Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

πρίν από 17 λεπτά , Angot είπε:

Το κουλούρι;  πρώτη φορά το ακούω αυτό! Ναι θα ρωτήσω, και γω για τη ζάχαρη έχω την απορία. Εχω 86 σάκχαρο! 

Χειρότερο κι από τσουρέκι! Έχει πολλή ζάχαρη για να συντηρηθεί. 86 καλα είσαι όμως γενικά να προσέχεις και για να μην πάρεις πολλά κιλά 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

5 ώρες πρίν, νικηαντωνια81 είπε:

Το 2014 που πέρασα επιτροπή 3600 μου Ενέκριναν κ όχι 5000. Το πρόβλημα ήταν στο σπερμα.

Κι εμεις λόγω σπέρματος πήγαμε αλλα ειχα κανει και μια λαπαροσκόπηση, δεν ξερω αν έπαιξε ρόλο. Και η δεύτερη δορά 5.000 και οι άλλες δυο 3.600

3 ώρες πρίν, Angot είπε:

Εγκυουλες να ρωτησω, όταν θέλετε παγωτάκι τρώτε κανονικό να το ευχαριστηθειτε ή με 0% ζάχαρη; 

Ο γυναικολόγος έλεγε ενα την εβδομαδα αδιαπραγμάτευτος! Αλλα ευτυχως πήρα την έγκριση του διαβητολογου ενα παγωτινι την μερα , χωρις ζάχαρη. Προτείνω τα slim bites τα ζαχαροπλαστεία.

3 ώρες πρίν, Μπισκοτακι27 είπε:

Εγω παντως καθε μερα τρωω κανονικο :P 

Κανονικά δεν αφηνουν.

2 ώρες πρίν, thelw mpempe είπε:

@Texas δηλαδή τ έπαθες με 300 μονάδες για πες μου λίγο ;;;; Θέλω να μάθω γιατί μου λέει τώρα η γυναίκα μου ότι είναι πολλά 11 με 12 ωάρια για πρώτο υπέρηχο για πες μου λιγο

Πολλα ειναι τα 30 ωάρια, όχι τα 12

2 ώρες πρίν, Chris_V είπε:

Π. Δρακάκης λέγεται ο γιατρός και τον βρήκα από το σάιτ του νοσοκομείου. 
Θα σας ενημερώσω αύριο, και εγώ γιατρό τα έγραψα για να μαθαίνουμε όλες μας τις εναλλακτικές μας.

Α στο καλο! Εγω του ειχα ζητήσει ενα υπέρηχο με σφραγίδα εοππυ, τότε δεν είχαν πολλοί γιατροι το 2015 και μου απαντησε να στην βρει αυτός που θα κανεις εξωσωματική....

πρίν από 27 λεπτά , Angot είπε:

Το κουλούρι;  πρώτη φορά το ακούω αυτό! Ναι θα ρωτήσω, και γω για τη ζάχαρη έχω την απορία. Εχω 86 σάκχαρο! 

Κουλούρι και τυρόπιτοειδη ειναι οτι χειρότερο! Καλυτερα να φας ενα κομμάτι τούρτα.

wRSzp2.pngUIzHp2.png

Κορίτσια να ρωτήσω κάτι ακούω όλες κάνουν οιστραδιόλη εμάς απλά μας έκανε εξετάσεις 3 ημέρα περιόδου που ξεκίνησε ενέσεις τίποτε άλλο.. αύριο θα κάνει εξετάσεις αίματος για τα αφροδίσια γιατί πέρασαν 6 μήνες να πούμε στο εργαστήριο να κάνει και οιστραδιόλη τ λέτε;

πρίν από 18 λεπτά , thelw mpempe είπε:

Κορίτσια να ρωτήσω κάτι ακούω όλες κάνουν οιστραδιόλη εμάς απλά μας έκανε εξετάσεις 3 ημέρα περιόδου που ξεκίνησε ενέσεις τίποτε άλλο.. αύριο θα κάνει εξετάσεις αίματος για τα αφροδίσια γιατί πέρασαν 6 μήνες να πούμε στο εργαστήριο να κάνει και οιστραδιόλη τ λέτε;

Λογικά δεν σας ζήτησε γιατί ειναι μικρά ακόμα. Μην κάνετε μόνοι σας, στον επόμενο υπέρηχο θα ζητήσει σίγουρα και τις τρεις εξετάσεις.

