Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

πρίν από 57 λεπτά , kateriiina25 είπε:

Μπράβο μπράβο!! Μπορεί να μην ειναι το ιδανικό αποτέλεσμα αλλά είναι μία καλή εξέλιξη σίγουρα. Και εννοείται μην μένεις στο grade B. Είδαμε και τα grade A. Άσε με. Πολύ καλή επιτυχία ευχομαι! Έχουμε μαζί χοριακη :wub: 

Ρε συ μετράμε την σημερινή ή οχι; Αν οχι πέφτει Κυριακή γαμώτο άρα πάμε για 13η πφφφ

Α και εννοείται να μην μείνεις ξάπλα όλες τις μέρες. Εγώ το Σάββατο θα πάω και σε εναν γάμο. Πήρα και άδεια απο τον γιατρό :D

Είμαστε μαζί για χοριακη ε! Βλαστοκυστες έβαλες? Δεν ξέρω αν τη μετράμε τη σημερινή μέρα, έχω μπερδευτεί. Εγώ τον ρώτησα αν μπορώ να κάνω νωρίτερα χοριακη και μου είπε στις 12 μέρες ενώ θα περίμενα στις 9. Εγώ να σου πω την αλήθεια σκέφτομαι να το πάω με το πότε θα αδιαθετουσα και να πάω 1,2 μέρες μετά. 

Καλή μας υπομονή για το δύσκολο αυτό διάστημα της αναμονής! 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

1 hour ago, κοτοπουλάκι είπε:

Μόλις επέστρεψα από το γιατρό, ευτυχώς το μικρούλι είναι καλά! Έχει μεγαλώσει κ μοιάζει πιο πολύ ανθρωπάκι. 

Είμαι 9 εβδομάδων κ 2 ημερών σήμερα :)

Μπράβο κορίτσι μου συγχαρητήρια βήμα βήμα  και με υπομονή θα κρατήσεις το μωράκι σου αγκαλιά. 

• Ευχαριστώ 1

4 ώρες πρίν, Powerzen είπε:

Κορίτσια καλησπέρα. Μια βοήθεια αν ξέρετε για τα έγγραφα της επιτροπής για να πάρουμε τα φάρμακα της δεύτερης φοράς της πρώτης έγκρισης (έχει περάσει ένας χρόνος). Μεταξύ άλλων ζητάει έκθεση προηγούμενων προσπαθειών. Θέλω να ξέρω και εγώ τι να περιμένω να πάρω από τον γιατρο. Είναι αρκετό να γράψει ότι έχω υποβληθεί σε 5 έμβρυομεταφορές με αποτέλεσμα μια τελειόμηνη εγκυμοσύνη, μια παλίνδρομη κύηση, δύο βιοχημικές και μία μηδενική; Ή είναι κάτι άλλο που θέλουν με περισσότερες λεπτομέρειες; Πρέπει να σφραγίσουν και τα χαρτιά των έμβρυομεταφορών από το κέντρο και να τα προσκομίσω ή όχι; Επίσης την έκθεση της σαλπιγγογραφιας την είχα δώσει σε πρωτότυπο. Έχω αντίγραφα αλλά πρέπει να τα ζητήσω πάλι πρωτότυπα από το κέντρο με σφραγίδες κλπ; Πείτε μου αν ξέρετε σας παρακαλώ;

Ειναι μια χαρα αν τα γράψει ετσι ο γιατρος και επισης πρεπει να αναφέρει οτι δεν υπάρχουν εναπομείναντα έμβρυα στην κατάψυξη. Όχι δεν θέλουν σφραγίδες.

