Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

πρίν από 5 λεπτά , happiness79 είπε:

Υπάρχουν καθαριστικά φιλικά προς το περιβάλλον που δεν είναι τίνγκα στο χημικό. Και το ξύδι που προαναφέρθηκε που είναι σούπερ, καθώς και η μαγειρική σόδα! Γενικά καλύτερα να καθαρίζει κάποιος άλλος, αλλά αν χρειαστεί να κάνεις κάτι κι εσύ φόρεσε γάντια και μάσκα!

*ειδικά ο καθρέφτης πάντως καθαρίζει μια χαρά με σκέτο νεράκι και ρόλο κουζίνας ;-)

Εσεις παίρνετε καποιο συγκεκριμένο απο τ σουπερ;; Το ξύδι μου μυρίζει πολυ κ πριν μεινω εγκυος δεν το αντεχα σαν μυρωδιά 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 23 λεπτά , Μπισκοτακι27 είπε:

Δηλαδη αν εχει λερωθεί ο καθρέπτης μπανιου δεν μπορω να τ κνω με αζαξ ;:( τι πατησαμεεεε γιατι ειμαι ψείρα μ την καθαριοτητα αχαχαχ

Βασικα τα ειπε ολα η εγκυουλα απο κατω...χαχαχα

πρίν από 6 λεπτά , happiness79 είπε:

Υπάρχουν καθαριστικά φιλικά προς το περιβάλλον που δεν είναι τίνγκα στο χημικό. Και το ξύδι που προαναφέρθηκε που είναι σούπερ, καθώς και η μαγειρική σόδα! Γενικά καλύτερα να καθαρίζει κάποιος άλλος, αλλά αν χρειαστεί να κάνεις κάτι κι εσύ φόρεσε γάντια και μάσκα!

*ειδικά ο καθρέφτης πάντως καθαρίζει μια χαρά με σκέτο νεράκι και ρόλο κουζίνας ;-)

• Χαχα 2

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

3 ώρες πρίν, kateriiina25 είπε:

Κορίτσια τα βάλαμε τα σποράκια μας! Πήγαν όλα καλά. Με ενημέρωσαν ότι προχώρησαν και τα 20 έμβρυα αλλά το ένα είναι λίγο ζαβό και δεν θα το κρατήσουμε και επίσης μου είπαν ότι έχουν φτάσει ήδη 4ης μέρας όλα, πλέον δηλαδή δεν βλέπουμε διαιρέσεις οπότε διαλέξανε στην τύχη 2 γιατί όλα θεωρούνται πολύ καλά. Ρώτησα αν θα αφήσουμε κάποια για βλαστοκύστες αλλά μου είπε ο γιατρός οτι θέλουμε πρώτα να δούμε αν θα πάρουμε θετικό με τα 3ης γιατί τα 3ης γίνονται 5ης αλλά το ανάποδο δεν γίνεται. Μου έδωσαν χοριακή σε 12 μέρες ευτυχώς, περίμενα 14 και επίσης μου έριξε άκυρο για το ταξίδι στην Κρήτη γιατί θέλει να ειμαι εδώ σε περίπτωση που συμβεί κατι και πρηστώ ξαφνικά (λόγω της διέγερσης που έκανα) για να μπορω να έρθω κατευθείαν να με δει. Αυτά :) 

Συγχαρητήρια Κατερινάκι!! Τέλεια νούμερα!! Εύχομαι να ειναι και η χοριακη σου τεράστια!!:x

• Μου αρέσει 1

πρίν από 12 λεπτά , Μπισκοτακι27 είπε:

Εσεις παίρνετε καποιο συγκεκριμένο απο τ σουπερ;; Το ξύδι μου μυρίζει πολυ κ πριν μεινω εγκυος δεν το αντεχα σαν μυρωδιά 

Υπάρχει είτε πράσσινο σαπούνι ατόφιο, είτε καθαριστικά με βάση το πράσινο σαπούνι που είναι πιο αγνά (με ερωτηματικό, δεν έχω πάρει κάτι τέτοιο και δεν έχω δει σύνθεση), ή της σειράς planet!

Το καλύτερο όμως είναι να βάζεις άλλους να καθαρίζουν! Μην είσαι κορόιδο!!! Ευκαιρία είναι!!!

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1
  • Χαχα 2

πρίν από 3 λεπτά , happiness79 είπε:

Υπάρχει είτε πράσσινο σαπούνι ατόφιο, είτε καθαριστικά με βάση το πράσινο σαπούνι που είναι πιο αγνά (με ερωτηματικό, δεν έχω πάρει κάτι τέτοιο και δεν έχω δει σύνθεση), ή της σειράς planet!

