί προχωρούσαν προς βλαστοκυστες τα 4 και τελικά σήμερα μου έβαλαν 2 βλαστοκυστες grade B ενώ τα άλλα δύο μου είπαν θα τα αφήσουν μήπως γίνουν βλαστοκυστες μέχρι το επόμενο 48 ωρο αν και χλωμό. 

Απογοητευτηκα λίγο γιατί ήλπιζα να έχω και τις 4 βλαστοκυστες ή τουλάχιστον να είναι grade A. Βέβαια θα μπορούσε να μην είχε προχωρήσει καμία και να ήμουν με μηδέν. 

Τώρα μου είπε χοριακη μετά από 12 μέρες. Δε θέλω να τη βγάλω ξάπλα γιατί νιώθω ότι δε βοηθάει ούτε ψυχολογικά ούτε στο αποτέλεσμα. Θα μείνω σπίτι μέχρι το Σάββατο και μετά θα αρχίσω να βγαίνω και καμιά βόλτα. Τι λέτε? 

Καλημέρα! Με το καλό κοριτσι μου να φυτρώσουν γερά μέρα σου και να δώσουν υγιή και δυνατά εμβρυακια με μια τεράστια χοριακη!!! 
Δεν μπορώ να σε βοηθήσω για το ξάπλα ή όχι, προσωπικά δεν ξέρω και πι απόψεις των γιατρών δεν είναι ίδιες. Χρειάζεται σιγουρα κάποιες μέρες όχι ακινησία αλλά μεγάλη προσοχή.

Εγω το εχω ξαναγράψει, ο γιατρός ήταν πολύ άνετος, και θάλασσα με άφησε να πάω χωρίς να κουραστω μετά την 7η μέρα, ο εμβρυολογος μου ειπε να είμαι προσεκτική από την 5η μέχρι 7η μέρα του εμβρύου γιατί τότε θα γίνει η εμφύτευση και μετά πολύ προσεκτικά χωρίς υπερβολές. Να μην κανω όμως τπτ που να το μετανιώνω μετά αν κάτι πάει λάθος  γιατί είναι το πιο σημαντικό. Δεν χρειάζονται υπερβολές είχε πει γιατί αν ήταν έτσι θα είχε εξαφανιστεί το είδος μας, απλά προσοχή.

Και όπως ξέρεις όλα καλά πήγαν με την εμφύτευση, μετά το χάσαμε και σιγουρα δε σχετίζεται με αυτά…

• Ευχαριστώ 1

1 hour ago, Angot είπε:

Η βασίλισσα λέει χαχαχαχαχ! Εμενα μ ειπε όρμονικο οχι δεν είναι!! Θα αλλάξω αποσμητικό από αύριο λοιπόν και θα το ξαναδώ τη Δευτέρα... Τι να πω, Θεωρώ θα το είχα παρατηρήσει αν το είχα περισσότερες μέρες! Αλλα εχω και φαγουρα, δεν ειναι απλως ένα γρομπαλακι! Αυτό με ηρεμεί λίγο! 

Κ εγω επιασα χθες ενα περιεργο καρουμπαλακι στο δεξί στήθος..αλλα μαλλον ειναι απο την εγκυμοσύνη γιατι πριν 4 μηνες ειχα κανει υπέρηχο μαστών γιατι ειχα ξαναπιάσει κατι στο ιδιο στήθος κ μ ειπαν ηταν ορμονικό θα σ φύγει στην περιοδο κ οντως ειχε φύγει 

1 hour ago, Kallo είπε:

Κορίτσια για την πρόγεστερονη που βλέπω ότι αναφέρετε συνέχεια ποτέ την παίρνουμε? Εμένα δεν μου έχει αναφέρει κάτι για πρόγεστερονη 

Εγώ ξεκίνησα την ημέρα της ωοληψιας και συνέχισα μέχρι το τεστ. Τώρα την επόμενη φορά θα ξεκινήσω μια μέρα νωρίτερα γιατί έχω μετατόπιση παραθυρου.

