Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

πρίν από 56 λεπτά , Clouds είπε:

Καλησπέρα κορίτσια.

Γνωρίζει κάποια, την διαφορά μεταξύ τεχνικού και φυσικού τρόπου κατά την προετοιμασία εμβρυομεταφοράς;

Εμένα σε τεχνητό μου έδωσε utrogestan, σικλακουρ, προλουτεξ για ενίσχυση του ενδομητριου. Σε φυσικό υποθέτω δεν παίρνεις κάτι.

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 54 λεπτά , Σποράκι είπε:

Καλησπέρα. Στον τεχνητό κύκλο ξεκινάς σικλακιουρ από την δεύτερη μέρα περιόδου, ενισχύεις το ενδομήτριο, όταν είναι έτοιμο ξεκινας προγεστερονη. Επισης αν έχω καταλάβει καλά δεν εχεις ωαριο. Στον φυσικό πας κανονικά και τα ξεκινάς όλα μετα την ωοληψια - ωορρηξία.

Σε εντελως φυσικό δεν παίρνεις τιποτα πριν την εμβρυομεταφορα...Εγω μέχρι πρότινος ετσι το εκανα. Αν ξεκινησεις ουτρο και τα λοιπα απο την ωοληψια-ωορρηξια και μετα ειναι μισοφυσικος(δικος μου ορος) και αν τα ξεκινησεις απο την αρχη του κυκλου, τεχνητός...

• Μου αρέσει 1

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

10 ώρες πρίν, kateriiina25 είπε:

Κορίτσια τα βάλαμε τα σποράκια μας! Πήγαν όλα καλά. Με ενημέρωσαν ότι προχώρησαν και τα 20 έμβρυα αλλά το ένα είναι λίγο ζαβό και δεν θα το κρατήσουμε και επίσης μου είπαν ότι έχουν φτάσει ήδη 4ης μέρας όλα, πλέον δηλαδή δεν βλέπουμε διαιρέσεις οπότε διαλέξανε στην τύχη 2 γιατί όλα θεωρούνται πολύ καλά. Ρώτησα αν θα αφήσουμε κάποια για βλαστοκύστες αλλά μου είπε ο γιατρός οτι θέλουμε πρώτα να δούμε αν θα πάρουμε θετικό με τα 3ης γιατί τα 3ης γίνονται 5ης αλλά το ανάποδο δεν γίνεται. Μου έδωσαν χοριακή σε 12 μέρες ευτυχώς, περίμενα 14 και επίσης μου έριξε άκυρο για το ταξίδι στην Κρήτη γιατί θέλει να ειμαι εδώ σε περίπτωση που συμβεί κατι και πρηστώ ξαφνικά (λόγω της διέγερσης που έκανα) για να μπορω να έρθω κατευθείαν να με δει. Αυτά :) 

Κοριτσάρα μου συγχαρητήρια! Εύχομαι ολόψυχα μια θετικότατη χοριακη!!!να είναι τα παιδάκια σου!!

Δηλαδή τα τρίτης μπορούν να τα φθάσουν Πέμπτης μετά την απόψυξη της τρίτης μέρας καλά κατάλαβα ;επίσης Κατερινάκι μου θύμισε μου κάνατε διέγερση; Σωστά;

• Μου αρέσει 1

πρίν από 19 λεπτά , winspert είπε:

Σε εντελως φυσικό δεν παίρνεις τιποτα πριν την εμβρυομεταφορα...Εγω μέχρι πρότινος ετσι το εκανα. Αν ξεκινησεις ουτρο και τα λοιπα απο την ωοληψια-ωορρηξια και μετα ειναι μισοφυσικος(δικος μου ορος) και αν τα ξεκινησεις απο την αρχη του κυκλου, τεχνητός...

Ο μισοφυσικος έχει αποτέλεσμα;

Συνήθως την ωοληψια την κάνω 12 μέρα και το ενδομήτριο είναι 6.

Καλύτερος ποιος θεωρείται; Φυσικός η τεχνικός; 

Την προηγούμενη φορά με τεχνικό έφτασε κοντά  7,5χιλ. 

