Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

1 ώρα πρίν, kateriiina25 είπε:

Κορίτσια τα βάλαμε τα σποράκια μας! Πήγαν όλα καλά. Με ενημέρωσαν ότι προχώρησαν και τα 20 έμβρυα αλλά το ένα είναι λίγο ζαβό και δεν θα το κρατήσουμε και επίσης μου είπαν ότι έχουν φτάσει ήδη 4ης μέρας όλα, πλέον δηλαδή δεν βλέπουμε διαιρέσεις οπότε διαλέξανε στην τύχη 2 γιατί όλα θεωρούνται πολύ καλά. Ρώτησα αν θα αφήσουμε κάποια για βλαστοκύστες αλλά μου είπε ο γιατρός οτι θέλουμε πρώτα να δούμε αν θα πάρουμε θετικό με τα 3ης γιατί τα 3ης γίνονται 5ης αλλά το ανάποδο δεν γίνεται. Μου έδωσαν χοριακή σε 12 μέρες ευτυχώς, περίμενα 14 και επίσης μου έριξε άκυρο για το ταξίδι στην Κρήτη γιατί θέλει να ειμαι εδώ σε περίπτωση που συμβεί κατι και πρηστώ ξαφνικά (λόγω της διέγερσης που έκανα) για να μπορω να έρθω κατευθείαν να με δει. Αυτά :) 

Καλώς τα υποδέχτηκες τα εμβρυακια σας! Να υποδεχτεις κ τα παιδακια σας σε 9 μήνες από τώρα! 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 9 λεπτά , κοτοπουλάκι είπε:

Είχα μια παλίνδρομη κύηση πέρσι. Έχασες 4; Αυτό πρέπει να ήταν τρομερό.. Ούτε να το φανταστώ δεν μπορώ το πώς ένιωθες.. Εγώ δεν θα είχα τόσο κουράγιο να ξαναπροσπαθήσω.. Πραγματικά υποκλίνομαι.. 

Κάνω ο,τι μου λέει ο γιατρός προς το παρόν κ κάθομαι σπίτι. Τι να πω βρε παιδιά, άν είναι τόσο δύσκολα τα πράγματα το πολύ πολύ να πάρω κ άλλον ένα σκύλο, δυο κατσικούλες, 5-6 κοτούλες, 2 γουρουνάκια κ ν’ ανοίξω ένα καταφύγιο ζώων που είναι κρυφό μου όνειρο..

Είχα 2 βιοχημικες και 2 παλινδρομες. Πίστεψε με υπάρχουν και χειρότερα, φίλη μου είχε 7 αποβολές. Επειδή όλες ήταν μετά από φυσιολογικη σύλληψη, κράτησα το θετικό κομμάτι, ότι μπορούσα να μείνω έγκυος και έπρεπε να βρούμε το λίγο που τα χάνω. Όσο και να λυγίζεις, μετά πεισμώνεις για να τα καταφέρεις.  Αν οι αποβολές ήταν μετά από εξωσωματική θα ήταν πιο δύσκολο ομολογώ. 

• Λυπημένη/-ος 1

2 ώρες πρίν, kateriiina25 είπε:

Κορίτσια τα βάλαμε τα σποράκια μας! Πήγαν όλα καλά. Με ενημέρωσαν ότι προχώρησαν και τα 20 έμβρυα αλλά το ένα είναι λίγο ζαβό και δεν θα το κρατήσουμε και επίσης μου είπαν ότι έχουν φτάσει ήδη 4ης μέρας όλα, πλέον δηλαδή δεν βλέπουμε διαιρέσεις οπότε διαλέξανε στην τύχη 2 γιατί όλα θεωρούνται πολύ καλά. Ρώτησα αν θα αφήσουμε κάποια για βλαστοκύστες αλλά μου είπε ο γιατρός οτι θέλουμε πρώτα να δούμε αν θα πάρουμε θετικό με τα 3ης γιατί τα 3ης γίνονται 5ης αλλά το ανάποδο δεν γίνεται. Μου έδωσαν χοριακή σε 12 μέρες ευτυχώς, περίμενα 14 και επίσης μου έριξε άκυρο για το ταξίδι στην Κρήτη γιατί θέλει να ειμαι εδώ σε περίπτωση που συμβεί κατι και πρηστώ ξαφνικά (λόγω της διέγερσης που έκανα) για να μπορω να έρθω κατευθείαν να με δει. Αυτά :) 

Μπραβο κορίτσι μου!!! καλα αποτελεσματα και χαλαρωση τωρα!!! αρα πανε τα υπολοιπα για καταψυξη ε?
να πω οτι ειναι μια γλυκεια ζουζουνιτσα η Κατερινουλα!!! τη συνάντησα στο κέντρο:wub:

• Μου αρέσει 3

Κοριτσια ηθελα να σας ρωτησω τωρα που ειστε εγκυουλες με τι καθαριστικά  κανετε το μπανιο κ την τουλαετα; 

Τι υπεροχα νέα ειναι αυτα!!! Ουαου τελειο τ νουμερο!!! Καλες εμφυτευσεις ευχομαι κ με το καλο μια τελεια χοριακη!!!!!!:wub:

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

@kateriiina25 μπραβοοοοοοο μέσα από την καρδιά μου μια μεγάλη χοριακη.. εμείς κορίτσια δεν ξέρω αρχίζω και φοβάμαι γιατί βλέπω ότι όλα μας πάνε καλά axaxaxaxaxasaxa axaxaxaxaxasaxa επιτέλους βρήκα 900 gonal 

• Μου αρέσει 2

Με το καλό Κατερίνα να πάρεις μια τεράστια χοριακη!