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

1 hour ago, Kallo said:

Κορίτσια για την πρόγεστερονη που βλέπω ότι αναφέρετε συνέχεια ποτέ την παίρνουμε? Εμένα δεν μου έχει αναφέρει κάτι για πρόγεστερονη 

Ειναι νωρίς ακόμα. Πριν την ετ θα πάρεις αν ειναι 

25 minutes ago, Chris_V said:

Καλημέρα! 
Κατερίνα κι θα μπορούσες να μου πεις ποιο είδατε για το σπερμα του άντρα σου;  Έχουμε σχεδόν τα ίδια με τα αρχικά σας νούμερα, και αν διορθωθεί και σταθεροποιηθεί θα μας βοηθήσει παρά πολύ. Την μέρα που κάναμε την εξωσωματική ήταν από τα χειρότερα που είχαμε δει, στα 8εκ με 35% κινητικότητα αλλά χαμηλή εμπρόσθια και πήγαμε για μικρογονιμοποιηση. 

Με το καλό κοριτσι! Τελεια τα νέα σου! 
Να έχεις μια υπέροχη εγκυμοσύνη και να την ευχαριστηθεις μέχρι να κρατήσεις στην αγκαλιά σου το θαύματακι σας! 

Καλημέρα! Με το καλό κοριτσι μου να φυτρώσουν γερά μέρα σου και να δώσουν υγιή και δυνατά εμβρυακια με μια τεράστια χοριακη!!! 
Δεν μπορώ να σε βοηθήσω για το ξάπλα ή όχι, προσωπικά δεν ξέρω και πι απόψεις των γιατρών δεν είναι ίδιες. Χρειάζεται σιγουρα κάποιες μέρες όχι ακινησία αλλά μεγάλη προσοχή.

Εγω το εχω ξαναγράψει, ο γιατρός ήταν πολύ άνετος, και θάλασσα με άφησε να πάω χωρίς να κουραστω μετά την 7η μέρα, ο εμβρυολογος μου ειπε να είμαι προσεκτική από την 5η μέχρι 7η μέρα του εμβρύου γιατί τότε θα γίνει η εμφύτευση και μετά πολύ προσεκτικά χωρίς υπερβολές. Να μην κανω όμως τπτ που να το μετανιώνω μετά αν κάτι πάει λάθος  γιατί είναι το πιο σημαντικό. Δεν χρειάζονται υπερβολές είχε πει γιατί αν ήταν έτσι θα είχε εξαφανιστεί το είδος μας, απλά προσοχή.

Και όπως ξέρεις όλα καλά πήγαν με την εμφύτευση, μετά το χάσαμε και σιγουρα δε σχετίζεται με αυτά…

Είχαμε πάει στον Μακαρ και μας έδωσε θεραπεία με filicin, serpafar, Q10 και βιταμίνες brudy fertil που ειναι ειδικές για τον κατακερματισμό 

• Μου αρέσει 1

eardp2.png

πρίν από 10 λεπτά , Μπισκοτακι27 είπε:

Κ εγω επιασα χθες ενα περιεργο καρουμπαλακι στο δεξί στήθος..αλλα μαλλον ειναι απο την εγκυμοσύνη γιατι πριν 4 μηνες ειχα κανει υπέρηχο μαστών γιατι ειχα ξαναπιάσει κατι στο ιδιο στήθος κ μ ειπαν ηταν ορμονικό θα σ φύγει στην περιοδο κ οντως ειχε φύγει 

Στο στηθος βγαίνουν στην εγκυμοσυνη. Οι ορμονες το επηρεάζουν. Και μενα το στήθος μ εχει, ειδικά κοντά στη θηλή. Αλλα στη μασχαλη είναι άσχετο με τις ορμόνες. Γι αυτό αγχωθηκα λίγο! 