2 ώρες πρίν, kateriiina25 είπε:

Κορίτσια μου σας ευχαριστώ όλες πάρα πάρα πολύ για τις ευχές σας! Είχα λίγο στεναχωρεθεί που δεν μπορώ να το μοιραστώ με τις φίλες μου αλλά εσείς είστε η καλύτερη στήριξη. Μου τελείωσαν και οι καρδίες :wub:

Πάντως η αλήθεια να λέγεται, έχω διαφορετική ψυχολογία απο την πρώτη φορά και αυτό λόγω αποθέματος. Όχι οτι δεν φοβάμαι το αρνητικό αλλά σκέφτομαι πως, δεν μπορεί, έστω ένα από αυτά είναι το παιδάκι μου. Και επίσης κορίτσια νιώθω πως αυτό το καλό ποσοστό οφείλεται κυρίως στο glucophage. Επίσης το σπέρμα του άντρα μου είχε σαφή βελτίωση με τις βιταμίνες και τα σερπαφαρ. Από 12εκ/ml ήταν στα 20εκ/ml και η κινητικότητα 70%  αλλά ανώμαλες μορφές 95%. Δυστυχώς στην προηγούμενη δεν πήρα ίδια έκθεση για να συγκρίνω τις δύο ετ, δεν ξερω γιατί δεν είχα πάρει. Τελος πάντων. 

@silvy22 μου σε ευχαριστώ, κι εσύ ήσουν πολύ γλυκιά, αν και στην αρχή νόμιζα οτι είσαι εμβρυολόγος και ήρθες για ενημέρωση :lol: Θα χαρώ πολύ να τα ξαναπούμε απο κοντά και ίσως και με τα παιδιά μας, ποιος ξέρει; ^_^

@κοτοπουλάκι καλή επιτυχία για σήμερα!! Άλλη μία ανάσα ηρεμίας εύχομαι :) 

Μπραβο βρε Κατερίνα μου, ευχομαι να γίνεις η μάνα του λόχου!!!!

2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Κορίτσια δε σας είπα τα νέα μου. Από τα 7 ωάρια που μου πήραν, είχαν γονιμοποιηθει τα 5, μέχρι Δευτέρα πρωί προχωρούσαν προς βλαστοκυστες τα 4 και τελικά σήμερα μου έβαλαν 2 βλαστοκυστες grade B ενώ τα άλλα δύο μου είπαν θα τα αφήσουν μήπως γίνουν βλαστοκυστες μέχρι το επόμενο 48 ωρο αν και χλωμό. 

Απογοητευτηκα λίγο γιατί ήλπιζα να έχω και τις 4 βλαστοκυστες ή τουλάχιστον να είναι grade A. Βέβαια θα μπορούσε να μην είχε προχωρήσει καμία και να ήμουν με μηδέν. 

Τώρα μου είπε χοριακη μετά από 12 μέρες. Δε θέλω να τη βγάλω ξάπλα γιατί νιώθω ότι δε βοηθάει ούτε ψυχολογικά ούτε στο αποτέλεσμα. Θα μείνω σπίτι μέχρι το Σάββατο και μετά θα αρχίσω να βγαίνω και καμιά βόλτα. Τι λέτε? 

Ως το Σάββατο αν εχει γίνει η εμφυτευση εχει ολοκληρωθεί, οποτε μην αγχώνεσαι.

πρίν από 56 λεπτά , kateriiina25 είπε:

Μπράβο μπράβο!! Μπορεί να μην ειναι το ιδανικό αποτέλεσμα αλλά είναι μία καλή εξέλιξη σίγουρα. Και εννοείται μην μένεις στο grade B. Είδαμε και τα grade A. Άσε με. Πολύ καλή επιτυχία ευχομαι! Έχουμε μαζί χοριακη :wub: 

Ρε συ μετράμε την σημερινή ή οχι; Αν οχι πέφτει Κυριακή γαμώτο άρα πάμε για 13η πφφφ

Α και εννοείται να μην μείνεις ξάπλα όλες τις μέρες. Εγώ το Σάββατο θα πάω και σε εναν γάμο. Πήρα και άδεια απο τον γιατρό :D

Πολυ large τον βρίσκω και ανησυχώ....

• Ευχαριστώ 2

wRSzp2.pngUIzHp2.png

πρίν από 7 λεπτά , Penaki είπε:

Καλή αρχή να έχεις κ ευχομαι να τα καταφέρετε με την πρωτη να αποκτήσετε τα παιδάκια σας! 