Ααα τα planet τα ξερω! Θα παρω ενα απο αυτο να εχω αν ειναι.Ευχαριστωωωω

Διαφημίσεις

πρίν από 2 λεπτά , happiness79 είπε:

Πρόσθεσα κι άλλο σχόλιο πιο χρήσιμο από τα planet!!! :lol::lol::lol:

Χαχαχαχαχ τωρα το ειδα!!! Ποιον να βαζωωωω ο αντρας φευγει πολυ νωρις κ γυρνάει πολυ αργα κ οι γονείς μας δεν μένουν κοντα ειναι σε αλλη πόλη :(

Κορίτσια καλησπέρα. Μια βοήθεια αν ξέρετε για τα έγγραφα της επιτροπής για να πάρουμε τα φάρμακα της δεύτερης φοράς της πρώτης έγκρισης (έχει περάσει ένας χρόνος). Μεταξύ άλλων ζητάει έκθεση προηγούμενων προσπαθειών. Θέλω να ξέρω και εγώ τι να περιμένω να πάρω από τον γιατρο. Είναι αρκετό να γράψει ότι έχω υποβληθεί σε 5 έμβρυομεταφορές με αποτέλεσμα μια τελειόμηνη εγκυμοσύνη, μια παλίνδρομη κύηση, δύο βιοχημικές και μία μηδενική; Ή είναι κάτι άλλο που θέλουν με περισσότερες λεπτομέρειες; Πρέπει να σφραγίσουν και τα χαρτιά των έμβρυομεταφορών από το κέντρο και να τα προσκομίσω ή όχι; Επίσης την έκθεση της σαλπιγγογραφιας την είχα δώσει σε πρωτότυπο. Έχω αντίγραφα αλλά πρέπει να τα ζητήσω πάλι πρωτότυπα από το κέντρο με σφραγίδες κλπ; Πείτε μου αν ξέρετε σας παρακαλώ;

Κοριτσια μόλις τελείωσα το ραντεβού με τον εξωσωματιστη ,μου είπε καλό είναι να χάσω λίγα κιλά ακόμα ένα μήνα - δύο το πολύ και μετά να ξεκινήσουμε, υπάρχουν λέει και περισσότερες πιθανότητες να πετύχει και γενικότερα ότι είναι καλύτερα και να συνεχίσω κανονικά της βιταμίνες . Λόγο του σπέρματος μας είπε θα κάνουμε μικρογονιμοποιηση και ίσως χρειαστεί και βιοψία όρχεων αλλά αρχικά θα πάμε με αυτό. Λόγο πολυκυστικων πιστεύει ότι θα βγάλω πολλά ωάρια , αλλά καλό είναι να τα αφήσουμε για βλαστοκυστες και όχι για 3ης μέρας αν φτάσουν εκεί έχουν κ περισσότερες πιθανοτητες μου είπε και ότι θα τα βάλουμε σε επόμενο κύκλο λόγο φόβου υπερδιέγερσης . Προχτές που πήγα για τον υπέρηχο μου έδωσαν ένα πρωτόκολλο φαρμάκων από τη γραμματεία  το οποίο το έβαλα στην επιτροπή δυστυχώς δε το κράτησα νόμιζα θα μου έδιναν άλλο εμένα μετά ,μου είπε εκεί λέει και τις μονάδες που θα κάνω. Θα μου το στείλουν τώρα κάποια στιγμή, αυτά δε νομίζω οτι ξεχνάω κάτι ... 

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

4 ώρες πρίν, kateriiina25 είπε:

Κορίτσια τα βάλαμε τα σποράκια μας! Πήγαν όλα καλά. Με ενημέρωσαν ότι προχώρησαν και τα 20 έμβρυα αλλά το ένα είναι λίγο ζαβό και δεν θα το κρατήσουμε και επίσης μου είπαν ότι έχουν φτάσει ήδη 4ης μέρας όλα, πλέον δηλαδή δεν βλέπουμε διαιρέσεις οπότε διαλέξανε στην τύχη 2 γιατί όλα θεωρούνται πολύ καλά. Ρώτησα αν θα αφήσουμε κάποια για βλαστοκύστες αλλά μου είπε ο γιατρός οτι θέλουμε πρώτα να δούμε αν θα πάρουμε θετικό με τα 3ης γιατί τα 3ης γίνονται 5ης αλλά το ανάποδο δεν γίνεται. Μου έδωσαν χοριακή σε 12 μέρες ευτυχώς, περίμενα 14 και επίσης μου έριξε άκυρο για το ταξίδι στην Κρήτη γιατί θέλει να ειμαι εδώ σε περίπτωση που συμβεί κατι και πρηστώ ξαφνικά (λόγω της διέγερσης που έκανα) για να μπορω να έρθω κατευθείαν να με δει. Αυτά :) 

Συγχαρητήρια κορίτσι μου! Τι τελειο σκορ είναι αυτό! 

Εύχομαι σε λίγες μέρες να δεις μια παραφουσκωμενη χοριακη και αυτά τα εμβρυακια να γίνουν τα παιδάκια σου! Ο,τι καλύτερο σου εύχομαι!