• Μου αρέσει 1

Κορίτσια είχα και τους γιατρούς χθες σχεδόν όλη μέρα με ένα μπέρδεμα που έγινε και μπορεί να έχασα τα νέα σας. 
@κοτοπουλάκι πολύ όμορφα τα νέα σου, καλή και πιο ήρεμη συνέχεια σου εύχομαι να το ευχαριστηθείς και εσυ! 
@Kallo καλή σου αρχή! 
Τα δικά μου τώρα… Είδα τον Δρακάκη χθες στο Αττικό τελικά. Πλέον είναι διευθυντης του κέντρου εξωσωματικής εκεί. Είδε όλο το ιστορικό μας από την αρχή, ειδε και στη διαδικασία που ακολούθησα κάποια πραγματάκια του χτύπησαν άσχημα αλλά δεν έκανε κανένα σχόλιο για συνάδελφο του και είναι προς τιμήν του. Εστίασε στο να καθαρίσω σωστά τώρα (η χοριακη δεν ανεβαίνει), να ξεκουραστώ και να φύγει όλο το άγχος από μέσα μου. Μου ειπε ότι είναι πολύ θετικό που έπιασε με την  πρώτη και εχω υπάρξει έστω και ολίγον έγκυος. Με λίγο καλύτερο σπερμα δεν μου απέκλεισε και φυσική εγκυμοσύνη μεσα στο καλοκαίρι. 
Εχω κλείσει ραντεβού για επιτροπή 11 Ιουλίου και σκέφτομαι πολύ σοβαρά να κανω τη 2η προσπάθεια μαζί του. 
Παραλληλα θα δω την Οικονομόπουλου την Παρασκευή το πρωί, η οποία απάντησε στο μεηλ μου και μου έκλεισε άμεσα ραντεβού για να καταλάβουμε τι εγινε.

Τελος εχω ακόμη μια συζήτηση με ένα πολύ μεγάλο και γνωστό κέντρο στη Θεσσαλονίκη, όπου είναι αναπληρωτής διευθυντής άτομο από τον στενό μου κύκλο, το είχα απορρίψει την 1η φορά γιατι και μόνο η διεγερση με άγχωνε, δεν ήθελα να εχω και ταξίδι για ωοληψια. 
Αν πάω μαζί τους συνεργάζονται με γιατρούς εδώ για παρακολούθηση. Σε γενικές γραμμές δεν ειμαι ευχαριστημένη από το κέντρο που ήμουν γιατί κατά τη διάρκεια της διέγερσης ένιωσα περισσότερο ότι η αποτυχία στα 40 είναι το λογικο αλλά μια καλή περίπτωση για πολλά κέρδη για αυτούς…

Σταμάτησα τα φάρμακα χθες. Περιμένω τώρα να ολοκληρωθεί αυτή η προσπάθεια και να επικεντρωθώ στις καλοκαιρινές μας διακοπές που τόσο χρειαζόμαστε γιατί είχαμε έναν πολύ απαιτητικό χρόνο από πέρσι τον Αύγουστο. 

1 ώρα πρίν, kateriiina25 είπε:

Ειναι νωρίς ακόμα. Πριν την ετ θα πάρεις αν ειναι 

Είχαμε πάει στον Μακαρ και μας έδωσε θεραπεία με filicin, serpafar, Q10 και βιταμίνες brudy fertil που ειναι ειδικές για τον κατακερματισμό 

Στείλε μου κοριτσι μου ένα προσωπικό μνμ γιατί το google δεν με βοήθησε να βρω το όνομα του σωστά…

• Μου αρέσει 3

15 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Κορίτσια δε σας είπα τα νέα μου. Από τα 7 ωάρια που μου πήραν, είχαν γονιμοποιηθει τα 5, μέχρι Δευτέρα πρωί προχωρούσαν προς βλαστοκυστες τα 4 και τελικά σήμερα μου έβαλαν 2 βλαστοκυστες grade B ενώ τα άλλα δύο μου είπαν θα τα αφήσουν μήπως γίνουν βλαστοκυστες μέχρι το επόμενο 48 ωρο αν και χλωμό. 