20 minutes ago, Maroxmarox said:

Κοριτσάρα μου συγχαρητήρια! Εύχομαι ολόψυχα μια θετικότατη χοριακη!!!να είναι τα παιδάκια σου!!

Δηλαδή τα τρίτης μπορούν να τα φθάσουν Πέμπτης μετά την απόψυξη της τρίτης μέρας καλά κατάλαβα ;επίσης Κατερινάκι μου θύμισε μου κάνατε διέγερση; Σωστά;

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου! Να είσαι καλά!!! Ναι φυσικά μπορούν από 3ης να πάνε σε βλαστοκύστες. Έτσι είχαμε κάνει και την 1η φορά αλλά επειδή δεν έδωσαν εγκυμοσύνη, προσπαθήσαμε τώρα με 3ης. 
Ναι έκανα διέγερση αυτή την φορά με 150 μονάδες menopur και cetrotide 

eardp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 53 λεπτά , winspert είπε:

Σοβαρά;;; Και πώς ξέρει την προγεστερονη που έχεις; Εγώ είχα ξεκινήσει την ημέρα της ωοληψιας. Νόμιζα ότι είναι υποχρεωτικό!

πρίν από 33 λεπτά , Clouds είπε:

Δεν υπάρχει καλύτερο ή χειρότερο, έχει να κάνει με το τι κρίνει ιδανικό για σένα ο γιατρός και φυσικά το ενδομήτριο. Αν δεν είναι παχύ θες οπωσδήποτε σικλακιουρ.

5 ώρες πρίν, Clouds είπε:

Χαχαχα,ο μισοφυσικος ε; Κοιτα εγω στην εγκυμοσύνη μου δεν ειχα παρει τίποτα πριν την εμβρυομεταφορα και σημειωτέον δεν ειχα κανει και αιματολογικες... Προγεστερόνη δλδ σίγουρα δεν ειχα κανει.  Σε εμενα τότε;υτο ειχε δουλεψει...Την τελευταία φορα με τον μισοφυσικο δε δουλεψε. Ισως να εχει να κανει με το παράθυρο εμενα που ειναι μετατοπισμενο...Δεν ξερω να σου πω. Με το ενδομήτριο δεν εχω θεμα. Παχαινει χωρις σικλακουρ οπουε δεν ξερω αν θα παρω αυτη τη φορά...Θα το συζητησω με το γιατρό...

5 ώρες πρίν, Σποράκι είπε:

Σοβαρά;;; Και πώς ξέρει την προγεστερονη που έχεις; Εγώ είχα ξεκινήσει την ημέρα της ωοληψιας. Νόμιζα ότι είναι υποχρεωτικό!

Ο προηγούμενος γιατρός δεν μετραγε προσγεστερονη. Και ειχα μεινει εγκυος και ειχα και μια βιοχημικη. Δεν ξερω να σου πω. Προφανώς θεωρούσε πως με καλύπτει η βασκλορ...

@Tselek,σε ταγκαρω εδω γιατί κατι εκανα και δεν μπορω να γραψω απο κάτω. Πολλα συγχαρητήρια κοπελα μου. Εννοείται πως ειναι η πιο όμορφη εικονα στον κόσμο... Με το καλο ενα όμορφο υπόλοιπο εγκυμοσύνης πλεον .Πολλα φιλια...

2 ώρες πρίν, Tselek είπε:

Κοριτσια μου αγαπημένα, σας διαβάζω και σας παρακολουθώ και ήθελα να σας κανω ένα update της κατάστασής μου γιατί είδα και κάτι σχετικές απορίες. Βαδίζω στην 8η εβδομάδα μου σήμερα και έχω εδώ και 2 βδομαδες καφέ υγρά καθημερινά. Δεν ανησύχησα και δεν ενημέρωσα τη γιατρό μέχρι και την Κυριακή, που ήταν αρκετά μεγαλύτερη η ποσότητα των καφέ το βράδυ πριν ξαπλώσω.

