Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

πρίν από 5 λεπτά , happiness79 είπε:

Καλημέρα κοτοπουλάκι. Κι εγώ το ίδιο έχω πάθει, από χθες βράδυ δε νιώθω έγκυος, έχω ξεπρηστεί αρκετά και ενώ το βράδυ σηκώνομαι για τουαλέτα 2 φορές σίγουρα, σηκώθηκα μόνο μία φορά στις 6 το πρωι... Εβγαλα κι ένα σπυρί (περιόδου;) Ουφ. Το έλεγα στον άντρα μου και με κορόιδευε. Και η μυρωδιά της μπύρας που μου φαίνεται απεχθής τον τελευταίο καιρό, χθες που έπινε ο άντρας μου έως και δελεαστική μου φάνηκε. Εσύ με καταλαβαίνεις σίγουρα. Βέβαια μου πέρασε και μια σκέψη από το μυαλό μου μήπως επηρεάστηκα από διάφορες άσχημες εμπειρίες που ακούστηκαν εδώ χθες. Ελπίζω να είναι αυτό και για σένα και για μένα. Η ψυχολογία μας είναι ιδιαίτερα εύθραυστη. Πότε έχεις γιατρό? Εγώ σήμερα θα μιλήσω μαζί του για να μου πει αν θα πάω το Σάββατο ή άλλη μέρα. 

Καλημέρα κορίτσια! Μια χαρά είναι το μπεμπέ! Τα συμπτώματα έρχονται και παρέρχονται. Μια θα πρήζεστε μια θα ξεπρήζεστε, μια θα σας μυρίζουν άσχημα, μια θα περνούν οι μυρωδιές αδιάφορα. Dont worry, everything is under control!!!!

• Μου αρέσει 2
  • Ευχαριστώ 1

tvXOp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 7 λεπτά , happiness79 είπε:

Καλημέρα κοτοπουλάκι. Κι εγώ το ίδιο έχω πάθει, από χθες βράδυ δε νιώθω έγκυος, έχω ξεπρηστεί αρκετά και ενώ το βράδυ σηκώνομαι για τουαλέτα 2 φορές σίγουρα, σηκώθηκα μόνο μία φορά στις 6 το πρωι... Εβγαλα κι ένα σπυρί (περιόδου;) Ουφ. Το έλεγα στον άντρα μου και με κορόιδευε. Και η μυρωδιά της μπύρας που μου φαίνεται απεχθής τον τελευταίο καιρό, χθες που έπινε ο άντρας μου έως και δελεαστική μου φάνηκε. Εσύ με καταλαβαίνεις σίγουρα. Βέβαια μου πέρασε και μια σκέψη από το μυαλό μου μήπως επηρεάστηκα από διάφορες άσχημες εμπειρίες που ακούστηκαν εδώ χθες. Ελπίζω να είναι αυτό και για σένα και για μένα. Η ψυχολογία μας είναι ιδιαίτερα εύθραυστη. Πότε έχεις γιατρό? Εγώ σήμερα θα μιλήσω μαζί του για να μου πει αν θα πάω το Σάββατο ή άλλη μέρα. 

Σήμερα έχω ραντεβού το απόγευμα. Θέλω να πιστεύω ότι έχει σχέση κ με τον καιρό το πρήξιμο κ ότι δεν είναι κάτι άλλο.. ελπίζω δηλαδή..

Δεν ξέρω.. αυτή τη φορά θέλω να πετύχει κ φοβάμαι πολύ την πιθανότητα να πάει στραβά.. 

πρίν από 17 λεπτά , Ele@n είπε:

Καλημέρα κορίτσια! Μια χαρά είναι το μπεμπέ! Τα συμπτώματα έρχονται και παρέρχονται. Μια θα πρήζεστε μια θα ξεπρήζεστε, μια θα σας μυρίζουν άσχημα, μια θα περνούν οι μυρωδιές αδιάφορα. Dont worry, everything is under control!!!!

Μακάρι @Ele@n

• Μου αρέσει 1

πρίν από 47 λεπτά , Angot είπε:

Το ιδιο έλεγα κ γω χθες.... Νομίζω είναι μέσα στα αναμενόμενα το πριξημο, ξεπριξημο...... Εχει να κανει και με το έντερο εγώ έχω καταλάβει! 

Εμενα ξεκίνησε η δυσκοιλιότητα ξεκίνησα dufalac κ στην τουλαετα ματώνει η αιμοραιδα μ..ωραια θα περασουμε χαχαχαχ

• Λυπημένη/-ος 3

πρίν από 7 λεπτά , Μπισκοτακι27 είπε:

Εμενα ξεκίνησε η δυσκοιλιότητα ξεκίνησα dufalac κ στην τουλαετα ματώνει η αιμοραιδα μ..ωραια θα περασουμε χαχαχαχ

Αμα έχεις ήδη, θα περάσεις καλά!!  Πόσες μέρες σου ειπε να πάρεις; 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 2 λεπτά , Angot είπε:

Αμα έχεις ήδη, θα περάσεις καλά!!  Πόσες μέρες σου ειπε να πάρεις; 

Ειχα ηδη 2 απο πριν αχαχαχαχα 

μ ειπε καθημερινά 1 έως 3 κουταλιές ..εχει 2 μερες που ξεκίνησα απο 1 κουτάλια 

Διαφημίσεις

πρίν από 3 λεπτά , Μπισκοτακι27 είπε:

Σε βοηθάει καθόλου;

ugAHp3.png

jfV0p3.png

πρίν από 2 λεπτά , νικηαντωνια81 είπε:

Σε βοηθάει καθόλου;

Την πρώτη μερα πηρα 3 μ επιασε κοψιμο χαχαχαχααχ μετα την αλλη πηρα 1 πηγα τουλαετα οκ δεν ζορίστηκα αλλα μάτωσε παλι η αιμοραιδα μ κ πολυ μαλιστα αφου τρομοκρατήθηκα νομιζα οτι εχω αιμοραγια απο τ μωρο..αλλα τελικ ηταν η αιμοραιδα 

πρίν από 4 λεπτά , Μπισκοτακι27 είπε:

1 κουταλιά θα σε πιάσει; εγώ πήρα για μια μέρα 2 κουταλιές που δεν έχω και θέμα! Και δεν με επιασε! 