3 hours ago, Μπισκοτακι27 said:

Χαχχαχαχα εγω πηρα μια μερα ενα 0% ηταν απαισιο αχαχχααχ

Αλήθεια δεν σου άρεσε; Το 0% από Κρι Κρι μου αρέσει πάρα πολύ εμένα. Έφαγα αυτόν τον καιρό 2 τέτοια λόγω κορτιζόνης και ήταν η χαρά μου όλη 

47 minutes ago, Καντι said:

Πολλα ειναι τα 30 ωάρια, όχι τα 12

Ναι αλλά πήγαν πολύ νωρίς. Της @Texas λέει στον τελευταιο υπέρηχο μέτρησαν 17 και πήραν τελικά 32, δεν ξέρω βέβαια πόση σημασία έδωσαν στο μέτρημα γιατί ο Τζωνης που μου έκανε εμένα τα μετρούσε ένα ένα για κανα δεκάλεπτο και στην ουσία όσα μετρήσε, σχεδόν τόσα πήραμε στο τέλος. 

26 minutes ago, thelw mpempe said:

Ήταν νωρίς ακόμα και για υπέρηχο, μην ανησυχείς, θα ζητήσει σίγουρα 

eardp2.png

Διαφημίσεις

@Μπισκοτακι27 συγχαρητήρια!! Με το καλό το πρώτο σου υπέρηχογραφημα κι εύχομαι μια τέλεια εγκυμοσύνη!:x

@Chris_V εύχομαι πραγματικά μέσα από την καρδιά μου να έχει δίκιο ο γυναικολόγος του Αλέξανδρα. Κάτσε ακίνητη και μην κουνήσεις ρούπι!

• Ευχαριστώ 1

6 ώρες πρίν, happiness79 είπε:

Ναιιιιιιιιιιιι!! Ξεκίνα να ψάχνεις για λίκνο πρώτα! ;-)

Αφού 40αρίσει??? Αλήθεια τώρα??? Δεν έχω ξανακούσει να τα αποχωρίζονται πριν το 6μηνο! Που πλέον μια μεγάλη μερίδα παιδιάτρων υποστηρίζει το 6μηνο ως ιδανικό χρόνο, παρ' όλα αυτά έχω διαβάσει ότι ορισμένοι θεραπευτές ύπνου διαφωνούν και το θεωρούν πολύ νωρίς κι ότι είναι βίαιο.

Εγω το παιδάκι μου το θηλασα μέχρι ενος ετους. Μαζι του ομως στο ιδιο δωμάτιο κοιμόμουν μεχρι 2 ετων και κάτι....Επιλογη μας...Παντως εντελώς βρεφακι δεν θα το αποχωριζομουν με τίποτα!!!

3 ώρες πρίν, happiness79 είπε:

Κι εγώ τα έχω κόψει αυτά και έχω σκοπό να το κρατήσω έτσι όχι μόνο στο πρώτο 3μηνο που λένε οι γιατροί, αλλά καθ' όλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, αν πάνε καλά τα πράγματα, που το εύχομαι. Έχω διαβάσει ότι τα χημικά που περιέχονται στα καλλυντικά μπορούν μέχρι και προβλήματα γονιμότητας να δημιουργήσουν στο παιδί μεγαλώνοντας και ποιος ξέρει τι άλλο. Μην τραβάει τα ίδια με μένα από δική μου υπαιτιότητα... Μόνο βιολογικά προϊόντα τώρα!