Αχ σε ευχαριστώ πολύ πολύ. Μακαρι. Το θέλω τόσο πολύ. Από το στόμα και στου Θεού το αυτί 

• Μου αρέσει 1

2 ώρες πρίν, Kallo είπε:

Καλησπέρα κορίτσια σήμερα μου ήρθε η περίοδος. Μίλησα με τον γιατρό και μου είπε πως την αυριανή μέρα θα την μετρήσουμε σαν πρώτη και την Πέμπτη ξεκινάω τα χάπια. 15 του μηνός μου είπε να πάω για υπέρηχο και οισταδιολη και τέτοια. @Μπισκοτακι27 συγχαρητήρια. Με το καλό το πρώτο σου υπέρηχογραφημα και εύχομαι όλα να πάνε τέλεια. @Chris_V πολύ λυπάμαι. Ελπίζω ο γιατρός από το Αλεξάνδρας να έχει δίκιο και να υπάρχει ελπίδα. @kateriiina25 τέλεια. Υπομονή και ξεκούραση τώρα. Εύχομαι σύντομα να έχεις θετικό αποτέλεσμα και μια τελειομηνη εγκυμοσύνη. @Ria_ και εγώ έχω παραπάνω κιλά αλλά ποτέ δεν μου έχει πει κάτι ο γιατρός. Προσέχω βέβαια μόνη μου και προσπαθώ να χάσω αλλά ο γιατρός ποτέ δεν έχει σχολιάσει κάτι για τα κιλά μου 

Καλή αρχή με τα καλύτερα αποτελέσματα 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 4 λεπτά , Vxatz είπε:

Καλή αρχή με τα καλύτερα αποτελέσματα 

Ευχαριστώ πολύ 

Κορίτσια ξέχασα να ρωτήσω τον γιατρό αν πρέπει να προσέξω κάτι και αν επιτρέπεται η θάλασσα 

πρίν από 56 λεπτά , κοτοπουλάκι είπε:

Καλή επιτυχία @Eternity

Όλα θα πάνε καλά! 2-3 μέρες κάτσε πιο πολύ στο κρεβάτι κ μετά δεν υπάρχει λόγος να μην βγαίνεις έξω, μόνο να μην κάνεις απότομες κινήσεις κλπ κατά τ’ άλλα τι πειράζει να βγεις να πιεις ένα καφέ κ να ξεχαστείς; 

Με ένα παιδί σπίτι είναι λίγο πιο δύσκολα τα πράγματα για εμένα. Φαντάσου για λίγες μέρες θα μείνω στο πατρικό μου γιατί ο μικρός είναι υπερκινητικος και εμένα τα νεύρα μου είναι λίγο τσίτα αυτή την περίοδο. Ας είμαι λίγο ήρεμη μήπως και γαντωθουν πιο εύκολα! 2 μέρες πριν την εμβρυομεταφορα μου έσκασε μια κλωτσιά κατά λάθος στην κοιλιά και τα χρειάστηκα οπότε τώρα φυλαγομαι. 

Απλά όταν γυρίσω σπίτι φοβάμαι ότι όλο και κάποιο σκύψιμο θα κάνω, όλο και κάποια απότομη κίνηση. Θα μου πεις, αν μείνω έγκυος θα φύγω 9 μήνες από σπίτι? Όχι βέβαια αλλά τουλάχιστον να πάει καλά στην αρχή. 

πρίν από 17 λεπτά , Kate92 είπε:

Συγχαρητήρια κορίτσι μου! Να σκέφτεσαι θετικά και να πιστεύεις στα εμβρυακια σου! Όλα καλά εύχομαι ν πάνε! Με το καλό μια τεράστια χοριακη!

Μπράβο κοτοπουλακι!!! Όλα τέλεια! Βήμα βήμα και όλα θα πάνε καλά!

Σε ευχαριστώ πολύ για τη θετική σου ενέργεια!!! 