Απογοητευτηκα λίγο γιατί ήλπιζα να έχω και τις 4 βλαστοκυστες ή τουλάχιστον να είναι grade A. Βέβαια θα μπορούσε να μην είχε προχωρήσει καμία και να ήμουν με μηδέν. 

Τώρα μου είπε χοριακη μετά από 12 μέρες. Δε θέλω να τη βγάλω ξάπλα γιατί νιώθω ότι δε βοηθάει ούτε ψυχολογικά ούτε στο αποτέλεσμα. Θα μείνω σπίτι μέχρι το Σάββατο και μετά θα αρχίσω να βγαίνω και καμιά βόλτα. Τι λέτε? 

Μια φίλη μου απέτυχε με τους καλύτερους βλαστοκυστες κ πέτυχε με έναν Β!!! Δίνουν παιδάκια κι αυτοί! Εγώ δύο φορές είχα από  2 μόνο και τις δύο έμεινα έγκυος! Περισυ παλινδρόμησαν, τώρα περιμένω αύριο την χοριακη αλλά έχω 3 θετικά τέστ! Κι εγώ απογοητεύτηκα κ τις δύο φορές αρχικά και μετά χάρηκα κ τις δύο φορές με το θερινό αποτέλεσμα! Σίγουρα αυξάνονται οι πιθανότητες με περισσότερα έμβρυα αλλά ποτέ δεν ξέρεις! Κακή επιτυχία!

• Ευχαριστώ 1

1 hour ago, Chris_V είπε:

Κορίτσια είχα και τους γιατρούς χθες σχεδόν όλη μέρα με ένα μπέρδεμα που έγινε και μπορεί να έχασα τα νέα σας. 
@κοτοπουλάκι πολύ όμορφα τα νέα σου, καλή και πιο ήρεμη συνέχεια σου εύχομαι να το ευχαριστηθείς και εσυ! 
@Kallo καλή σου αρχή! 
Τα δικά μου τώρα… Είδα τον Δρακάκη χθες στο Αττικό τελικά. Πλέον είναι διευθυντήριο του κέντρου εξωσωματικής εκεί. Είδε όλο το ιστορικό μας από την αρχή, είδα προ στη διαδικασία που ακολούθησα κάποια πραγματάκια του χτύπησαν άσχημα αλλά δεν έκανε κανένα σχόλιο για συνάδελφο του και είναι προς τιμήν του. Εστίασε στο να καθαρίσω σωστά τώρα (η χοριακη δεν ανεβαίνει), να ξεκουραστώ και να φύγει όλο το άγχος από μέσα μου. Μου ειπε ότι είναι πολύ θετικό που έπιασε με την  πρώτη και εχω υπάρξει έστω και ολίγον έγκυος. Με λίγο καλύτερο σπερμα δεν μου απέκλεισε και φυσική εγκυμοσύνη μεσα στο καλοκαίρι. 
Εχω κλείσει ραντεβού για επιτροπή 11 Ιουλίου και σκέφτομαι πολύ σοβαρά να κανω τη 2η προσπάθεια μαζί του. 
Παραλληλα θα δω την Οικονομόπουλου την Παρασκευή το πρωί, η οποία απάντησε στο μεηλ μου και μου έκλεισε άμεσα ραντεβού για να καταλάβουμε τι εγινε.