Αν βρεις τέτοιο μανό συμβατό στείλ' το μου και μένα σε παρακαλώ!!! :)

Δυστυχώς, μπορεί να μην μας βολεύει αλλα διάβαζα προσφατα ποσο κακο κάνουν στο έμβρυο πολλα απο τα πράγματα που κάνουμε και χρησιμοποιούμε ατη ζωη μας. Εννοείται πως τα νυχια ,τα μαλλια,χημικα στο σπίτι που καθαρίζουμε,χημικα επανω μας καλλυντικά,οι τροφες γενικοτερα...κονσερβες και συγκεκριμένα ο τόνος...τοσα πολλα πράγματα. Εγω είχα επιλεξει στην εγκυμοσύνη μου να τα κοψω ολα... Και θα το ξανακανω με χαρα. Σίγουρα δεν μπορούμε να προστατευτούμε απο ολα αλλα ας προσπαθήσουμε απο αρκετα. Και εννοείται βιολογικα. 

• Μου αρέσει 5

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

4 hours ago, Eternity said:

Συμφωνώ τόσο πολύ σε αυτά που γράφεις σχετικά με τα γαλακτοκομικά. Είχε διαβάσει ο σύζυγος ένα βιβλίο πανάρχαιο που είχε πέσει στα χέρια του και εξηγούσε πόσο άσχημη τροφή είναι το γάλα. Θυμάμαι εξηγούσε και γιατί μας βοηθάει να κοιμηθούμε το βράδυ, είδες που λένε οι μεγαλύτεροι πιες ένα ζεστό γάλατακι να κοιμηθείς. Ότι προσκολλαται στα τοιχώματα του στομαχιού το οποίο παλεύει για να το χωνέψει κι έτσι από τη δύσκολη διαδικασία της χώνεψης μας πιάνει υπνηλία. Δεν ξέρω γιατί και ο δικός μου γιατρός μου έλεγε να πίνω γάλα και όταν του έλεγα ότι μου αρέσουν πιο πολύ τα τυριά και το γιαούρτι μου έλεγε μόνο προσοχή στη φέτα λόγω αλατιού. Καλά κι εγώ, μπορώ να φάω 1 κιλό φετα σκέτη! 

Δεν είναι πάντως τυχαίο ότι το γάλα δεν το αντέχει το στομάχι μου και έχω σωθεί με το κεφιρ που μου αρέσει κιόλας. 

Επίσης, το γιο μου τον θήλασα 2,5 χρόνια, αποκλειστικό θηλασμό. Όταν σταματησα και είπα στην παιδίατρο ότι δεν θέλει καθόλου γάλα του εμπορίου να πίνει μου είπε χαρακτηριστικά :Δε σε νοιάζει. Δεν έχει να του προσφέρει κάτι. Όσο για τα γάλατα του εμπορίου μου είχε πει ότι αν το παιδί πίνει κατσικισιο θα πρέπει να τρώει πράσινα λαχανικά γιατί δεν παίρνει φυλλικο οξύ καθόλου σε σχέση με το αγελαδινό.

Εγω πάντως και τι δεν άκουσα που θήλαζα τόσο διάστημα. Ειδικά από κάτι θείαδες. Αλλά η άγνοια σκοτώνει. Μου ελεγαν:Καλα, έχεις γάλα εσύ ακόμη? Χορταίνει το παιδί? 

Εν τω μεταξύ το γάλα το μητρικό μετά το χρόνο μπορεί να μειώνεται σε ποσότητα όμως σε ποιότητα είναι σαν το πρωτόγαλα. Άσε που οι φόρμουλες και τα άλλα γάλατα του εμπορίου απλα τα παχαίνουν και είναι σαν τους σφιχτή δες που δεν έχουν καμία δύναμη. Να φας κλωτσιά από το γιο μου να σε αφησει στον τόπο!!!! 

Όταν λες αποκλειστικό θηλασμό εννοείς μόνο αυτό και καμία άλλη τροφή ή χωρίς γάλα εμπορίου; Sorry αν ρωτάω βλακεία αλλά δεν ξέρω.

eardp2.png

6 ώρες πρίν, kateriiina25 είπε:

Όταν λες αποκλειστικό θηλασμό εννοείς μόνο αυτό και καμία άλλη τροφή ή χωρίς γάλα εμπορίου; Sorry αν ρωτάω βλακεία αλλά δεν ξέρω.

Χωρίς γάλα εμπορίου!!!!

Καλημερα κορίτσια!