SOS κορίτσια τη βοήθεια σας! Εκτός από την ένεση prolutex η οποία μπαίνει σχετικά εύκολα, κανω την innohep το βράδυ η οποία σήμερα 1η μέρα με πέθανε! Σα να χτυπούσε νερό και δε μπορούσε να μπει!Εχει γίνει η κοιλιά μου με τόσες ενέσεις πέτρα... 

Κάνενα κόλπο που μπορεί να βοηθήσει? Είχα ακούσει για παγάκι τοπικά. 

Η πλάκα είναι ότι σε όλη μου την εγκυμοσύνη έκανα αντιπηκτικες και πραγματικά ήταν η ώρα του μαρτυρίου ειδικά όσο μεγάλωνε η κοιλιά. Αλλά τώρα ότι τις ξεκινάμε προληπτικά είναι βασανιστήριο κάθε φορά 

πρίν από 37 λεπτά , κοτοπουλάκι είπε:

Ευχαριστώ, ναι αν πηγαίνει καλά βδομάδα με τη βδομάδα γίνεται κ πιο σίγουρο.Έχουμε βέβαια βδομάδες ακόμα μέχρι τη 13η 

Να σαι καλά μπισκοτάκι! Το άγχος πάει παρέα με την εγκυμοσύνη.. Ειδικά στην αρχή πώς να το γλιτώσει κανείς…

Πάντως το ότι έχεις έστω κ δυσκοιλιότητα δείχνει ότι κάτι γίνεται μέσα σου, πιστεύω θα έχεις καλά νέα μεθαύριο :)

Συγχαρητήρια! Ένα βήμα τη φορά και πότε θα φουσκώσει η κοιλίτσα σου ούτε που θα το καταλάβεις! 

SOS κορίτσια τη βοήθεια σας! Εκτός από την ένεση prolutex η οποία μπαίνει σχετικά εύκολα, κανω την innohep το βράδυ η οποία σήμερα 1η μέρα με πέθανε! Σα να χτυπούσε νευρο και δε μπορούσε να μπει!Εχει γίνει η κοιλιά μου με τόσες ενέσεις πέτρα... 

Η πλάκα είναι ότι σε όλη μου την εγκυμοσύνη έκανα αντιπηκτικες και πραγματικά ήταν η ώρα του μαρτυρίου ειδικά όσο μεγάλωνε η κοιλιά. Αλλά τώρα ότι τις ξεκινάμε προληπτικά είναι βασανιστήριο κάθε φορά 

• Μου αρέσει 1

59 minutes ago, Kallo said:

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ. Θα παίρνω 3 serpafar την ημέρα, filicine και μετά θα ξεκινήσω 300 μονάδες bemfola. Έχω προμηθευτεί και ενέσεις arvekap και αντιβιωση vibramycin αλλά γι αυτά δεν μου έχει πει κάτι ο γιατρός ακόμα . Φαντάζομαι θα είναι για πιο μετά. Παίρνω και εγώ glucophage. Επίσης παίρνει και ο σύντροφος μου βιταμίνες και serpafar και ελπίζω να τον βοηθήσουν. Γιατί φοβάμαι πολύ το αν θα βρούμε σπέρμα και αν θα έχουμε γονιμοποίηση. 

Τροποποιημένος λοιπόν, είναι και η πρώτη διέγερση οπότε θα έχεις αγωνία για την ανταπόκριση. Ελπίζω να σου ταιριάξει πολύ καλά και να πάρεις πολλά καλά έμβρυα :) 

27 minutes ago, Καντι said:

Ειναι μια χαρα αν τα γράψει ετσι ο γιατρος και επισης πρεπει να αναφέρει οτι δεν υπάρχουν εναπομείναντα έμβρυα στην κατάψυξη. Όχι δεν θέλουν σφραγίδες.

Μπραβο βρε Κατερίνα μου, ευχομαι να γίνεις η μάνα του λόχου!!!!

Ως το Σάββατο αν εχει γίνει η εμφυτευση εχει ολοκληρωθεί, οποτε μην αγχώνεσαι.