Τελος εχω ακόμη μια συζήτηση με ένα πολύ μεγάλο και γνωστό κέντρο στη Θεσσαλονίκη, όπου είναι αναπληρωτής διευθυντής άτομο από τον στενό μου κύκλο, το είχα απορρίψει την 1η φορά για και μόνο η διεγερση με άγχωνε, δεν ήθελα να εχω και ταξίδι για ωοληψια. 
Αν πάω μαζί τους συνεργάζονται με γιατρούς εδώ για παρακολούθηση. Σε γενικές γραμμές δεν ειμαι ευχαριστημένη από το κέντρο που ήμουν γιατί κατά τη διάρκεια της διέγερσης ένιωσα περισσότερο ότι η αποτυχία στα 40 είναι το λογικο αλλά μια καλή περίπτωση για πολλά κέρδη για αυτούς…

Σταμάτησα τα φάρμακα χθες. Περιμένω τώρα να ολοκληρωθεί αυτή η προσπάθεια και να επικεντρωθώ στις καλοκαιρινές μας διακοπές που τόσο χρειαζόμαστε γιατί είχαμε έναν πολύ απαιτητικό χρόνο από πέρσι τον Αύγουστο. 

Στείλε μου κοριτσι μου ένα προσωπικό μνμ γιατί το google δεν με βοήθησε να βρω το όνομα του σωστά…

Κορίτσι μου λυπάμαι για την ταλαιπωρία σου. Αλλά πραγματικα χαίρομαι πολυ που βρήκες κάποιον που σου φέρθηκε ανθρώπινα. Η στάση σου είναι αξιοθαύμαστη, μπράβο για τον τρόπο που βλέπεις και αντιμετωπίζεις τα πράγματα! Είσαι κοντά και θα γίνεις μια εξαιρετική μανούλα γρήγορα!

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

12 ώρες πρίν, νικηαντωνια81 είπε:

Σίγουρα δεν βολεύει η περιοχή γιατί δεν ζούμε Αθήνα! Κρίμα πάντως θα ξετρελενοταν ο μικρός μου.

ούτε κ εγώ είμαι σε φιλοζωική Αθήνας. Σε πόλη της Πελοποννήσου είμαι, δεν ξέρω βέβαια που βρίσκεστε εσείς.

Αθήνα είναι το πατρικό μου κ ο άντρας μου, εγώ δουλεύω κ μένω το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου 1 ώρα μακριά απ’ την Αθήνα.

Πάντως όπου κ να είστε υπάρχει σίγουρα μια φιλοζωική ομάδα. Είναι πολύ όμορφο που το παιδάκι σας αγαπάει τα ζωάκια. Αυτό είναι δείγμα σωστής παιδείας. Μπράβο σας

• Μου αρέσει 2

πρίν από 40 λεπτά , Ero84 είπε:

Μια φίλη μου απέτυχε με τους καλύτερους βλαστοκυστες κ πέτυχε με έναν Β!!! Δίνουν παιδάκια κι αυτοί! Εγώ δύο φορές είχα από  2 μόνο και τις δύο έμεινα έγκυος! Περισυ παλινδρόμησαν, τώρα περιμένω αύριο την χοριακη αλλά έχω 3 θετικά τέστ! Κι εγώ απογοητεύτηκα κ τις δύο φορές αρχικά και μετά χάρηκα κ τις δύο φορές με το θερινό αποτέλεσμα! Σίγουρα αυξάνονται οι πιθανότητες με περισσότερα έμβρυα αλλά ποτέ δεν ξέρεις! Κακή επιτυχία!

Εννοειται και πιανουν και δινουν γερα και πολυ ομορφα μωρακια!!!! Εχω γνωρισει ηδη ενα τετοιο που ηταν 3ο στη σειρα και ειναι ολος χαμογελα και υγεια τωρα.