Δευτέρα λοιπόν πρωί, η γιατρός μου έκανε τον πρώτο μας υπέρηχο και εμφανίστηκε ο,τι πιο όμορφο έχουν δει τα μάτια μου αν και ασπρόμαυρο ♥️ Καρδούλα δεν μας έβαλε ν ακούσουμε γιατί υποστηρίζει ότι είναι επικίνδυνο για το έμβρυο σ αυτό το σημείο να το βομβαρδίσουμε με υπερήχους αλλά μου αρκεί που το είδα να «χορεύει» στο ρυθμό της καρδούλας του. 

Σημειωτεον ότι δεν εχω το παραμικρό σύμπτωμα εγκυμοσύνης, καμία ναυτία, ζάλη, αποστροφή σε φαγητά, μόνο κράμπες χαμηλά πού και πού και πρησμένο στήθος. Άρα για την κάθε μια περίπτωση θεωρώ πως όλα είναι σχετικά. 
Ευχομαι σε όλες τις εγκυουλες να τα καταφέρουμε μέχρι τέλους και να μας ακολουθήσουν όλες οι υπόλοιπες της ομάδας♥️ Δύναμη και πίστη σε όλες ♥️

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

4 ώρες πρίν, Tselek είπε:

Κοριτσια μου αγαπημένα, σας διαβάζω και σας παρακολουθώ και ήθελα να σας κανω ένα update της κατάστασής μου γιατί είδα και κάτι σχετικές απορίες. Βαδίζω στην 8η εβδομάδα μου σήμερα και έχω εδώ και 2 βδομαδες καφέ υγρά καθημερινά. Δεν ανησύχησα και δεν ενημέρωσα τη γιατρό μέχρι και την Κυριακή, που ήταν αρκετά μεγαλύτερη η ποσότητα των καφέ το βράδυ πριν ξαπλώσω.

Δευτέρα λοιπόν πρωί, η γιατρός μου έκανε τον πρώτο μας υπέρηχο και εμφανίστηκε ο,τι πιο όμορφο έχουν δει τα μάτια μου αν και ασπρόμαυρο ♥️ Καρδούλα δεν μας έβαλε ν ακούσουμε γιατί υποστηρίζει ότι είναι επικίνδυνο για το έμβρυο σ αυτό το σημείο να το βομβαρδίσουμε με υπερήχους αλλά μου αρκεί που το είδα να «χορεύει» στο ρυθμό της καρδούλας του. 

Σημειωτεον ότι δεν εχω το παραμικρό σύμπτωμα εγκυμοσύνης, καμία ναυτία, ζάλη, αποστροφή σε φαγητά, μόνο κράμπες χαμηλά πού και πού και πρησμένο στήθος. Άρα για την κάθε μια περίπτωση θεωρώ πως όλα είναι σχετικά. 
Ευχομαι σε όλες τις εγκυουλες να τα καταφέρουμε μέχρι τέλους και να μας ακολουθήσουν όλες οι υπόλοιπες της ομάδας♥️ Δύναμη και πίστη σε όλες ♥️

Συγχαρητήρια! Καλό υπόλοιπο εγκυμοσύνης! Εύχομαι ν πάνε ολα καλα και να κρατήσεις το μωράκι σου σε λίγο καιρό! 

Καλημέρα!! Έκανα ένα τσεκ αιματολογικό, γιατί είναι τον επόμενο μηνα να κάνω διέγερση. Όλα βγήκαν καλά. Η tsh που με ανησυχουσε είναι 1.67. Το σάκχαρο νηστείας βγήκε 91. Στα φυσιολογικά πλαίσια βέβαια, αλλά δεν ειναι λίγο τσιμπημενο? Έχω κάνει πριν 6μηνες και καμπύλες σακχάρου και ινσουλίνης. Δεν έχω τις τιμές μπροστά μου τώρα, αλλά η καμπυλη σακχάρου ήταν καλή και η καμπύλη ινσουλίνης είχε ένα θεματακι γιατί στις 2 ώρες έπεφτε αρκετά χαμηλά και η ενδοκρινολόγος μου τόνισε τη σημασία των συχνών μικρών γευμάτων. Δε μου χορήγησε κάτι. Είμαι υπερβολική και φοβάμαι και τη σκιά μου?