Πολυ large τον βρίσκω και ανησυχώ....

Χαχαχα σε ευχαριστώ πολύ!! 
Καθόλου large δεν ειναι, για την Κρητη την άλλη Παρασκευη (δλδ στην χοριακη κοντά) γούρλωσε τα μάτια και μου έριξε ένα μεγάλο άκυρο. Για τον γάμο είπαμε μόνο καθιστή, ούτε χορούς, ούτε κούραση, ούτε ποτά εννοείται. Είναι και το εκκλησάκι μέσα στο κτήμα και κοντά στο σπίτι μου οπότε όλα καλά. Μόνο οι σκάλες του σπιτιού μου ειναι θέμα αλλά θα τις κατέβω σιγά σιγά. Ούτε τακούνια δεν θα βάλω.

22 minutes ago, Eternity said:

Με ένα παιδί σπίτι είναι λίγο πιο δύσκολα τα πράγματα για εμένα. Φαντάσου για λίγες μέρες θα μείνω στο πατρικό μου γιατί ο μικρός είναι υπερκινητικος και εμένα τα νεύρα μου είναι λίγο τσίτα αυτή την περίοδο. Ας είμαι λίγο ήρεμη μήπως και γαντωθουν πιο εύκολα! 2 μέρες πριν την εμβρυομεταφορα μου έσκασε μια κλωτσιά κατά λάθος στην κοιλιά και τα χρειάστηκα οπότε τώρα φυλαγομαι. 

Απλά όταν γυρίσω σπίτι φοβάμαι ότι όλο και κάποιο σκύψιμο θα κάνω, όλο και κάποια απότομη κίνηση. Θα μου πεις, αν μείνω έγκυος θα φύγω 9 μήνες από σπίτι? Όχι βέβαια αλλά τουλάχιστον να πάει καλά στην αρχή. 

SOS κορίτσια τη βοήθεια σας! Εκτός από την ένεση prolutex η οποία μπαίνει σχετικά εύκολα, κανω την innohep το βράδυ η οποία σήμερα 1η μέρα με πέθανε! Σα να χτυπούσε νερό και δε μπορούσε να μπει!Εχει γίνει η κοιλιά μου με τόσες ενέσεις πέτρα... 

Η πλάκα είναι ότι σε όλη μου την εγκυμοσύνη έκανα αντιπηκτικες και πραγματικά ήταν η ώρα του μαρτυρίου ειδικά όσο μεγάλωνε η κοιλιά. Αλλά τώρα ότι τις ξεκινάμε προληπτικά είναι βασανιστήριο κάθε φορά 

Συγχαρητήρια! Ένα βήμα τη φορά και πότε θα φουσκώσει η κοιλίτσα σου ούτε που θα το καταλάβεις! 

SOS κορίτσια τη βοήθεια σας! Εκτός από την ένεση prolutex η οποία μπαίνει σχετικά εύκολα, κανω την innohep το βράδυ η οποία σήμερα 1η μέρα με πέθανε! Σα να χτυπούσε νευρο και δε μπορούσε να μπει!Εχει γίνει η κοιλιά μου με τόσες ενέσεις πέτρα... 

Η πλάκα είναι ότι σε όλη μου την εγκυμοσύνη έκανα αντιπηκτικες και πραγματικά ήταν η ώρα του μαρτυρίου ειδικά όσο μεγάλωνε η κοιλιά. Αλλά τώρα ότι τις ξεκινάμε προληπτικά είναι βασανιστήριο κάθε φορά 

Εγώ σήμερα έκανα την 1η χωρίς να προσπαθήσω να βγάλω φυσαλίδες κτλ όπως είχε πει το @κοτοπουλάκι και δεν πόνεσα πολύ ούτε μελάνιασα. Επίσης ήμουν πολύ μαστουρωμένη από τα ούτρο εκείνη την ώρα και την κάρφωσα δίχως έλεος :lol:

3ης έβαλα, κανονικά στις βλαστοκύστες μου είχε πει 12 μέρες αλλά λέει επειδή αυτά έχουν φτάσει 4ης ας κάνω και λίγο νωρίτερα (χαριστικά) αλλά ο άτιμος ήξερε οτι πέφτει Κυριακή. Οπότε εσύ λες Σάββατο; Εγώ έλεγα ή Κυριακή στο μητέρα ή Δευτέρα 

• Μου αρέσει 1

eardp2.png

πρίν από 30 λεπτά , Eternity είπε:

Τραγικές οι  innohep. Οι μεχρι τώρα λύσεις για λιγότερη ταλαιπωρία είναι οι εξης: 1) Δεν τις κάνεις κάτω από την κοιλιά αλλά δεξια-αριστερα στα μέρη με το μεγαλύτερο πάχος, 2) προσέχεις στην εγκοπή στην άκρη της  βελόνα το "κομμένο" τμημα να κοιτάει προς τα πάνω, 3)Δεν τρίβεις το σημείο μέτα την ένεση γιατί κάνει μελανιές και 4) αν εξακολουθείς να ταλαιπωρεισαι την κάνεις όπως την prolutex, βάζεις δλδ το υγρό της innohep σε κενή σύριγγα με βελόνα ινσουλίνης.

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

πρίν από 10 λεπτά , kateriiina25 είπε:

Τροποποιημένος λοιπόν, είναι και η πρώτη διέγερση οπότε θα έχεις αγωνία για την ανταπόκριση. Ελπίζω να σου ταιριάξει πολύ καλά και να πάρεις πολλά καλά έμβρυα :) 

Καθόλου large δεν ειναι, για την Κρητη την άλλη Παρασκευη (δλδ στην χοριακη κοντά) γούρλωσε τα μάτια και μου έριξε ένα μεγάλο άκυρο. Για τον γάμο είπαμε μόνο καθιστή, ούτε χορούς, ούτε κούραση, ούτε ποτά εννοείται. Είναι και το εκκλησάκι μέσα στο κτήμα και κοντά στο σπίτι μου οπότε όλα καλά. Μόνο οι σκάλες του σπιτιού μου ειναι θέμα αλλά θα τις κατέβω σιγά σιγά. Ούτε τακούνια δεν θα βάλω.

Εγώ σήμερα έκανα την 1η χωρίς να προσπαθήσω να βγάλω φυσαλίδες κτλ όπως είχε πει το @κοτοπουλάκι και δεν πόνεσα πολύ ούτε μελάνιασα. Επίσης ήμουν πολύ μαστουρωμένη από τα ούτρο εκείνη την ώρα και την κάρφωσα δίχως έλεος :lol:

3ης έβαλα, κανονικά στις βλαστοκύστες μου είχε πει 12 μέρες αλλά λέει επειδή αυτά έχουν φτάσει 4ης ας κάνω και λίγο νωρίτερα (χαριστικά) αλλά ο άτιμος ήξερε οτι πέφτει Κυριακή. Οπότε εσύ λες Σάββατο; Εγώ έλεγα ή Κυριακή στο μητέρα ή Δευτέρα 

Επειδή είμαι επαρχία, εάν ανοίξει το μικροβιολογικο θα πάω Σάββατο αλλιώς μπορεί και Παρασκευή, μέχρι Δευτέρα μου φαίνεται μακριά. 

Σχετικά με τις ενέσεις δεν έχω δοκιμάσει να τις κάνω μόνη μου, μου της κάνει ο άντρας μου και γιατί έχει καλύτερη οπτική αλλά και γιατί αν τις κάνω εγώ θα μου πάρει 1 ώρα να πάρω την απόφαση να την καρφώσω! Σήμερα με άκουσε όλο το τετράγωνο! Και μου λέει ο άντρας μου, καλά τι κάνεις έτσι? Εγώ δε στην έκανα σε όλη την εγκυμοσύνη? Λες και τότε το ευχαριστιομουν! 