Τα πήγατε εξαιρετικά :wub:

• Μου αρέσει 1

@kateriiina25 μπράβο σου! Πωπω υπέροχα! Εύχομαι αυτά να είναι τα μωράκια σου:x

@κοτοπουλάκι και @Eternity εγώ είχα μια παλινδρομη και μια βιοχημική αλλά το χειρότερο ήταν η διακοπή τον 4ο μήνα. Πάντα υπάρχουν χειρότερα όμως. Έχω φίλη που έχασε τα δίδυμα της τον 6ο μήνα. Εγώ πάντως ζητησα ψυχολογική βοήθεια γιατί όλα έγιναν μέσα σε έναν χρόνο και κάπου ζοριστηκα. Κοτόπουλακι δεν θα σκέφτεσαι τωρα όλα όσα μπορούν να πάνε στραβά. Εκατοντάδες πράγματα μπορούν να πάνε στραβά και χιλιάδες αλλά καλα. Εσύ θα σκέφτεσαι ότι τώρα είναι το τυχερό σου. Και ότι στην πλειοψηφία οι εγκυμοσύνες πάνε καλά!!! Με το καλό να έρθει το μωράκι σας κορίτσια!

• Μου αρέσει 2

6 ώρες πρίν, κοτοπουλάκι είπε:

Σήμερα έχω ραντεβού το απόγευμα. Θέλω να πιστεύω ότι έχει σχέση κ με τον καιρό το πρήξιμο κ ότι δεν είναι κάτι άλλο.. ελπίζω δηλαδή..

Δεν ξέρω.. αυτή τη φορά θέλω να πετύχει κ φοβάμαι πολύ την πιθανότητα να πάει στραβά.. 

Μακάρι @Ele@n

Κοτοπουλάκι, πιστεύω ξεκάθαρα ότι η ανησυχία σου είναι από την αγωνία σου για το σημερινό ραντεβού, αυτό που το παθαίνουμε όλες απ' ότι φαίνεται! Ολα θα είναι καλά, το πιστεύω! Με το καλό να δεις το κλωσοπουλάκι σου! ❤

Διαφημίσεις

πρίν από 9 λεπτά , Μπισκοτακι27 είπε:

Κοριτσια ηθελα να σας ρωτησω τωρα που ειστε εγκυουλες με τι καθαριστικά  κανετε το μπανιο κ την τουλαετα; 

Κυριως ξυδι...οταν ημουν. Γενικα απαγορεύονται ολα τα χημικα και με εντονα αρώματα... Ας τα κανει αλλος...οχι εσυ

• Μου αρέσει 1

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

Σούπερ Κατερίνα μου, καλοστέργιωτα να είναι τα εμβρυάκια σου!!! Πολύ ευχάριστα τα νέα σου! Αισιοδοξία τώρα και χαδάκια στην κοιλίτσα! ❤❤ Όλα να πάνε κατ' ευχήν!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 7 λεπτά , winspert είπε:

Κυριως ξυδι...οταν ημουν. Γενικα απαγορεύονται ολα τα χημικα και με εντονα αρώματα... Ας τα κανει αλλος...οχι εσυ

Δηλαδη αν εχει λερωθεί ο καθρέπτης μπανιου δεν μπορω να τ κνω με αζαξ ;:( τι πατησαμεεεε γιατι ειμαι ψείρα μ την καθαριοτητα αχαχαχ

πρίν από 50 λεπτά , silvy22 είπε:

Μπραβο κορίτσι μου!!! καλα αποτελεσματα και χαλαρωση τωρα!!! αρα πανε τα υπολοιπα για καταψυξη ε?
να πω οτι ειναι μια γλυκεια ζουζουνιτσα η Κατερινουλα!!! τη συνάντησα στο κέντρο:wub:

Αντε βρε κορίτσια συναντήθηκατε? Τι καλα!!! ❤

• Μου αρέσει 2

πρίν από 19 λεπτά , Μπισκοτακι27 είπε:

Δηλαδη αν εχει λερωθεί ο καθρέπτης μπανιου δεν μπορω να τ κνω με αζαξ ;:( τι πατησαμεεεε γιατι ειμαι ψείρα μ την καθαριοτητα αχαχαχ

Υπάρχουν καθαριστικά φιλικά προς το περιβάλλον που δεν είναι τίνγκα στο χημικό. Και το ξύδι που προαναφέρθηκε που είναι σούπερ, καθώς και η μαγειρική σόδα! Γενικά καλύτερα να καθαρίζει κάποιος άλλος, αλλά αν χρειαστεί να κάνεις κάτι κι εσύ φόρεσε γάντια και μάσκα!

*ειδικά ο καθρέφτης πάντως καθαρίζει μια χαρά με σκέτο νεράκι και ρόλο κουζίνας ;-)

• Χαχα 1

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...