3 ώρες πρίν, νικηαντωνια81 είπε:

Έχω μια ιδέα! Ο γιος μου θέλει να ανοίξουμε έναν φιλοζωικό . Μπορούμε να συνεταιριστούμε λοιπόν!

Είμαι σε φιλοζωική στα ιδρυτικά μέλη, αν θέλει το παιδί ευχαρίστως να σου στείλω στοιχεία να συμμετέχει κ αυτός μαζί μας. Εμείς μέλη θέλουμε που έχουν διάθεση για βοήθεια. Δεν ξέρω βέβαια αν θα τον βολεύει η περιοχή.

2 ώρες πρίν, happiness79 είπε:

Κοτοπουλάκι, πιστεύω ξεκάθαρα ότι η ανησυχία σου είναι από την αγωνία σου για το σημερινό ραντεβού, αυτό που το παθαίνουμε όλες απ' ότι φαίνεται! Ολα θα είναι καλά, το πιστεύω! Με το καλό να δεις το κλωσοπουλάκι σου! ❤

Να σαι καλά happiness, πάντα δίνεις κουράγιο.. Τώρα είμαι στο γιατρό κ περιμένω τη σειρά μου. Θα ενημερώσω :roll:

• Μου αρέσει 2

5 ώρες πρίν, kateriiina25 είπε:

Πολύ τέλεια!!! Μπράβο κορίτσι μου !!! Με το καλό μια τεράστια χοριακή!!!!! Τι χαρά!!!!

Κορίτσια μου σας ευχαριστώ όλες πάρα πάρα πολύ για τις ευχές σας! Είχα λίγο στεναχωρεθεί που δεν μπορώ να το μοιραστώ με τις φίλες μου αλλά εσείς είστε η καλύτερη στήριξη. Μου τελείωσαν και οι καρδίες :wub:

Πάντως η αλήθεια να λέγεται, έχω διαφορετική ψυχολογία απο την πρώτη φορά και αυτό λόγω αποθέματος. Όχι οτι δεν φοβάμαι το αρνητικό αλλά σκέφτομαι πως, δεν μπορεί, έστω ένα από αυτά είναι το παιδάκι μου. Και επίσης κορίτσια νιώθω πως αυτό το καλό ποσοστό οφείλεται κυρίως στο glucophage. Επίσης το σπέρμα του άντρα μου είχε σαφή βελτίωση με τις βιταμίνες και τα σερπαφαρ. Από 12εκ/ml ήταν στα 20εκ/ml και η κινητικότητα 70%  αλλά ανώμαλες μορφές 95%. Δυστυχώς στην προηγούμενη δεν πήρα ίδια έκθεση για να συγκρίνω τις δύο ετ, δεν ξερω γιατί δεν είχα πάρει. Τελος πάντων. 

@silvy22 μου σε ευχαριστώ, κι εσύ ήσουν πολύ γλυκιά, αν και στην αρχή νόμιζα οτι είσαι εμβρυολόγος και ήρθες για ενημέρωση :lol: Θα χαρώ πολύ να τα ξαναπούμε απο κοντά και ίσως και με τα παιδιά μας, ποιος ξέρει; ^_^

@κοτοπουλάκι καλή επιτυχία για σήμερα!! Άλλη μία ανάσα ηρεμίας εύχομαι :) 

• Μου αρέσει 8

eardp2.png

3 ώρες πρίν, Linoula είπε:

@kateriiina25 μπράβο σου! Πωπω υπέροχα! Εύχομαι αυτά να είναι τα μωράκια σου:x

@κοτοπουλάκι και @Eternity εγώ είχα μια παλινδρομη και μια βιοχημική αλλά το χειρότερο ήταν η διακοπή τον 4ο μήνα. Πάντα υπάρχουν χειρότερα όμως. Έχω φίλη που έχασε τα δίδυμα της τον 6ο μήνα. Εγώ πάντως ζητησα ψυχολογική βοήθεια γιατί όλα έγιναν μέσα σε έναν χρόνο και κάπου ζοριστηκα. Κοτόπουλακι δεν θα σκέφτεσαι τωρα όλα όσα μπορούν να πάνε στραβά. Εκατοντάδες πράγματα μπορούν να πάνε στραβά και χιλιάδες αλλά καλα. Εσύ θα σκέφτεσαι ότι τώρα είναι το τυχερό σου. Και ότι στην πλειοψηφία οι εγκυμοσύνες πάνε καλά!!! Με το καλό να έρθει το μωράκι σας κορίτσια!

Αυτό σκεφτόμουν στις αποβολές που είχα. Ότι υπάρχουν και χειρότερα. Βέβαια τι καλά θα ήταν η φύση να προνοεί και να μένεις έγκυος μόνο με τα έμβρυα που θα συνεχίσουν μια χαρά για να ευχαριστιεσαι χωρίς άγχη την εγκυμοσύνη. 

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...