πρίν από 14 λεπτά , Nels είπε:

Τραγικές οι  innohep. Οι μεχρι τώρα λύσεις για λιγότερη ταλαιπωρία είναι οι εξης: 1) Δεν τις κάνεις κάτω από την κοιλιά αλλά δεξια-αριστερα στα μέρη με το μεγαλύτερο πάχος, 2) προσέχεις στην εγκοπή στην άκρη της  βελόνα το "κομμένο" τμημα να κοιτάει προς τα πάνω, 3)Δεν τρίβεις το σημείο μέτα την ένεση γιατί κάνει μελανιές και 4) αν εξακολουθείς να ταλαιπωρεισαι την κάνεις όπως την prolutex, βάζεις δλδ το υγρό της innohep σε κενή σύριγγα με βελόνα ινσουλίνης.

Στην εγκυμοσύνη έκανα κάποιες άλλες αλλά το ίδιο τραγικές ήταν. Δεν ξέρω, η βελόνα είναι πιο παχιά? Τα 1) 2) 3) τα κάνω ήδη. Θα δοκιμάσω και το 4ο. Ίσως από το άγχος μου να είμαι και σφιγμενη, δεν ξέρω 

• Χαχα 1

πρίν από 18 λεπτά , kateriiina25 είπε:

Εγώ που είχα βάλει μοριδια (4ης) μου ζήτησε στις 14. Έκανα τεστ στις 12 και είχε φανεί το αποτέλεσμα όποτε πας και Σάββατο άνετα!

πρίν από 16 λεπτά , Clouds είπε:

Καλησπέρα κορίτσια.

Γνωρίζει κάποια, την διαφορά μεταξύ τεχνικού και φυσικού τρόπου κατά την προετοιμασία εμβρυομεταφοράς;

Καλησπέρα. Στον τεχνητό κύκλο ξεκινάς σικλακιουρ από την δεύτερη μέρα περιόδου, ενισχύεις το ενδομήτριο, όταν είναι έτοιμο ξεκινας προγεστερονη. Επισης αν έχω καταλάβει καλά δεν εχεις ωαριο. Στον φυσικό πας κανονικά και τα ξεκινάς όλα μετα την ωοληψια - ωορρηξία.

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

πρίν από 29 λεπτά , kateriiina25 είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ. Ναι ναι υπάρχει πολύ αγωνία. Προσπαθώ να πηγαίνω βήμα βήμα και μέρα μέρα για να μην σκέφτομαι πολλά. Θέλω να είμαι όσο χαλαρή γίνεται γιατί γενικά είμαι πολύ αγχώδης 

5 ώρες πρίν, κοτοπουλάκι είπε:

Είμαι σε φιλοζωική στα ιδρυτικά μέλη, αν θέλει το παιδί ευχαρίστως να σου στείλω στοιχεία να συμμετέχει κ αυτός μαζί μας. Εμείς μέλη θέλουμε που έχουν διάθεση για βοήθεια. Δεν ξέρω βέβαια αν θα τον βολεύει η περιοχή.

Να σαι καλά happiness, πάντα δίνεις κουράγιο.. Τώρα είμαι στο γιατρό κ περιμένω τη σειρά μου. Θα ενημερώσω :roll:

Σίγουρα δεν βολεύει η περιοχή γιατί δεν ζούμε Αθήνα! Κρίμα πάντως θα ξετρελενοταν ο μικρός μου.

ugAHp3.png

jfV0p3.png

27 minutes ago, Kallo said:

Σε ευχαριστώ πολύ. Ναι ναι υπάρχει πολύ αγωνία. Προσπαθώ να πηγαίνω βήμα βήμα και μέρα μέρα για να μην σκέφτομαι πολλά. Θέλω να είμαι όσο χαλαρή γίνεται γιατί γενικά είμαι πολύ αγχώδης 

Ναι αυτό να κάνεις. Είναι λίγο δύσκολο να μην τα σκέφτεσαι όλα και να μην αγχώνεσαι, ειδικά την πρώτη φορά, αλλά πρέπει να τα πηγαίνεις βήμα βήμα αλλιώς μοιάζει χαοτικό 

eardp2.png

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...