• Μου αρέσει 4

1 ώρα πρίν, Chris_V είπε:

@Kallo καλή σου αρχή! 
Τα δικά μου τώρα… Είδα τον Δρακάκη χθες στο Αττικό τελικά. Πλέον είναι διευθυντήριο του κέντρου εξωσωματικής εκεί. Είδε όλο το ιστορικό μας από την αρχή, είδα προ στη διαδικασία που ακολούθησα κάποια πραγματάκια του χτύπησαν άσχημα αλλά δεν έκανε κανένα σχόλιο για συνάδελφο του και είναι προς τιμήν του. Εστίασε στο να καθαρίσω σωστά τώρα (η χοριακη δεν ανεβαίνει), να ξεκουραστώ και να φύγει όλο το άγχος από μέσα μου. Μου ειπε ότι είναι πολύ θετικό που έπιασε με την  πρώτη και εχω υπάρξει έστω και ολίγον έγκυος. Με λίγο καλύτερο σπερμα δεν μου απέκλεισε και φυσική εγκυμοσύνη μεσα στο καλοκαίρι. 

Τελος εχω ακόμη μια συζήτηση με ένα πολύ μεγάλο και γνωστό κέντρο στη Θεσσαλονίκη, όπου είναι αναπληρωτής διευθυντής άτομο από τον στενό μου κύκλο, το είχα απορρίψει την 1η φορά για και μόνο η διεγερση με άγχωνε, δεν ήθελα να εχω και ταξίδι για ωοληψια. 

Πράγματι ωραία η προσέγγιση του γιατρού. Να ηρεμήσετε και να περάσετε ένα πολύ όμορφο καλοκαίρι και εύχομαι να τα καταφέρετε μόνοι σας! Εννοείται ότι είναι εφικτό! Βουρ! Εγώ μετά την πρώτη εξωσωματικη που έμεινα ολίγον έγκυος έμεινα απανωτά 2 φορές ξανά με φυσιολογική σύλληψη μέσα σε διάστημα 5 μηνών που δεν είχα ξαναμεινει πότε 2,5 χρόνια που προσπαθούσαμε. Δεν ξέρω πως εξηγείται. Όποτε ηρεμία και όλα μπορούν να γίνουν μην το βάζετε κάτω:x

• Μου αρέσει 2

πρίν από 13 λεπτά , κοτοπουλάκι είπε:

ούτε κ εγώ είμαι σε φιλοζωική Αθήνας. Σε πόλη της Πελοποννήσου είμαι, δεν ξέρω βέβαια που βρίσκεστε εσείς.

Αθήνα είναι το πατρικό μου κ ο άντρας μου, εγώ δουλεύω κ μένω το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου 1 ώρα μακριά απ’ την Αθήνα.

Πάντως όπου κ να είστε υπάρχει σίγουρα μια φιλοζωική ομάδα. Είναι πολύ όμορφο που το παιδάκι σας αγαπάει τα ζωάκια. Αυτό είναι δείγμα σωστής παιδείας. Μπράβο σας

Στα Χανιά μένουμε και ναι υπάρχει φιλοζωικός συλλογοσ και δεν είχα σκεφτεί ότι μπορούμε να συμμετάσχουμε.  Θα το συζητήσω με το  γιο μου ευχαριστώ πολύ για την συμβουλή. 

Έχουμε 2 σκυλάκια στο σπίτι και πτηνά.

Ο γιος μου είναι πολύ ευαισθβτοποιημενοσ με τα ζώα κ μου δηλώνει ότι θέλει να γινει κτηνίατρος χαχαχαχαχαχχα. Είναι 7 ετών βέβαια πολύ μικρός για τέτοια απόφαση.

• Μου αρέσει 3

ugAHp3.png

jfV0p3.png

Κορίτσια καλημερααααα αύριο έχουμε τον δεύτερο υπέρηχο δέκατη ημέρα κύκλου και αύριο θα κάνουμε την 8 ένεση gomal . Συνεχίζει σταθερά 250 μονάδες γιατί λέει ότι τα ωάρια είναι μικρά σε σχέσ με έτσι όπως θα έπρεπε να είναι και ότι το ενδομήτριο είναι λεπτό. Λογικά αύριο δεν θα πρέπει να έχουν μεγαλώσει και τα ωάρια και το ενδομήτριο;;; Και να αρχίσει τους ανταγωνιστές;; 

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...