Βέβαια απ οτι ξέρω θέλει και κάνα 2 μερες για να αρχίσει να δρα. Επίσης μ ειπε ο γιατρός ακτινίδια και δαμάσκηνα! 

1 κουταλιά θα σε πιάσει; εγώ πήρα για μια μέρα 2 κουταλιές που δεν έχω και θέμα! Και δεν με επιασε! 

Βέβαια απ οτι ξέρω θέλει και κάνα 2 μερες για να αρχίσει να δρα. Επίσης μ ειπε ο γιατρός ακτινίδια και δαμάσκηνα! 

Γενικα τρωω φρουτα χθες εκανα κ αρακά λιγο λαδερό….με επιασε η μια κουτάλια τ θεμα ειναι πως καθε φορα που παω ματώνουν :(

Οταν ανακοίνωσα στον αντρα μ οτι θα παω για αποτριχωση με κερί μπικίνι μ λεει μην πας..μην ταραχτείς κ γινει τπτ..Τρομοκρατημένος ηταν χαχαχα Εντομεταξυ γενικα κανω κερί 2 φορες ετυχε μονο ν βαλω ξυραφακι γιατι δεν μπορουμε να μ βολέψει στ ραντεβου 

πρίν από 5 λεπτά , Μπισκοτακι27 είπε:

Γενικα τρωω φρουτα χθες εκανα κ αρακά λιγο λαδερό….με επιασε η μια κουτάλια τ θεμα ειναι πως καθε φορα που παω ματώνουν :(

Οταν ανακοίνωσα στον αντρα μ οτι θα παω για αποτριχωση με κερί μπικίνι μ λεει μην πας..μην ταραχτείς κ γινει τπτ..Τρομοκρατημένος ηταν χαχαχα Εντομεταξυ γενικα κανω κερί 2 φορες ετυχε μονο ν βαλω ξυραφακι γιατι δεν μπορουμε να μ βολέψει στ ραντεβου 

Κοιταξε στο μπικινι και γω δεν κάνω λειζερ είναι η αλήθεια. Δε  θέλω να πειράξω τα μέρη κοιλια και γύρω γύρω. Φοβαμαι! Τωρα δεν ξέρω, δεν εχω κανει ποτέ κερί, ποναει τρομερα; 

Διαφημίσεις

Κοιταξε στο μπικινι και γω δεν κάνω λειζερ είναι η αλήθεια. Δε  θέλω να πειράξω τα μέρη κοιλια και γύρω γύρω. Φοβαμαι! Τωρα δεν ξέρω, δεν εχω κανει ποτέ κερί, ποναει τρομερα; 

Ανάλογα καθε γυναικα ειναι διαφορετικα…εγω δεν ποναω όσες φορες εχω κανει…μονο σ ενα σημειο κ αυτο ανεκτό.Λειζερ ουτε εγω θα ρίσκαρα να κανω …αλλα κ το ξυραφακι τ φοβαμαι πλεον λεω κανια μόλυνση..ο αφρός ξυρίσματος που βάζουμε ..

Αν έχετε μουλτι η μπλέντερ,βάλτε μέσα ένα ακτινίδιο,5-6 φράουλες,μια μπανάνα και λίγο νερό και πολύ πιθανόν να σας βοηθήσει στο θέμα της δυσκοιλιότητας. Εγώ το πινω σχεδόν κάθε μέρα και τρέχω στην τουαλέτα πιο γρήγορα και απ' τον Γιουσέιν Μπολτ 

• Χαχα 10

3 ώρες πρίν, κοτοπουλάκι είπε:

Καλημέρα σε όλες,

παιδιά σήμερα ξύπνησα κ είχα ξεπρηστεί σχεδόν τελείως. Λες κ δεν είμαι έγκυος νιώθω. Αρχίζω να ανησυχώ πάλι…

Μη σε ανησυχεί, το πρήξιμο ξεπρηξιμο είναι στο πρόγραμμα. Δεν είναι κάθε μέρα η ίδια. Σε καταλαβαίνω που αγχώνεσαι αλλά πολλές φορές παρατηρούμε πράγματα επάνω μας που δεν ισχύουν ή έχουν αλλάξει για άλλους λόγους (πχ έντερο) 

• Μου αρέσει 1

4 ώρες πρίν, happiness79 είπε:

Καλησπέρα! Εγώ πρηζομαι κ ξεπρηζομαι γενικά λόγω εντέρου! Ας μην μπω σε λεπτομέρειες:)! Υπόψιν! Αφήστε τα, κι εγώ σήμερα δεν έχω τόσο τους πόνους και το βάρος στην μητρα κι ανησυχώ! Δεν έχω κάνει κ χοριακη ακόμα! Μεθαύριο είναι! Άλλα έχω 3 θετικά τέστ! Κι εγώ σηκώνομουν την νύχτα για τουαλέτα, χθές κ σήμερα μόνο τα ξημερώματα, θεωρείται καλό σημάδι; Υπό φυσιολογικές συνθήκες δεν το έχω, δεν ξυπνούσα ποτέ για τουαλέτα! Όλο περιμένω να ξανανιώσω τα πονακια, μόλις νιώσω κάτι αμυδρό, χαίρομαι!

• Μου αρέσει 3

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...