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

ugAHp3.png

jfV0p3.png

7 ώρες πρίν, kateriiina25 είπε:

Μέτα το εξάμηνο εννοείται ότι τρώει τροφές. Αποκλειστικος θηλασμός σημαίνει ότι δε δίνεις άλλο γάλα εκτός του μητρικού. Γιατί πολλές λένε θηλάζω και τη μισή μέρα δίνουν κάτι μπουκάλες φόρμουλα... 

• Μου αρέσει 2
  • Ευχαριστώ 1
  • Χαχα 2

Διαφημίσεις

πρίν από 31 λεπτά , κοτοπουλάκι είπε:

Καλημέρα σε όλες,

παιδιά σήμερα ξύπνησα κ είχα ξεπρηστεί σχεδόν τελείως. Λες κ δεν είμαι έγκυος νιώθω. Αρχίζω να ανησυχώ πάλι…

Το ιδιο έλεγα κ γω χθες.... Νομίζω είναι μέσα στα αναμενόμενα το πριξημο, ξεπριξημο...... Εχει να κανει και με το έντερο εγώ έχω καταλάβει! 

• Μου αρέσει 3

12 hours ago, happiness79 said:

❤❤❤❤❤❤❤❤

Μιας και συζητάμε για νέα ζωή, θα σου πω και το άλλο. Τις τριανταφυλλιές όλο μπερδευόμουν και τις έλεγα αμυγδαλιές (που τις λατρεύω) σε μια φίλη μου που αγαπάει πολύ τα φυτά. Κι εκείνη ξέροντας ότι θα κάναμε επόμενη προσπάθεια εξωσωματικής, πήρε πρωτοβουλία και μου πήρε για το γούρι μια αμυγδαλιά, δέντο ολόκληρο!! Και ήμουν ήδη έγκυος και δεν το ήξερε ούτε εκείνη ούτε εγώ! Και όταν το έμαθα σκέφτηκα αυτό είναι το δέντρο του παιδιού μου και σε ένα χρόνο να πάμε να το φυτέψουμε στο χώμα, να μεγαλώνουν μαζί. Όπως έκανε ο πεθερός μου όταν γεννήθηκε ο άντρας μου, που πήγε και φύτεψε στο πατρικό του στο Ζαγόρι ένα κυπαρίσσι και μεγάλωναν μαζί! Εύχομαι η λεμονιά σου να είναι ένα καλό σημάδι για μια νέα ζωή που θα φέρεις στο φως! ❤

Πολύ συγκινητικό .. ❤️

πρίν από 37 λεπτά , κοτοπουλάκι είπε:

Καλημέρα σε όλες,

παιδιά σήμερα ξύπνησα κ είχα ξεπρηστεί σχεδόν τελείως. Λες κ δεν είμαι έγκυος νιώθω. Αρχίζω να ανησυχώ πάλι…

Καλημέρα κοτοπουλάκι. Κι εγώ το ίδιο έχω πάθει, από χθες βράδυ δε νιώθω έγκυος, έχω ξεπρηστεί αρκετά και ενώ το βράδυ σηκώνομαι για τουαλέτα 2 φορές σίγουρα, σηκώθηκα μόνο μία φορά στις 6 το πρωι... Εβγαλα κι ένα σπυρί (περιόδου;) Ουφ. Το έλεγα στον άντρα μου και με κορόιδευε. Και η μυρωδιά της μπύρας που μου φαίνεται απεχθής τον τελευταίο καιρό, χθες που έπινε ο άντρας μου έως και δελεαστική μου φάνηκε. Εσύ με καταλαβαίνεις σίγουρα. Βέβαια μου πέρασε και μια σκέψη από το μυαλό μου μήπως επηρεάστηκα από διάφορες άσχημες εμπειρίες που ακούστηκαν εδώ χθες. Ελπίζω να είναι αυτό και για σένα και για μένα. Η ψυχολογία μας είναι ιδιαίτερα εύθραυστη. Πότε έχεις γιατρό? Εγώ σήμερα θα μιλήσω μαζί του για να μου πει αν θα πάω το Σάββατο ή άλλη μέρα. 

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...