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

SOS κορίτσια καλημέρα. Μόλις παρατήρησα ότι έχω βγάλει ένα γρομπαλακι στη μασχαλη.... Σημερα το έπιασα, γενικά έχω λίγη φαγουρα σε αυτή τη μασχαλη. Κανω λειζερ δεν ξυρίζομαι με ξυραφάκι.... Εγκυμοσύνης λέτε ή να το ψάξω; 

5 hours ago, Tselek said:

Συγχαρητήρια για την εγκυμοσύνη σου! Εύχομαι να πάνε όλα καλά και σε λίγους μήνες να υποδεχτείς το μωράκι σου 

30 minutes ago, Kate92 said:

Συγχαρητήρια! Καλό υπόλοιπο εγκυμοσύνης! Εύχομαι ν πάνε ολα καλα και να κρατήσεις το μωράκι σου σε λίγο καιρό! 

Καλημέρα!! Έκανα ένα τσεκ αιματολογικό, γιατί είναι τον επόμενο μηνα να κάνω διέγερση. Όλα βγήκαν καλά. Η tsh που με ανησυχουσε είναι 1.67. Το σάκχαρο νηστείας βγήκε 91. Στα φυσιολογικά πλαίσια βέβαια, αλλά δεν ειναι λίγο τσιμπημενο? Έχω κάνει πριν 6μηνες και καμπύλες σακχάρου και ινσουλίνης. Δεν έχω τις τιμές μπροστά μου τώρα, αλλά η καμπυλη σακχάρου ήταν καλή και η καμπύλη ινσουλίνης είχε ένα θεματακι γιατί στις 2 ώρες έπεφτε αρκετά χαμηλά και η ενδοκρινολόγος μου τόνισε τη σημασία των συχνών μικρών γευμάτων. Δε μου χορήγησε κάτι. Είμαι υπερβολική και φοβάμαι και τη σκιά μου?

Είχα το ίδιο θέμα που έχεις κι εσύ με την καμπύλη ινσουλίνης αλλα το είχα και στην καμπύλη σακχάρου. Έπεφταν πολύ στις 2 ώρες και ξανα ανέβαιναν την 3η. Υπογλυκαιμίες είναι αυτά. Εμένα μου είχαν πει 3 ενδοκρινολόγοι στους 4 να μην κάνω κάτι και πράγματι στην αρχή δεν είχα κάνει αλλά μετά την 1η ετ αποφάσισα να ακούσω την 4η ενδο και να πάρω το glucophage γιατί έχω και ΣΠΩ οποτε μπορεί να με βοηθούσε και πράγματι με βοήθησε αλλά δεν είναι όλες οι περιπτώσεις ίδιες. Μπορεί πράγματι να μην χρειάζεται να κάνεις κάτι

19 minutes ago, Angot said:

SOS κορίτσια καλημέρα. Μόλις παρατήρησα ότι έχω βγάλει ένα γρομπαλακι στη μασχαλη.... Σημερα το έπιασα, γενικά έχω λίγη φαγουρα σε αυτή τη μασχαλη. Κανω λειζερ δεν ξυρίζομαι με ξυραφάκι.... Εγκυμοσύνης λέτε ή να το ψάξω; 

Θυμίσου κορίτσι μου αυτά που είχες πει σε μία άλλη κοπέλα σαν συμβουλή, οτι κάτι κακό δεν βγαίνει απότομα και να μην φοβάται. Φυσικά την επόμενη φορα δείξε το στον γιατρό και θα δεις τι θα σου πει

eardp2.png

πρίν από 9 λεπτά , kateriiina25 είπε:

Συγχαρητήρια για την εγκυμοσύνη σου! Εύχομαι να πάνε όλα καλά και σε λίγους μήνες να υποδεχτείς το μωράκι σου 

Είχα το ίδιο θέμα που έχεις κι εσύ με την καμπύλη ινσουλίνης αλλα το είχα και στην καμπύλη σακχάρου. Έπεφταν πολύ στις 2 ώρες και ξανα ανέβαιναν την 3η. Υπογλυκαιμίες είναι αυτά. Εμένα μου είχαν πει 3 ενδοκρινολόγοι στους 4 να μην κάνω κάτι και πράγματι στην αρχή δεν είχα κάνει αλλά μετά την 1η ετ αποφάσισα να ακούσω την 4η ενδο και να πάρω το glucophage γιατί έχω και ΣΠΩ οποτε μπορεί να με βοηθούσε και πράγματι με βοήθησε αλλά δεν είναι όλες οι περιπτώσεις ίδιες. Μπορεί πράγματι να μην χρειάζεται να κάνεις κάτι

Θυμίσου κορίτσι μου αυτά που είχες πει σε μία άλλη κοπέλα σαν συμβουλή, οτι κάτι κακό δεν βγαίνει απότομα και να μην φοβάται. Φυσικά την επόμενη φορα δείξε το στον γιατρό και θα δεις τι θα σου πει

Ήταν στον στηθος...  Στο στηθος ξέρω και πως γίνεται και επίσης τα γρομπαλακια λόγω εγκυμοσύνης είναι φυσιολογικα λόγω ορμονών . Στη μασχαλη ομως δεν το έχω ξανακούσει και μάλιστα πήρα και τον μαστόλογο της μαμας μ που της εκανε τις μαστεκτομες. Μ επιβεβαίωσε ότι δεν είναι ορμονικο στη μασχαλη. Είπε 90% δεν είναι τπτ αλλά να το παρακολουθώ και αν τη Δευτέρα δεν έχει φύγει να παω να με δει. 

Η μαια μ ειπε το ίδιο, δεν την ανησυχεί αλλά να το παρακολουθώ! 

Ίσως είναι κάποιος ερεθισμός, γτ έχω και φαγουριτσα στη μασχαλη! 

9 ώρες πρίν, kateriiina25 είπε:

Ναι αυτό να κάνεις. Είναι λίγο δύσκολο να μην τα σκέφτεσαι όλα και να μην αγχώνεσαι, ειδικά την πρώτη φορά, αλλά πρέπει να τα πηγαίνεις βήμα βήμα αλλιώς μοιάζει χαοτικό 

Ναι επειδή στις αρχές είχα πάρα πολύ άγχος και δεν το άντεχα. Αποφάσισα πως θα χαλαρωσω. Θα το πάω βήμα βήμα. Μέρα μέρα. Θα κάνω ότι μπορώ και ότι γίνει. 

πρίν από 35 λεπτά , Angot είπε:

πρίν από 11 λεπτά , kateriiina25 είπε:

Είχα ρωτήσει για gluco και μου είπαν και οι δυο όχι. Αχ τι να πω, δ ξέρω. Ο ένας με τρόμαξε μάλιστα λέγοντας μου πως επειδή πέφτει έτσι η ινσουλίνη είμαι σε προδιαβητικη κατάσταση και να προσέχω σε περίπτωση εγκυμοσύνης κλπ. Θα ρωτήσω ξανά την ενδοκρινολόγο που θα πάω για να δει τις εξετάσεις. 

@Angot μου εγώ είμαι η βασίλισσα των γρουμπαλακιων ! Εγώ έκανα τελικά υπέρηχο, ήταν όλα κομπλέ και το γρουμπαλακι υποχώρησε μόνο του μέσα σε 3-4 μέρες. Δύο μαστολογο είπαν πως ήταν ορμονικό.

Στη μασχάλη έβγαζα κι εγώ μικρότερη και η μαμά μου το ίδιο. Και ήταν από το αποσμητικο. Μόλις αλλαξαμε μάρκα, δεν ξαναβγήκαν ποτέ. Μην αγχώνεσαι. Να πας να το κοιτάξεις, για να σου φύγει η αγωνία, αλλά τίποτα δεν είναι. Θα δεις πως θα υποχωρήσει μόνο του.

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...